هیچکس نیستکه به من کمک کنه؟:13:
Printable View
هیچکس نیستکه به من کمک کنه؟:13:
نه نيست چه طور مگه؟
چند بار كمك ميخواي ... بخون ديگهنقل قول:
من Advance گرفتم كه قيمتش 24000 تومن و 2 سال هم گارانتي تعويض داره ... و الان هم 900 MB پر كردم .. سرعتش عالي .. اصلا فرق نكرده .. انگار نه انگار .. حتي يكي از دوستاي من كه ان70 داره رم 512 گينگستون گرفته و 300 MB رو پر كرده بود سرعت گوشي افتضاح شده بود
سرعت read و write رم هاي Advance از همه مدل هاي ديگه بيشتره و بهترين رم براي ان70
من كه خيلي دارم باهاش حال ميكنم ....
اگه 6 ، 7 تومن واست مسوله اي نيست Advance بگير برو حال كن ....
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ..
1: من دنبال يه برنامه ميگردم كه فولدرها و گالري رو قفل كنم و هر وقت كه كسي خواست بازشون بكنه يه كد بخواد و همين جوري باز نشه ... اگه لطف كنين ممنون ميشم
2: من گوشيم بعضي وقت ها وقتي كسي بهم زنگ ميزنه زنگ پيش فرض خود نوكيا رو پخش ميكنه و بعضي وقتها هموني رو كه خودم انتخاب كردم .... مي خواستم ببينم چه جوري مي تونم اين مشكل رو حل كنم .... از هر 10 تا زنگ 5 تاشو زنگ خود نوكيا رو پخش ميكنه ....
:41:
این اروری هست که گوشیم چند روزه واسه بلو توث کردن می ده چرا؟
تا حالا خوب بوده. و همون فالهایی رو که تا حالا بلوتوث کردم می خواستم دوباره بلو توث کنم ولی این ارور رو میده.
تو رو خدا راهنمایی کنید منو:19:
nable to insert object format not suported
دوستان سلام
من احتیاج دارم که موبایلم (n70) هر روز صبح سر یک ساعت بخصوص زنگ بزنه و نیازی نباشه که هر شب قسمت زنگو تنظیم کنم. چکار باید بکنم ؟
تنها راهش اینه که قسمت الارم گوشیتو فعال کنی چرا؟ چون هر برنامه ای هم که در این زمینه باشه درسته راس یه ساعت در یه تاریخ مشخص زنگ میزنه ولی تاریخ اون رو هم باید تنظیم کنی که دقیقا میشه مثل خود الارم گوشی.نقل قول:
اون برنامه رو خودم هنوز دنبالشم ولی میتونی قفل lock code گوشی رو فعال کنی بعد از زمان پیشنهادی قفل کنه در این حالت فقط میشه به تماس ها بدون اسپیکر جواب دادنقل قول:
مشکل دوم شاید مربوط به عوض کردن مموری باشه چون وقتی مموری رو در می اری همه چی پیش فرض میشه
دوست عزیزنقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
خوب عزيز آلارم گوشيتو تنظيم كن به راحتي هر روز سر موعد مقرر زنگ مي زنه برات مامان اينكه مشكل خاصي نيست خودتو عذاب مي دي.
بله حتما من هر کمکی از دستم بربیاد با کمال میل انجام میدم :نقل قول:
برو توی Applications بعد قسمت Clock بعد Option رو بزن و SetAlarm و زمانی رو که میخوای گوشی زنگ بزنه رو بهش بده فقط اینو یادت باشه که این کار فقط در همون روز یا بهتر بگم توی همون 24 ساعت فعاله. امتحان کن نتیجشو بهم بگو
مي توني از برنامه smart guard pro استفاده كني. خيلي اماكانات متنوعي داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برنامه خوب براي زنگ موبايل
با تشكر از دوستان nel و Narenj_Shomal
فقط من مموريم رو كه در نياوردم .. روشه ولي بازم ميره رو پيش فرض
و ببخشيد ها يه سوال ديگه :
من نمي تونم فايل هاي Sis رو با بلوتوث بفرستم ..... ارور ميده ..
