برای شماره گیر صوتی باید کلید سمت راست بالا همان که بالایش نوشته clock را فشار داده و نگه دارید بعد اسم کسی را که می خواهید شماره اش رو بگیرید بگویید.نقل قول:
Printable View
برای شماره گیر صوتی باید کلید سمت راست بالا همان که بالایش نوشته clock را فشار داده و نگه دارید بعد اسم کسی را که می خواهید شماره اش رو بگیرید بگویید.نقل قول:
با گارانتی اتصالات 660.000
عزیزم جک گفتی؟نقل قول:
تو اینترنت قیمت خوندی؟
فعلا با گارانتی اتصالات هیچ جایی ارزونتر از 750،000 پیدا نمی شه...
نقل قول:
با گارانتی اتصالات 660.000
تازه الآن خیلی خوب شده...!نقل قول:
عزیزم جک گفتی؟
تو اینترنت قیمت خوندی؟
اون موقع که من 670 خریدم گوشیمو، اتصالات 1200 میداد...!!!
البته من یه جا تو پاساژ ایرانیان (تهران) دیدم که با گارانتی اتصالاتش یه دونه آبنبات هم میده...!!!
نه من جک نگفتمنقل قول:
عزیزم جک گفتی؟
تو اینترنت قیمت خوندی؟
والا ما امروز رفتیم با پسر عمه جان قیمت کردیم گفت با گارانتی اصلی 667 تومن
دوست عزیز شما از کجا این قیمتو گرفتی؟ اگه میشه آدرسو شماره تلفنشو بده! من احتمالا تا چند روز دیگه بگیرم البته قطعی نیست! خواهشا لطف کن آدزسو تلفنشو بهم برسون:11:نقل قول:
نقل قول:اولا من تا حالا ندیده بودم کسی خودشم quote کنه!:31:نقل قول:
دوما من چند تا از نمونه فیلمای n95 و از gsmarena دانلود کردم! آقا این چه کیفیتی داره!!:26: dvd-like چیه خود dvd بود!! فکر نکنید من dvd ندیدما. حد اقل 300 تا 400 تا dvd از زیر دستم رد شده(هرچند در این زمینه به اساتید فیلم نمیرسم:46:) البته یه چیزم بگما! درسته کیفیت فیلم برداری n95 مثل dvd هست ولی وقتی در حالت فیلم برداری زوم کنی گندش در میاد و رنگها خفن قاطی میشه!!:13: ولی در حالت فیلم برداری زوم میخوام چیکار:27:
aslanaslan جان با اجازت شاید و تاکید میکنم شاید من در یک حرکت انتحاری گوشی رو خریدم چون وقتی کیفیت فیلم برداریشو دیدم ذوق زده شدم:31:. شایدم وایسادم برای همون 2-3 ماهه دیگه.
الان فیلم n93 رو هم دانلود کردم!!!!!!!!!!!!!!! بابا اینم که کیفیت dvd رو داره:42:. تازه 3x زوم کرد کیفیت تصویر همچنان dvd-like موند!!!! رو فایل نوشته بود digita 3x ولی از اون صدایی که می اومد معلوم بود زوم اوپتیکاله.
واقعا این جمله راسته که میگن سیاست این شرکت ها اینه که یک گوشی بی نقص و عالی تولید نکنن:29::45:
n93 مخصوص فیلم برداری ساخته شده ولی n95 مخصوص عکاسی و ... مطمئن باش که مدل های جدید از این هم بهتر خواهند بود.نقل قول:
خب گارانتی اصلی یعنی چه گارانتیی؟ اتصالات, نیا , ایراتل ...نقل قول:
تو این گارانتیها اتصالات ارزونتر از همه هست ولی پوشش بهتری نسبت به بقیه گارانتیها داره
اون آبنبات هم که دوست عزیزمون فرمودن خط اعتباری ایرانسل هست...