این تاپیک چه مهم بشه چه معمول بنده آماده پاسخگویی به سوالات کاربران محترم رو دارم .نقل قول:
با تشکر
این تاپیک چه مهم بشه چه معمول بنده آماده پاسخگویی به سوالات کاربران محترم رو دارم .نقل قول:
با تشکر
آقا جان انصافا اگه مراعات ماشینو میکنی و خدایش تو رانندگی بی رحم نیستی و دلت واسه مالو اموالت می سورزه،یه پراید تمیز بگیر.من خودم یکسالو نیمه پیراید دارم خدایییش رعایت می کنم و خداییشم کار میکنه.با توجه به اینکه تو مملکت ما شما حق انتخابی نداری و بازار اتومبیل ما هیچ تنوعی نداره همون پراید بگیری بهتره.هم کم خرجه هم موقع فروش پولش نقده نقده.فقط و فقط مراعات کن.ماشین من الان شش ماه رنگ 120 به بالا ندیده:27:واسه همینه که سالمه.
یه سوال داشتم: 206 تیپ 2 با 2006 تیپ 5 از نظر ظاهر چه فرقی میکنه. متشکر میشم اگه جواب بدین.
تیپ های مختلف از نظر ظاهر تو مدلهای قدیمی تر مثلا 82 83 میشد از رنگ آینه بغل که تو تیپ 5 و 6 همرنگ بدنه بود شناخته بشه یا 3 تا پشت سری عقب تو 5 و 6 اما الان تو مدلهای جدید اینا هم برای 2 و3 همینطوری هست .نقل قول:
کلا میشه از صلابت بدنه وقتی از دور نگاه کنی تو رانندگی تیپ 5 رو از 2 شناخت . زیربندی تیپ 5 هم با 2 و3 فرق داره . یا میتونی یه نگاه به چرخها بندازی برای دیدن Abs که با چشم مخصوصا اگر رینک داشته باشه کاملا معلومه .
honda civic1990
مگه وسایلش تو ایران گیر میاد یعنی مثل اوپل و دیگر ماشینها نیست که وسایلش نباشه؟؟؟؟؟
منم همین طورنقل قول:
وقتی یه شرکت خارجی ورشکست بشه تا 20 سال محصولش تو ایران میاد
مثل مکستور که توسط سگیت خریداری شد اما تا دو سال به اسم خود مکستور تو ایران میومد.
شما صرف اینکه شرکت فرانسویه میگی خوبه؟
نه غلطه.
مثل خیلی شرکتهای ژاپنی که واقعا هیچ حرفی برای زدن تو بازار الکترونیک ندارن اما فقط به خاطر اینکه سونی مال ژاپنه ملت از هی چی پرکت ژاپنیه خرید میکنن.
راستی اونی که جدیدا تو خیابون میبینی کیا سورنتو هست
تا چند وقت دیگه کیا اپتیما که ماشین لوکسی هست میاد.
فکر کنم پیکانتو هم بیاد.
البته بعید نیست کارنیوال هم بیاد.
خیلی ممنون. یه عکس از ترمزabs ندارید ببینیم چه شکلیه؟نقل قول:
والا من یه زمانی میگفتم هاچ بک بگیر ولی چند وقته میگم جا نداره .بهتره نگیری فقط واسه روندن هستش واسه مسافرت باید وسایل نبری .
آقا کی میگه کیا داره برشکست میشه ؟
الان مدلهای جدیدش تو ایران اومده carens optimus carnival sorento cerato...............
مدل Ceed هم تو جام ملتهای اوپا تبلیغاتش رو میتونستی ببینی ! تو امریکا هم از پیشرفت فروش خوبی هم برخوردار شده .
(به نام خدا)
دوستان اگر سوالی برای خرید اتومبیل یا درخواست اطلاعات از یک اتومبیل داشتید خواهشا در این تاپیک قرار دهید
موفق باشید