دوستان کاربران و مدیران عزیز بعد از این همه فعالیت یک خسته نباشد هم از طرف اینجانب داشته باشین واقعا از همتون ممنونم کاش همه دوستیها اینجوری باشه
Printable View
دوستان کاربران و مدیران عزیز بعد از این همه فعالیت یک خسته نباشد هم از طرف اینجانب داشته باشین واقعا از همتون ممنونم کاش همه دوستیها اینجوری باشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
اينجا تو p30world همه دوستيها همين جوريه دوسته من اين جا هيچ كسي نسبت به دوستش بدي نميكنه ..........:40:
نقل قول:
بنده در v3x موفق به انجام این کار نشدم. یعنی مستقیم با دکمه میانبر نتونستم کاری بکنم.
قصد جسارت نداشتم آقا ناصر فقط همینی که گفتم خیلی وقته که استفاده میکنم یعنی راستش تعجب کردم وقتی اینو دیدمنقل قول:
حالا جریان چیه نمیدونم
با سلام خدمت همه دوستان و بخصوص آقا ناصر
راستش من چند وقت پیش گوشی v3x خودمو با آخرین ورژن مانسترپک heartless فلش کردم یکی از امکاناتی که تو این ورژن اضافه شده اینه که مثل دفترچه تلفن تو قسمتهای دیگه (صدا و ویدیو) میشه به فایلها با فشردن اولین حرف از اسمشون دسترسی پیدا کرد.
به طور مثال اگر فایلی به اسم fantezy وجود داشته باشد با سه بار فشردن دکمه 3 (f) به اون فایل میرسی.
ولی بعد نصب یکی از فونتهایی که آقا ناصر زحمتشو کشیده بودن این امکان از بین رفت و و در مثال بالا پیغام no f's foundرو میده در حالی که فایل fantezy سر جاشه!!
لطفا اگر در این خصوص راه حلی دارید راهنمایی کنید خوشحال میشم.
البته من چند تا فونت رو امتحان کردم که همگی حاصل تلاش ناصر عزیز بود.
با تشکر فراوان از همه دوستانی که در اینجا زحمت میکشند.
دوست عزيز سوالت رو 2 جا پرسيدينقل قول:
سعي كن در تاپيك گوشي مربو طه مطرح بشه از اين به بعد
موفق باشي
سلام.نقل قول:
درسته فکر میکنم با نصبه پکه فارسی این مزیت از بین میره و ارتباطی با فونت هایه آقا ناصر نداره.
سلام
گفته مسعود عزيز درسته با نصب پك فارسي اين امكان ديگه وجود نداره
سلام دوستان ببخشید دیر به دیر جواب میدم. این امکان به احتمال خیلی زیاد به علت دیکشینری Itap پک زبان هست و چون زبان فارسی این قسمت رو توی پک فارسی نداره به همین جهت این قابلیت از بین میره.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. شاید جوابش اون چیزی باشه که تو پست بالا گفتم. ضمن اینکه فونت های زیبای دیگه ای توی W W W . P 3 0 M O B . C O M موجود هست و آخریش رو هم دیروز درست کردم که یه فونت شبیه به نستعلیق هست. خوشحال میشم یه سر بزنید.