برنامه نمایش و ویرایش فایل های Office برای W950
Registration Number: 9331331-5942کد:http://www.box.net/shared/juzs1p9piy
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7
برنامه نمایش فایل های PDF برای W950
کد:http://www.box.net/shared/fcz2yk1xvk
Printable View
برنامه نمایش و ویرایش فایل های Office برای W950
Registration Number: 9331331-5942کد:http://www.box.net/shared/juzs1p9piy
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7
برنامه نمایش فایل های PDF برای W950
کد:http://www.box.net/shared/fcz2yk1xvk
مگه گوشیهای سونی اریکسون فایلهای Sis را پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟
خوب این گوشی سیمبین هستش دیگه....نقل قول:
یعنی تمهای نوکیا که فرمت Sis دارن به سونی اریکسون میخوره ؟ نمیخوره دیگه !!!
اره بابا تا یه هفته صبر کنی میادش مشکلی نیستنقل قول:
یه هفته که نمیخواد ... الان اومده ... منم خریدم ... رنگ مشکیش ... 230 هزار تومان ... گارانتی پارسنقل قول:
مبارکه:11:نقل قول:
در مورد تمها باید بگم که خیر نمیخوره
فقط نرم افزار های سیمبین عمومی و uiq
شما یک چیزی رو قاطی کزدی!نقل قول:
اسمارت فون های سونی اریکسون مثل p990 m600 w950 p1 w960 دارای سیستم عامل symbian هستند اما از نوع UIQ3 و برنامه هایی با پسوند sis که برای UIQ ساخته شده باشند رو باز و اجرا میکنند.
اما برنامه نوکیا از نوع symbian S60 هستند و با بالایی ها فرق دارند. گرچه هر دوشون سیمبین دارند و فایل های sis رو اجرا میکنند اما sis نو کیا(s60) روی سونی اریکسون(uiq) اجرا نمیشه و بالعکس. اوکی؟
اوکی !!!!!!!!نقل قول:
مبارک باشه من که تا حالا رنگ سیاهش رو ندیدم میشه ازش یه عکس بذاری باید از زرشکی قشنگتر باشه:31:نقل قول:
نقل قول:
تو که از کرج خریدی......
تو تهران که نیست ظاهرا...
بگو ببینیم دقیقا از کجا خریدیش؟
والا من که مال خودم نبود ... شاید 1 ساعتم دستم نبود :41:نقل قول:
میدان شهدا . روبه روی خیابان بیمارستان کمالی . موبایل پارس :5:نقل قول:
میدون شهدای تهران یا کرج؟نقل قول:
میدان شهدا . روبه روی خیابان بیمارستان کمالی . موبایل پارس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ بزن شاید تمام کرده باشه :
0261-2254550
تو مشهد هم گير نمياد اگه بياد 270 تومنه
يه مشكل
من توي منوهام يه پوشه درست كرم برنامه هايي روي كه نصب كردم رو ميريزم توش
بعد از 2 3 با ميرم توش و ميام بيرون برنامه همه برميگردن توي فولدر tools
بچه اگه میخواین دبلیو950 بگیرین کمی صبر کنین !
الان توی دبی هم خیلی کم پیدا میشه ... پس تا وارد دبی بشه و بعد وارد ایران باید صبر کرد ...
مثلا تا کی باید صبر کنیم؟نقل قول:
تا اول هفته دیگه میاد یا نه؟
در ضمن خبری از w960 کسی نداره؟ کی میاد؟
سلام دوستان.
950 الان همه جاي شيراز گير مياد و قيمتش هم توي نمايندگي با گارانتي شده 240 تومن.
من كه خودم فردا ميرم ميگيرم.واقعا نسبت به قيمتش مفته!!!
این طور که معلومه این گوشی توی بازار کم شده (شاید هم از اول کم بوده)
تا کی باید صبر کنم ؟!؟!؟!
دو چیز دیگه
برای خرید گوشی به چه چیز هایی باید توجه کنم ؟
این گوشی دکمه های 4 جهت رو نداره
چه جوری اون کد که با چپ و راست و ستاره هستش رو باید بزنیم ؟
خوشختانه تقلبی نداره شما با هر گارانتی که بگیری اصل هستشنقل قول:
دکمه چهار جهته نداره و در کنار گوشی در قسمت بالای گوشی ی چیزی داره که با چرخش اون فقط حرکت افقی رو میتونی انجام بدی.
