البوم یک دور کامل گوش دادم خیلی قشنگه البومش
تراکهای دیگه میرم-خدا نگهدار- حلقه - تو آزادی خیلی قشنگه:n28:
راستی این اهنگ مسافر تو البومهای قبلیش خونده بود؟
Printable View
البوم یک دور کامل گوش دادم خیلی قشنگه البومش
تراکهای دیگه میرم-خدا نگهدار- حلقه - تو آزادی خیلی قشنگه:n28:
راستی این اهنگ مسافر تو البومهای قبلیش خونده بود؟
آره جز آلبومای اولیشهنقل قول:
سلام عزیز ... نه هنوز چیزی رسمی اعلام نشدهنقل قول:
آهنگ مسافر در سال 86 بعد از آلبوم اول مجید خراطها که تنهاترین تنها نام داشت به صورت تک آهنگ بیرون اومد و در آلبوم زخم زبون در همون سال هم قرار گرفت .نقل قول:
من فکر میکنم این نوع و این سبک کارها رو خوندن هست که باعث شده طرفداران مجید خراطها طرفدارش بشن ! ( جمله ی عجیبی به نظر میرسه البته :دی )
منظور اینکه خوندن توی این حس و حال وفضا هست که باعث شده طرفداران فعلی مجید خراطها طرفدارش بشن در غیر اینصورت مثلا فرض کنیم مجید خراطها اگر راک میخوند مطمئنا طرفداران مطمئنا متفاوتی از طرفداران فعلیش داشت .
به همین علته که برای من و خیلی دیگه از دوستداران مجید خراطها این آلبوم آخر خیلی راضی کننده به نظر می رسه ، چون دقیقا همون فضا و همون چیزی رو ارائه داده که ما از مجید خراطها انتظار داشتیم و دوست داشتیم و دوست داریم ازش بشنویم /
به نظر من مجید خراطها جزو معدود کسانی هست که کارهای بعد از مجوز گرفتنش شبیه و در راستای کارهای قبل از مجوزش هست .
:n16:
کنسرت چی شد؟ عکس بذارین دوستان :n16:
منتظریم رامین برگرده ببینیم چیکار کرده :n02:نقل قول:
با سلام ....
فقط میتونم بگم جای دوستانی که دیشب اولین کنسرت مجاز مجید رو از دست دادن خیلی خالی بود .....
اولین کنسرت مجید خراطها و برای اولین بار بعد از چندین کنسرت اشک مجید خراطها .......
آهنگ هایی که اجرا شد : مسافر ، آواره ، بی وفا ، لحظه آخر ، منو ببخش ، حلقه ، خدانگهدار ، بلاتکلیف ، دیگه میرم ( با پیانو ) ، تو عوض شدی ، تو غصه منو نخور ، تغییر کردی و آهنگی که برای اولین بار باعث شد بغض مجید خراطها بترکه آهنگ تو آزادی بود که سلطان احساس اشک ریخت و سالن رو واقعا تحت تاثیر قرار داد .....
گروه ارکستر مجید خراطها که تیم جدید و جوانی بودن بسیار فوق العاده بودن ..... همین امر باعث شد مجید همه آهنگ ها رو در فضا و آهنگسازی و حتی سبک جدید اجرا کنه .....
از نکات جالب اجرا مثل همیشه تغییر دادن قسمت هایی از شعر ها و خواندن شعر های جدید بود که سالن رو بهم میزد ....
بازیگران و ورزشکارانی مثل محمد بنان و ..... در سالن حاضر بودن و مهمان ویژه مجید پدر و مادرش بودن که اون ها رو در اواسط برنامه به سمتشون رفت و در آغوش کشید .
علیرغم درخواست شدید مردم مبنی بر اجرای آهنگ کنسل مجید خراطها اعلام کرد اگه کنسل رو بخونم کنسرت های بعدی کنسله !
در کل شب بیاد ماندنی بود از گیتار و پیانویی که مجید زد تا اشک های سلطان احساس ........
مطمئنا سایت های مختلف عکس ها و گزارش های بیشتری خواهند گذاشت ولی من مثل همیشه به عشق طرفداران مجید تو سایت پی سی ورلد این گزارش رو تهیه کردم ....
همیشه بدرقت بودن همین چشمای مرطوبم ........ برو هرجا بدون من تو خوش باشی منم خوبم
مرسی چه خوب ، کاش منم میبودم :n12:
رامین جان سید گفته بود خود مجید ویلن میزنه توی کنسرت نزد؟
سید اگه منظورت مدیر سایت مجید هست خودش حضور نداشت چه برسه .......نقل قول:
نه مجید عزیز فقط قطعه دیگه میرم و شکستی بالمو رو با پیانو ........ و خدانگهدار رو با گیتار اجرا کرد
ممنون ، اره منظورم مدیر سایت بود اخه نوشته بودنقل قول:
نقل قول:
سلام به همه عزیزان
تو این 5 روزی که وقت داشتین هیچ کس نتونست تشخیص بده سورپرایز مجید خراطها برای 25 اسفند چیه مجبورم خودم بگم تا از بلاتکلیفی در بیاین.
عکس کاور رو دقت کنید دریا وسطش جزیره هست حالا به جزیره دقت کنید شبیه نیمه ویلن هست این یعنی اینکه مجید خراطها در کنسرت برای اولین بار در بین خواننده ها یکی از آهنگ های زیباشونو با ویلن میزنه
سورپرایز این بود ویلن زدن مجید خراطها بهمراه یک اهنگ
راستی 25 اسفند ماه یادتون نره حتما شرکت کنید تا شبی رویایی براتون بشه