میخواد بهت وصل بشه اما یه اتفاقی میافته که نمیتونه یا نمیخواد وصل بشه مثلا خودش دیسکانکت میکنهنقل قول:
Printable View
میخواد بهت وصل بشه اما یه اتفاقی میافته که نمیتونه یا نمیخواد وصل بشه مثلا خودش دیسکانکت میکنهنقل قول:
دوستان يه سوال فوري!!
چرا بعضي عكسهارو كه ميخواي بندازيم پشت صفحه دوتا نوار مشكي رنگ بالا و پايين صفحه نمايش داده ميشه؟؟ راهي نداره درستش كرد؟
اگه داره روششو بگين!!
به خاطر اینکه اندازه عکس بزرگتر از خوده نمایشگره و این حالت پیش میادنقل قول:
باید با یه نرم افزار اندازه عکس رو تغییر بدی
نرم افزار نمیخواد. من که با Paint و Photoshop درستشون میکنم. باید سایزش 320*240 باشه. اگه میخواین بگین توضیح بدم.نقل قول:
دوستان يه سوال فوري!!
چرا بعضي عكسهارو كه ميخواي بندازيم پشت صفحه دوتا نوار مشكي رنگ بالا و پايين صفحه نمايش داده ميشه؟؟ راهي نداره درستش كرد؟
اگه داره روششو بگين!!
اگه میشه دانلود اون 2تا نرم ازار رو بزارید.(چون او سایت هایی که شهاب گفته بود جواب ندادند)(SofticPPPGatek
Uploader)
سلام.
من گوشی سامسونگی دارم که چند دقیقه ÷یش وقتی خواستم باهاش کار کنم متوجه یک خط که شبیه به یک خط خمیده بود و دایره ای در وسط ان بود شدم و هر دکمه ای که میزنم صفحه گوشی تغییر نمیکنه و همون خط روی صفحه رو گرفته
به نظر شما مشکل چیه؟
ویروس-ضربه -استفاده زیاد از گوشی و ....
لطفا کمک کنید.
ممنونم
متوجه منظورتون نمیشم این علامت کجای صفحه هست؟نقل قول:
منظورت از تغییر نکردن صفحه گوشی چیه؟
اگه میتونی عکس بگیر
سلام
این لینک درایور و PC Studio که جناب m-alpha درخواست کرده بودند :
Samsung SGH-D900 PC Studio :
Samsung USB Driver :کد:http://www.nodevice.com/driver/SGH-D900/get40338.html
کد:http://rapidshare.com/files/40319194/Samsung_USB_Driver_Installer.exe
سلام
چند وقت پیش دیدم گوشیم با شارژرش شارژ نمیشه. یعنی تقریبا اتصالی داشت. بعد مجبور شدم چندبار با لبتاپ شارژش کنم. بعدم دادمش تعمیر و جای شارژشو اصلا برام عوض کردن و 12000 هم گرفتن. و گفتن که مشمول گارانتی نمیشه.
حالا دوباره اینطور شده. به نظر شما مشکل از نوع شارژ کردن منه یا از اول مشکل داشته؟ چه کنم؟
نقل قول:
سلام
چند وقت پیش دیدم گوشیم با شارژرش شارژ نمیشه. یعنی تقریبا اتصالی داشت. بعد مجبور شدم چندبار با لبتاپ شارژش کنم. بعدم دادمش تعمیر و جای شارژشو اصلا برام عوض کردن و 12000 هم گرفتن. و گفتن که مشمول گارانتی نمیشه.
حالا دوباره اینطور شده. به نظر شما مشکل از نوع شارژ کردن منه یا از اول مشکل داشته؟ چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دست دومشو الان بیرون چقدر میخرن اگه بخوام بفروشم؟ حداقل و حداکثر چقدر؟
در ضمن حدود 6 ماهه دارمش.
ممنون