این گوشی طوری طراحی شده که با دست شما کار میکنید و فقط با لمس انگشتاتون کار میکنه
*#06# رو میزنی(از سمت راست بخون) بعد اون شماره سریال با شماره ای که روی کارتونش هست باید یکی باشه
ببخشید که توی توضیحاتم انشای خوبی نداشتم چون اصلا حوصله ندارم
ممنون zimka جان، اما هرچی باشه انشای شما از انشای من بدتر نیست
توی شهر ما این گوشی رو حدود 270 هزار تومن گفته (ولی هنوز واسه خرید باهاش چونه نزدم پایین تر هم میاد)
این مغازه از اون موقعی که این گوشی ساخته شده اولین و آخرین دبلیو 950 این شهر رو اورده
به نظر شما می صرفه این گوشی رو بگیرم یا به آشنایی از کرج یا تهران بگم این گوشی رو بخره ؟
تو تهران که اصلا نیست این گوشی...
ولی تو کرج ظاهرا پیدا میشه 230 تومن یکی از بچه ها گرفته بود
سلام.دوستان چند تا سوال!:
1-متاسفانه وقتی فایل ها از طریق فایل منیجر دیده میشن یعنی از اونجا بازشون میکنم امکان عوض کردن ندارن!یعنی
مثلا وقتی میرین تو پیکچر گالری میتونین همونجوری که عکس رو نگاه میکنین با اون دکمه ی سمت چپ که میچرخه
عکس رو عوض کنین.اما تو فایل منیجر حتما باید از عکس بیایین بیرون و برین تو عکس بعدی.میخوام ببینم دوستانی
که اپدیت کردن این براشون حل شده؟؟؟یا مثلا از برنامه ای چیزی استفاده میکنن؟؟؟در مورد ویدئو هم همین موضوع
برقراره.
2-وقتی فایل از طریق بلوتوث دریافت میکنه اونو تو حافظه ی اصلی گوشی و تو اینباکس سیو میکنه.راهی هست
که مستقیما بعد از دریافت فایل اونو تو مموری کارت ! ذخیره کنه؟؟؟؟
3-فعلا همون بالایی ها!!!
ممنون.
بیا به ما که رسید نیست و نابود شد W950 !!! :(
آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟
آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟
من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم
تو یک خیابون با یک عده خیلی کم ادم اگه باشن باید هی بگم بلند تر بگو بلند تر بگو
ولی صدای اسپیکرش بلند شده ولی گوشی که صدا مردم رو موقع حرف زدن می شنوی نه ؟
اصلا هم بلند نشده
سلام تمام صفحات رو خوندم
تاپيك وگروه موفق و ادمهاي با فهم و با شعوري عضو اين كلوپ هستن
به همتون تبريك ميگم
كمتر كلوپي به اين انسجام ديدم...اغراق نميكنم
اگه خدا كمك كنه شايد تو اينده نزديك يكي از اعضا شما بشم
امروز شيراز قيمت گرفتم ميگفت 220 تومان
تا ببينيم چي ميشه
اونقدر تعريف كرده بودين كه دلم حسابي اب كند
همتون موفق باشين
همه جا این گوشی کم شدهنقل قول:
بیا واسه ما هم بگیر اگه اونجا هست:31:
سلام
این گوشی وقتی فول شارژ می شه پیغامی چیزی نمی ده؟
وقتی خاموش باشه فکر کنم بگه که شارژ کامل شده وقتی روشن باشه چیزی نمیگهنقل قول:
همیشه گوشی رو در حالت خاموش می زارم شارژ بشه طبق گفته ی دفترچه ی خود گوشی 2.5 ساعت می زارم شارژ بشه باتریشم تا ته پر می شه ولی وقتی گوشیرو روشن می کنم می بینم 99% شارژ شده هیچ وقت 100% شارژ نمی شه
خب اون مهم نیستش بعضی وقتا چرت مینویسه اصلا گوشی رو یک ساعت توی شارژ بذاری کافیه چه خبره 2.5 ساعت
سلام دوست عزيزنقل قول:
1- اين مورد اصلا ارتباطي با آپديت کردن نداره. چرا ؟ به اين دليل که هر قسمت از گوشي کار خودشو انجام ميده. يعني اينکه فايل منيجر همونطور که از اسمش پيداست براي مديريت فايل ها در نظر گرفته شده. يعني شما قابليت ديدن يک فايل و انجام يه سري عمليات رو روي اون داريد. پس ميبينيد که بايد اينطوري باشه. اما پيکچر گالري اين کار رو به راحتي انجام مي ده اونم با توجه به تعريفي که براش انجام شده.
اما در مورد فايلهاي تصويري نرم افزاري به نام Core Player اين کار رو انجام ميده ، يعني قابليت پخش چند فايل تصويري رو داره. اين نرم افزار موجوده اما هنوز کرکي براش نيومده و تريال هستش.
2- متاسفانه ظاهرا راهي براي دريافت فايل در مموري کارت وجود نداره. اما با نرم افزارهايي مانند X-plore و يا نرم افزارهاي مشابه اون مي تونيد بعد از ذخيره شدن در مموري گوشي ، فايل ها رو به راحتي به مموري کارت منتقل کنيد.
دوست عزيز من بعد از آپديت به هيچ عنوان چنين مشکلي نداشتم . توي تنظيمات صدا و قسمت هايي که مربوط به اون ميشه يه تغييراتي بديد شايد درست بشه.نقل قول:
دوست عزيز با سلامنقل قول:
اين نظر لطف شماست. اميدوارم که گوشي W950 رو زودتر بخريد و از تمام زيبايي هاي ظاهري و قابليت هاي بالاي اون لذت کافي رو ببريد.
با تشکر از دوست عزيزم : h_ariakia
ارادتمند
DEICIDE
سلام.ممنون دوست عزیزنقل قول:
سلام دوست عزيز
1- اين مورد اصلا ارتباطي با آپديت کردن نداره. چرا ؟ به اين دليل که هر قسمت از گوشي کار خودشو انجام ميده. يعني اينکه فايل منيجر همونطور که از اسمش پيداست براي مديريت فايل ها در نظر گرفته شده. يعني شما قابليت ديدن يک فايل و انجام يه سري عمليات رو روي اون داريد. پس ميبينيد که بايد اينطوري باشه. اما پيکچر گالري اين کار رو به راحتي انجام مي ده اونم با توجه به تعريفي که براش انجام شده.
اما در مورد فايلهاي تصويري نرم افزاري به نام Core Player اين کار رو انجام ميده ، يعني قابليت پخش چند فايل تصويري رو داره. اين نرم افزار موجوده اما هنوز کرکي براش نيومده و تريال هستش.
2- متاسفانه ظاهرا راهي براي دريافت فايل در مموري کارت وجود نداره. اما با نرم افزارهايي مانند X-plore و يا نرم افزارهاي مشابه اون مي تونيد بعد از ذخيره شدن در مموري گوشي ، فايل ها رو به راحتي به مموري کارت منتقل کنيد.
1-پیکچر گالری و ویدئو به صفحه ی اصلی منتقل شد!!!
2-حیف شد.اما انتقال دادنشون هم تک تک هست و بهتره که از یک برنامه استفاده بشه که معرفی کردی.
به دوستمون هم که میخواد به این کلوپ بپیونده تبریک میگم!
راستی من هنوز اپدیت نکردم چون واقعا هیچ مشکلی ندارم با گوشی.به جز اون دکمه ی پلیر که حتی موقع قفل بودن
صفحه کلید هم کار میکنه.البته من شاید یکی دو بار برام پیش اومده باشه که دستم بخوره و فعال بشه.
چون طوری طراحی شده که تقریبا همسطح گوشی هست و بیشتر اوقات مشکلی پیش نمیاد
موفق باشید.
عرضه دوباره دبلیو950 همزمان با عرضه دبلیو960 ( چند روز زودتر )
آقا اگه کسي از اومدن W960 با خبر شد ما رو بي خبر نذاره . مي خوام يه دونه بگيرم.نقل قول:
ارادتمند
DEICIDE
ببینم ینی 950 دوباره اومده یا نه؟نقل قول:
قیمت این چنده؟
سیمبینم حتما نداره دیگه؟!
حتما ... منم میخوام بگیرمنقل قول:
نه عزیز توی دبی هم گیر نمیادنقل قول:
داره !!! :27:نقل قول: