نقل قول:
نه من تازه یونیور سیتی رو گرفتم :41:
ولی الان همه ی سیمز هارو دارم :27:
Printable View
نقل قول:
نه من تازه یونیور سیتی رو گرفتم :41:
ولی الان همه ی سیمز هارو دارم :27:
يادش بخير!نقل قول:
اولين پكيج سيمز من همين يونيورسيتي بود!:40::40::40: اون موقع خيلي باهاش حال ميكردم اما الآن نه خيلي !! تكراري شده تقريبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اول frnsh جان شما اون برنامه رو دانلود كن تا درس رو شروع كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از لارا
راستی اینو از جایی گرفتین یا خودتون درست کردین؟
و اینکه رنگ آستین رو چطوری همرنگ لباس کنم؟
من چطوری دنلودش کنم؟
خیلی کنده جوری که انگار میخوام dc بشم. حالا یه بار دیگه :) هم بذاریدش تا بگیرمش آخه میدونید که صفحات زیادن!
مرسی
بببخشیدا :):)
اين كه كاري نداره رنگ قلموت رو رنگ لباست در بيار روي آستين بكش:46:نقل قول:
چي رو لارا رو؟:20:
اين يه بازيه به نام : tomb raider بازيشم خيلي معروفه فكري هم هست توي فروم هم تاپيكش هست و من عكسشو از اينترنت آوردم:46:
نقل قول:
راستی 3 سوال چرا این گله تا وقتی یکی رو نخورده شیر نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
این شغل چشم رو چرا از توی روزنامه و کامپیوتر نمی زاره که من برم باید کار خواصی بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
این گله ادم اهنی با ادم سرنمی شه چرا همه را می خوره از من تا حالا 4 تا مرده گذاشته رو دستم فکر کنم تا چند وقته دیگر یک قبرستان حسابی داشته باشم :19:
کی تا حالا درنک بیزینس رو تا 25 برده بگه چی میشه؟؟؟؟؟؟
آره اين جماعت گاو!(منظورم همون گلس!) هيچي سرشون نميشه آدم آهني هم ميخورن!نقل قول:
شغل چشم هم توي كامپيوتر ميزارتش كار خاصي نميخواد انجام بدي
من بردم اما اتفاق خاصي نميفته سر كاريه اما مثلا يارو تمام شماره تلفنهاي افراد شهر رو بدست مياره يا يه گزينه به talk اونا اضافه ميشه كه اگه طرف ناراحته خوشحالش كنه و از اين جور چيزا من كه خوشم نيومد يعني ارزششو نداره اينهمه بري!:19:نقل قول:
خوب شما دقيقا بگو كدومو داري كدومو نداري كه من آدرسشو بدم:46: اسم اون برنامه اي كه داري رو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:نقل قول: