به عنوان بی طرف و امنیا دار باطری امنیا زیاد جالب نیست
بعد از یک مدت که هر نیم روز خالی می کرد و الان هم که با آپدیت درست شده هر 2روز شارژ میخواد
Printable View
به عنوان بی طرف و امنیا دار باطری امنیا زیاد جالب نیست
بعد از یک مدت که هر نیم روز خالی می کرد و الان هم که با آپدیت درست شده هر 2روز شارژ میخواد
ضمن تایید حرف دوستمون.باید بگم من دوستم امنیا داره و اونم میگه باطریش راضی کننده نیست و با کار کردن زیاد هر روز باید شارژش کرد.نقل قول:
من زیاد با گوشی ورمیرم! ولی در حد متعادل آهنگ گوش میدم و زیاد هم کیبردش رو باز و بسته میکنم تا اس ام اس بزنم!
باید بگم باطریش زیر دست من خیلی عالی دووم آورد! 3 روز با یه شارژ کار کردم!
در مورد شارژ باید بگم x1 معرکه است!
--------------------------------
دوستان لطفا يك نفر كه اطلاعاتش از شركتها خوبه در مورد گارانتي كامتل و پارسه و تفاوت اونها توضيح بده. متشكرم
پارسه گارانتی زیاد معتبری نیست!نقل قول:
ولی کامتل و سیتادل از وارد کننده های رسمی سونی اریکسون در ایران هستن!
و لوازم جانبی سونی اریکسون رو هم نامداران گارانتی میکنه!
ولی در کل گارانتی های تو ایران کشکن!(البته به جز بازرگانی ایران(سونی))
WVGA Fixنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو لینک زیر و نظرات رو کامل بخون تا هم نحوه نصبش رو بدونی و هم اینکه بتونی متوجه بشی در صورت بوجود
اومدن مشکلی چطوری اون رو رفع بکنی.
و ...کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442426
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=455974
اووووووووووووووووووووووه.. ................!نقل قول:
مهران جون اینو خودت رو گوشیت تست کردی؟
واقعا کار میکنه؟
اگه کار کنه که شاهکاره!
دارم میگیرمش!
نقل قول:
آره پوریا جان هر دو کار میکنند. این تایپک هایی هم که لینکشون رو گذاشتم مربوط به نصب این دو فیکس بر روی
XPERIA هستند. اما باید نظرات رو بخونید و بعد نصب بکنید. چون توی نظرات شیوه نصب و تنظیمات گفته شده و
همچنین در مورد رزولیشن برنامه ها و بازی های مختلف توضیح داده شده. مثلا گفته شده که قبل از اجرای
بازی های VGA از کدام فیکس باید استفاده کنید و در نتیجه شما باید WVGA Fix2 را اول بر روی رزولیشن VGA
تنظیم کنید تا رزولیشن گوشی تغییر کنه و بعد بازی و برنامه ای که رزولیشنش VGA هست را اجرا کنید.
من تا حالا استفاده نکردم چون احتیاجی بهشون نداشتم. هر برنامه و بازی که تا بحال نصب کردم همه شون WVGA
هستند.
دوستان من دارم پول جمع میکنم توی قلک برای خریدن x1 شما چطور:31:
این روزها همه به فکر خرید x1 هستند شما چطور؟!!:27:
دوستانی که پایه خریدن هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنند ببینم امار در چه حد هستش