سلام
میخواستم ببینم X-Fi2 به بازار ایران رسیده ؟
اگه اومده قیمتش حدود چنده؟
Printable View
سلام
میخواستم ببینم X-Fi2 به بازار ایران رسیده ؟
اگه اومده قیمتش حدود چنده؟
من اتفاقاً همین امروز بازار بودم و پرسیدم و هنوز نیومده ...نقل قول:
در مورد قیمتش میشه حدودی تخمین زد که برای حافظه های مختلف 8-16-32 حدود 180 - 230 - 270 تومن باشه ...
سلام. کاری که گفتید کردم ولی درست نشد،اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ضربه ای چیزی که نخورده ؟ ... راستی جواب یکی از سوالام رو ندادی ، پرسیده بودم وقتی به Pc وصل میشه قشنگ شناسایی میشه ؟ (محتویات توش قابل مشاهده و تغییر هست) ...نقل قول:
حالت ریکاوری بلدی ببری اش ؟ ..رفتن به ریکاوری رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده ام ...
اینم تست کن نشد باید ببری گارانتی ..
(جیمز بلانت هم خواننده خوبیه)
شناسایی می شه. نمی ره تو ریکاوری دوباره همون شکل رو میاره.ضربه هم خورده ولی دلیلش نمی دونم اونه یا نهنقل قول:
مرسی خوبی از خودته:31:
حالا کلا" اینطور که به نظر میاد حداقل یه 100تومنی فکر کنم خرج برداره!(وقتی باتریش 50تومن هست!) درسته؟
پس یعنی احتمالاً مشکل LCD و نمایشش باشه ...نقل قول:
نه – فکر نکنم 100 تومن هزینه داشته باشه .. که اگه اونقدر باشه دیگه نمی ارزه تعمیرش ..احتمالا باز 50-60 تومن باشه ، اما جواب قطعی همه این سوالها رو می تونه گارانتی به شما بده .. مراجعه کن و بگو که اول میخوام هزینه اش رو بدونم ... وقتی عدد رو دادن ، خودت بررسی کن ..
سلام
من میخوام یک mp3 player با قابلیت ضبط صدا وحافظه 2GIGجنس خوب بگیرم وسع مالی حداکثر30هزار تومان
لطفا کمک کنید
ممنون
با این قیمت فکر نکنم چیزی بتونید پیدا کنید اگه هم بشه متفرقه هست
شما میخوای موزیک گوش کنی یا فقط رکورد کنی؟
اگه صدا پیشنهاد من اینه که بودجه تون رو تا 60 70 افزایش بدید و اگه هم بخواهید برای رکورد استفاده کنید 90 100 افزایش بدید البته با همون 60 70 هم میتونید رکورد کنید
با شرمنده گی تمام به دلیله غیبت طولانی که داشتم
اخرین بار 31/01/2009 من اپ کردم حلال کنید قول میدم
دیگه غیبت نکنم هر چند که شغلم عوض کردم و به کار نرم افزار تلفن همراه
android & Windows phone &mac& simbain & BADA
چسبیدم اما هنوز هم یک mp3player باز حرفه ای هستم
(البته اگر تعریف از خودم نباشه ) باز هم در خدمت تون هستم
و افتخار میکنم در خرید یک پخش کننده مناسب به شما کمک کنم
بازم ببخشید بابت غیبتم
سلام دوستان
من خیلی فوری نیاز به یه ام پی تری پلیر دارم برای ضبط صدای استاد در کلاس با کیفیت خوب و وسع مالی من هم نهایتا 60-70 تومن
اگه اسپیکر و باتری لیتیمی و دکمه عقب و جلو (برای یه ترک خاص) روی دستگاه هم داشته باشه که چه بهتر
منون میشم کمکم کنید
دوست عزیز ریکردر ها معمولا با قیمتی نزدیک به 100 تومن شروع میشند البته مدلهای قدیمی تر رو میشه با این قیمتها پیدا کرد.نقل قول:
همانطور که تو تاپیک های دیگه گفته شده:
عموم ریکردرهای بازار:
[HTML] http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6317140&postcount=8[/HTML]
بهترین مدل برای استفاده عموم از دید من
Sony ICD-AX412 هست.
با سلام
من نیاز به یه mp3 player دارم قیمتش حدود 100 باشه(البته هرچی کمتر بهتر) و مشخصات زیر رو داشته باشه:
کیفیت صدای عالی
ظرفیت 4 به بالا
عمر باتری بالا
اگر حافظه قابل افزایش داشته باشه بهتره (اونموقع دیگه حجم خودش مهم نیست)
قابلیت پخش تصویر و عکس مهم نیست
ترجیحا نیاز به نصب و درایور نداشته باشه.
(خودم به مدل Zen X-Fi علاقه مند شدم اما ظاهرا گیر نمیاد اگر کسی سراغ داره دعاش میکنم راهنمایی کنه)
iRiver E300 گزینه خوبی هست به حجم 4 گیگابایت
از نظر کیفیت صدا قابل مقایسه با کریتیو و سونی هست؟ اگه مموری میخوره پس 2 گیگش به صرفه تره. و مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟نقل قول:
2 گیگ خوبه با توجه به اینکه میتونیم افزایش حافظه بدیم خرج بیخودیه 4 گیگشنقل قول:
درود.
دوستان من میخوام برای خواهرم یه ام پی تری پلیر بخرم که البته میخواد ازش به عنوان ریکوردر سر کلاس استفاده کنه(میدونم باید ریکوردر بخرم ولی اون فقط واسه همین ترم میخواد و نمیخوایم زیاد خرج کنیم!) حالا میخواستم بهم یه مدل خوب معرفی کنید که هم ضبطش خوب باشه و هم پخشش.(حداکثر تا 80تومن)
توی این رده قیمتی چه مارکی رو درکل پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
iRiver T9 بخر هفته پیش باهاش ضبط کردم خیلی خوب بود!نقل قول:
سلام.نقل قول:
یکی میگفت آی ریور خوب نیست و فیلیپس خوبه(خودم GoGear Mixرو دیدم)...سونی چطوره؟(Sony NWZ-B163F)
یکی هم میگفت ضبط صدای ام پی تری ها مثله همه؟!
کدوماش درسته؟
با تشکر.
به دید من حساسیت ضبط T9 از رقیب سونی بهتره ولی خوب ریکردر یه چیز دیگه هست اگه تا فاصله 4-5 متر میخوای ضبط کنی همون T9 خوبه.نقل قول:
تو این محدوده خیلی فرقی ندارند ولی خوب iRiver محدود فرمت پشتیبانیش به مراتب بیشتره و مموری محتمل تا 32 گیگ پشتیبانی میکنه.نقل قول:
مرسی از شما.نقل قول:
پس تی9 از اون مدل فیلیپسه هم بهتره؟ این مدل ها رو هم دیدم, میشه بگید بین همون تی9 و Creative Zen Style 300 وSamsung YP-U6 وPhilips GoGear Mixو Philips GoGear RaGa Sport و Creative Zen Style M300 و Iriver E30 کدومش بهتره؟
بعد این درسته که باتری ام پی تری های شارژی زود خراب میشه و بهتره یه ام پی تری با باتری قلمی! بردارم!؟
(ببخشید که اینقدر سوال میپرسم!:11:)
والا من همه رو تجربه نکردم ولی تا جایی که تجربه کردم به صورت کلی پلیرهای کره ایی رکوردشون از بقیه معمولا بهتره.نقل قول:
YP-U6 و iRiver خیلی شبیه هم هستند تقریبا فرقی ندارند و کلا نظر مساعدی روی پلیرهای فیلیپس و کریتیو ندارم.
از نظر من ریکردر بهتره باطری خور باشه و پلیر بهتره شارژی باشه.نقل قول:
بعد این درسته که باتری ام پی تری های شارژی زود خراب میشه و بهتره یه ام پی تری با باتری قلمی! بردارم!؟
قربان شما ,این حرف ها چیه , وظیفسنقل قول:
(ببخشید که اینقدر سوال میپرسم!:11:)
سلام. دوستان من دنبال یه player بلوتوث دار میگردم. قیمتش زیر 200 چوب باشه بهتره. کلا تو بازار چه مدل هایی پیدا میشه؟
ممنون و متشکر
سامسونگ از این مدلها زیاد داره ولی بلوتوث فقط برای اتصال به هدست هست نه انتقال داده.نقل قول:
سلام
دوستان تا سقف ۵۰تومن ۱مدل معرفی میکنید که کیفیت صدا (Clear Boss-Clear Stereo باشه)(دکمه باس برای تقویت صدای باس هم داشته باشه:31:)
سلام sasung u 5 چطوره؟
سلام دوست عزیز. اگه منظورتون Zen X-Fi2 هست بله این مدل دیگه گیر نمیاد.نقل قول:
سلام دوست عزیز. این مدل چند وقتی بود ولی الآن دیگه نیست..نقل قول:
سلام
من میخوام ام پی تری پلیر Creative zen style M300 بخرم. کسی میدونه کیفیت صداش چطوریه؟Bass برام مهمه. کلا چه ایراداتی داره؟ قیمت 120
ارزش داره؟ بخرم؟
اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم. یکم عجله دارم:11:نقل قول:
سلام دوست عزیز.. mp3 player های کریتیو به طور کل کیفیت صدای خیلی خوبی دارند.. ولی اگه به دنبال باس هستید سری M300 و یا M100 هدفونشون معمولیه و شما باید برای باس بیشتر یک Airphone بگیرید که قیمتش 32.000ت هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام!
دوستان من میخواستم یه mp3 یا mp4 بگیرم(هدیه)! اگه mp4 تا 100,000 تومان هست که لطف کنید مدلشو بگین!
اگه mp4 نسبتا خوب با این قیمت گیر نمیاد که بازم لطف کنین یه mp3 player خوب معرفی کنین! ممنون:20:
بین برندهای معروف و با کیفیت با این قیمت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه خیلی خوبیه. مموری هم تا 32G ساپورت میکنه :46:
نقل قول:
قیمتا رفته بالا! امکان پایین اومدنش هست؟
گزینه های دیگه ایی هم هست که معرفی کنین؟
و این مدل چطوره؟یکی از دوستان همین سایت پیشنهاد دادنarchos 18b vision 8 gb:sq_8:
ARCHOS رو تجربه شنیدن صداشو نداشتم ولی قیمتهای مناسبی داره.. هرچی باشه فرانسویه.
دوست عزیز تو این وضعیت باید پول جنس خوب رو بدیم جنس آشغال چینی بخریم...:41:
سلام الان قیمت نو این مدل چنده حدودا ؟ NWZ-B142F 2 GIG
سلام قیمت این zen style رفته بالا پایین هم نمیاد:sq_6: اگه گزینه بهتری هست که مدلشو بگین
به نام خدا/سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه.
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.متشکر از زمانی که میذارید/یا علی.
سلام دوستان
ببخشید من دنبال یه MP3 PLAYER حرفه ای می گشتم .
هر چی گشتم گزینه مناسبی پیدا کردم .اگر میشه دوستان راهنمایی کنن .
فقط میخواستم مشخصات زیر رو داشته باشه :
1- وایرلس یعنی بیسیم باشه که من چیزه درست و حسابی تو بازار پیدا نکردم ..
2- مدت شارژ بالا و خیلی کوچک باشه ..
قیمتش هم برام مهم نیست چقدر باشه فقط با توجه به هزینه ای که میکنی ارزش خرید داشته باشه .
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
برای بحث به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]