اینم از مشکل شما که به قول دوستمون یه صفحه در میون این مشکل مطرح و جواب داده میشه:
برو تو قسمت device manager بعدش برو قسمت sound و گزینه ی unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...شاید درست شه.
Printable View
اینم از مشکل شما که به قول دوستمون یه صفحه در میون این مشکل مطرح و جواب داده میشه:
برو تو قسمت device manager بعدش برو قسمت sound و گزینه ی unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...شاید درست شه.
آره اگه این کارو که دوستمون(krause) گفت بکنی درست میشه.مال منم همین ارورو میداد.درستش کردم.
با سلام خدمت تمام برو بچ p30 . من دو باره تا این قسمت بازی میام. ویندوز عوض کردم سیوام پرید.بماند من تو این مرحله گیریدم.بعد از مرحلهی هواپیما که باید کشتی ها رو بزنی مرحله بعدیش همه رو میکشم اما با اون سه تا کیسه که روش دو تا بمب چشمک زن هست نمیدونم چکار کنم.با چپ کلید بمب میزارم روشون بعد منفجر میکنم اما بازم سر جاشه مسه حالت اول:41:
فکر کنم توی اون مرحله باید اون بمب ها رو بندازی توی سنگر هایی که مسلسل دارن و بعد منفجرشون کنی .نقل قول:
فکر کنم 3 تا سنگر هم بود . :46:
سلام دوست مننقل قول:
شما در ابتدا به صورت پيش فرض سه تا بمب سوئيچي داريد. بريد جلو به ستاره برسيد بعد تو اون ساختمون ها كه جلوشون دو تا mg نشسته اين بمب ها رو با كليك راست پرت كنيد و بعد با كليك چپ منفجر كنيد. دقت كنيد كه بمب هارو حتما از پنجره به داخل ساختمان پرت كنيد. اگر اشتباها نتونستيد به داخل ساختمان پرت كنيد از بابت تعداد بمب ها نارخت نباشيد جلوتر مي تونيد بازم پيدا كنيد.
موفق باشيد.
آقا یکی یه ترینر به ما بده که توی این مرحله اوکیناوا گیر کردیم عین مورو ملخ این چینیا با اون چکو پوزشون میریزن سرمون تا میایم خودمونو جمعو جور کنیم از آسمون هی نارنجک میاد میری اونور نارنجک میخوره توی سرت میری اونورتر 2تا 2تا میاد آدم فوری نفله میشه......
لطفا ترینر که سازگاری با ویندوز ویستا داره بزارین ممنونم..............
سیو گیم بازی کجاست؟
نقل قول:
من این پچ رو از سایت gamespot از لینک زیر به صورت مستقیم و سرعت بالا دانلود کردم
البته این لینک رو فقط به کاربرانی که عضو هستند میده
فقط یه سوالکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/action/callofduty5/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe?rs=150&e=1231496147&h=08930b404548750f2ee05879c7e8f586&file=CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe
اول باید کرک کنیم بعدش پچ رو نصب کنیم ؟
یا اول پچ رو نصب کنیم بعدش کرک رو کپی کنیم ؟
یا اصلا این پچ ، خودش یه کرک دیگه ای داره ؟
شد سه سوال
مگه این پچ بیشتر برای مود آنلاین و مولتی پلیر نیست از نوشته های انگلیسی اینطور بر میاد که بیشتر رو مولتی تاثیر و تغییر میده نه single player
سلام
کسی بازی مثل cod4 سراغ داره که به همون خوبی یا تقریبن به همون خوبی باشه؟
ممنون