پس تالیا هم سیخی شد:biggrin:نقل قول:
Printable View
پس تالیا هم سیخی شد:biggrin:نقل قول:
احتمالا نخی هم بفروشنش
نقل قول:
برو ایرانسل بخر... من میدونم تو میتونی... برو... برو...
دور از شوخی بخری پشیمون نمیشی... آنتن دهیش مختل هست ولی در کل خیلی رواله... GPRS
نقل قول:
من نمیدونم چرا ایرانسل اسمی از شهرهای دیگه ای که توش BTS نصب کرده نمیبره!!!
مثلا من که دانشجوی اصفهانم هر سری که میرم و میام به راحتی از سیم کارتم تو اصفهان استفاده میکنم... BTS های ایرانسل رو هم تو کل شهر میشه دید
بله... 72 میلیون SMSنقل قول:
یه نکته جالب:
طبق آمار رسمی 18% از SMS های مخابرات نابود میشه و به مقصد نمیرسه...
18 درصد 72 میلیون: 12.960.000
اگر این تعداد SMS رو که به مقصد هم نرسیده رو ضرب در 16 تومن بکنیم: 0.000 207.36
فقط پولی که بابت اس ام اس هایی که به مقصد نرسونده میشه اینقدر (اونم فقط یک شب)
با این پولهایی که میگیره هنوز شبکش افتضاحه
اصلان بهتره راجع به IR-TCI حرف نزنیم
بچه ها یه سوال... من هر کاری میکنم Mms نمیفرسته
همش به Error میخورم... البته Gprs سالمه و کار میکنه
مشکل چیه؟
این از تنظیمات ام ام اسه. مال منم اینطوری بود. خودش درست شد. البته من تنظیمات رو اونطور که گفتن نذاشتم. شما تنظیماتت رو چجوری گذاشتی؟ بگو تا شاید جایی مشکل داشته باشه، راهنماییت کنیم.
این آنتن های ایرانسل دقیقا چه شکلی هست ؟؟ کسی عکس ازش داره ... با آنتن های مخابرات فرق داره ؟؟!
مثل آنتنهای مخابرات... ولی معمولا رو سقف خونه های شخصی نصب شدن. نه تو خیابون
سلا م
ايران سل خوبه نه الان چون از نظر انتن دهي ضعيفه
2 ساله ديگه خوب ميشه شايدم زودتر
همین الانم خیلی بهتر از دوتای دیگس...:blink:نقل قول:
نقل قول:
ببین شهاب جان گوشیم Sony Ericssone... خوب؟
تو تنظیمات MMS وقتی یه MMS Profile میسازی سه تا گزینه وجود داره:
MMS Profile name
Message server
internet profile
که اولی که اسمه (هیچی)
دومی رو نوشتم: mtnirancell
تو قسمت سوم هم همون Profile ای که برای اینترنت دارم رو وارد کردم
GPRS ام کار میکنه، فقط تو MMS مشکل دارم
نقل قول:
اونم حل میشه... الانم آنتن دهی بدی نداره... یه کم مختله
حالا تالیا باز آنتن دهیش خوبه IR-TCI که افتضاحه
نقل قول:
دومي بايد باشه :
http://mms:8002
همین دیگه. من APN رو وقتی GPRS میزنم کار می کنه ولی وقتی mtnirancell زدم کار نکرد.
بابا خیلی مسخره است.
البته قبلاً با همون GPRS هم کار نکرده بود. انگار که قبلاً اصلاً نمیشده استفاده کرد. یی هو فعال شد.
یه جا هم باید اسم سرور وارد کنی که دوستمون گفت.
فکر کنم دومی رو که اشتباه زدی و هم چنین اون ------ رو هم باید تو قسمت مربوطه وارد کنینقل قول:
10.131.26.138 البته تو تنظیمات پروفایل اینترنت باید وارد کنی
تورو خدا ببینید چقدر با وقاحت پشت سر ایرانسل دروغ میبافن. متن زیر رو از سایت تالیا نیوز بخونید ببینید آخه این بسیاری که گفته کیه؟ بسياري از شهروندان تهراني از كيفيت آنتندهي سيم كارتهاي ايرانسل ابراز نارضايتي كرده و معتقدند سيم كارتهاي اين شركت در بسياري از مناطق تهران آنتندهي مناسبي ندارد.
به گزارش خبرنگارايلنا، در حالي كه عدنان مصلايي، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل، درآخرين اظهارات خود از موفقيت اين شركت براي پوشش 90 درصدي شهر تهان خبر داده و در بسياري از مشتركان اين شبكه از كيفيت مكالمات و آنتندهي اين سيم كارتها ناراضي هستند.
يكي از خريداران سيم كارتهاي اين اپراتور ميگويد: ايرانسل در حال حاضر تنها به فكر فروش بيشتر سيم كارتهاي خود با استفاده از انواع تبليغات است ؛ اما به كيفيت آنتندهي سيم كارتهاي خود كه يكي از مشكلات ديرينه دارندگان تلفن همراه در ايران است توجه چنداني نميكند.
بر اساس اين گزارش ؛ قرار بود تا پايان امسال 70 شهر و تمامي مراكز استانها تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گيرد؛ اما اگر گفته مسوولان ايرانسل مبني بر شهر بودن نقاطي مانند قلعه حسن خان و برخي نقاط ديگردر كشور را هم بپذيريم، واقعيات با تبليغات عنوان شده بسيار متفاوت است.
نخستين گام براي جلب توجه مشتري و اعتماد وي، ارائه خدمات مفيد و واقعي به آنان است نه فريب دادنشان كه منجر به خريد يك سيم كارت اعتباري شود.
هر چی باشه ایرانسل از تالیا آشغال که بهتره
باز هم چرت و پرت پشت سر ایرانسل : به گزارش فارس بسياري از خريداران سيم كارت هاي پيش پرداختي و پس پرداختي ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه از نحوه ارايه سرويس هاي ارزش افزوده اين شركت گلايه مي كنند.
شركت ايرانسل از اواخر بهمن ماه براي نخستين بار سرويس ارزش افزوده GPRS براي اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه را بين شمار محدودي از مشتركان عرضه كرده است .
برخي از خريداران اين سيم كارت ها مي گويند: هنوز پيغام SMS حاوي اطلاعات مورد نياز براي اتصال به اينترنت را دريافت نكرده اند.
برخي ديگر نيز با اشاره به اينكه گاهي اوقات توانسته اند به اينترنت وصل شوند، مي گويند، براي اتصال به اين سرويس بايد زير دكلهاي مخابراتي اين شركت و براي استفاده مناسبتر از آن بايد دقيقاً زير آنتن هاي مخابراتي اين شركت بايستيد.
آنان مي افزايند: در بسياري از ساعات روز اين سرويس ارايه نمي شود يا اگر هم ارايه مي شود آنقدر كند است كه نمي توان از آن بهره برد.
به گفته آنان اگر چه سرعت اينترنت ايرانسل رسما حدود 48 كيلوبيت بر ثانيه اعلام شده اما در عمل سرعت اتصال نصف اين رقم هم نيست، چون به عنوان مثال سرعت بالا آمدن صفحه اول سايت گوگل از طريق اين سرويس بسيار طولاني تر از حالتي است كه كاربران با استفاده از رايانه معمولي و به صورت خانگي يا (dial-up) به اينترنت متصل مي شوند.
حسيني يكي از دارندگان سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل مي گويد: در بسياري از ساعت روز نمي توانم به اينترنت دسترسي پيدا كنم حال آنكه اين سيم كارت را به بهانه اتصال به اينترنت خريداري كرده ام.
وي مي گويد: تنها يك بار توانستهام از اينترنت اين سيم كارت استفاده كنم كه داخل خودرويي در پشت چراغ قرمز اتوبان كردستان و جلال آل احمد نشسته بودم كه البته آن هم بعد از 20 - 30 ثانيه قطع شد. خدایی من همیشه کانکتم تا حالا حدودت 600 مگ دانلود کردم
یارو احمق هنوز نمیدونه اسم بی تی اسی رو مینویسه که بهش وصله. بخونید: تاليانيوز- آنچه كه در ادامه مي آيد متن نامه الكترونيك وارده توسط يكي از خوانندگان است كه تلاش كرده از خدمات ارزش افزوده سيم كارت ايرانسل استفاده كند. نوشته هاي وي عينا و با اندكي حك و اصلاح نوشتاري – و نه محتوايي - بر روي سايت تاليانيوز قرار مي گيرد:
ديشب ( 12 اسفند ماه ) بعد از تهيه سيم كارت ايرانسل تصميم گرفتم سرويس GPRS آن را امتحان كنم. گوشي من نوكيا 6630 است و با مراجعه به سايت ايرانسل مطمئن شدم كه اين گوشي با سرويس ياد شده سازگار است.
با توجه به اطلاعيه هاي تبليغاتي ايرانسل در نشريات ديگر نمي توانستم منتظر دريافت sms تنظيمات GPRS بمانم. چون قرار بود دستورالعمل اين تنظيمات حداكثر تا 9 اسفند از طريق ارسال شود و من سيم كارت خودم را تازه شب سيزدهم ( حدود ساعت 10 شب ) فعال كرده بودم. هر چند برخي دوستانم كه از چند هفته قبل سيم كارت ايرانسل خود را فعال كرده بودند هم مي گفتند SMS ياد شده را دريافت نكرده اند.
به هر حال بر طبق آنچه در آگهي آمده بود يك راه حل ديگر هم وجود داشت. دستورالعمل *130*3*5#(yes/ok) را از روي گوشي شماره گيري كردم تا تنظيمات ياد شده را دريافت كنم. اگر درست به خاطرم مانده باشد مرتبا با پيام Unknown USSD Application مواجه شدم واين كار حاصلي براي من نداشت.
در نتيجه دست به دامن تلفن شدم و بيش از 15 بار شماره 130 – امور مشتركان ايرانسل - را شماره گيري كردم كه مكررا با پيام network busy يا number busy مواجه شدم. پس از آن ديگر شماره هاي موجود در راهنما يعني 135 و 140 را هم شماره گيري كردم كه آنها هم اشغال بودند. نكته جالب اينكه در دفترچه كوچك راهنماي ايرانسل براي طرح پرداخت ماهيانه چنين درج شده كه براي دستيابي به خدمات مشتركين با تلفني غير از ايرانسل با شماره 98935130+ تماس بگيريد. ولي پس از اين كار دائما با پيام شماره مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد مواجه شدم. بر طبق آنچه در سايت ايرانسل آمده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اين شماره ها از 8 تا 23 پاسخگوي مردم هستند.
پس از اين كارها تلاش كردم حداقل يكبار با منزل تماس بگيرم. البته من خودم در منزل بودم واين كار را تنها به صورت آزمايشي انجام دادم. متاسفانه بعد از 7-8 بار تلاش مكررا با پيام network busy مواجه شدم. وضعيت تماس با اپراتور دولتي و تاليا هم همين طور بود و اين در شرايطي بود كه ساعت حدود 10.5 شب بود. با اين وضعيت ديگر انگيزه اي براي امتحان سرويس SMS ايرانسل هم نداشتم.
تنها اتفاق جالبي كه در حين آزمايش اين سيم كارت براي من افتاد نمايش موقعيت مكاني من بر روي گوشي آن هم به مدت كمتر از يك دقيقه بود كه البته با واقعيت چندكيلومتري فاصله داشت. به گونه اي كه بر روي صفحه گوشي نام محله اي در چند كيلومتري منطقه واقعي زندگي من درج شده بود.
توضيح ضروري: اميدواريم در آينده بسيار نزديك با افزايش كيفيت خدمات تمامي اپراتورهاي فعال در كشور ديگر شاهد چنين گلايه گذاري هايي از سوي كاربران محترم سايت تاليانيوز نباشيم.
:laughing:
اينکه چيري نيست
سايت تاليانيوز
احمقها به فيبر نوري ميگن کابل نوري
خاک برسرشون
واقعا من موندم این ایرانسل تو تهران داره بهترین خدمات رو میده و اکثر جاها آنتن فول داره و اسم خیابونی که توش بی تی اس هست رو می نویسه مثلا تو یه خیابون A, B ,c می زنه یعنی چند تا آنتن تو یه خیابون در صورتی که تو شهرستان مثلا شهر قم فقط 3 یا 4 تا آنتن زده که اونهم اسم خیابون رو نمیزنه و توی مرکز شهر هم حتی بعضی اوقات آنتن فول نیست و اگه بخواهی استفاده کنی باید گوشی رو نیم متر بالا سرت بگیری بعد دیگه خیلی رو می خواد که تهرانیها بیان انتقاد کنن
اون جاده قم تهران که از جنوب تهران می نویسه جزو پوشش دهی کجاست؟ دیگه از عوارضی به بعد جزو جاده محسوب می شه؟
بعد از اون طرف نوشته پوشش قم کامله بعد خودش تو نقشه نیمی از قم رو بدون پوشش کشیده
این سایت تالیا نیوزنمی دونم چه دشمنی باهاش داره من نمی دونم از این کار چه سودی می بره
فعلاً شدیداً به دست و پا افتادن و هی دارن به ایرانسل گیر میدن.
تا حالا یه بار هم اخبار از خدمات ایرانسل چیزی نمی گفت ولی حالا هییییییی از اخطار هایی که بهش میدن میگه. اونم چه اخطارای الکی و مسخره ای. 30 درصد تجهیزات باید خارجی باشه هم شد ایراد؟ (برو عمو)
عوام فریبی این دولت پست فطرت تمومی نداره.
