اين همه در صفحات قبلي صحبت شده ديگه!!! يك نظر قطعي نمي شه داد اما نظر شخصي من (كه البته با بررسي هاي مختلف بهش رسيدم) اينه:
اول: Nod32 و كاسپرسكي (هركدام مزيت هايي دارند)
دوم: بيت دفندر و f-secur
Printable View
اين همه در صفحات قبلي صحبت شده ديگه!!! يك نظر قطعي نمي شه داد اما نظر شخصي من (كه البته با بررسي هاي مختلف بهش رسيدم) اينه:
اول: Nod32 و كاسپرسكي (هركدام مزيت هايي دارند)
دوم: بيت دفندر و f-secur
خب شما یه نگاهی میکردین بد نبودا !
ولی خب این یه نظر که بعد از استفاده از آنتی ویروس های مختلف بدست اومده :
از جمله Norton Antivurus 2005 , Kaspersky 2005 , McAffi , Panda , ...
در حالا حاضر بهترین و سریعترین و جامع ترین آنتیویروس NoD32 هستش !
لینک دانلود هم تو یکی دو صفحه قبل برای بار n ام آقا مهدی گذاشتن !
چرا ناراحت ميشين ..نظر خواستيم
راستي من بخوام ويندوزم عوض كنم .......اونوقت آپديت كاسپر چيكار كنم
من غلط کنم ناراحت شم !
فقط گفتم آخه سوالیه که باید خودت با توجه به علایق و کاری داری میکنی یکی را برگزینی ! :mrgreen: :mrgreen:
آپدیت های کاسپر رو تو اگه اشتباه نکنم تویه جا تو درایو ویندوز save میشه که میشه براحتی کپی کنی تویه درایو دیگه ! الان حضور ذهن ندارم ولی تویه یکی از پوشه های به اسم خود کاسپر هست ! یا تویه Windows یا Program Files یا Application data ! (جایی نمونده که بگم ؟ )
دقیقشو یا خودت زحمت شسرچشو از سایت بکش یا خودم اگه پیدا کنم همینجا میذارم !
بچه ها اگه ناراحت نميشيد من ميگم ZoneAlarm
:lol: :lol:
به نظر من شهر هرت نیست که یه انتی ویروس الکی دیتابیسش را بیشتر بگه(مگه ایرانه)
100%روش نظارت می شه.وگرنه الان همه انتی ها هر کدوم 10000000 تا 200000000 تا ویروس رو به ظاهر می شناختند.با اینکه بیت را زیاد قبول ندارم ولی خدایی 7 ،8 تایی ویروس تو سیستمم شناخت که قبل اون هیچ انتی ویروس اپ دیت شده دیگری نشناخته بودند.
....................
حالا واقعا ويروس بودند يا يك چند تا برنامه ي از همه جا بيخبر را گرفت؟ 8)نقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
nimo جان فکر کنم ویروس بود.
بابا فقط مک آفی 2005 :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Friend جان بحث هست نه آمار :wink: يا نظر سنجي :shock: :!:
این هم برای دوستداران مک افی
من جائی ندیدم معرفی شده باشه ولی اگه قبلا معرفی شده بود منا ببخشید
McAfee VirusScan v9.1.8
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفداران nod 32 جواب بدن!!!
nod 32 در کامپیوتر من قادر نبود درایو های NTFS را باز و چک نماید .
یعنی تمام درایو های سیستم بغیر از درایو WINDOWS .
برخی فایل های همان درایو C را هم نمی توانست باز کند (خودش اعلام می کرد)
نگویید که تمام آنتی ویروسها اینطوریند
این نسخه را از از سایت TAK DOWNLOAD گرفته بودم و فول هم بود .
حالا چی میگین؟
سلام من نرتن را يه بار نصب کردم ولی بعد از اينکه ويندوزم عوض کردم ديگه نصب نميشه ممنون از راهنمايی
باران جان مي شه بيشتر توضيح بدي؟ يعني چه پيغامي مي ده؟
McAfee Virus Definitions 4546
حجم فایل : تقریبا 7 مگابایت
کد:http://speedownload.nai.com/products/licensed/superdat/english/intel/sdat4546.exe
Microworld Antivirus Toolkit Utility 6.6.5
کد:ftp://ftp.microworldsystems.com/download/tools/mwav.exe
سلام دوست عزيز. منظورت رو خوب نگفتي. اگه منظورت اينه كه وقتي روي يكي از درايوهاي ntfs راست كليك كرده و به نود مي گويي كه اسكن كن هيچگونه فايلي را در آن ليست نمي آورد، خب اين مي تونه نشانه مشكلي از سيستم شما يا نود در روي سيستم شما باشه. چون دقيقا ما هم بر روي درايوهاي ntfs تست كرديم و هيچ مشكلي نداشت و تمام فايلها را نيز اسكن مي كرد. اصلا اين قابليت در nod32 يا هر آنتي ويروس ديگري به اين صورت است كه اونها ساختار ntfs را خودشون رمزگشايي نمي كنند بلكه جستجو كرده و از طريق سيستم عامل فايلها و پوشه هاي موجود در درايو ntfs به آنها برگشت داده مي شود. يعني اصلا ربطي به nod32 يا هر آنتي ويروس ديگري ندارد. بعد اين هم براي چندمين بار است كه در اين تاپيك گفته شده كه اون چند فايلي كه در درايو ويندوز هست و نود اعلام مي كنه كه نمي تواند آنها را باز و اسكن كند دقيقا مربوط به سيستم عامل و فايلهايي هستند كه خود ويندوز اجازه دسترسي به آنها را نمي دهد. حتي شما اگه كمي كنجكاوي مي كردي و به صورت دستي به سراغ آن فايلها مي رفتي حتي اجازه كپي كردن بعضي از آنها در جاهاي ديگر را نيز نمي دهند و آنتي ويروس هاي ديگر هم اگر اين پيغام را نمي دهند دليل بر اسكن آن فايلها توسط آن آنتي ويروس ها نيست بلكه آنتي ويروس هاي مذكور اسكن نمي كنند اما پيغامي هم در اين مورد نمي دهند. در ضمن عده ديگري از اين فايلها، فايلهايي هستند كه فشرده شده هستند و روي آنها پسورد گذاشته شده كه آنها نيز قابل باز و اسكن شدن نمي باشند.نقل قول:
نوشته شده توسط حسی باباشاورد
در ضمن شما لطف كنيد از ارسال پست هايي با عناوينيهمچون "طرفداران nod32 جواب بدن" به شدت پرهيز كنيد چون جو اين تاپيك اكنون خيلي مسالمت آميز و دوستانه است و اين طور ارسالها ممكن است باعث بحث هاي جنجالي بين طرفداران آنتي ويروس هاي مختلف بشود.
سلام
من 1 ماه پيش كاسپر نصب كرده بودم و لايسنس كي بهش داده بودم........الان گير داده ميگه لايسنس كي جديد ميخواد.....ديگه اون قبلي رو قبول نميكنه!!!!چيكار كنم.
از كدوم نسخه كاسپرسكي استفاده مي كني؟ يك ليسنس كي در چند صفحه قبل لينكش رو داده اند كه كار مي كنه. البته براي نسخه پرو
مهدي جان...لطفا يك سري هم به تاپيك فاير وال بزن :)
من اين سوال را آنجا هم مطرح كردم كه از بين فاير وال kerio و zone alarm کدام بهتر است ؟
ممنون می شوم اگر یک بررسی مقایسه ای و دقیق بفرمائید.
با سپاس فراوان
به بهترین مهدی دنیا.
nod 32
تنها منظور من روشن شدن اشکالی در کار بری من یا احیانا در این آنتی ویروس است نه هیچ نوع حرکت تعصب آمیز.
اما بعد....من scan my computer رو انتخاب کردم یعنی اسکن کل سیستم بوسیله nod32
بررسی کل درایو های D و E و F و G و H چند ثانیه بیشتر طول نکشید و این نرم افزار اعلام کرد که قادر به باز کردن این درایو ها نمی باشد یعنی قادر به اسکن کردن 80% سیستم نیست . چنین اشکالی هنگام کار کردن با هیچ یک از دیگر آنتی ویروس ها برایم پیش نیامد.
امید وارم مشکل را واضح بیان کرده باشم یعنی بنظرم این آنتی ویروس کیفیت را فدای سرعت کرده است .
البته ممکن است نسخه من ایراد داشته که من منبع دانلودش را نیز قید کردم و دیگر بررسی آن را باید دوستان دیگری که حرفه ای تر هستند انجام دهند
سلام من انتی ويروسnodرا نصب کردم ولی قسمتی که برايscan my computerدر ان نيست اگه ممکنه راهنمای کنيد ممنون
مهدی جان سلام این چه ورژن نود32 هست :
NOD32 for Windows 2000/2003/XP 2.51.3 Beta
توضیحات :
Posted: Sat Jul 30, 2005 12:21 pm
NOD32 Antivirus System provides balanced protection against threats endangering your PC. Viruses, worms, and other malware are kept out of striking distance from your valuable data. Advanced detection methods implemented in the software provide protection against a great proportion of the worms and viruses that are still awaiting creation..
username: beta64
password: beta64
لینکا اگه پیدا کردم براتون میذارم خودسایت معرفی کننده هم لینک دانلودا نداده بود
mehdi_best عزيز ممنون از زحماتت.
يه سوال در مورد nod32 داشتم: چطور ميتونم اپديتهاشو جمع اوري كنم براي موقعي كه ويندوز جديد نصب ميكنم؟؟ البته در محل نصبش يه فايل به اسم updfiles هست.اگه اين فايلو كپي و پيست كنم مشكلم حل ميشه؟ :?:
يه سوال ديگه : اپديتهاي spy spweeper رو چور جمع اوري كنم؟ :?:
آقای مهشاد شما برای ذخیره س آپدیت های نود همون پوشته ی updfile و این فایل ها رو نگه دار:
nod32.000
nod32.002
nod32.003
nod32.004
nod32.005
nod32.006
:wink:
برزو جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
اين نسخه بتا هست و من استفاده نكردم ازش. بهتره صبر كنيم تا نسخه final بياد.
NOD32 2.51.8
Changes in 2.51.8:Added 64-bit support for Windows XP and Windows Server 2003
لينك دانلود:
كرك:
نسخه جديد آنتي ويروس كاسپرسكي 2006 كه البته بتا هست اومد:
Kaspersky Anti-Virus BETA Build 2006 6.0.13.183
لينك دانلود:
اين نسخه چون بتا هست نياز به كرك نداره اما در سايتي كه اين ورژن رو گذاشته بود اين ليسنس كي رو هم گذاشته بود.
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدي عزيز...لطفا يك سري هم به سايت فاير وال ها بزن
يه لينك هم براي nod32 در صفحه قبل گذاشتم.
مهدي جان من تست نكردم ظاهرا لينك قبلي بايد جديدتر باشه.ايا اينطوره يا لينكي كه borzou_one عزيز معرفي كردن؟
Mehdi_Best
عزیز چه لیسنس کی باحالی بود برای کاسپر اسکای پرسنال پرو کار میکنه تاریخ اعتبارشم از قبلی بیشتره
:mrgreen:
ولی مینویسه
trial license key
سلام.........
دوستان این beta64 دیگه کار نمیکنه !!!!!!!!!
مك آفي هم آنتي ويروس جديدش رو ارائه كرد:
McAfee VirusScan v10.0.21.Retail
لينك دانلود:
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نسخه فول است و نياز به كرك ندارد.
آق مهدی من مرده ی خبر های تو ام دستت درد نکنه :shock: :D :) :wink:
مهدي جان آخرين ورژن اينتر پرايز mcafee چی است ؟ همان 8i است. در ضمن این ورژن McAfee® ePolicy Orchestrator چی است ؟
نيما جان سلام. آخرين ورژن اينترپرايز همون 8i است. اين نسخه 10 هم پروفشنال است و من هنوز نصب نكردم كه امتحان كنم.
اون برنامه هم كه نوشتي ديدم در چند سايت اما نمي دونم چيه. حالا يه بررسي مي كنم اگه به نتيجه اي رسيدم مي گم جريانش چيه
در مورد فايروالها هم يه خورده فرصت مي خواد كه من وقتم الان اونطوري نيست كه بتونم كامل مقايسه كنم. سرفرصت چشم. :wink:
دوستان beta64 از كار افتاده.آپديت nod فعلا با اين نميشه.
سلام به همه
من nod32 رو از لینک زیر دانلود کردم.
ولی بعد از رنصب برنامه وقتی خواستم اسکن کنم دیدم ویروس
win32/jenni همه جای سیستمو گرفته ولی خدا رو شکر همه رو باخودش پاک کردم.
من یه سوالی هم درباره nod 32 داشتم.چطوری باید با nod32 میلها رو اسکن کرد چون رو رایت کلیک نمیاد.
چاكر همه ي آقايون
من يه مشكلي با آنتي ويروسم پيدا كردم كه مهدي جان گفتن اينجا بگم
آنتی ویروس کسپرسکی من هنگام بالا اوومدن ویندوز این ارور را میده
جون من كمك كنيد كه دارم بدون آنتي ويروس كانكت ميشم :shock:
داشت يادم ميرفت بگم كه ==> من يكبار برنامه را uninstall كردم و دوباره نصب كردم به محض اينكه kaspersky باز شد دوباره همين ارور را داد :lol:
لطفا سریال جدید nod32 رو معرفی کنید قبلیه از کار افتاده
mcafee 10 رو تست کردم
بهتر شده
:wink:
قدرت detect unknown programs توش خیلی خیلی بالا رفته :shock: