اگه یکم پایین صفحه را ببینی 128+ را خواهی دید و در واقع 128+ سرعتش همون سرویس 512 هستش:18:.خوبه:40:
Printable View
اگه یکم پایین صفحه را ببینی 128+ را خواهی دید و در واقع 128+ سرعتش همون سرویس 512 هستش:18:.خوبه:40:
ای بابا :18::18::18:نقل قول:
من کی گفتم همارا نامحدود نمیفروشه؟
من گفتم که شاتل نامحدود نمیفروشه. :13:
در مورد مودم هم کاری ندارن. بازم بگم هااااااا SMC خودش مودم خوبیه. :27:نقل قول:
128+ یه سرویسی هست که 512 رو میده با محدودیت 5 گیگ برای سه ماه. 30 تومن :31:نقل قول:
نه بابا!نقل قول:
انتخاب با خودتونه ما که کاره ای نیستیم. تبلیغ هم نمیکنیم . . .
نکته دیگه ای نبود؟ :31:
موفق باشید :40:
هیچی بهت نمیگن نمیتونن بگن.بگو داشتم از قبل.نقل قول:
فقط میپرسن داری یا نه که میگی دارم، همین.
دیدم موضوع تاپیک change شده ، گفتم مزاحم نشم و فقط بگم adsl در تبریز چند روزی در مکث.
هیچ خبر مبری نیست. نه خرابکاری - نه قیمت بازی - نه ایده بازی - نه ....
آهان تا دیرنشده بگم که تا حدود 10 ما شاید هم زودتر wimax داره میاد.
راستی tohidkh جان این ادرس موضوعات متفرقه اذربایجان لینکش چیه (چشمک) ؟ می خوام برم اونجا از همه چی تبریز حرف بزنم.(سرگرمی)
تق بل لاه.
به به.نقل قول:
BIZIMT جون، . . .
دیروز دوست . . . امروز آشنا . . .
. . .اصلا متوجه نشدم. یه کم توضیح بدید لطفا :10:نقل قول:
آهان تا دی رنشده بگم که تا حدود 10 ما شاید هم زودتر wimax داره میاد.
همون گروه خودمون دیگه . . .نقل قول:
راستی tohidkh جان این ادرس موضوعات متفرقه اذربایجان لینکش چیه (چشمک) ؟ می خوام برم اونجا از همه چی تبریز حرف بزنم.(سرگرمی)
اونقده سوت و کور مونده . . . .
حرف پیدا نمیکنیم بحث کنیم
موفق باشید :11: :40:کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=372
توضیح اینکه : ارائه اینترنت پرسرعت از طریق تکنولوژی wimax (بیسیم) ظرف 10 ماه به مرحله اجرا می رسد.نقل قول:
شرکتها از این طریق هم اینترنت رو به مردم میدهند.
همون قضیه پر شدن پورتهای مخابراتی و عدم افزایش آنها و راهی برای نجات.
راستی tohidkh جان : من از اونجا خوشم نیومد (گروه اجتماعی) فکر ردم تاپیکه !؟ خیلی محیط بازیی نیست.
قیمتش در چه حدودی خواهد بود؟نقل قول:
مودم وایرلس میخواد؟
سرعتش چطوریه؟
معایب و مزایاش.
من شنیدم قطعی هم ممکنه داشته باشه. یا سرعتش بسته به وضعیت آب و هوا فرق کنه :31:
اینها حقیقت دارن؟
-------------------
ای بابا.
اینهمه آپدیت میکنی چرا؟
اگه بخواهی فقط حرفهات رو به برو بچه های هم شهری و هم استانی بزنی، جای خوبیه. بدک نیست.
یه گروه دیگه هم بود. که سوت و کور نیست نسبتا:
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=141
در این مورد اصلا چیزی نمیدونم. چون اصلا تصمیم گیری نشده و ابلاغی نبوده. اما نسبتا گرانتر از adsl هست. مثلا 128 نامحدود حدود 25-30 تومان.نقل قول:
تجهیزاتی می خواهد که در ابتدا گرانتر میشه هزینه ها . اما به مانند adsl در ابتدا لوازم آن را به صورت امانی در اختیار مشتری قرار می دهند . برای جلب مشتری.
آنتن وایرلس که باید نصب بشه و به سمت مبدا . به مانند دیش ماهواره .
مودم مخصوص وایرلس . به مانند -----.
حالا سیستم ها از طریق lan (در صورت وجود) و یا کارت وایرلس برای سیستم. به مانند تلوزیون.
بعد برات به صورت تصویری قرار میدم.
اشتباه تایپی ها رو اصلاح می کردم.نقل قول:
اخه دوست دارم مانند اینجا باشه . اونجا انگاری پیغام می دیم نه پست.
اون ادرستم که مانند اون بود ؟
یعنی آنتن های BTS در سطح شهر نصب خواهند شد؟نقل قول:
مشخص شده چه مراکز مخابراتی تحت پوشش قرار خواهند گرفت؟
سلام bizimt جان :20:
يكي از دوستان من ساكن شهرك دانش تو آذرشهر و رفته تا اشتراك adsl همارا بگيره كه نماينده همارا تو آذرشهر گفته كه اونجا adsl ساپورت نميشه و كار نميكنه
مشكل اينجاست كه شهرك دانش چون كمي فاصله داره با آذرشهر اونجا قبل از اومدن همارا برخي امكانات تلفن مثلا : انتقال تماس - كنفرانس و .... و Caller ID كار نمي كرده كه مخابرات مياد و سيستم اونجا رو كافو نوري ميكنه تا اين سيستم ها كار كنه ولي مثل اينكه تو كافو نوري adsl كار نميكنه و ساپورت نميشه
وقتي با همارا تماس گرفته ، همارا گفته كه مشكل از مخابرات آذرشهره و دست ما نيست از اونجا حل كنيد و بگيد فقط خط تلفن شما رو مسي كنه تا ساپورت بشه و گفته كه اصلا به ما ارتباطي نداره
وقتي به مخابرات آذرشهر مراجعه كرده و اين جريان رو گفته اونا هم گفتن مسي كجا بود اونجا كلا كافو نوري شده و نميشه و گفتن شايد اگه كارت بكشيم به خط شما ساپورت بشه و بتوني استفاده كني ولي بايد همارا بگه
يعني چي ؟
خلاصه دارن بيچاره رو پاس ميدن به هم و در آخر هم معلوم نيست اصلا ميشه ؟ راهي هست يا نه ؟
bizimt جان ميخواستم ببينم شما راه چاره اي براي اين دوست من ميدوني ؟
بيچاره بد جوري قاطي كرده و ناراحته
كوچيك شما : Vahid_203
:11::40::11: