دوستان من به تازگی office 2007 رو نصب کردم
ولی گزینه هایش خیلی با xp فرق داره
لطفا اگه لینک یا راهنمایی در سایت جهت آموزش word 2007 هست برای من بگذارید
ممنون می شم
Printable View
دوستان من به تازگی office 2007 رو نصب کردم
ولی گزینه هایش خیلی با xp فرق داره
لطفا اگه لینک یا راهنمایی در سایت جهت آموزش word 2007 هست برای من بگذارید
ممنون می شم
نقل قول:
از پاسختون ممنونم...ولی این تگ html رو چطوری باید ساخت؟ می شه توضیح بفرمایین
متشکرم
براي پيدا كردن دستورات ورد 2003 در ورد 2007 به لينك زير مراجعه كنيدنقل قول:
http://tinyurl.com/ymak6p
نقل قول:
خواهشاً همه کمک کنن...خیلی واجبه
سلام
امروز مي خواستم يه سري Endnote درست كنم كه داخل متن شماره گذاري كرده و انتهاي فصل، توضيحات رو بنويسم، اما Endnote ها به آخرين صفحه ميرن و نميشه اونها رو جاي ديگري برد (من نميخوام به آخرين صفحه برن ميخوام برن در انتهاي فصل اول). آيا راهي داره؟
متشكرم
به نظر من، راه مناسب براي درج فرمول در صفحات وب، تبديل فرمول ها به عكس هست. كافيه، اون فرمول رو انتخاب كرده، ابتدا گزينه Copy را زده و بعد از طريق:نقل قول:
Edit> Paste Special> Picture اون رو تبديل به عكس كنيد.
جواد جان آخر فصلها رو section break بزن بعد از مستطيل جلوي Endnotes گزينه Eendnote section رو انتخاب كننقل قول:
نقل قول:اگه كارتون رو ميخواين روي اينترنت بذارين بهتره كه پي دي افش كنيننقل قول:
ميتونيد از نظر جواد جان هم استفاده كنيد ولي فكر ميكنم كه اگه فرمولها رو به عكس هم تبديل كنيد وقتي كه به html تبديل ميشه عكسها جابجا ميشه و دقيقا اونجايي كه شما ميخواين نميافته بنابراين بايد html بلد باشين كه بتونين عكس رو تنظيم كنيد
اين رو نميدونم كه آيا در html تگي وجود داره كه بشه با اون كسر يا فرمول نوشت يا خير
بنابراين كل فايل يا اون صفحه خاص رو به صورت عكس در بيارين يا اينكه فايل رو پي دي اف كنيد
راهي وجود داره كه قسمت سمت چپ پنجره Open رو تغيير داد؟ مثلا يه فولدر ديگه بهش اضافه كني
دو تا سؤال داشتم :
1- چطوري اعداد را به صورت كسري ( به فارسي ) بنويسيم البته هر عددي نه اونايي كه توي سيمبل هست
2- مختصات كه داراي دو عدد ( طول و عرض ) اونا هم مشكل دارم
با تشكر از راهنماييتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]