نقل قول:
داداش اگه میخوای به یه سوت کار آنلاک رو انجام بدی و دنبال دردسر نگردی برو مراحل رو روی ویندوز 7 انجام بده و مودمتم توی شرایط ریسک خرابی قرار نده
Printable View
نقل قول:
داداش اگه میخوای به یه سوت کار آنلاک رو انجام بدی و دنبال دردسر نگردی برو مراحل رو روی ویندوز 7 انجام بده و مودمتم توی شرایط ریسک خرابی قرار نده
دوستان من فریمور های وب آقا صابر رو زدم ایشون توی تلگرام هم بی منت منو راهنمایی کردن
مودم من توی جایی که هستم تا قبل آنلاک اکثرا سه خونه آنتنش روشن بود و بعضی وقتا به صورت تصادفی خونه چهارم هم روشن می شد
از بعد آنلاک و نصب فریمور آقا صابر خونه چهارم آنتن به صورت ثابت روشنه
هم مودم رو آنلاک کردم هم انتن دهیش قوی تر شده
آقا صابر و تمام کسایی اینجا زحمت کشیدین دمتون گرم واقعا
درود خدمت همه دوستان من یه مودم انلاک مبینت b612دارم با
میخام اپدیت کنم فریمور پیشنهادتون چیه:blush:
Hardware version: WL1B612M01 Software version: 11.192.05.00.00 Web UI version: 21.100.34.00.03
درود خدمت همه دوستان من یه مودم انلاک مبینت b612دارم با
میخام اپدیت کنم فریمور پیشنهادتون چیه:blush:
Hardware version: WL1B612M01 Software version: 11.192.05.00.00 Web UI version: 21.100.34.00.03
درود مودم Tf60 شرکت اینترنت وینکس هم انلاک میشه ؟
درود مودم Tfi60 شرکت اینترنت وینکس هم انلاک میشه ؟
- - - Updated - - -
درود مودم Tfi60 شرکت اینترنت وینکس هم انلاک میشه ؟
سلام خدمت همگی،ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من یک مودم B612 یا همون TF-i60 شرکت ایرانسل رو دارم که الان لاک است و فیرمور 201 روش نصبه ، تصمیم داشتم آنلاکش کنم که بتونم سیمکارت مبین نت و رایتلم رو هم روش بزارم، اگه اینکارو کنم بعدا اگه بخوام سیم کارت مبین نتو بزارم رو مودم اصلیش که شرکت بهم داده مشکلی پیش نمیاد؟
بهترین فیرموری که در سایت موجوده برای اینکار چی است؟
این فیرمور دستکاری نشده 198 ایرانسل که تو سایت موجوده قابلیت آپدیتش هم بازه؟ تا اگه یه وقت تصمیم گرفتم برگردم به حالت عادی فلشش کنم تا اینکه دستگاه اتومات آپدیت شه به 201؟ ورژن 201 دستکاری نشده رو چطور ؟ کسی نداره؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید.
سلام اگر مودم tf-i60 h1 ایرانسلو امروز بخرم میشه آنلاک کرد یا سری جدید دیگه این قابلیتو نداره؟اگر هم آنلاک بشه فقط میشه از سیمکارتهای همراه اول ، ایرانسل، رایتل استفاده کرد؟یا قابلیت اینو هم پیدا میکنه که از TD-LTE شرکتها هم استفاده کرد؟مبین نت،آسیاتک،ایرانسل ،ماهان نت،...؟
بله ،تمام مدل های مودم tf-i60 ایرانسل رو میشه آنلاک کرد.نقل قول:
میتونید از سیم کارت تمامی اپراتور ها و حتی TD-LTE ها بهره مند بشین.
ممنون سینا جان لطف کردید ، آیا تفاوتی بین B612 و TF-i60 وجود داره؟کدوم برتری داره؟البته اونطوری که نظر اساتید رو خوندم B612 قابلیت تجمیع فرکانس داره ولی TF-i60 نداره ، درسته؟
نقل قول:
کلید تشکر برای بنده نداره
هیچ تفاوتی ندارن، TF-i60 همون B612 است که ایرانسل اسمشو این گذاشته، تو پنل مدیریتی مودم TF-i60 هم برین بخش Device Information مدل دستگاه نوشته B612.
قربون داداش :»، از اساتید کار بلد ، مودم B612 یا TF-i60 آنلاک شده برای فروش موجود دارند؟
نقل قول:
استاد صابر هر مودمی بخواین دارن ! @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _landنقل قول:
ممنون از شما دوست گرامی
نقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستان حاضر
من چند وقت پیش توسط اموزش ها و راهنمایی دوستان تونستم I60 ایرانسل رو انلاک کنم
ولی الان تو I60 شرکت وینکس موندم
یعنی بعد از لحیم کاری و ایجاد اتصال کوتاه درایو ناشناخته روی ویندوز نمیاد
ملاحظات دوستان:
ویندوز7
I60 وینکس همون مال ایرانسله حتی لوگو ایرانسل داره و سیمکارت ایرانسل رو هم ساپورت میکنه با یه پوسته اختصاصی وینکس
پیشاپیش سپاس
سلام
هنگامی که کابل یو اس بی رو به کامپیوتر متصل میکنین صدای متصل شدن دستگاه یو اس بی پخش میشه؟
بله. ......