خوب شما که هی میگین ثانیهای حساب کنه بعد از عید وقتی تعرفه معلوم شد ببینید چقدر اینترنت مفت استفاده کردین دیگه یا مکالمه ی رایگان (مخابرات و تالیا برن بوغ بزنن)
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظر میاد همه این 3 اپراتور رو امتحان کرده باشید.. همتون و همه مون و همه شون هم می دونن که ایرانسل تکه ..
این چونه و تعارف نداره.. پس تعجب نکنید که تالیا اینطوری خبر می ده
دولت بی عرضه کشور ما هم که فقط بلده حرف مفت تحویل مردم بده هم اینطوری از ایرانسل بد میگه
اینا اگه عرضه داشتن نمیزاشتن یه الف بچه از دستشون در بره..که یه دستگاه رو مسخره ی خودشون کرده
اونوقت میان در گوش ملت میگن ما بهترینیم...
همه مردم میدونن که ایرانسل به حق داره خدمات شایسته میده ...
من بودم تو سایت تالیا نمی رفتم ... حیف وقت که آدم بره اراجیف این .......... ها رو بخونه..
بیخیال... فقط ایرانسل رو عشق است
ما که از آنتن دهیش بدی ندیدیم... اینترنت توپ + mms ... دیگه چی میخواین..
ایشالله دولت سنگ پرون کند ذهن هم دست از شرارت هاش علیه این شرکت بر میداره و این پوشش سراسری بشه
به امید اون روز
آقا حالا از دست کسی شاکی هستی
چرا توهین می کنی
راست میگه دیگه... فقط سنگ میندازن
بچه ها در مورد اینکه تالیا نیوز داره ایراد الکی میگیره درست میگین
من چند تا آشنا تو مخابرات و تالیا دارم... کلا این دو تا ایرانسل رو رقیب سر سخت خودشون میدونن... الان هم که ایرانسل اینطوری بازار ور تو دستش گرفته بیشتر ناراحتن
البته طبیعی هم هست... همه جای دنیا رقابت وجود داره... تبلیغات هم هست... تبلیغات کاذب هم در مورد رقبا وجود داره
من خودم الان طرفدار سفت و سخت و تعصبی ایرانسل شدم... ولی بچه ها چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
اکثر مردم میدونن ایرانسل بهتره... حداقل الان همه ایرانسل دارا راضی هستند و کم کم به مشترکینش اضافه هم میشه...
ولی مسئله ای که وجود داره اینه که توهین کردن ما به مثلا تالیا نیوز کار درستی نیست... کلا خودمون رو بی احترام میکنیم... اسم مشترکین ایرانسل هم بد در میره... بد میگم؟
نقل قول:
آقا MMS من هم راه افتاد... چقدر عالی...
ببینم من فکر میکردم خود فایل برامون میاد... یه MMS به خودم زدم، یه SMS اومد که حاوی یه لینک و User و Pass بود!!!
نقل قول:
خوش به حالتون !
امروز از صبح كه زدم بيرون تا همين الان واقعا سرعت فوقالعاده است و من هر كاري ميخواستم كردم !
ولي هنوز نتونستم mms بفرستم !
آره امروز سرعت خیلی خوبه ، ظهر حدودای ساعت 1.5 داشتم با سرعت 9.5 کیلوبایت دانلود میکردم !!!!!!نقل قول:
شاید پهنای باندشون رو زیاد کردن !!
چرا سرعت اینترنت که من با موبایل که وصل می کنم به کامپیوتر میام نت 460.8Kpbs هست واقعیه
اون سرعت اتصال کامپیوتر به گوشی هست ، برای من زده 921kbpsنقل قول:
آقا یک سوال دارم از کسانی که تالیا دارند می خواستم ببینم محدویت زمانی تالیا حذف شده الان یا هنوز هست ؟؟
امشب (پنج شنبه) سرعت اینترنت من فوق العاده زیاد شده اگه دروغ نگفته باشم حدود 19 یا 20 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!! باز هم بگن ایرانسل بده
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري*** در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند
آقا نکن این کارو!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27 اردیبهشت روز تولد منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اي كاش من هم ايرانسل داشتم (آرزوي كساني كه از دو نوع ديگر استفاده ميكنند)
برو 29 هزار تومن بده یکی اعتباری همه امکاناتی رو که دائمی داره اونم دارهنقل قول:
ایرانسل بده :biggrin:نقل قول:
نه ولی فوق العاده است
تائيد ميكنمنقل قول:
امروز از صبح سرعت فوق العاده بود!
اميدوارم هميشه همينطور باشه و بهتر هم بشه!