شاعر چند تا از کارهای چاووشی که خیلی جوگیر شده.نقل قول:
Printable View
شاعر چند تا از کارهای چاووشی که خیلی جوگیر شده.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی جریان چیه ؟
مگه قبلا برا محسن ترانه نمیداد ؟
منم خیلی دوستش دارم
با غمو شادیم همراه بوده
همیشه آهنگاش زیباست
آخه ادعا میکنه ترانه هق هق رو برای کس دیگری گفته بوده و چاووشی اون رو بدون اجازه برداشته خونده!نقل قول:
این جور افراد میخوان با اوردن نام یه اسم بزرگ جنجال افرینی کنند و خودشون معروف کنندنقل قول:
البته یه چیزی در باره اون آهنگها تو پرشین تولز بگم اون آهنگها همگی مال زمان خودکشی ممنوعه و قدیمی هست و البته مطمینا از هر کجا پخش بشه از اون جمع پخش نمیشه!!!!
ولی اون آهنگها با وجود قدیمی بودن شاهکارن.
این یکی مطلب چون هم مهمه و هم گیرا لینک نمیدم فقط منبع میگذارم
امیدوارم چاووشیست اعظم منو عفو کنه!
مثل اينکه تير اول درست به نشان نخورده که خواهر بزرگتر اين بار تندتر به ميدان آمده . اين اقدامات در چنين موقعيتی که محسن چاوشي در حال گرفتن مجوز نهايي است جاي سوال دارد . ترانه مکرم در حالي از دزدی بودن ترانه "خيانت "حرف مي زند که خودش بعد از اکران فيلم در جشنواره در باره اش يادداشتي نوشت و از آهنگسازي آن تعريف مي کرد ! آیا پولش را نگرفته بود ؟ حالا چه شده است که اينگونه در فشاني ميکند ! آن هم با لحني که انگار شاهد ديالوگ دختر بچه های زير 10 سال در هنگام دعوا هستيم ! . اگر پول"خودکشی" را نگرفته بودند چرا "خیانت" را در اختیار او قرار دادند ؟ در روزهايي که سايت به اصطلاح رسمي محسن و همچنين سايت هواداران داون است و امکان پاسخ مناسب و منسجم در برابر اين هجمه وجود ندارد .حیف که امکان کامنت گذاشتن را مسدود کرده وگرنه اعلام جنگ می کردم !
کد:http://chavoshist.blogfa.com/
امیدوارم طرفدارهای چاوشی دوباره با من دعوا نکنند.
متاسفانه از همون اوایل که آلبوم نفرین چاووشی اومد خیلی حرفها پشت سرش میزدند.
مثلا تهیه کنندگان همون آلبوم چند بار اعتراض کردند و مدعی بودند وقتی آلبوم از ارشاد اصلاحیه خورد چاوشی بدون اینکه به فکر اصلاح آلبوم و گرفتن مجوز باشه اون آلبوم رو پخش کرد تا معروف بشه(اون زمان آلبوم محشر یا همون دی جی مریم به صورت غیر مجاز بیرون اومد و گرفتش)
پارسال بود که ترانه سرای آهنگ "من کشتمش"( ترانه مکرم) به حامد هاکان اعتراض کرد که این آهنگ رو دزدیده.خودش میگفت این شعر دست چاوشی بود و اون بدون اجازه شعر رو به حامد هاکان داده و اونهم خوندتش.بدون اینکه چیزی به شاعر بده.(این آهنگ رو با یکسری اصلاحاتی که شاعر توش داد مهدی مقدریان هم اجرا کرد)
حالا هم که صدای ترانه مکرم در اومده که شعر رو بدون اجازه اجرا کرده.و جالبه که میگه لو رفتن 5 تا آلبوم نمیتونه اتفاقی باشه.
متاسفاه از اینجور خبرها درباره چاوشی زیاده.
شایعه و زیر آب زنی جزیی از زندگی افراد موفق هست. دلیل اصلی هم حسادته!نقل قول:
گفته های هراسان ثابت شد ... اینم خبر مجوز گرفتن محسن چاووشی در روزنامه اعتماد ... یکی از بچه های اتفاق نو زحمت اسکنشو کشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ادرس تاپیک محسن تو -------- و p30world هم بذارم اولی که انجمن موسیقیش مخابرات گفته باید بردارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون دومی هم توش بن شدم ولش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی مجوز گرفت!
بعد از گذشت چند از سال از انتشار غيرقانوني آلبوم هاي محسن چاووشي سرانجام آلبوم او با عنوان «يه شاخه نيلوفر» با صدور مجوز در اواسط مهرماه به بازار خواهد آمد.
اين آلبوم از اواسط خردادماه اجازه پخش داشت اما به دليل توقيف شرکت پخش کننده، عرضه آن تاکنون به تعويق افتاده بود. هرچند اين آلبوم تازه ترين کار محسن چاووشي نيست و بعد از ضبط اين آلبوم که تنظيم قطعات آن به عهده محمدرضا آهاري است چاووشي آلبوم ديگري را هم با نام «مولانا» آماده کرده است. محسن چاووشي پيش از اين در گفت وگو با سالنامه اعتماد درباره اين آلبوم گفته بود؛ «آلبوم «يه شاخه نيلوفر» با وجودي که ترانه ها و موسيقي متفاوت تري را به نسبت کارهاي قبلي ام دارد ولي باز هم چندان جديد نيست. آخرين کاري که از من شنيده شد، ترانه هاي فيلم سنتوري است که باز هم مربوط به دو سال قبل مي شود. بعد از سنتوري، «يه شاخه نيلوفر» را کار کرديم و بعد از آن آلبوم «مولانا» را که از شعرهاي مولانا، وحشي بافقي، باباطاهر، شهريار و ژوليده نيشابوري استفاده کرديم. اين آلبوم متفاوت تر از همه کارهايي است که انجام داده ام.» آلبوم «يه شاخه نيلوفر» به صورت ترنس و لايت بسته شده و تنظيم اکثر کارها به عهده محمدرضا آهاري است اما تعدادي از قطعات اين آلبوم هم با تنظيم خود چاووشي آماده شده است. نوبت پخش اين آلبوم دهه اول مهرماه اعلام شده که از هم اکنون مي توان فروش خوبي براي آن پيش بيني کرد. چاووشي سال پيش را تقريباً بدون هيچ حاشيه يي سپري کرد اما با پخش نسخه غيرقانوني فيلم سنتوري نام او دوباره بر سر زبان ها افتاد. آن زمان گفته مي شد بخشي از حساسيت ها نسبت به صدور مجوز براي نمايش اين فيلم به دليل صداي چاووشي بوده است. با صدور مجوز براي آلبوم محسن چاووشي مي توان او را نخستين خواننده عرصه موسيقي زيرزميني اين سال هاي ايران دانست که به طور رسمي اجازه حضور در بخش رسمي را مي يابد.
کد:http://www.ettefagheno.ir/forum/index.php?topic=123.180