بله من گفتم بمون چون خودتم دیدی که از اون موقع که گرون کردند سرویسسش خیلی بهتر شد و هم اکنون هیچ مشکلی نداره یعنی اگر قیمتش همون قبلی باشه ت.و از خداته که بمونی. من هم گفتم تو که اینجارو داری الکی خودتو سردرگم نمکن یهو میری سپنتا پشیمون میشی برای همین گفتم تا آخرین لحظه استفاده کن اگر باز راضی نبودی برو که خب حرف منطقی ای هم زدم.
اون جمله دوم تو است که زور داره
من با همین حرفت مخالفم. میگم شرکت 2سال بهت سرویس داده (با توجه به قیمت و خدماتش میارزیده و استفاده کردی) مرد و مردونه بگو خدماتش خوب بود و الآن ناراضیم وگرنه تا قبل از این قضیه راضی بودم. مشکل من با همین قدر نشناسیته....
من میگم آقا أاتک 1سال و نیم از داتک سرویس گرفتم تو این 1 سال از همه نظر عالی بوده و بهتر از اون که محدودیت ها هم برای منطقه ما اعمال نمیشد و اگر میشد هم باز میارزید از این شرکت سرویس بگیرم و کاملا راضیم ولی از این به بعد با توجه به تغییر سیاستشون مسلماسویس نمیگیرم.
بله من هم الآن را که میبینم ناراضی هستم و به همه هم میگم که الآن این شرکت با این سرویسش نمیارزه (مگر اینکه مجبور باشی که بحثش فرق میکنه)
واقعا شما هنوز هم محدودیت دارید ! یعنی حتی بعد از گرون شدنش سرویس شما بهتر نشده ؟!