نياز به اينترنت روي موبايل داره و تا جايي كه من مي دونم استفاده بيش از نيم ساعت از اون در هيچ جاي جهان به سرفه نيست پس شما هم مي تونين اين امكان گوشيتون رو ناديده بگيرين.نقل قول:
Printable View
نياز به اينترنت روي موبايل داره و تا جايي كه من مي دونم استفاده بيش از نيم ساعت از اون در هيچ جاي جهان به سرفه نيست پس شما هم مي تونين اين امكان گوشيتون رو ناديده بگيرين.نقل قول:
یکی به من بگه صدای n93 چه قدره؟n93i چی؟
اگه منظورتون صدای اسپیکره ، باید بگم خوب و قابل قبولهنقل قول:
از N73 کمتره اگه به N73 نمره 8 بدیم...به 93 میشه نمره 5 داد
سلام یه سوالی داشتم در باره n90 که با مشکل خالی کردن باتری روبروست . با اینکه n90 ذاتا خیلی زود شارژ مصرف میکنه ولی گوشی من با باتری نو وضیعتی غیر عادی داره . ممکنه اشکال از مدا پشت باتری گوشی باشه؟
ممنون میشم راهنمتیی کنید .
مریس از راهنماییتون عزیز:31:نقل قول:
صدامي خوايn73 :8:نقل قول:
بابا وقتی من N91 دارم کلتون رو بندازین پایین و فقط به حرف N91 بکنین خداییش گوشی توپی هست فقط فلش عکاسی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یکی لطف کنه چند تا عکس با n80 بگیره (میخام نهایت کیفیت عکسشو هم تو نور کم
و هم تو نور زیاد ببینم)
چه جوري با N72عكس اس ام اس مي فرسن؟!؟!؟
سلام من امیرهستم
کسی می دونه برنامه n73
رو کجا می شه دانلود کرد
نقل قول:
تو دانلود سنتر n73
اسم تاپیکشم همینه:46:
سلام
دوستانی که در دبی هستن لطفا کمک کنن n73 و n73 موزیک در اونجا چقدر قیمت دارن ؟
اگه منظورت Picture Massage باشه كه خودش نمي سازه برنامه اش هست ولي هم مي فرسته هم دريافت مي كنه مثل اس ام اس ولي اگه منظورت عكس باشه يه راه من بلدم كه بايد عكس مورد نظر رو بزارين روي اسم يكي تو دفترچه تلفن و بعد فرستادن بيزينس كارت رو انتخاب كنين اگه كسي راه ديگه اي بلد باشه منم دوست دارم ياد بگيرم.نقل قول:
من N91 رو به این ورژن ارتقاع دادم
V 2.20.008
07-02-07
RM-43
N91 (01.01)
دیگه اصلا هنگ نمیکنه !
این کار رو با اینترنت ADSL انجام دادم . اول از سایت نوکیا حدود 30 مگابایت یه برنامه رو دانلود کردم و بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و شروع به آپدیت شد که حدود 40 مگابایت بود ، جمعا حدود 70 مگابایت شد.
توصیه میکنم با Dial Up این کارو نکنید چون اگه در مرحله دوم اینترت قطع بشه یا اتصال گوشی به کامپیوتر از دست بره گوشی خراب میشه و تعمیر هم فکر نکنم بشه !
تعمیر که میشه فقط باید دوباره فلش بشه :46:نقل قول:
مبارک باشه .... بله با باکس میشه درستش کرد اما دیگه اون گوشی نمیشه ...
کمک کنید ضروریه :19:نقل قول:
لطفا يكي به من بگه با گوشيه ان 72 چه جوري عكس اس ام اس مي فرسن؟؟؟ عكساشو رو گوشيم دارم! (با فرمت Ota) ولي فكر كنم نر افزار مي خواد!!!!!
من اين رقم عكس ها رو ريختم تو گوشيم رفت تو قسمت Draft مسيجها؟!؟!؟!؟!نقل قول:
البته گوشي من N91 است ولي فكر نكنم فرق كنه؟؟؟
اگه چك نكردي يه سر به اين قسمت بزن.
با سلام
از دوستان فارسي ساز ، كامل منوها ووو.. برايN71 كسي نداره ، مي خواهم منوهايم فارسي بشه ونه فارسي بنويسه چون خودش فونت عربي داره و فارسي را مي نويسه .با تشكر.
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
براي همينه كه هيچوقت صحبت اين گوشي نميشه و هميشه ، جرو بحث ها سره گوشي هاي ديگه است .