شما هم همین مشکلو دارین؟
شاید کامپیوتر خودش تشخیص داده چون من بعد نصب درایور های مربوطه و همچنین اون فایل مخصوص ویندوز 10 دستگاه رو با یو اس بی به لپ تاپ که وصل کردم صدای وصل شدن دستگاه یو اس بی داد و تو device manager هم تو بخش مربوطه بهش یک com port داده بود که یعنی وصله.
سلام وقت بخیر
صدایی مبنی بر شناسایی شدن نمیاد یا اصلا حتی دیوایس منیجر هم درایور ناشناخته ای وجود نداره
از درست لحیم شدن کابل یو اس بی و همچنین رعایت کردن ترتیب رنگ ها اطمینان دارن؟
بله بله
چک کردم اوکی هستش
برای خودمم عجیبه
سلام به همگی
من مودم i 60 رو آنلاک کردم ولی مشکل imei داره دوستان راهنمایی کنید که چطوری imei رو درست کنم
در ضمن اگر کسی فایلها رو داره به منم بده ممنون میشم
سلام دوستان این مودم چطوری زبان عوض میشه تو پنل گزینه ای نداره؟
سلام من همه کارها رو انجام دادم فریمور جدید هم بالا اومد ولی سیم لاک میخواد یه عدد 16 رقمی 000000000000000a زدم باز نشد لطفا کمک کنید اگه فایلی هست بگید که اجرا کنم ممنونم
سلام من همه کارها رو انجام دادم فریمور جدید هم بالا اومد ولی سیم لاک میخواد یه عدد 16 رقمی 000000000000000a زدم باز نشد لطفا کمک کنید اگه فایلی هست بگید که اجرا کنم ممنونم
سلام، نیاز به کد وارد کردن نیست، اگر فیرمور با قابلیت آنلاک کردن نصب کردید کافیه اسکریپت رو اجرا کنید تا اتوماتیک آنلاک شه.
آنلاک شده صفحه ایرانسل رفته صفحه هواوی اومده ولی کد انلاک میخواد یه کد 16 رقمی
آنلاک شده صفحه ایرانسل رفته و هواوی جاش اومده ولی وارد نمیشه و سیم همراه اول رو نمیشناسه اخطاری میاد مبنی بر اینکه کد 16 رقمی آنلاک سیم را وارد کن
- - - Updated - - -
اگه لینک فریموری سراغ دارید که کد 16 رقمی رو بعد انلاک نمیخواد بهم معرفی کنید و لینکشو بزارید ممنونم
این که صفحه ایرانسل رفته و هوآوی اومده نشون دهنده اینه که شما فیرمور رو با موفقیت تغییر دادید ولی هنوز آنلاک نمیشه و برای آنلاک حتما باید اسکریپت رو اجرا کنید.
اشتباه فرستادم.نقل قول:
اگ کلا 0 میزنه، آپدیت کنید به ورژن 196 خودش درست میشه.نقل قول:
دوستان این قضیه آنلاک مودم TF-i60 ایرانسل بدون بازشدن مودم چی هست ؟
تبلیغش رو توی دیوار و جاهای دیگه زیاد میبینم با 50تا 70 تومن انجام میدن
خودمون هم میتونیم انجام بدیم؟لطفا راهنمایی کنید
درود.
یه مودم مبین نت B612 دارم که در عکس زیر میتونید ورژن نرم افزاری اون رو ببینید.
آیا قابل آنلاک شدن هست؟ بعد مشکلی واسش پیش نمیاد؟
خیر آنلاک نمیشهنقل قول:
مبین نت تا ورژن 192 قابل آنلاکه که بعید میدونم چنین ورژنی الان دیگه کسی داشته باشه.
دوستان این فریمور ایرانسل قابل آنلاک هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، همه ی مودم های TF-i60 ایرانسل قابل آنلاک کردن هستند، فقط شما باید طبق راهنما برای آنلاک کردن فیرموری رو بریزید که قابلیت آنلاک کردن داشته باشه، دیگه بعدش میتونین هر ورژنی بخواین بریزین.
ممنون از شما.نقل قول:
آیا حتما مودم باید باز بشه و لحیمکاری بشه یا بدون بازشدن مودم هم میشه با کابل لن و مثلا مولتی کست فریمور زد روی مودم؟
خواهش میکنم
خیر، فیرمور رسمی ایرانسل که الان رو مودمتون است این قابلیت ها رو نداره ،تنها راه آنلاک کردن بدون باز کردن اینه که از سایت های خارجی و با دلار کد آنلاک مخصوص مودم خودتون رو خریداری کنین که قیمتی حدود 50-60 دلار داره.
سلام میتونید لینکشو بفرستید ممنون.نقل قول: