نقل قول:
10 ثانیه هم Anti Magic میشی اگه روش کلیک کنی :blink:نقل قول:
یه آیتم است که اگه اون رو ببندی damage +30 اضافه میکنه
Printable View
نقل قول:
10 ثانیه هم Anti Magic میشی اگه روش کلیک کنی :blink:نقل قول:
یه آیتم است که اگه اون رو ببندی damage +30 اضافه میکنه
نقل قول:
ببخشید این همه توضیح دادید فقط یک اسپل رو به درستی جواب دادید.
خوب شما زحمت بکشید کامل توضیح بدین ;)نقل قول:
ممنون
سلام.
1.آواتار علاوه بر اینایی که گفتید health هم زیاد میکنه.
2.بعد لول اول morphiling یه چیزی مثل blink هست که هر چیزی سر راهش باشه رو atack میکنه.لول دومش هم یا از agility میگیره به strenth میده یا از strenth میگیره به agility میده. لول سومش هم نسبت به مقدار agility که Hero داره ( هر چه قدر زیادتر بهتر ) و به درصد و مقدار خاصی از اون atack میده.
3.در مورد sand king باید بگم که ین که blink بزنی یا avatar هیچ ربطی به حرفه ای بودن نداره. نسبت به hero هایی که تو بازی برداشته شدن باید انتخاب شه.
4.در ضمن وقتی sand king لول 6 بزنه باید حتما قبلش OMINIGHT لول 6 یا آنتی مجیک کنه و اگه بعدش کنه نمیشه.
اینا خوبن تا وقتی که زیا پولدار نشده باشه. وقتی زیاد پول داشت نیازی به بش نیست .نقل قول:
من اگه razor بردارم اینا رو براش میزنم:
1: power trades
2:sange and yasha
3:critical و آپگرید اون با demon edge
4:heart of tarrasque
5:butter fly
6:chain و upgrade ش
ببین کسی ازت نظر نخواسته که داری به بچه های اینجا تیکه میندازی. تو ---------- هم دقیقا همین کارها رو میکردی. 20 بار هم بهت گفتم بازی به item های Headen و اینجور آشغالا نیست . اه فکر میکنی چیزی یاد نمیگیری و اینجا به دردت نمیخوره خداحافظنقل قول:
قبولدارم که هیچی حالیم نیست . ولی تو به من این چیزا رو نگو. من بیشتر از 3 ساله که دارم dota بازی میکنم.نقل قول:
در ضمن fable کی منو ضایع کرده بود. ما تو اونجا هم همه از دستت آسی شده بودیم. نزار link از دعواهات با ما تو اونجا رو بدم ضایع شی. بعد تو خودت دم من شدی و هرجا که میرم و تاپیک میزنم میای. مگه من ازت میخوام بیای !
مرسی از دوستان بلاخره اون کلنو بردیم و کلی حال کردیم با بروبچ:laughing:
فکر کرده بودن ما همون طور مثل قبلا بودیم پول مپ نیوورده بودن:tongue:
خلاصه که از همگی به خاطر کمکاشون به ما تازه واردا تشکر میکنیییییییییییمممممممممم :)
شیرینیشو بده.نقل قول:
ترکیب شما و تیم مقابلتون چی بود؟
راستی از چه LEVELI آیتم چسب شدین؟;)
[QUOTE=M0r!s;825381]راستی یه سوال . اگه omini knight توی شش sand آرمور رو 1000 کنه هیرویی damage می خوره.
در ضمن کسی نیست که بیاد تا از طریق hamachi با هم بازی کنیم. چون مشکل من توی gg حل نشد و نمی تونم همراهتون شم.
نه تو حالت باید صبر کرد تا ارمور 1000 تموم بشه البته یسری مجیکها بهش اثر میکنه:evil:
نظرتون درباره سنج و یاش بجای بتل برای لویاتن توی پچ 40/6 چیه
نظرتون درباره اینکه از همون اول بدون خرید هیچ ایتمی برای بانتی 250 بخری چیه
به نظر من اصلا واسه(Leviathan (TideHunter سنح و یاشا نگیر چون AS پایینی داره و سنج نمیزنه:tongue: . همون Battle Furry بگیر چون کریپ بیشتری می کشی و پول بیشتری در میاری.;)نقل قول:
از اون جایی که Bounty Hunter سرعت MS بالایی داره و Invisiable میشه و سریع فرار میکنه و براحتی نمیشه کشتش و Item رو ورداشت فکر جالبیه.نقل قول:
ولی زیادی تند رفتی . اینجوری با Health کمی که داره دو تا LVL 6 بهت میزنند و Divine Rapier رو ورمی دارند.:tongue:
این قرمزرو منظورتو نفهمیدمنقل قول:
تیم ما
stalker
viper
lord of avernus
skeleton king
تیم اونا
anti-mage
veneful
اهو(اسمشو یادم رفت:) )
bounty hunter
خلاصه که ترکوندیمشون و دیگه دو رو ور gn ما پیداشون نمیشه replay بازی رو هم گرفتم بهدا براتون میزارم :cool:
اینم یه Replay از من
البته اینو تو gg بازی کردم
وستاشم یه کار برام پیش اومد باید میرفتم
در ضمن تو این بازی من bounty-hunter بودم
لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موافق نیستمنقل قول:
چون Health ای کمه زود به زود میمیری
البته به نظر من ;)
کسی ریپلی منو دانلود کرد ؟؟؟؟
نظرتونو بگید لطفا
ممنون
بون میتونه وین واک کنه پس راحت نمیشه کشتش :evil:نقل قول:
ye game net adres bedam miyaye ye dast bazi konim :blush:نقل قول:
من وقت نکردم تا آخر ببینمش.ولی چند تا انتقاد دارم که به درد بازی گروهی میخوره.نقل قول:
DENY کردن حتما تو برنامتون بذارین.
سعی کنین از دم BASE جلو یونیتارو بگیرین که برسن دمه TOWER:happy:
نقل قول:
نگاه من کیم تو کی ن خودم از اون یارو بدم میاد فقط می گم خیلی بارش.
تو هم اگه زیادی فکر می کنی بازیت خوب یک سوال بیشتر ازت نمی کنم که داخل می مونی.
نقل قول:
کیان Battle Fury رو وقتی واسش می بندی فکر می کنی چه اتفاقی واسه هیرو می افته ؟:cool:
( این رو خصوصی بهت می گم )
این رو می دونستی که Buonty Hunter فقط ضد اجیلتی و اگر یک استرنج غول مثل Doom Binger جلوس باشه هیچکاری نمی تونه بکنه ؟ ( و انقدر پول بهش Save نمی شه که بتونه یک Power of Trades ببنده ):rolleye:نقل قول:
اگه هیرویی مثل Venom جلوت باشه چی ؟ :evil:نقل قول:
این کار غیر قانونیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره کاملا درستهنقل قول:
بد جور کم میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کی گفته غیر قانونیه؟
اگه از لول هیرو استفاده کنیم و دیوار بکشیم چی؟ باز هم غیر قاونیه؟
راستی بچه ها شما برای هیروی Venomancer چی میندین؟
نه.زمانی غیر قانونی میشه که یونیت از لاین خودش خارج.یا سره جاش وایسه.(مثلا به وسیله ی Earth shaker or Prophet).اما میشه با هیرو جلو یونیتا, جوری راه بری که یونیتا زیره تاور 3 با یونیتای حریف برخورد کنن.نقل قول:
حتی با Enigma va Lich میشه یونیتارو حذف کنی.:cool:
من فکر میکنم , sang & yasha و بعدش بری باسه aghanim(داگون آبی)نقل قول:
سلام.چرا چت نمیای ؟ دلم برات تنگ شده . ببین میشه براش خرید. چون هم خوب پول در میاره و هم چون کارش تو بازی بیشتر مردهخوری هستش و لول شیشش هم پول کشتن رو زیاد میکنه خیلی براش خوبه و زود میتونه بعدش heart ببنده. بهد من یه بار باهاش بدون آنخ زدم. اونقدر movmentspeed م زیاد بود هیچ کس نمیرسید ازم بگیره.نقل قول:
عشق ضایع کردن دیگران رو داری. به تو چه که کی چطور بازی میکنه آخه؟!!! تو بازی خودت رو بکن . این کارای خاله زنکی برات زشتهنقل قول:
درسته.اصلا نمیتونه جلو بعضی strenth ها مثل doom وایسه.ولی میتونه فقط تا لول 6 جلوش باشه و بهد بره سر creep های مپ و گشتن در مپ برای گرفتن hero .نقل قول:
venom اول بازی جلوش خیلی ضعیفه و وقتی اونقدر قوی میشه که با 5-6 تا atack میترکه !نقل قول:
move غیر قانونی نیست.مگه با لولنقل قول:
درسته و بعد هم butter fly و بعد هم item هایی که health ش رو ببره بالا.نقل قول:
salam man ye ozv jadidam ghablan ham to oxo game bahs mikardam
hala chera venomancer hamoon bounty ye lvl 6 mizane to sare bone flecher wind walkam bezane maloome rahat boro bokoshesh:happy:نقل قول:
bad ye soal az bache haye in topic dashtam oonam ine ke kasi az shiraz hast
metalzadeh من با دوستم اين كار رو كردم ولي نشود تو دستگاه اون يه پيغام داده بود كه سه تا گزينه ي دومين و يوزر و پسورد داده اونم فقط يوزر رو نوشته بود همون يوزري كه من ساخته بودم بعد ok كرد كه erore 619 دادهنقل قول:
بايد چي كار كنيم حالا
نياز به دومين نداره ؟ يا اي پي نمي خواد ؟
اگه مي شه يه خورده تو ضيح بده
Sang & Yasha به دردش نمیخورهنقل قول:
Butterfly یا اون آیتمی که Chain میزنه که بعدش با Eaglehorn تکمیل میشه بهتره به نظر من
ارور 619 چیه ؟ یادم نیسنقل قول:
شما فقط Username یکسان بدین
همین
سلام :biggrin:نقل قول:
خیلی سرم شلوغه
کاره سختیه واقعا :blink: