اس ام اس فارسی مینویسم تمام حروف رو داره ولی زبان فارسی داخل language گوشی نداره داخل زبان های اس ام اس داره
Printable View
اس ام اس فارسی مینویسم تمام حروف رو داره ولی زبان فارسی داخل language گوشی نداره داخل زبان های اس ام اس داره
پک فارسی رو از قسمت ساپورت سایت سونی اریکسون بگیرید.اگر عجله نداری براتون میگذارم.نقل قول:
بدین وسیله ادیت میشود.بفرمایید:
کد:http://forum.persiantools.com/t122227.html
سلام عزیزان من کاربر جدید هستم سوالی داشتم
g900 تو سایت اریکسون رنگ قهوه ای سوخته زده داره ولی تو بازار هم رنگ دودی و هم قهوه ای سوخته داره کدوم رنگ اصل؟
g900 مثل نوکیا کیبورد عربی هم داره اگه داره بدون کیبورد عربی اصل یا با کیبورد عربی؟
این سایت سونی اریکسون هم بهم یاد به قسمت ساپورت چطوری بگیرم من چند سری رفتم شنیده بودم داره ولی گیر نیاوردم جز نرم افزار آپدیت رو .
ممنون از راهنماییت
ساپورتش توی این صفحست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که قبلاً رفته بودم، چندین نوع ساپورت داشت.
ایمیل - تلفن - چت آنلاین...
ایمیل و چت آنلاینش رو قبلاً تست کردم... خیلی خوب به سوالاتتون پاسخ میدن :46:
میبینم که همه دنبال جی900 هستن و تا یکی دو ماه دیگه از 990پ هم خز و خیل تر میشه :دی
حال میکنم که از گوشی من(جی700 ) تک تر پیدا نمیشه هیشکی ازش نداره همه براشون جالبه و تازگی داره.( بعد از این همه وقت)
نشون میده ملت دوربین گوشی براشون خیلی خیلی فاکتور مهمینقل قول:
چون تفاوت عمده ی دیگه ندارن
و البته وایرلس و لرزش گیر فکر کنم !نقل قول:
اخه موشکل این که کیفیت دوربین جی 900 اصلا خوب نیست تا اونجایی که من دیدمنقل قول:
آرهنقل قول:
ولی وقتی میخره همین که اسمش 5 باشه
و بقیه بگن"دوریسن گوشیت 5 ؟"
کافیه