من هم با File Manager خود گوشي و هم با نرم افزار FXprorer امتحان كردم .... چه جوري مي تونم اونا رو هم بفرستم
یه برنامه برای مخفی کردن فایل ها, فلدر ها ,مسیجها , nots و...این برنامه 100% بکارتون میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي فرستادن فايل sis بايد فايل رو rename كني و به si تغيير بدي تا بتوني بفرستي.نقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
مشکل همین جاست. مثلا من میخوام در مدت یکسال هر روز صبح ساعت 7 موبایل آلارم بده. این روش متداول فقط برای 24 ساعت فعاله و بعد دوباره باید تنظیم بشه.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط NARENJ_SHOMAL
در حال حاضر من از قسمت Memo موجود در خود موبایل جهت یک دوره زمانی استفاده میکنم.
مرسي دوست عزيز ...نقل قول:
يه مشكل خيلي خيلي بد .. من گوشيم رو خاموش كرم و ديگه هر كاري مي كنم روشن نميشه .. مياد رو اون صفحه سفيد كه آرم نوكياست ميمونه و ديگه بالا نمياد ....
باطريشو درآوردم و چند بار امتحان كردم ولي هيچي ...
تو رو خدا زود جواب بدين .. گوشيم خاموش مونده :41:
اين مشكل براي من هم اتفاق افتاده بود بعد 5 دقيقه خودش خوب شد!نقل قول:
ولي يه كار ديگه مي توني بكني: سيم كارت و مموري رو در بيار دوباره روشن كن گوشي رو.
لطفا بچه ها تو انتخاب کمکم کنن ...من قصد خرید موبایل دارم و چند وقتی از n70 music خوشم اومده ولی یکی از دوستام که عشق سامسونگ هست منو وسوسه کرده که d900 رو بخرم حالا تو انتخاب موندم ..واسه من کیفیت پخش موزیک و قابلیت خوب فیلمبرداری و ضد ضربه بودن و کار با افیس خیلی مهمه ...n70 ساپورت نرم افزاری زیادی داره که بشه به d900 ترجیح داد
عزیز جای هیچ شکی نیست اگر برنامه برات مهمه ان 70 با پلتفرم انعطاف پذیرش گزینه خوبی هست من این رو از روی تعصب نمیگم موفق باشی تا بعد:46:نقل قول:
سلام دوستان
ساعت پيش فرض اين N70 من تنظيم نيس. (ساعت مربوط به پايتخت ها و شهرهاي مهم) دقيقا نيم ساعت عقبه. قابل تنظيم هم كه نيس(؟) ساعت شما ها چطور؟ دقيقه؟
مگه میشه؟نقل قول:
شما میتونی از meno>setting>date and time براحتی ساعت رو تنظیم کنید
اين ساعتو كه نگفتم امير خان، اون ساعت!نقل قول:
وقتي در قسمت clock هستي، با joysticket بيا سمت راست، اون كه عكس كره ي زمين داره، اونجا مي توني current city ت رو انتخاب كني، يا همه ي شهرهايي كه دوست دار در هر لحظه بدوني ساعتشون چنده. اون قابليت تنظيم شدن نداره و ساعت تهران گوشي من 30 دقيقه عقبه.
دوست عزيز شما اولا بايد اولين شهر پيش فرض خودت رو تهران انتخاب كني بعد ساعت موبايلتو با ساعت ايران تنظيم كني بعد مي توني هر شهري رو كه مي خواي انتخاب كني. ساعت ايران 3:30 دقيقه جلوتر از گرينويچهنقل قول:
سلام
راهی برای فارسی کردن دفترچه تلفن n70
cdهمراه گوشی را در کامپیوتر نصب می کنیم.
بعد از نصب گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل می کنیم
وارد درایو نوکیا ساخته شده My Computerld می رویم.
وارد قسمت دفترچه مشویم و با دکمه های altوshift
کامپیوتر را فارسی می کنیم و داخل دفترچه به حالت فارسی مینویسیم ودکمه siveرا میزنیم
دوستان گوشي من بطور مداوم هنگ ميكنه يعني براي مثال در حالي كه رم من 512 هست و20 ال 25 عكس و اهنگ روي مموري هست وقتي وارد galery or media player ميشي خيلي طول ميكشه تا باز شه ولي بعد نه عكسي نشون ميده نه اهنگي بعد file maner ميري روي مموري داخل اهنگها 7 الي 8 تا بلوك خالي نشون مديه زيره اين بلوكها اهنگا هستن كه بيشتر مواقع اهنگها اجرا نميشن وگوشي هنگ ميكنه و بعد reset ميشه مموري فرمت كردم با anti virus چك كردم درست نشد ولي وقتي مموري 64 خودشو روش ميندازم همه چي درست كار ميكنه ؟؟؟؟؟ اشكال كجا ؟؟ ممنون ميشم كمكم كنيد
احتمالا از این مموری های متفرقه (چینی) انداختی رو گوشیت مارک مموریت چیه؟؟؟؟ برای همینه که وقتی مموری فابریک گوشیتو میزاری مشکلی نداره مارک مموریت چیه؟
یه بار با گوشی مموری رو فرمت کن ببین چی میشه:46:
ممنون از راهنمايي شما دوست عزيز، اما تنظيم اين دو ساعت كاملا از هم سواست و البته نه به اين شيوه.:41:نقل قول:
والا من چندساله تو اين كارم ولي نمي دونم شما چي مي فرماييد
سلام . اگه بخوایم بین N70 و N72 انتخاب کنیم به نظر شما کدوم بهتره با توجه به قیمتش و اینکه 3G که N70 داره معمولا" واسه کاربرا کاربردی نداره ؟ کسی از دوستان n72 داره ؟ ازش راضیه ؟ ممنون می شم از راهنماییهاتون .
دیروز یک ان72 دستم بود.انصافا ان70 یک چیز دیگست.کیفیت صفحه که بیشتر شبیه به 7610 بود و اسکرول ان72 واقعا در پیتی بود در ضمن دوربین جلو رو هم نداره.
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دو تا رو compare کردم خیلی خیلی شبیه بودن . کیفیت صفحشون یکی بود آخه . نمی دونم . تو قسمت نظرات کاربران راجع به N70 و N72 به طور مجزا جالبه که اکثر اروپایی ها و آمریکایی ها این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کردن . در هر صورت لطف کردی جواب دادی . حتما" اسکرولشو چک می کنم تو سایت ها . بازم ممنون .
مارك مموري من microsim taivan هستش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
ان72 همچي مالي نيست
مموري شما هم همچي مالي نيست درثاني ببخشيد دوست من Taiwanاينجوري نوشته بشه بهتره
عزیز در مورد انتخاب ان 70 شک نکن دوربین جلو و همچنین دیزاین بهتر این گوشی از همه جهت برتری کامل نسبت به ان72 رو نشون میده موفق باشی یا علی
میگن بعد از خرداد و سهمیه بندی بنزین قیمتای موبایل میره بالا ...به نظر شما راسته ؟ بهتر نیست الان به فکر خرید باشیم ؟
تو مملكت ما هيچ چيز قايل پيش بيني نيست ورشكسته يه روزه مي شه سرمايه دار و سرمايه داري طرفه العيني مي شه اسفل السافلين
راستي به رفته گر ها هم احترام بگذاريد شايد روزي رئيس جمهور شوند
فكرنمي كنم داشته باشه بايد برنامه power mp3 روي گوشي ات نصب كني البته درحد پيشنهاد :8:نقل قول: