نقل قول:
با عرض سلام دوباره.
این که کجا دانلود می کنه رو پیدا کردم.
از برنامه MTorrent (مو.....Torrent)
هنوز جواب این سوال رو نگرفتم که آیا میشه مثلا 40 - 50 درصد فیلم رو که دانلود کرده رو دید یا نه؟؟؟(به چی بستگی داره!!!)))
نقل قول:
با عرض سلام دوباره.
این که کجا دانلود می کنه رو پیدا کردم.
از برنامه MTorrent (مو.....Torrent)
هنوز جواب این سوال رو نگرفتم که آیا میشه مثلا 40 - 50 درصد فیلم رو که دانلود کرده رو دید یا نه؟؟؟(به چی بستگی داره!!!)))
با نرم افزار gom player میتونید این کار رو انجام بدید که به صورت آزمایشیه..برید تو download.com بعد سرچ کنید ..این نرم افزار رایگان هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگي به اين داره كه پارتهاي فايل فيلم رو به چه ترتيبي دانلود كنه.
اگه پشت سر هم و نزديك هم دانلود كرده باشه ميشه ديد ولي اگه قر و قاتي دانلود كرده باشه ممكنه نشه ديد
از vlc media player استفاده كن معمولآ جواب ميده
آقا ما قيد هر چي تورنت زديم. 3 روز دارم اين تاپيكو مي خونم . آخرش هيچي. سرعت دانلود كه افتضاحه . بعدش وسط دانلود سيد خالي مي كنه. وقتي هم بازش مي كنم نمي شه ديگه page باز كرد. حتي وقتي دانلود ليميت رو مي زارم رو پايينترين حد. واقعا دردسره. بابا صد رحمت به bearshare راحت بدون هيچ دنگ و فنگ 20 تا 25 كيلو مي ده. ولي حيف فيلماش كوتاهن و 10 تا 20 دقيقه اي هستن.
حالا مي خوام برم سر وقت كازا يا limwire ببينم چي مي شه؟
شما نمی دونی تورنت چی هست و چه جوری ازش استفاده مکنینقل قول:
آقا ما قيد هر چي تورنت زديم. 3 روز دارم اين تاپيكو مي خونم . آخرش هيچي. سرعت دانلود كه افتضاحه . بعدش وسط دانلود سيد خالي مي كنه. وقتي هم بازش مي كنم نمي شه ديگه page باز كرد. حتي وقتي دانلود ليميت رو مي زارم رو پايينترين حد. واقعا دردسره. بابا صد رحمت به bearshare راحت بدون هيچ دنگ و فنگ 20 تا 25 كيلو مي ده. ولي حيف فيلماش كوتاهن و 10 تا 20 دقيقه اي هستن.
من و خیلی های دیګه هیج مشکلی نداریم من خودم روزی حد اقل یک ګیګ از تورنت دانلود میکنم حتی از دانلود http هم استفاده نمیکنم ازګه تورنتش رو پيدا کنم
قبول حرف شما جناب j0l6 ..ولی باید قبول کرد با همه سیستمها و سرویسهای اینترنت سازگار نیست.چون تعداد افرادی که این مشکل رو داردند زیاده وگرنه این همه راهنما برای تورنت و مشکل سرعت در نت وجود نداشت ..من تمام راه حلها رو طی کردم .1 هفتست دارم رو تورنت وقت میذارم ..در دانلود فایلهای با حجم زیر 50 مگ مشکلی نیست ولی متاسفانه در دانلود فیلمها سرعت مشکل داره...فکر نکنم فقط به اینکه بلد باشیم یا نباشیم ربط داشته باشه ... همه جوری باهاش ور رفتم و به نظرم با همه سیستمها سازگار نیست اینکه با شما سازگار هستش از شانستون هستش برای مثال من یه توزنت رو از دیشب گذاشتم برای دانلود درحالی که سید بسیار خوبی داره ولی امکان نداره سرعتش بالاتر از 8 بره تمام تنظیمات رو دستکاری کردم ولی باز مسمر ثمر واقع نشده..منم مثل این دوستمون خسته شدم دیگه.
