در مورد WiFi تا حالا کلی توضیح دادم. پستهای گذشته رو مطالعه کن. پست 107 و 455 و یکی هم همین اواخر.نقل قول:
Printable View
در مورد WiFi تا حالا کلی توضیح دادم. پستهای گذشته رو مطالعه کن. پست 107 و 455 و یکی هم همین اواخر.نقل قول:
یه چندتایی اینجا هست:نقل قول:
کد:http://beta.johnex.se/files.php?dir=/P990/Software
کلا گوشی بالا نمیاد یا بعضی برنامه ها؟نقل قول:
اگه گوشی بالا نمیاد، باید آپدیت کنی (پست 895) همون کار فلش انجام میده، فقط قانونی و بدون هزینه.
نقل قول:
نه
تهران پاساژ علاادین
Vodafone نه o2
:41:
البته خودم تو همین روزا حتما فلشش میکنم
فعلا می خوام یه نمه باهاش ور برم ببینم چیکارا میشه کرد بعد :10:
آقا مگه گوشیهای Vodafone یا O2 تو ایران کار میکنه مگه مخصوص خود کمپانی نیست ؟
چرا کار می کنه دوست من.من خودم یه O2 برای یکی از بچه ها گرفته بودم.(قبل از گرونی)Firmware همون R7A001 بود.وقتی Update شد درست عین عین همین وضعیت دوست ما شد.تا حالا هم که مشکلی باهاش نداشته.Crystal Arabic هم اشتباه نصب کرده بود حالا هی Expire میده اما نه گوشیش ریخته بهم و هنوز هم با Expire شدنش می تونه تو SMS ازش استفاده کنه!!!:27: البته این کارو به دوستمون پیشنهاد نمی کنم چون به ریسکش نمی ارزه Crystal Arabic نصب کنه.
نقل قول:
منبع بازی وبرنامه های p990
[PHP]www.uiq3.blogfa.com[/PHP]
چه جوری میشه فیرمور گوشم از 007به 011تغیر بدم اپدیت جدید خیلی ایراد داره صا گوشی که حرف میزنم خبلی کم شده میخام تو خونه فلش کنم کسی بر نامه داره که مثله نوکیا فلش کنم phonixاین کارو نمی کنه
بچه ها در محدوده دانشگاه ما امكانات w lan موجود هست لطفا یکی بگه چه استفاده هایی میتونم بکنم و چطور؟
گوشیم هم 990 هست تو رو خدا کمک کنید چیزی نمیدونم
لطفا قبل از سوال کردن، یه سرچ بکنین.تو همین صفحه قبل یکی در مورد wifi سوال داشت، جوابشو دادم. شما حتی به خودتون زحمت نمیدید 4 تا پست قبل روبخونید.نقل قول:
پست107 و 455 رو ببین.