خیلی ممنون
آخه تازه کارم!نقل قول:
شما چرا می خواهید محیط گرافیکی نصب کنید؟
Printable View
خیلی ممنون
آخه تازه کارم!نقل قول:
شما چرا می خواهید محیط گرافیکی نصب کنید؟
یه سری سوال آماتوری داروم ازتون:
1- من باید این دستور ها رو کجا وارد کنم؟ (همون بالایی ها رو)
2- پسورد default برای root م چیه؟
3- این setup کاملاً automatic طی میشه و به من اجازه هیچ کاری رو نمی ده (مثلاً انتخاب پکیج ها یا تغییر پسورد root یا ...)
چی کار کنم که یه حالت manual داشته باشم؟
یه بار تصادفاً شد. یعد از این که یه ارور داد، اجازه داد که دستی چیز ها رو عوض کنم.
فعلاً همین ها
مرسی
دوست عزیز اگر شما تازه به این محیط وارد شدید به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم از این نسخه استفاده کنید، نسخه ubuntu desktop رو دانلود کنید و استفاده کنید، نسخه ی سرور اگر تنها یک کاربر خانگی هستید هیچ مزیتی برایتان نخواهد داشت،ضمن اینکه مشکلات فراوانی نیز خواهید داشت در سرور، بعد از مدتی کار با دسکتاپ می تونید وارد محیط سرور بشیذ.نقل قول:
:46:
ضمنا شما توانایی کار با تمام وب سرور ها، دی بی ام اس ها و زبانهای وب را در دسکتاپ هم دارید، مزیت نسخه ی سرور به یک سرور و چند متخصص هم نیاز داره.
آخه سرور 2003 مایکروسافت دقیقاً مثل xp ه با مزیت های سرور
این چرا اینجوریه؟
حالا شما لطف کن راهنمایی کن
من به محیط گرافیکی برسم تمومه
ممنون
منتظرم
دوست عزیز اینجا ویمدوز نیست :46: در لینوکس شما هرکاری می تونید بکنید، مهم اینه که تصمیم بگیرید، شما یک سرور با مزیت های یک کامپویتر خانگی می خواهید یا یک کامپیوتر خانگی با ممزیت های سرور!نقل قول:
در دسکتاپ هم شما می تونید تمام ابزار وب رو داشته باشید، من الآن خودم روی یک پروژه کار میکنم که تمام موارد زیر را دارم، Apache 2, PHP, MySql, Python و در تمامی اینها هم روی نسخه ی دسکتاپ نصب هست.
ولی باز هم میگم یکی از مزیت های بزرگ نسخه ی سرور نداشتن محیط گرافیکی و در نتیجه امنیت بالاست.
در کل شما وقتی وارد اویونتو می شید یک محیط متنی دارید، اوون دستورات رو باید اونجا وارد کنید.مگر شما وارد محیط کتنی نمی تونید بشید؟
اون هایی که گفتید رو توی یوزر غیر روتم وارد کردم
پسورد روت چیه؟
راستی قضیه اینه: من نسخه 6 دسکتاپ و 7.10 سرور رو دارم
الان هم نمی تونم دانلود کنم ولی می خوام که این سرور مثل همون دسکتاپ کار کنه
ممنون
دوست عزیز شما نیازی به پسورد روت ندارید، با پسورد خودتون هم می تونید کار رو انجام بدید
برای تنظیم پسورد روت هم:
کد:sudo passwd root
با سلام
یه لینک برای دانلود ابونتو نسخه ی alternate
معرفی کنه
سیستم من لب تاپ است چند صفحه ی قبل مشکلم رو معرفی کردم یکی از دوستان گفت ار این نسخه یعنی alternate استفاده کن می خواستم بدونم لا استفاده از این نسخه مشکلم حل میشه
نقل قول:
می خوام لینوکس ابونتو رو روی لب تاب مدل fz 240e نصب کنم
سی دی رو که میزارم با لایو که نمیاد بالا
تو اینترنت که سرچ کردم گفته شده بود که درایور هارد رو نداره
این مدل هاردم Intel 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller
سی دی اوبونتو من 7.10 هست
اگه کمک کنید ممنون میشم
این برنامه هایی که نصب شدنُ کجا نصب می شن؟
از کجا می شه فهمید که برای اجرای برنامه ها در لینوکس چه دستوری رو باید زد؟
سلامنقل قول:
این لینک دانلود برای Ubuntu
اگر دقت کنید در پایین صفحه زیر دکمه Start Download یک تیک وجود داره که اگر alternate cd رو میخواهید باید اون تیک رو بزنیدکد:http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
و همچنین توجه داشته باشید که Alternate CD حالت Live CD رو نداره
با این لینک نسخه 8.04 (آخرین نسخه) رو دانلود خواهید کرد