گوشیم رو خودم درست کردم عزیزان.
دوچرخه جان هم درست میگه اگه این سوالاتو سرچ کنیم تو هر صفحه 10 تاش پیدا میشه!
Printable View
گوشیم رو خودم درست کردم عزیزان.
دوچرخه جان هم درست میگه اگه این سوالاتو سرچ کنیم تو هر صفحه 10 تاش پیدا میشه!
نقل قول:
با سلام به دوست خوبم بیلچه دوست داستنی .
آخ جون گوشیم ویروسی شده .......
بیلچه باورت میشه ! راستی جایزه این شرکت نوکیا چی هست بریم بگیریم ؟
تازگیا گوشیم با این پیغام روبه رو میشه و بعدش هم هنگ میکنه و دست آخر هم باید خاموش و روشن شه که
روبه راه بشه.
پیغام اینه :
App.closed mmf controller proxy server 66 bccbf6
نظر شما چیه ؟
نسخه سوم از بازی جذاب Brothers In Arms , این بازی جنگی برای گوشی های سیمبیان 9 میباشد / 240 در 320 پیکسل , نام این نسخه از بازی جاده های جهنم است !
این بازی واقعا سرگرم کننده و جذاب است و کسانی که قسمت های دیگر این بازی را بازی کرده اند حتما میدانند که این بازی چقدر گرافیک خوبی دارد و چقدر عالی است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 1،56 مگا بایت
[HTML] http://www.dl.persianmob.net/download.php?filename=mob/updates/2007.12.26/Brothers_In_Arms3_Hells_Highway-[PersianMob.Net].zip [/HTML]
منبع persianmob
این بازی رو 5500 هم امتحان شده؟
من این ورژنو امتحان نکردم ولی ورژنهای قبلی جواب میدادنقل قول:
سلام
می خواستم ببینم الان قیمت این گوشی داخل شیراز چقدره؟
آخه من شنیدم حدودا 180 هزار تومنه
ممنون
دوستان برایupdate این گوشی باید برنامه pc suite هم روی سیستم نصب باشه ؟ یعنی منظورم اینه که وقتی فایل 15 مگی رو دانلود میکنم و بعد گوشیم رو به کامپیوتر وصل میکنم تا فایل 70 مگابایتی دانلود بشه باید برای نصب گوشیم برنامه pc suite هم نصب باشه ؟ یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که اسم فایل 70 مگا بایتی چیه و از کجای سایت نوکیا باید دانلود کنم ؟ یعنی گوشیم رو وصل کنم خودش دانلود میشه
حالا دوستان بی زحمت کمک کنند شاید یه فرجی تو کارم شد دمتون گرم
سلام علیکم ورحمت الله خوش اومدی به انجمن
1-من وقتی این گوشی رو خریدم سی دی توی جعبه نداشت باید چه کارکنم ؟
موردی نداره.مهم برنامه ی pc suit هست که دانلودش کنی.
اگه وضع اینترنتت خوبه دانلودش کن 23 مگ.
اگه نه که از روی سیدی گوشی های نوکیا نصبش کن. فرقی نمی کنه چه گوشی ای باشه ولی هر چی جدیدتر باشه بهتره مثلا ان 73 با شه خوبه
2-سرعت گوشیم خیلی کم شده اگه update کنم درست میشه ؟
اون اولا هم مال من همین طور بود.آپدیت بشه که دیگه معرکه ولی الان هم یکم باهاش کا کنی خوب میشه
3- اگه رم یک گیگ براش بخرم و پرش کنم هنگ نمیکنه ؟
نه قربونت الان هم من هم 3 -4 تا دیگه همه توی همین انجمن رم 1 گیگ انداختن آب از آب تکون نخورده.
4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
از داخل app manager
این برنامه رو در قسمت tools پیداش می کنی.
5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
stand by که مال همه ی گوشی هاست.
ولی sport ماله این گوشیه و نمی شه بستش. خللی هم در کار ایجاد نمی کنه. خیالت تخت.
6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
بله بعضی وقتها کنترل استفاده از مموری کارت از دست گوشی خارج میشه و تم دیفالت گوشی فراخوانی میشه. مثل وقتی که گوشی به کامپیوتر با کابل usb وصل میشه
اگه این تم داخل فون مموری نصب بشه این مشکل رفع میشه. البته اگه یکی دوتا باشه . اگه تمها خیلی زیاد باشن یکی دوتاشونو که خیلی استفاده میکنی توی فون مموری بریز که حافظش پر نشه.
در ضمن در چنین مواردی آدرس ذخیره شدن مسیج ها هم به فون مموری تغییر پیدا می کنه. که بهتره به همون مموری کارت عوض بشه.
7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
در مورد بالا گفتم که.
وقتی آدرس اینباکست روی فون مموری بشه بیشتر از 6 مگابایت داخل اینباکست فایل ذخیره نمی شه.
l,tr fhad
یعنی موفق باشی.
فکر نکنم pc suit هم باید نصب بشه.نقل قول:
آره مهندس وقتی برنامه ی آپدیت را نصب میکنی خودش همه کارای دانلود و اینا رو انجام می ده شما فقط باید ok بزنی.
فکر نکنم ویروس باشه.نقل قول:
وقتی من اولا گوشی رو خریده بودم این پیغام closed main اعصاب ما رو داغون کرده بود. وقتی این پیغام مییومد دیگه با زدن دکمه ی کنار گوشی موزیک پلیر باز نمی شد. بعد از چند وقت ور رفتن خودش درست شد.
شما p roxy این اخطار میده مگهاینترنت هم باهاش کار میکنی.
سلام خدمت همه 5500 دارا! من مموریم رو فرمت کردم حالا همه پوشه ها پاک شدن.برنامه بریزم روش خودش پوشه میسازه؟
بچه ها برنامه جستجو گر وب رو از کجا گیر بیارم؟
بله مهندس.نقل قول:
فقط باید دقت کنی که مسیج ها روی مموری کارت ذخیره بشن.
از این آدرس:
MENU > MESSAGING > OPTION > OTHER
Opera خیلی عالی هست.نقل قول:
البته هنوز کرک نشده 30 روز بیشتر کار نمی کنه.
آدرس:
کد:http://par30online.com/forum//showpost.php?p=1174&postcount=19
بچه ها باید ببخشید که من پست های طولانی میدم ولی میخوام که تایپیک شلوغ نشه ( شرمنده اخلاق ورزشی همه ) یه چند سوال دارم1-من رم گوشیم رو فرمت کردم حالا اون قسمتی که اس ام اس ها رو میخونه هم ریخته به هم باید چه کار کنم ؟2-اگه قاب فابریک گوشیم رو با یه قاب دیگه عوض کنم ( منظورم از این قاب های 7-8 هزار تومنی هست نه از اون 50 هزار تومنی ها ) خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اب و گرد غبار بودنش از بین نمیره؟3- نور صفحه نمایش این گوشی چرا اینجوریه ؟ یعنی با اینکه نور صفحه نمایش گوشی رو تا اخر زیاد میکنم باز هم صفحه نمایش خیلی روشن نیست (در مقایسه با بعضی گوشی های دیگه )4- اقا اینappclosed ما رو کچل کرد معنی این پیغام یعنی چی ؟ در حین انجام بعضی از برنامه ها این پیغام رو میده
5- چطور میشهsms های روی گوشی رو توی رم کپی کنم ؟
6-چراsms ها به ترتیب ذخیره نمیشن منظورم اینه که چرا جدیدترین اس ام اس ، اولین اس ام اس نیست ( منظورم در لیست inbox )
بچه ها باید ببخشید که من پست های طولانی میدم ولی میخوام که تایپیک شلوغ نشه ( شرمنده اخلاق ورزشی همه ) یه چند سوال دارم4- اقا اینappclosed ما رو کچل کرد معنی این پیغام یعنی چی ؟ در حین انجام بعضی از برنامه ها این پیغام رو میده
شما شونصد تا پست بده موردی نداره کلنگ جان که دیگه نیست گیر بده :31:
1-من رم گوشیم رو فرمت کردم حالا اون قسمتی که اس ام اس ها رو میخونه هم ریخته به هم باید چه کار کنم ؟
بله شما باید برنامه های زیر را دانلود کنی نصب کنی
English(UK)
http://www.4shared.com/file/32588609/90b2a234/UK-English.html
Ellen English (UK)
http://www.4shared.com/file/32588608/e7b592a2/Ellen-UK-English.html
Martin English (UK)
http://www.4shared.com/file/32588606/dbfa5/Martin-UK-English.html
از بین برنامه های دومی و سومی کافیه یکیشو دانلود کنی
دومی صدای یک خاونمه
سومی صدای آقا
اگه هم دوست داری هر دوتا شو دانلود کن
بعد به آدرس زیر برو
MENU > TOOLS > SPEECH
و تنظیمات لازم بشو انجام بده.
2-اگه قاب فابریک گوشیم رو با یه قاب دیگه عوض کنم ( منظورم از این قاب های 7-8 هزار تومنی هست نه از اون 50 هزار تومنی ها ) خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اب و گرد غبار بودنش از بین نمیره؟
امتحان نکردم تا حالا
ولی یکی از بچه ها انداخته بود می گفت بدکی نیست فقط بعد از چند وقت رنگ صفحه کلید رفت.
یه مقدار هم قسمت زیرش که کاور اتصالات کابل هست لق میزده.
کاور اصلش هم یه 20 -30 هزار تومنه نه 50 تومن
3- نور صفحه نمایش این گوشی چرا اینجوریه ؟ یعنی با اینکه نور صفحه نمایش گوشی رو تا اخر زیاد میکنم باز هم صفحه نمایش خیلی روشن نیست (در مقایسه با بعضی گوشی های دیگه )
برای من که مناسبه
حتما تم گوشی تیره رنگه
یه تم گذاشتم چند صفحه ی پیش دانلود کن ببین خوب میشه
ماله منم اولا این ارورو میداد
ولی بعدا خوب شد
وقتی گوشی رو آپگرید کردم به 4.60 که دیگه از ارور ها خبری نشد
5- چطور میشهsms های روی گوشی رو توی رم کپی کنم ؟
اس ام اس هایی که الان روی فون مموریه رو دیگه نمیشه کاریشون کرد.
از این به بعدشو باید به آدرس زیر بری
MENU>MESSAGING>OPTION>OTHER>MEMORY IN USE
6-چراsms ها به ترتیب ذخیره نمیشن منظورم اینه که چرا جدیدترین اس ام اس ، اولین اس ام اس نیست ( منظورم در لیست inbox )
حتما قبلا تاریخ گوشیت جلو بوده یه تعداد اس ام اس اومده در صدر جدول
بعد که تاریخ گوشیتو درست کردی اس ام اس ها مییاد زیر اس ام اس های بالایی.
اس ام اس ها بالایی رو یا پاک کن
یا بفرست تو یک پوشه تا درست بشه
موفق باشی
ممنون بیلچه جان.
ممنون بیلچه جان.
دوستان من وقتی که با گوشیم زیاد کار میکنم یا چند برنامه رو با هم دیگه اجرا میکنم گوشیم خود به خود خاموش و روشن میشه واسه همین هم یه مقدار نگران شدم کسی تا به حال گوشیش اینجوری شده ؟ در ضمن از بیلچه جان و بقیه دوستان هم به خاطر جواب های خوبشون ممنونم:31:
آره عزیز دل برادر این اتفاق که طبیعیه و حداقل برای من یکی هم اتفاق افتاده.وقتی که حافظه دستگاه پر میشه و پردازشگرشم دیگه نمیتونه اطلاعات رو پردازش کنه یکی یکی برنامه های غیر اصلی رو میبنده فایلای سیستمیو آخر از همه (مثلا تو برنامه advanced call manager میتونی تعیین کنی برنامه جزو برنامه های سیستمی باشه یا نه که با پر شدن حافظه بسته نشه) ولی یه زمانی هم میشه که شما دهن گوشیو سرویس میکنی و کلی برنامه اجرا میکنی (آخه کامپیوتر نیستش که) اونوقته که قاط میزنه و همه رو یه هو با هم می بنده (در واقع اون خاموش روشن شدن نیست ریست شدنه و خالی کردن حافظه)نقل قول:
اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند.
یا علی.
بیلچه جان اون تمی که چند صفحه قبل معرفی کردی آدرسش رو که ندادی فدات شم. اون تاپیک هم که یه 60 70 صفحه ای هست. بیزحمت آدرسشم بزار امتحانش کنیم.
خب zand عزیز گارانتی گوشی من به خاطر همین ریست شدن گوشی من کلا عوض کرد:18:به جان خودم راست میگم ماجرا از اینجا شروع شد که وقتی من گوشیم رو خریدم بعد از یه مدت دیدم که ریست میشه واسه همین بردمش گارانتیش ( خدمات طلایی نیا ) و گارانتی هم بعد از چند روز تعمیرش کرد و بهم داد اما وقتی که باهاش کار میکردم به خصوص وقتی که اون بازی توپ رو ( اسمش یادم نیست:31:) انجام میدادم دوباره ریست میشد و باز دوباره بردمش گارانتیش و ایندفعه گارانتی بعد از حدود یک هفته یه گوشی نو بهم داد. حالا واسه همینه که نگران شدم چون این یکی هم مثل اون قبلیه بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه جریان چیه ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
اقا من میخوام بدونم که مثلا وقتی میگن دوربین این گوشی 2 مگا پیکسل هست بر چه مبنایی این درجه رو بهش میدن اخه من هر چی دقت کردم هیچ برتری بین عکسی که با دوربین این گوشی گرفتم و عکسی که با دوربین VGA E250گرفتم ندیدم اصلا دوربینش یه جوریه . البته میدونم که من اشتباه میکنم ولی میخوام بدونم که رتبه بندیه دوربینها بر چه اساسیه ؟
عکسی که با این گوشی گرفته می شه رزولوشنی برابر با 1600 در 1200 داره.نقل قول:
یهنی 1920000 نقطه
بازم یعنی 1.9 مگا نقطه
که با تخفیف میشه 1.9 مگا پیکسل
ولی منم موافقم 5500 و دیگر گوشی های نوکیای 2 مگاپیکسل کیفیت مناسبی ندارند. قسمت های اطاف عکس همیشه سبز می یوفته.
خدمت شمانقل قول:
بیلچه جان اون تمی که چند صفحه قبل معرفی کردی آدرسش رو که ندادی فدات شم. اون تاپیک هم که یه 60 70 صفحه ای هست. بیزحمت آدرسشم بزار امتحانش کنیم.
کد:http://www.4shared.com/file/33148240/721dd3eb/Thms60colour.html
سلام به همه دوستای گل
بچه ها حس می کنم کیپدم داره ور میاد.
حالا یه سوال اگه واسش قاب اصلی بگیرم بازم بعد از مدتی کیپدش ور میاد یا نه!!؟؟
کیپد منم یکم ور اومد منم سریع با این چسب قطه ایا! چسبوندمش!!!!! میخواستن بپرسم این قاب معمولیا خوبن؟بگیرم یا بگردم اصلیشو پیدا کنم.
سلام به همه دوستان این یه تم هست که خودم درس کردم امیدوارم که حال کنین.
تم پسرونه هست. چون که ما دختر تو جماعت 5500 دارا نداریم واسه همین فقط پسرونه میزارم. فعلا همین یکی هست.کد:http://gallery.mobile9.com/f/356996/
من این عکسو با دوربین همین5500 خودم گرفتم .حالا خودتون بگین عکس بدیه؟
دیگه از این بهتر که نباید انتظار داشت.
دوستان لطف کنید جواب این سوال منو بدید دیگه. تا حالا کسی یه همچین مشکلی براش به وجود اومده جناب zand میگه طبیعه ولی اگه طبیعیه پس چرا گارانتی گوشی قبلیمو به خاطر همین مشکل عوض کرد ؟ توضیح سوالم رو تو سه - چهار تا پست قبل دادم بی زحمت اگه میدونید کمک کنیدنقل قول:
دوستان اگه بخواهیم که این تم ها رو دانلود کنیم باید بریم به این ادرسی که زیرش نوشته شده ؟ من وقتی میرم به اون ادرس باید چی رو بزنم که دانلود شروع بشه ؟ شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم ولی تو قسمت مشکلات پرسیدم درست متوجه نشدم که باید چه کار کنم
یه سوال دیگه : این عکس های sms رو چطوری باید ارسال کنم یه چند تا عکس ریختم توی گوشیم ولی گرینه send به وسیله sms رو نداره
برای دانلود تم بالایی که به آدرس پایین پست میری بعد یه دکمه داره : downlowd to pc اون میزنی یه صفحه دیگه باز میشه. یه چند ثانیه صبر میکنی تا شمارش معکوسش تموم شه بعد یه لینک بهت میده:نقل قول:
Click here to download if your download did not start automatically
روش کلیک کن دانلود میشه.
اگر لینک یه فایل هم واسه دانلود تو سایت 4shared بود که میری به لینک و دانلود رو میزنی.
برا اون ریست شدنم من نمی دونستم مشکل انقدر حاده که تند تند تا گیر کرد ریست کنه. مثلا مال من خیلی میشه که music player رو ببنده ولی تا حالا شاید 3 ،4 بار ریست شده باشه از کار زیاد.
دمت گرم بابا . چه پایه !نقل قول:
با چی این تم رو درست کردی ؟
با سایت موبایل9. تم یکم مشکل داره یعنی رنگ نوشته های مشکی خونده نمیشه دارم یکی دیگه میسازم.
آقا هنوز هیچی نشده رنگ جویستیک گوشیم داره میره!! 2 ماهم نیست گرفتمش مال شما هم همین جوری شده؟
درضمن منم مثل دوستمون یه سری تصویر sms دارم که نمیتونم بفرستمشون.
میشه یکی مارو واسه فرستادن اس ام اس تصویری راهنمایی کنه؟
صحبتامو با سلام به بیلچه آغاز میکنم !نقل قول:
بله رفتن رنگ جوی استیک ی چیز طبیعی هست و در ضمن به گوشی های با قاب مشکی هم به نظر من میاد!
حالا ی سوال از بیلچه دارم .... با تاریخ اس ام اس هایی که به دستت میرسه تونستی کاری بکنی یا نه ؟
سلام دوستان عزیز، این هم برنامه PanoMan (برای گرفتن عکس های پانوراما 360 درجه) برای گوشی 5500!
بیلچه عزیز قبلا تو یه پست ورژنی از این برنامه رو گذاشته بود و البته گفته بود که هنوز نسخه ایی برای 5500 نیومده.ولی بالاخره با کلی گشتن این نسخه سازگار با این گوشیو پیدا کردم که براتون میزارم.
منبع و همچنین پسورد فایل:
آدرس دانلود:
دوستان برای استفاده از برنامه دقت داشته باشن که باید بسیار آرام بچرخن، حرکت عمودی نداشته باشن چون برنامه کلا ضعیف هست و با رعایت نکردن این نکات در خیلی از موارد عکستون خراب میشه.
من بعد از حدود 50 عکسی که با این برنامه گرفتم و البته help برنامه این چیزا دستگیرم شد:
1. بهترین جواب رو تو رزولوشن 640*480 میده.
2. توی رزلوشن بالاتر باید همه برنامه های دیگرو ببندید.
3. سعی کنید اجسام دورتون در همه جهات تو یه فاصله مساوی ازتون باشن تا برنامه اشتباه نکنه.
4. و چیزی که متوجه شدم اینه که در هنگام چرخش نگذارید دوربین به پایین حرکت داشته باشه (در این موقع بالای عکس سیاه میفته) که در این صورت قطعا عکس خراب میشه.
5. اگر با رعایت نکات بالا بازم عکس خراب شد دوباره عکس رو با یه نقطه شروع دیگه بگیرید یا از یه white balance دیگه استفاده کنید.
ولی در مجموع برنامه خوبیه و کاربردی. امیدوارم مفید باشه.
یا علی.
بازم سلام،
شاید دیگه دارم شورشو در میارم که هرچی پیدا میکنم و خوشم میاد میزارم واسه 5500 دار ها. اگر کسی میخواد این پست رو بذاره جای درستش ولی خوب چه میشه کرد یه حس ناسیونالیستیه دیگه!!
اینم بازی پرطرفدار worms که دقیقا همون بازی کامپیوترش رو یاد آدم میاره. واقعا بازی سرگرم کننده ای بود! دوستانی که قبلا بازی کردن میدونن و کسانی هم که نکردن حتما امتحان کنن. من کلا اهل بازی نیستم ولی این خیلی باحاله!
بازی به صورت جاوا هست و تو 5500 فول اسکرین کار میکنه.
منبع و پسورد: بازم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
[html]
http://hera.divshare.com/files/2007/06/06/851983/wormsgame-[www.taksis.com].zip
http://www.divshare.com/download/851983-e3d
[/html]
کلا سایت خوبی بود برنامه های خوبی داره مثلا ورژن 2.17 alon mp3 dictaphone هم اونجا بود. دیگه برید خودتون دانلود کنید.
اگه تنبلیتون اومد بگید من اگه شد براتون میذارم عیب نداره.
یا علی.
zand عزیز دستت درد نکنه به نظر من همین جا بهترین مکان برای گذاشتن برنامه برای 5500 هست.
باسلامنقل قول:
من هم یه کاربر تازه کار تازه کارم اگه منو راه میدین تا یه سوال بپرسم
اولیش مال بیلچه جانه : این آدرس مال کجاست
کسی یه بازی پایه سراغ داره که به صفحه ی( 208*208 ) 5500 پادشاه گوشی های نوکیا بخوره :31:ه
saamy4 جان این تمی که درست کردی واقعا محشره :11::40:
راستی این رنگ نوشته هاش رو کی درست می کنی:46: