چه ها این سرورم خوبه خواستین بیاین:
X.G Team
85.9.68.10:27010
Printable View
X.G Team
دوست عزیز در حالت پیش فرض Invalid Cd Key میده . من واسه مسابقات این سرور رو معرفی کردم .نقل قول:
X.G Team
من از سرور بالایی Ban شدم.هه هه هه هه(قلمراد داره گریه میکنه)! نمیدونم به چه دلیل؟!
2 دلیل داره :نقل قول:
من از سرور بالایی Ban شدم.هه هه هه هه(قلمراد داره گریه میکنه)! نمیدونم به چه دلیل؟!
1. یا استفاده از چیت
2. یا اینکه وسط Match رفتی و هرچی بهت گفتند برو بیرون نرفتی !
3. یا از کلمه های نا به جا استفاده کردی .
فقط در این 3 حالت Ban میشی .
1.من اصلا بلد نیستم چیت کنم(البته خیلی دلم میخواست بلد میبودم و حال بعضی چیترها رو میگرفتم).نقل قول:
2.وسط بازی بودم یه دفعه نوشت شما از سرور بن شده اید و کسی نمیخواست منو بیرون کنه، برای اینکه داشتم عین آدم بازی میکردم.
3.من اصلا اهل کلمات بابجا نیستم(تو زندگی شخصیم هم همینطورم).
دلیل بن شدن من مطمئنا هیچکدوم از سه موردی که نوشتی نیست. به خودم که شک ندارم!!
دوست عزیز من منظور بدی نداشتم ! دلایل کلی بن شدن ایناست . حالا نمیدونم شما چرا بن شدی ؟!نقل قول:
1.من اصلا بلد نیستم چیت کنم(البته خیلی دلم میخواست بلد میبودم و حال بعضی چیترها رو میگرفتم).
2.وسط بازی بودم یه دفعه نوشت شما از سرور بن شده اید و کسی نمیخواست منو بیرون کنه، برای اینکه داشتم عین آدم بازی میکردم.
3.من اصلا اهل کلمات بابجا نیستم(تو زندگی شخصیم هم همینطورم).
دلیل بن شدن من مطمئنا هیچکدوم از سه موردی که نوشتی نیست. به خودم که شک ندارم!!
من دیروز با همین سرور 3 ساعت بازی کردم واسه من که invalid نمیده
سلام
میشه من چند تا چیت بذارم برا دوستان و چیتر بشن ؟ :d
دوستان ما می خوایم تو رامسر سرور درست کنیم حالا می خوایم یه کاری کنیم که بدون آنتی چیت کسی نتونه بیاد تو سرور ما چی کار باید بکنیم
این کارو نکنی بهتره چون این آنتی چیته خرابه.
ولی بچه ها وجدانن از چیت استفاده نکنید چون بازی مسخره میشه
نه آنتی چیت خراب نیست. برای من بعد از تلاشهای بسیاااااااااار راه افتاد! اول کانتر 1.6 رو نصب کردم، همونی که یک نفره نداره و فقط میشه باهاش آنلاین بازی کرد(نه Condition Zero). بعد پچ v28 رو روش نصب کردم و آخر سر آنتی چیت رو تو پوشه بازی بدون هیچ فولدری نصب کردم(منظورم اینه که اگه مثلا کانتر تو G:\Counter-Strike 1.6 نصب شده آنتی چیت رو هم تو پوشه G:\Counter-Strike 1.6 نصب کردم. یعنی آیکون آنتی چیت تو همون پوشه ای رفت که آیکون بازی قرار داشت). بعدش آنتی چیت رو اجرا و Minimize کردم، بازی رو که اجرا کردم کنسول باز شد و نوشت:
sXe injected: COMMAND OFFLINE
بعدش هم که به سرور گیم زون وصل شدم.
حالا من دوباره يه امتحاني ميكنم .نقل قول:
نه آنتی چیت خراب نیست. برای من بعد از تلاشهای بسیاااااااااار راه افتاد! اول کانتر 1.6 رو نصب کردم، همونی که یک نفره نداره و فقط میشه باهاش آنلاین بازی کرد(نه Condition Zero). بعد پچ v28 رو روش نصب کردم و آخر سر آنتی چیت رو تو پوشه بازی بدون هیچ فولدری نصب کردم(منظورم اینه که اگه مثلا کانتر تو G:\Counter-Strike 1.6 نصب شده آنتی چیت رو هم تو پوشه G:\Counter-Strike 1.6 نصب کردم. یعنی آیکون آنتی چیت تو همون پوشه ای رفت که آیکون بازی قرار داشت). بعدش آنتی چیت رو اجرا و Minimize کردم، بازی رو که اجرا کردم کنسول باز شد و نوشت:
بعدش هم که به سرور گیم زون وصل شدم.
دوست عزيز نذاره بهتره ! چون ما كه نميتونيم مونيتور طرف رو ببينيم كه راست ميگه يا دروغ !نقل قول:
این کارو نکنی بهتره چون این آنتی چیته خرابه.
ولی بچه ها وجدانن از چیت استفاده نکنید چون بازی مسخره میشه
پس سينا جان نذار .
سلام از سرور خبري نشد؟
دوستان عزيز من تازه adsl 128 گرفتم دوست دارم آنلاين بازي كنم همين كه شما بحثش را راه انداختين حالا اول يه لينك دانلود بازي كانتر بزارين هموني كه خودتون ازش استفاده ميكنين .
بفرما دوست عزیز:نقل قول:
کد:http://www.gamezone.ir/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=10&p13_sectionid=3&p13_fileid=1&p13_versionid=1
مرسي دوست عزيز زحمت كشيدي دستت درد نكنه ......من الان در حال دانلود كردن هستم .....سايتش ريسوم ساپرت ميكنه چون 4 ساعت طول ميكشه دانلودش.... منم 4 ساعت بكوب نميتونم دانلود كنم .
آقا منم راه ميدين !:31: بازي رو دانلود كنم نمي دين نكنم !:41:
چی گفتی؟؟؟؟
سلام
یکی به من بگه این میگن off کن یعنی چی؟ cheet زدن یعنی چی؟ لطفا توضیح کامل بدین
cheat زدن به معنای استفاده از کدهای تقلب و برنامه های تخلف هست .نقل قول:
off کن هم یعنی از سرور برو بیرون .
از دوستان كسي نيست با هم كانتر بزنيم ؟
لااقل يه سرور بگيد چند نفر باشن بريم يه حالي ببريم .
اینا خوبن هر چند که آن نیستی!
S.G Game
85.9.68.10:27012
X.G Team
Rap Game
85.185.167.212:27015
Cyb3r-Gam3r
80.253.145.242:27016
Asia Tech
85.198.20.21:27015
GameZone
85.9.68.10:27015
TGame
80.253.145.242:27015
يعني چي آن نيستي ؟
m_r1986 اگه الان هستی بیا ParsGame:
213.217.60.226:27015
وارد بازي ميشم ميگه anticheat دانلود كن .
يكي لينك را بزاره ممنون ميشم ؟
امين جان وقتي ميخوام وارد پارس گيم بشم cd key مخواد يعني چي ؟
invalid cd key fixer رو از GameZone.ir دریافت و نصب کن. مشکلت حل میشه!نقل قول:
من وقتي بازي رو Downloadمي كنم بعد رو hl مي زنم مينويسه Couldent load gfx.wad
PLEAZ HELLP ME:41::13:
بچه ها فقط پارس گیم بیاین :20:
redspot جان hl رو نزن cstrike روبزن
سلام بچه ها هنوز خبری از سرور نشده :13::41:
سلام
من از gamezone برای hnvalid CD key دانلود کردم و فیل رو کپی کردم و اون رجیستریش رو هم yes زدم ولی بازم برای rap game و pars game میگه invalid CD key
قبلا تو هر دوشون بازی میکردم مشکلی نبود. یک دفعه اینجوری شد
کممممممکککک
منم امروز اینطوری شدم! دقیقا پارس گیم و رپ گیم!
واسه من تو همه سرورا میره جز اونایی که anti cheat میخوان
سلامنقل قول:
خوش بحالت
خوب شما هم یه anticheat نصب کن، تو اون سرورها هم برو دیگه
برات اپ کردم میتونی دانلود کنی نصب کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ولی با آنتی چیت اصلا وارد بازی نمیشه ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم یکی کمک کنه
parsgame اکثرا invalid cd key میده :19:
چیکار کنم؟ :41:
برو از gamezone فایل invalid cd key fixer رو دانلود کن.
cs رو پاک کن بعد دوباره نصبش کن بعدش Fix invaild رو از گیم زون دانلود و بازی کن
بخدا من خیلی پیگیری کردم ولی متاسفانه موافقت نشد ! من به مهدی عزیز گفتم که به مدیریت سایت بگه . اون هم گفته بود و موافقت نشده بود . پس یه سرور ثابت پیدا کنید .نقل قول:
سلام بچه ها هنوز خبری از سرور نشده
دوستان عزیزی که مشکل Invalid Cd Key دارند ، احتمالا مشکل از پچی هست که نصب کردند . من فقط پچ های 29 و 27 رو توصیه میکنم .