دوست عزيز : فارسي ساز منوهايش بطور كامل را نداريد.
موفق باشيد.
به نظر منم N71 یکی از بهترین گوشی هاس .... که متاسفانه کمتز ازش صحبت میشه ....
من N71 دارم گوشی خوبی هستش اما رو صفحه نمایشش خش می افته ولی صفحه کلید خوبی داره
چرا کسی N71 رو تحویل نمی گیره حداقل از N72 که بهتره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه راهنمایی کنی تا من گوشی n70 :2:رو اپ دیت کنم. (واقعا فقط پول اسمشو دادم)
adsl دارم.رم گوشی هم همون 64 خودشه.
اگه کامل بگی ممنون میشم .:20:
بر اینجا کارت راه می افته:10:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1578890#post1578890[/PHP]
سلام به همگی.من می خوام N93i بخرم.راهنمایی کنید گوشی خوبی یا نه.ارزش 600 تومن پول دادن رو داره یا نه؟ مشکل خاصی مثل هنگ کردن داره؟ یه چیزی که واسم مهمه که بدونم اینه که چرا زیاد از این گوشی استقبال نشده و زیاد نمی خرن؟ ممنون
چون با توجه بی قیمتش ارزش خریدن نداره ....
ادم 60 50 بزاره روی پولش یه N95 میگیره ...
از نظر من فقط شکیل هست .
گوشي من n91 است و 3-4 روزي هست كه هر كاري مي كنم sms نمي فرسته.
سيم هم همراه اول است.
در messaging >options>settings>text message>message centers هيچ مشخصاتي نيست و خودم فكر ميكنم ايراد از اين قسمت باشه؟!؟!؟!
اگر بايد اطلاعاتي بايد وارد كتم لطفا بگيد بايد در قسمت هاي msg center name و msgcenter number چي وارد كنم؟
اگر هم ايراد از اينجا نيست لطف كنيد بگيد از كجا است؟
man goshi bedon garanti kharaidm roze avvalesh irad braesh gardondam hala age garanti dasht chi kar bayad mikradm . pas garanti ya gheyr garanti be nazare man fargi nadare
من يه يه ان 95 خريدم ايراد داشت برش گردوندم . مي خوام يه ان 93 اي بگيرم .
اینو وارد کننقل قول:
+9891100500
یا
009891100501
009891100505
دوستان من می خوام n80 بگیرم ولی قیمت ندارم
راستی از چند جا که قیمت پرسیدم(شهرستان) قیمتهای خیلی متفاوتی بهم دادند 370 ، 380 ، 400 ، 350 ، 340 و همشون هم می گفتن که گوشیهاشون اصل هستن که البته هیچ کدوم گوشیش را توی مغازه نداشتن درواقع خیلی کمیاب بود.
یک مورد دیگه اینکه یک جا گفتن گوشی n73 خیلی بهتره و یکی هم می گفت n76 بهتره (خصوصا برای خانمها)
منتظر نظر دوستان هستم.
هيچ كدوم جواب نداد.نقل قول:
حالا من به شما ميگم اصلا N80 نگير!!!نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی میشه بگید من چی بگیرم البته من همین الان یک تاپیک جداگانه برای این زدم ممنون میشم اگر پیشنهاد بدین
سلام دوستان عزیز.یه درخواستی ازتون داشتم.احتمالا که نه مطمئنا همتون آهنگ تبلیغ گوشی های سری N نوکیا رو که قبلا از تلویزیون پخش می شده رو می شناسین.نمونه ش هم توو N73 نوکیا با فرمت dcf هست.می خواستم بپرسم آیا کسی از دوستان هست که این آهنگ رو با فرمت MP3 یا Wav یا اصلا هر چی به جز dcf داشته باشه؟
اگه دارین لطفا لینکش رو بذارین.خیلی ممنون...
اگه امكان داره چگونگي استفاده ازVisual RadioدرN71را توضيح دهيد.
نقل قول:
فقط کافیه هندزفریتو
وصل کنی به گوشی به عنوان انتن
بعد برنامه رو باز کنی وبصورت دستی یا اتوماتیک
کانا لا رو گوش کنی
نقل قول:
:18::18::18::18::18:امکان نداره
اینا
service center
های مخابراتن حتما یه جایی اشتباه کردی
[نشد . هر كاري كردم نشد كه نشد.نقل قول:
آخر كار گوشي رو آپديت كردم .