شما باید لینک جدید اون فایل رو پیدا کنید و جایگزین لینک قبلی کنیدنقل قول:
حالا که سایت فیلتر شده باید از طریق وی // پی || ان برید و لینک جدید رو پیدا کنید و دورن IDM کپی کنید و جایگزین لینک قبلی کنید
شما باید لینک جدید اون فایل رو پیدا کنید و جایگزین لینک قبلی کنیدنقل قول:
حالا که سایت فیلتر شده باید از طریق وی // پی || ان برید و لینک جدید رو پیدا کنید و دورن IDM کپی کنید و جایگزین لینک قبلی کنید
بله این مشکل رو با همه لینکها دارم وبدون دانلود منیجر هم میتونم دانلود کنم.دیروز یکبار کامپیوتر رو ریستارت کردم درست شد اما باز الان خرابه.نقل قول:
با سلام. کامپیوتر دانشگاه ما دانلود را مسدود کرده و حتی نمیشه فیلتر شکن را اجرا کرده و از اون طریق دانلود کنیم. لطفا راهنمایی کنین که به چه طریقی میتوان دانلود کرد. در ضمن سیستم دانشگاه از ویندوز XP هست.
یعنی هیچ راه دیگه ای ندارهنقل قول:
آخه من اینترنت پرسرعت ندارم که بتونم از سر اول دانلود رو شروع کنم
منظور اون دوستمون این بود که یه لینک دیگه پیدا کنید که چیلتر نباشه و تو نرم افزار همون لینک رو جایگزین لینک قبلی کنید یعنی با راست کلیک روی فایل دانلودی و رفتن به properties و عوض کردن لینک قسمت address و بعد ok کنید تا جایگزین لینک قبلی بشه تا از همون قسمت شروع به دانلود کنه.نقل قول:
خب چطوری میتونم لینک مسدود نشده شو پیدا کنم؟خوشحال میشم اگه راهنمایی کنید.نقل قول:
کد:http://cdn.mediafire.com/?jnghmtzmxdz
شما کافیه از فیلطر شکن استفاده کنید تا وقتی میزنید روی دانلود دیگه صفحه پیوندها ظاهر نشه.نقل قول:
شما برید لینک زیر بعد دوستان براتون مستقیم میکنن یا خودت هم میتونینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=320
من میخوام از سایت 2shared دانلود کنم
idm 5.19 full هم دارم
ولی یه مشکلی هست
----
سایت بالا هر بار که وارد میشم لینک دانلود خود را عوض میکنه و من وقتی رو دکمه دانلود کلیک میکنم
که یه دکمه جاوا اسکریپ هست و امکان دیدن آدرس زیرین اون نیست اول خود ویندوز لینک رو بر میداره و در نتیجه idm هم نمیتونه دانلود کنه و لینک عوض میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل منه
بیشتر راه هارو امتحان کردم ولی بازم نشده ! از کلید shift , cntrl و .... گرفته تا ....
حالا به نظر من این راه خوبه ÷1
که من دانلود توسط ویندوز را به کلی قطع کنم -- که نمی دونم چه جوری !×××
اگه میشه حالا اینو بگین چه جوری من قطع کنم دانلود توسط ویندوز رو با تشکر
----
نقل قول:
شما تو نرم افزار IDM تعریف کردید که با نگه داشتن دکمه ای مثل INS یا CTRL و یا ... دانلود رو الزاما با IDM انجام بده ؟