آقا شما بگو من چکار کنم. یو تورنت رو نصب کردم. اینقد ور رفتم باش این اون ور. . اخرش دانلودم با 17 سید شده 7 . خودمو کشتم با تنظیمات ور رفتم برا چند ثاینه می شه 14 بعد دوباره می شه 4 یا 3 - حتی به 800 بیت هم رسید. درست گفتم بیت نه کیلو بایت. تازه در این حالت نمی تونم پیج باز کنم.
از آزورس هم استفاده کردم باز فایده نداشت. البته کمی بهتر بود ها ولی بازم خوب نبود . ما که تو هیچی شانس نیوردیم تورنت هم روش .ولی به هر حال همیشه راه های دیگه ای هم هست.
تورنتی که دارین دانلود میکنین رو ایجا بزارین تا ما هم تست کنیمنقل قول:
آقا شما بگو من چکار کنم. یو تورنت رو نصب کردم. اینقد ور رفتم باش این اون ور. . اخرش دانلودم با 17 سید شده 7 . خودمو کشتم با تنظیمات ور رفتم برا چند ثاینه می شه 14 بعد دوباره می شه 4 یا 3 - حتی به 800 بیت هم رسید. درست گفتم بیت نه کیلو بایت. تازه در این حالت نمی تونم پیج باز کنم.
از آزورس هم استفاده کردم باز فایده نداشت. البته کمی بهتر بود ها ولی بازم خوب نبود . ما که تو هیچی شانس نیوردیم تورنت هم روش .ولی به هر حال همیشه راه های دیگه ای هم هست.
بګین کانکشنتون چی هست و حد اکثر دانلود و اپلودتون در حالت معمولی ( http) چقدر هست؟
نقل قول
با نرم افزار gom player میتونید این کار رو انجام بدید که به صورت آزمایشیه..برید تو download.com بعد سرچ کنید این نرم افزار رایگان هستش.
سلام
بستگي به اين داره كه پارتهاي فايل فيلم رو به چه ترتيبي دانلود كنه.
اگه پشت سر هم و نزديك هم دانلود كرده باشه ميشه ديد ولي اگه قر و قاتي دانلود كرده باشه ممكنه نشه ديد
از vlc media player استفاده كن معمولآ جواب ميده
با عرض سلام.
من هر دو برنامه رو دانلود کردم ولی بازهم جواب نداد. این برنامه فقط فیلم هایی که دارم رو تونست باز کنه.
در ضمن اگه شما با این نرم افزارها کار کرده اید به ما هم یه توضیحی بدید.
اگه یه سری برنامه دیگه می شناسید معرفی کنید. تا اونارو هم دانلود کنیم تا شاید جواب داد.
با تشکر........
سلامنقل قول:
با عرض سلام.
من هر دو برنامه رو دانلود کردم ولی بازهم جواب نداد. این برنامه فقط فیلم هایی که دارم رو تونست باز کنه.
در ضمن اگه شما با این نرم افزارها کار کرده اید به ما هم یه توضیحی بدید.
اگه یه سری برنامه دیگه می شناسید معرفی کنید. تا اونارو هم دانلود کنیم تا شاید جواب داد.
دوست عزیز شما با هیچ نرم افزار دیګه ای هم نمیتونین فیلم ها رو باز کنین مګه اینګه قسمت اول فیلم رو دانلود کرده باشین
اګه چند ثانیه از ابتدای فیلم رو دانلود کرده باشین vlc بازش میکنه و اګه نتونست مطمعن باشین هیچ نرم افزار دیګه ای هم نمی تونه بازش کنه
موفق باشی
نقل قول:
این مشکل با این که حل نشد ولی فیلم ها رو که دانلود می کنه تا 60 --- 70 درصد رو دیگه میشه دید مشکلی نیست......
فرمت فیلم هرچی هست فایلت رو باید به اون تبدیل کنی..برای مثال اگر Avi هستش فرمت رو به Avi تبدیل کن...نقل قول:
حداقل سعی کن 30 مگابایت رو دانلود کرده باشی.من با gom مشکلی ندارم..فقط با 1 فیلم تا الان مشکل داشته.
ببینم چی میشه!نقل قول:
کسی چک نکرد اینو؟نقل قول:
دوستان یه اتفاقی در torrentspy افتاده من رو اون عکس بالا (برای دانلود فایل تورنت که کلیک میکنم لینک Mirror برای Mininova میاد شما هم همین موضوعو تو اون سایت دارین؟؟ اگه نه لطفا بگین چه جوری میشه برگردوند به حالت اول)
سلامنقل قول:
منم چند روز پیش نتونستم ازش دانلود کنم فایل تورنت رو
مجبور شدم برم سراغ mininova
تورنت اصلی رو mininova اپلود شده و torrentspy واسته هستش برا من هم بعضی تورنت ها اینجوریهنقل قول:
کسی چک نکرد اینو؟
از تورنت اسپای واسه خوندن نظرات استفاده کنین زیاد مهم نیست از فایل رو mininova اپلود شده باشه یا تورنت اسپای
لينكش اينهنقل قول:
خطم هم پارس آنلاين 256 البته نه تو تهران . سرعت دانلود بين 25 تا 30 كيلوه - آپلود رو نمي دونم.کد:http://www.mininova.org/get/788683
من هر فایلی با فرمت real player دانلود میکنم اجرا نمیشه چرا؟؟؟
ضمنا بابت برنامه ی k-lit خیلی ممنون.
با dial up امیدی هست (میشه دانلود کرد)
من این تورنتی رو که ګذاشتی تست کردم و نه مشکل سرعت یا تعداد پیرز/ سیدر نداشت ( حدود 5 هزار سیدر و 2 هزار دانلودر ) مشکل شما تنظیمات برنامه ی تورنت و سیستم خودتون هستنقل قول:
خطم هم پارس آنلاين 256 البته نه تو تهران . سرعت دانلود بين 25 تا 30 كيلوه - آپلود رو نمي دونم.
تنظیمات برنامه ی utorrent واسه انترنت 256 رو من قبلا ګذاشتم ( تنظیماتی که خودم استفاده میکنم ) و به خوبی جواب میده
شما اون تنظیمات رو اعمال کنین بعد این پچ رو دانلود کنین و half open connection رو از 10 به 500 تغییر بدین ( این کار هم باعث افزایش سرعت میشه هم مشکل باز نشدن پيج هنګام استفاده از تورنت رو از بین می بره )
بعد ببینن پورتی که واسه برنامه تورنتتون تنظیم کردین بلای 40 هزار باشه و به وسیله ی فایروال یا isp بلاک نشده باشهکد:http://www.lvllord.de/download.php?url=en/EvID4226Patch223d-en.zip
نکته : تورنت های عمومی ( تورنت هایی که شما ازش استفاده میکنین ) مشکل سرعت دارن چون خیلی ها فقط به شما کانکت مشن تا دانلود کنن و هیچ اپلودی ندارن یا اپلودشون کم هست و هزار جور دلیل دیګه سعی کنین برین سراغ سایت های خصوصی اونجا سرعت شما با http هیچ فرقی نمیکنه تورنت هاش هم همیشه مطمعن هستن
خوب این واسه اینه که real player اون کدک ها رو ساپورت نمیکنه از vlc استفاده کنیننقل قول:
من هر فایلی با فرمت real player دانلود میکنم اجرا نمیشه چرا؟؟؟
می تونی دانلود کنی ولی سرعتت کم تر هستش بخصوص که dial up سرعت اپلود نداره من خودم یه زمانی با dial up 16 مګ رو دانلود کردمنقل قول:
با dial up امیدی هست (میشه دانلود کرد)
موفق باشین
نقل قول:
اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
مثلا من خودم امروز یه فیلم از ساعت 3 شب تا 6 صبح گذاشتم اصلا دانلود نکرد که نکرد
عزیز زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم.این vlcچیه کجا پیدا میشه ؟ خوردنی؟چیه؟:20:نقل قول:
یه عکس از دانلود هایی که تو دو ماه اخیر داشتم فک میکنین اګه اینجوری که شما میګین بود می شد تو دوماه 63 ګیګ دانلود کرد؟ البته من دو سه هفته هست که به خاطر کمبود فضای هارد هیچی دانلود نکردم و فقط اپلود میکردم و الا خیلی بیشتر از اینا دانلودم میشد ( سرعتم هم همون 256 هست )نقل قول:
اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
مثلا من خودم امروز یه فیلم از ساعت 3 شب تا 6 صبح گذاشتم اصلا دانلود نکرد که نکرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vlc media player رو تو ګوګل سرچ کن یه مدیا پلیر هست مخصوص باز کردن فیلم هایی که با پلیر های دیګه باز نمی شننقل قول:
عزیز زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم.این vlcچیه کجا پیدا میشه ؟ خوردنی؟چیه؟
موفق باشین
اقای j0l6 میشه تنظیمات utorrent خودتون رو بگید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Adsl 385 دارم ولی باز هم طول میکشه خیلی تا دنلود بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل های هم که انتخاب میکنم سید و پیر زیاد داره
شما چجوری انقدر تند تند دنلود میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه بعد از اتمام فایل بزارم اپلود بشه رو دنلود های بعدیم تاثیر داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همیشه دنلود که تموم شد 30 دقیقه میزارم اپلود میشکنه بعد فایل رو پاک میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه چند تا سایت درست حسابی بدید که تورنت هاش سید و پیر هاشون بالا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول خودتون خصوصی . راستی اون پچ بالا رو من نصب کردم کارش چیه ؟
اینم vlc media player
اینم لینک دانلودش.
کد:http://www.parstools.com/
ولی این به صرفه تر هست.
در ضمن کار اینا باز کردن فیلم ها و ... هست مثل مدیا پلیر.
ولی با اینا میشه فیلم هایی که با بیت تورنت تا یه حد دانود شده رو هم دید.
Gom Player
لینک دانلود.
کد:http://software-files.download.com/sd/oSr3BUPMD3M_hoFTx5UppiLw8-raxm5ONftPQBD5aDGqgwRzSx_1kvWWZe7k3z6tJ4rJX2QtPw7Z5imLneGueyhci467nhod/software/10701768/10551786/3/GOMPLAYERENSETUP.EXE?ptype=3001&ontid=2139&siteId=4&edId=3&pid=10701768&psid=10551786
سلام.
آقا شرمنده من اون مگ شمارو کیلو خونده بودم با مگ حرف نموتونم بزنم که.... میدونستی.
تنظیماتش رو چند صفحه قبل با تصویر ګذاشتمنقل قول:
اقای j0l6 میشه تنظیمات utorrent خودتون رو بگید؟
در مورد سایت ها من تورنت ها رو از سایت های bitme.org elbitz.net and demonoid.com دانلود میکنم و اګه تو این سایتها پيدا نشد میرم سراغ btjunkie.org که فایل های تورنت رو تو اکثر سایتها سرچ میکنه در کل من بیشتر از سایت های خصوصی دانلود میکنم که همیشه سرعت حد اکثر رو میدن و هیچ مشکلی ندارن
در مورد اپلود من چون از سایت های خصوصی دانلود میکنم و سرعت اپلودم هم کم هست ( 8 KB/s ) همیشه تورنت ها رو اپلود میکنم حتی موقعی که دانلودی ندارم چون اګه share ratio کم بشه بن میکنن و دیګه نمیشه دانلود کرد
در مورد سایت های عمومی هم سرعت اپلودتون زیاد باشه بهتره معمولا دو برابر سرعت اپلودتون بهتون سرعت دانلود میدن
بعد از تمام شدن دانلود هم سعی کنین 3 4 ساعت سید کنین واسه دفعات بعدی هم میتونه مفید باشه و از بن شدن شما جلو ګیری میکنه
موفق باشین
با سلام به همه :
جناب j0l6 من یه مشکلی برام پیش اومده که تو این دو تا لینک میتونید ببینید اگه آقا امین یا سایر دوستان هم تونستن یه نگاه بندازن شاید یه فرجی بشه ممنون از همتون :
لینک اول :
لینک دوم :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=133615&highlight=3wPlayer
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141010&page=2&highlight=3wPlayer
ممنون میشم اگه اساتید کمکی بکنن .
ضمنا j0l6 عزيز از عکسي که گذاشتين ميشه فهميد که از آنتي ويروس کسپرسکاي دارين استفاده ميکنين من خيلي از اين آنتي ويروس خوشم مياد و به نظر من واقعا قدرتمند هستش مخصوصا اگه اينترنت سکيوريتيش باشه که همه خيلي هم بهتره و بصورت يه نرم افزار دفاعي مجتمع تمام امکانات دفاعي براي مقابله با ويروس و اسپم و ... و ديوار دفاعي داخلش هست ولي متاسفانه يه مدتي هستش براي اکتيو کردنش مشکل دارم و موقعي که به اينترنت کانکت ميشم تا آپديتش کنم کد فعال سازيش لو ميره و جلوي هرگونه آفلاين رو ميگيره ميشه بگيد شما چطور فعالش کردين و احيانا چطوري آپديتش ميکنيد ؟
از همه دوستان بابت اينکه سئوالي رو که به اين قسمت مربوط ميشد مطرح کردم عذر ميخوام ولي خيلي بهش احتياج دارم و عکس پست 544 نظرم رو جلب کرد .
سلام.
با این که من فیلم ها رو با تورنت دارم دانلود می کنم. ولی می خواستم بدونم تعدار کدوم ها یعنی سیدها باید بشتر باشد خوبه یا اون یکی کار سازه در سرعت دانلود.
این علامت قفل که کنار بعضی لینک های تورنت هست معنیش چیه؟
سلام . یک سوال ازتون دارم . اگر من که adsl دارم بعد از دانلود توسط تورنت و بعد از اتمام دانلود اگه به عنوان یک سیدر عمل کنم از اکانت adsl من کم میشه یا نه .
اینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟
من تقریبا 6 7 ماه پيش یه فایل از تورنت دانلود کردم که توش تعداد زیادی سریال و لایسنس کی بود چنتا رو امتحان کردم و یکی از اونا جواب داد و هنوز هم داره کار میکنه نیګا میکنم اګه فایل ها رو رو سیستم داشتم اپلودش میکنمنقل قول:
ضمنا j0l6 عزيز از عکسي که گذاشتين ميشه فهميد که از آنتي ويروس کسپرسکاي دارين استفاده ميکنين من خيلي از اين آنتي ويروس خوشم مياد و به نظر من واقعا قدرتمند هستش مخصوصا اگه اينترنت سکيوريتيش باشه که همه خيلي هم بهتره و بصورت يه نرم افزار دفاعي مجتمع تمام امکانات دفاعي براي مقابله با ويروس و اسپم و ... و ديوار دفاعي داخلش هست ولي متاسفانه يه مدتي هستش براي اکتيو کردنش مشکل دارم و موقعي که به اينترنت کانکت ميشم تا آپديتش کنم کد فعال سازيش لو ميره و جلوي هرگونه آفلاين رو ميگيره ميشه بگيد شما چطور فعالش کردين و احيانا چطوري آپديتش ميکنيد ؟
تو بعضی سایت ها اون قفل علامت پسورد دار بودن فایل تورنت هست و توو بعضی سایتها هم علامت private بودن ترکر اون تورنت هستشنقل قول:
این علامت قفل که کنار بعضی لینک های تورنت هست معنیش چیه؟
من درست متوجه نشدم ولی من از دی اس ال استفاده میکنم و شب و روز هم سیستمم داره تورنت اپلود میکنه و هیچ تاثیری رو اکانت اینترنتم نداشته در کل این به ای اس پي شما بستګی داره که مقدار اپلود شما رو لیمیت کرده باشه یا نامحدود باشهنقل قول:
اینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟
مرسی پیمان جان لطف کردی .
ازت ممنونم داری به همه کمک می کنی. این راه حل هایی که گفتی رو فردا تست می زنم ببینم چی می شه؟ نتیجه رو می گم. بازم ممنوننقل قول:
سلام
من از برنامه azureus برای دانلود استفاده میکنم ولی سرعتش خیلی کمه
سرعت دانلود من از اینترنت 150 کیلوبایته ولی از تورنت 8 کیلوبایت
این تفاوت فاحش برا چیه؟؟ چطوری میتونم درستش کنم؟
راستی من در مورد peer چیزی نمیدونم ولی برای فایلی که دارم دانلود
میکن 16 تا هستن که 8 تاشون آبی هستن. این یعنی چی؟ خوبه یا نه؟
سایتی که منظور من torrentspy هستنقل قول:
تو بعضی سایت ها اون قفل علامت پسورد دار بودن فایل تورنت هست و توو بعضی سایتها هم علامت private بودن ترکر اون تورنت هستش
دانلود کنم مشکلی نداره
حجم فایل زیاده 3gig خراب باشه ضد حاله
تو تورنت اسپای علامت قفل یعنی اینکه ترکر خصوصی هست و واسه اینکه بتونی فایل رو دانلود کنی قبلش باید تو ترکر رجیستر کنینقل قول:
سایتی که منظور من torrentspy هست
دانلود کنم مشکلی نداره
حجم فایل زیاده 3gig خراب باشه ضد حاله
موفق باشی
------
xdvbxkaomx جان دور مورد اون لینک هایی که تو پست قبلیتون ګذاشتین من درست متوجه نشدم اګه میشه فرمت فایلی رو که می خواین اجرا کنین بنویسین بهتر میشه مشکل رو حل کرد
موفق باشین
پچ رو نصب كردم مشكل باز شدن صفحات حل شد ولي سرعت هنوز همونه. چكار كنم؟
حالا مي رم تو نت انگليسي سرچ كنم ببينم راه حلي وجود داره يا نه ؟
نقل قول:
ممنون دوست عزیز اگه یه سر به اونجا بزنید دوستان جوابمو دادن از شما و همه سروران که به دوستان تازه وارد کمک میکنید ممنونم . البته من قبلا از طریق دانلود آفلاین فیلم میگرفتم ولی به تازگی adsl گرفتم و میخوام تورنت رو هم تجربه کنم من با آفلاین از اواسط اردیبهشت تا 7 یا 8 تیر بالای 150 تا فیلم گرفتم که 90 درصدشون dvdrip بودن و حدود 10 درصد فایلهای wmv و rmvb و ... ولی خوب چون دانلود آفلاین دست خود ادم نیست حدود 15 تا 20 در صد فیلمها و فایلها هم تکراری بودن که البته اگه رایگان بودن دانلودها رو در نظر بگیریم ارزشش رو داره ولی بدیش اینه که هرد پی سی باید شب و روز سخت کار کنه و ممکنه بعد یه مدت اسیب ببینه ( من خودم یدونه هارد به خاطر آفلاین از دست دادم ) ولی خوب تورنت هم تجربه جالبیه تا ببینیم چی میشه.
راستی یه سئوال من وقتی utorrent رو نصب کردم موقع اجرا یه پیغام خطا میده و میگه فایروال nvidia بوسیله فایل nvappfilter.dll جلوی کارکرد صحیح برنامه رو میگیره و ممکن موقع اجرا به مشکل بر بخورید نرم افزار مورد نظر رو uninstall و سپس برنامه رو از نو راه اندازی کنید ولی من هیچ فایر وال nvidia نصب نکردم و فایل مورد نظر مربوط به درایور کارت گرافیکی من هستش اگه میتونید کمکم کنید .
قبلا ازتون تشکر میکنم .
سلام.میشه بگید من چطوری می تونم جلوی آپلود رو بگیرم؟من برای دانلود از مرور گر اپرا استفاده می کنم.