بازی ها رو جای دیگه تست کننقل قول:
اگه چند تا بازی این طوری میشه و جای دیگه هم میشه که مشکل از بازی و Dvd هاست
وگرنه optic دستگاه شما ضعیف شده و باید بدین سرویس یا تعویض کنن
Printable View
بازی ها رو جای دیگه تست کننقل قول:
اگه چند تا بازی این طوری میشه و جای دیگه هم میشه که مشکل از بازی و Dvd هاست
وگرنه optic دستگاه شما ضعیف شده و باید بدین سرویس یا تعویض کنن
سلام
من یه ایمیج ulunch elf 4.38 رو دانلود کردم و رایت کردم رو دی وی دی ..خودش بوت بود و راحت اجرا شد ... حالا می خواستم یه چند تا شبیه ساز میکرو سگا و رامهاش اضافه کنم به ایمیج که با یه دیسک دیگه راحت اجرا کنم.. با برنامه poweriso ایمیج رو باز کردم و فایلها رو بهش اضافه کردم ولی اجرا نشد !
ایمیج اصلی دارای سه تا فایل بود :
ULE_4_38.ELF
SYSTEM.CNF
DVDDUMMY.DMY
اون فایل سومی یک گیگ حجمش بود . من فقط یه فولدر به این ایمیج اضافه کردم .. بوت نمیشه !
قبلا این شبیه سازها رو از رو فلش اجرا میکردم.
بعد یه سوال دیگه ... elf ای هست که با اون من بتونم دونه دونه elf ها رو اجرا کنم وبعد بتونم برگردم تو صفحه اصلی و مثلا یه elf دیگه اجرا کنم ؟ الان مجبورم برای اینکار reset کنم.
مگه دستگاهت کپی خور نیست؟ اگه این طوری پس دیگه فکر نکنم لازم باشه که بوتش کنی. کافیه فایل های شبیه ساز میکرو و بازی هاش رو رایت بکنی روی یه دیسک بعدش بازی بکنی. برای سیو و لود سریع هم به یه مموری احتیاج داری.نقل قول:
به طور کلی باید این کارها رو بکنی :
بهترين شبيهساز براي اجراي بازيهاي ميكرو بر روي كنسول پلي استيشن ۲، FCEUltra ميباشد كه در ادامه نحوه استفاده از آن آموزش داده خواهد شد.
1. شبيهساز FCEUltra را از لينك زير دانلود نماييد :
2. پس از خارج كردن شبيهساز از حالت فشرده بايستي فايلهاي زير را مشاهده كنيد :کد:http://krauser.persiangig.com/Microbaz/File/PS2_NES_Emulator.zip
3. بازيهاي ميكرو را به درون پوشه NES كپي كنيد. (تعداد بازيها بايد زياد باشند تا حداقل حجم همه آنها 20 MB باشند)
4. تمام فايلها را طوري بر روي يك ديسك رايت كنيد كه داخل ديسك به صورت عكس بالا باشد.
5. ديسك بازي را داخل PS2 بگذارید.
6. بر روي گزينه cdfs مياييد و دكمه X را ميزنيد و در صفحه بعدي به درون پوشه NES ميرويد، در اين قسمت ميتوانيد بازيهاي ميكرو را اجرا نماييد.
7. در صورتي كه بخواهيد در هنگام بازي از Save سريع استفاده نماييد، نياز به يك Memory Card داريد. براي Save سريع از دكمه R2 و براي Load سريع از دكمه R1 استفاده نماييد.
منبع : خودم :31: برای اطلاعات بیشتر به وبلاگم مراجعه بکنین. :10:
چرا دستگاه کپی خور هست . این شبیه سازی که شما دادی رو من دارم در حقیقت ماله snes و nes و sega رو یه جا میخوام داشته باشم .. واسه همین جای nes_emu.elf شما فایل ule.elf رو جایگزین کردم و ایمیج گرفتم و با برنامه شبیه ساز اجرا کردم به چند نکته رسیدم :دی :
1- اگه به صورت cd ایمیج میگرفتم راحت با شبیه ساز اجرا میشد .
2-اگه به صورت dvd ایمیج میگرفتم اجرا نمیشد . (دستگاه من سی دی رو اجرا نمیکنه نمیدونم جرا ولی بازی پی اس 1 رو گزاشتم اجرا نکرد )
3- اون فایل install.cnf رو حذف کردم و به صورت dvd ایمیج گرفتم و اجرا شد .
در حقیقت مشکلم حل میشه اینطور ولی نمیدونم آیا در دستگاهم هم اجرا میشه ؟ (آخه یه dvd خام مونده برام :دی)
و dvd قبلی که اجرا میشد یه فایل DVDDUMMY.DMY داشت که یک گیگ بود . پس این چیه و نبودش مشکلی ایجاد میکنه ؟ بودنش باعث میشه نتونم بازیهامو تو همون dvd بریزم..اونوقت بالا نمیاد .
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
نقل قول:
تازگیا یسری از بازی هارو تاوسط بازی می کنم بعد صفحه وایمیسته الان چند تا بازی این توریه نمی دونم از بازی یا از ps2 ترو خدا کمکم کنید نمی دونم چی کار کنم
برا منم اخیرا هیچ بازی رو اجرا نمیکرد و گیر میکرد وسطهاش ..دستمو میزاشتم روی درش یه ذره فشار میدادم اجرا میشد . به این نتیجه رسیدم فاصله لنز و دیسک زیاده ... دستگاه رو باز کردم دیدیم اون چهار تا پیچی که دم و دستگاه دیسک و لنز رو نگه داشته فقط 2 تا پیچش بستس ضربدری ! :دی منم باز کردم جفتش رو بستم یه طرف جوری که لنز بیاد بالاتر . و الان تمام بازی ها رو اجرا میکنه .
من دقیقا مشکلت رو متوجه نشدم. ولی :
فایل DUMMY که میگی حجمش یک گیگ هست واسه این هست که فقط جای دی وی دی رو پر بکنه و همین اگه حذفش بکنی به احتمال زیاد لنزت واسه خوندن دیسک با مشکل روبرو بشه و نتونه دیسک رو بخونه. پس هم به درد نخور هست و هم لازم هست و باید توی دی وی دی باشه!
فایل Install برای این هست که دستگاه بتونه فایل شبیه ساز (elf) رو نصب رو بوت بکنه اگه با یه نت پد بازش بکنی توش این طوری هست :
کد:FCEUltra 0.90i #1 by Farid
mc0:\BOOT\NES_EMU\NES_EMU.ELF
_MKDIR mc0:\BOOT\NES_EMU
COPY cdrom0:\NES_EMU.ELF;1 mc0:\BOOT\NES_EMU\NES_EMU.ELF
اگه دقت بکنی این یه نوع برنامه نویسی هست که NES_EMU.ELF هم توش اومده پس نباید اسم فایل رو تغییر بدی چون اون وقت دیگه کار نمیکنه! یا اینکه اگه میخوایی تغییر بدی باید این فایل رو هم ویرایش بکنی! در کل بهت پیشنهاد میکنم پست قبلیم رو قدم به قدم انجام بدی تا کارت راه بی افته. البته اگه تونستی یه جوری همه شبیه ساز ها رو بزنی روی یه دیسک این کارت واقعا ارزش داره و یه آموزش به من بده کار هستی :31:
به اینجا هم یه سری بزن :
کد:http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=51658
آها وقتی این سه تا فایل رو dvd باشه ule درست اجرا میشه :نقل قول:
من دقیقا مشکلت رو متوجه نشدم. ولی :
فایل DUMMY که میگی حجمش یک گیگ هست واسه این هست که فقط جای دی وی دی رو پر بکن
ULE_4_38.ELF
SYSTEM.CNF
DVDDUMMY.DMY
حالا وقتی یه فولدر به این اضافه کنم مثلا rom .. دیگه دیسک اجرا نمیشه تو دستگاه .
مشکل اینجاست که فایل های شما رو به صورت cd ایمیج میگیرم با nero با فرمت iso و با درایو مجازی اجراش میکنم با برنامه Pcsx2 اجرا میشه ولی وقتی به صورت dvd ایمیج میگیرم اجرا نمیشه ! وقتی install رو حذف میکنم اجرا میشه ! (دستگاه من cd رو نمیخونه)نقل قول:
فایل Install برای این هست که دستگاه بتونه فایل شبیه ساز (elf) رو نصب رو بوت بکنه اگه با یه نت پد بازش بکنی توش این طوری هست :
من به اینهاش کار نداشتم اسم فایل elf رو عوض میکنم هم اسم NES_EMU.ELF میکردم .نقل قول:
اگه دقت بکنی این یه نوع برنامه نویسی هست که NES_EMU.ELF هم توش اومده
دارم تحقیقات میکنم.نقل قول:
البته اگه تونستی یه جوری همه شبیه ساز ها رو بزنی روی یه دیسک این کارت واقعا ارزش داره و یه آموزش به من بده کار هستی
یه مشکل کوچیک هست اونم اینه که به جای فایل elf شبیه ساز شما ule رو بالا بیاریم مشکل حله . بهتره برم یه dvd rw بگیرم بشینم تست کنم :دی
===
همین الان یه روش ابتکاری تست زدم با dummy file روی pcsx2 جواب داد . به احتمال زیاد روی ps2 هم جواب میده . فعلا برم rom هامو دانلود کنم . :دی
خب یه راهی پیدا کردم که میتونی از طریق USB و فلش مموری بازی های میکرو رو اجرا بکنی :
موارد مورد نیاز برای دانلود :
Swap Magic v3.6
(برای بوت کردن کنسول هایی که کپی خور نیستن)
uLaunchELF v4.12کد:http://www.4shared.com/file/dDZvq93s/SwapMagic_v36.htm
(برای اجرا کردن فایل های Elf)
FCEUltra v0.90iکد:http://www.4shared.com/get/8XXNPW2j/uLaunchELF_v412_CD.html
(شبیه ساز میکرو بر روی PS2)
کد:http://www.brunofreitas.com/?q=node/24
حالا یه دیسک Swap Magic درست میکنی و PS2 رو باهاش بوت میکنی :
وقتی اومد بالا دیسک رو عوض میکنی و دیسک uLaunchELF رو میزاری توی دستگاه :
میری داخل فلش مموری و فایل elf شبیه ساز رو اجرا میکنی :
بعد دوباره میری داخل مموری و بازی های میکرو رو اجرا میکنی :
چند تا نکته قابل ذکر :
1. از اونجایی که uLaunchELF رو باید روی CD رایت کنی پس باید از Swap Magic CD version استفاده بکنی.
2. به نظر میاد که میشه دستگاه رو با Swap Magic CD version بوت کرد بعد از CD ای که توی پست قبلیم گذاشته بودم استفاده کرد. یعنی مستقیم و بدون استفاده از uLaunchELF شبیه ساز رو اجرا و بازی کرد.
3. اگه شبیه ساز و بازی رو از روی CD اجرا کنی، برای سیو و لود سریع باید از مموری کارت استفاده بکنی در صورتی که در روش فلش مموری میتونی سیوها رو روی همون فلش مموری ذخیره کنی.
4. شبیه سازی که بالا گذاشتم ورژنش v0.90i هست که یه ورژن غیر رسمی هست ولی از قرار معلوم فعلا از ورژن رسمی که از این هم جدیدتر هست بهتر جواب میده ولی باید امتحان بکنی ببینی کدوم ورژن بهتره. جدیدترین ورژن رسمی این شبیه ساز رو میتونی از اینجا دانلود کنی :
5. راهنمای اصلی به زبان انگلیسی این طوری بود اگه بخونی چیزای بیشتری دستگیرت میشه :کد:http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=51658
کد:
1.Extract (uLaunchELF_v4.12_CD) and burn this to a CD
2.Extract (fceumm-ps2-0.90h-bin) remember where it is for later
3.Extract (North American NES Games) and rename the folder to Nesroms, or whatever you choose.
4.Back to step 2, place the file you extracted (FCEU.ELF) on your usb stick
5.Now place the folder with all your roms on your usb stick
6.Now browse the files on your usb stick, you should have FCEU.ELF and a folder with all your roms inside
7.Create a new folder on your usb stick and call it save
Thats it for that part
You need a way of booting the uLaunchELF_v4.12_CD cd you burned earlier, I use Swap Magic so I will explain it with my method
Put in your swap magic disc (cd version of course) let it load, then plug in your usb stick, after you have done that swap
your disc and put in the ulaunch disc and boot it up. Now press O to go into file browser, scroll down to mass:/ and select
it with the O button. Scroll down to FCEU.ELF and select it. This should load FCEUltra, press select to bring up options
scroll down to configure save path and select it, now scroll down to mass: and select it. You should see the save folder you
made earlier, select it. Then press start to take you back to options, make sure the save path is mass:/save/.
After this press triangle, now scroll down to mass: and select it using the X button, now you should see the folder with your
roms, select it and you should see your games pick one and play. Also the Cd in your ps2 will will probably be spinning way
to fast, so after you load FCEUltra you can open the top, or tray to stop it from spinning.
دمت جیز !
ولی من یه dvd دارم که مستقیم ulunch رو لود میکنه و از اونجا هم از رو فلش مموری emulator ها رو لود میکنم :دی
من میخواستم همه رو بزنم توی یه dvd که نشد . تست کردم آخرین dvd خامم هم شکلیک کردم :دی
===
آپدیت : ایول مشکل حل شد با روش شما . الان سه تا شبیه ساز میکرو سگا سوپر نینتندو رو دارم با بازیهاش رو یه سی دی .
اون دو تا فایل system و install + فایل ULE_4_38.ELF که اسمش رو به NES_EMU.ELF تغییر دادم و به علاوه فولدر رام و امیولیتور ها رایت زدم رو سی دی و در نهایت تعجب برنامه ULE اجرا شد و از اونجا دیگه راحت امیولیتورها رو اجرا میکنم .
چند تا شبیه ساز هست از بقیه بهتر هستند من از اینا استفاده میکنم شاید بدردت بخوره :
snes_0_2_4_usb_2 برای سوپر نینتندو
PGEN151 برای سگا
FCEU میکرو
بازی ها رو هم از اینجا :
coolrom.com
امیولیتورها رو خواستی بگو سه تاشو برات آپ کنم.
با سلام
پلی استیشن من روی دیسک حط میندازه
دقیقا یه خط گرد روی سیدیها میندازه
چی کار باید انجام بدم (توی اینترنت گشتم مثل اینکه فلتش خرابه .میخوام بدونم دقیقا این فلت چیه و تعمیرش به چه صورته)
مدل پلی استیشنم SCPH-75004 ss هست (نقره ایه)
3 سال میشه که خریدمش
اما حدودا 2سال نیم توی کارتن بوده (چون یه هفته بعدش کامپیوتر خریدم و دور کنسول رو خط کشیدم.الان هم چون به سرم زده قطعات اضافی رو بفروشم رفتم سراغش)
اصلا باهاش زیاد کار نکردم و تنها مشکلش همونیه که گفتم
چه قدر بفروشم کلاه سرم نرفته؟
اگه جایی سراغ دارید توی تهران یا کرج که به قیمت میخره لطفا بهم پیام بدید
خب شما ببین چی داره به دیسک می خوره ؟ بالاخره یه زائده ای هست که به دیسک می خوره دیگه
ضمن اینکه خط میندازه ، بازی رو میاره ؟ صدا میده وقتی خط می اندازه ؟ آیا اون ترمز دیسک که بالا سمت چپه رو با دستت نگه می داری و بعد سی دی رو میندازی؟