سلام دوستان ... کسی کد تخفیف اگر خواست خصوصی پیام بده تقدیم کنم
Printable View
سلام دوستان ... کسی کد تخفیف اگر خواست خصوصی پیام بده تقدیم کنم
سلام دوستان
این وضعیت اینترنت من هست در اکثر ساعات شبانهروز.
اگر کسی قصد گرفتن سرویس از این شرکت رو داره، با چشم باز تصمیم بگیره.
داغون به تمام معنا.
پشتیبانی هم میگه میدونیم مشکل داره ولی کاریاش نمیشه کرد!
اینکه پشتیبانی میگه نمیشه کاریش کرد واقعا دیگه رو رو برم. به راحتی میشه کاریش کرد. 10 برابر ظرفیت پهنای باند موجودیشون مشترک میگیرند و بعدا میگن نمیشه کاریش کرد.نقل قول:
این منو یاد سرویس وایرلسی که تو اهواز 10 سال پیش داشتم میندازه. شرکت دزد 1 لاین 1 مگی خرید بود به 140 نفر فروخته بود و سرعت سرویس رو B/s بود !
دوستان کسی هست نو محدوده یوسف آباد سرویس گرفته باشه ؟ اوضاع سرعت و قطع و وصلی چطوره ؟
سلام
وضعیت اینترنت آلان چه طور هست می خواستم ببینم بگیرم یا نه
با تشکر
درودنقل قول:
برای من همچنان طول 24 ساعت خیلی متغیر هست، طوری که یه زمان هایی سرعت کلا زیر 1 مگ میاد و نصفه شب که شبکه خلوت تره تا 4 مگ هم میرسه. پیشنهاد من اینه که فعلا از زیتل سرویس نگیرید تا زمانی که زیرساخت ـشون رو قوی تر کنند :»
من این تست رو 16 شهریور و بعد ظهر و در اوج ترافیک مصرف گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر از یک سال هست که از این سرویس دارم استفاده میکنم. روزهایی بوده که سرعت به شدت پایین اومده و خیلی کند شده و منم کلی بهشون اعتراض کردم اما از حق نگذریم در 80-90 درصد مواقع من از سرویس خودم راضی هستم. میتونم بگم از 12 شب تا 11 صبح هر روز که سرعت در سقف خودش هست. در بقیه موارد هم در کمترین سرعت روی 1 مگ میاد (میگم استثنا هم بوده که ساعت ها و روزهایی سرعت به زیر یک هم رسیده) ولی از ظهر تا ساعت 12 شب سرعت بین 2.5 تا 5 در نوسان هست که از نظر من اوکی هست و کافیه. البته چون این اینترنت اشتراکی بین خانواده هست اون زمان شاید بقیه هم دارن از اینترنت استفاده میکنن و طبیعتا سرعتی که در اختیار من قرار میگیره کم میشه
در این مدته بارها اومدن خونه و با نصب دکل جدیدشون، مودم من رو هم تغییر جهت دادن که ببینن سرویس بهتری میتونن بگیرن یا نه. طبق گفته کارشناسانشون فاصله من با دکل قبلی خیلی دور بود اما چون بین راه ساختمون بلندی وجود نداشت سرعت خوبی دریافت میکردم. الان البته با نصب دکل جدیدی که چند ماهی از نصبش میگذره و تغییر جهت مودم، روی دکل تنظیم کردن که خداروشکر هم نزدیکتره و هم سرعت و پایداری خوبی داره. اینترنت زیتل به درد بازی نمیخوره (که منم اهلش نیستم خیلی. بازی که من میکنم خیلی پینگ پایین احتیاج نداره :D) ولی برای کسی که مدام میخوام دانلود و آپلود کنه خیلی به درد بخور و کاربردی هست( مثه من:thumbsup:)
کیفیت خدمات و پشتیبانی شون میتونم بگم خوبه. عالی نیست اما بین متوسط و عالی قرار میگیره. من غیر از یکی دوبار که سرعت به شدت پایین اومد خیلی با پشتیبانی درگیر نبود که اونم سعی کردن همیشه با احترام و روی خوش کار رو انجام بدن و واقعا هم تلاششون موثر واقع شد و سرعت بهتر شد (نه مثه خیلی از شرکتا کمه فقط یاد گرفتن خوشگل صحبت کنن اما در عمل میبینی هیچ اتفاقی برات نیوفتاد و همون سرعت داغون رو داری تجربه میکنی)
من همیشه به ADSL هم پول خوب میدادم و حجم بالا میگیرفتم اما اصلا از کیفیت کار راضی نبودم و همیشه خدا تلفن به دست دنبال این کارشناس و اون کارشناس که بیان و اینترنت رو درست کنن اما خداروشکر از وقتی این سرویس رو گرفتم دیگه این مشکلات رو ندارم و یا بهتر میتونم بگم خیلی کمتر شده. درسته هزینه اش بالاست ولی لااقل دغدغه اینترنت تو خونه حل شده و فکر میکنم کل خانواده راضی هستن.خیلی وقتی از خود شرکت زنگ میزنن برای تغییر جهت مودم. من باهاشون کاری ندارم:laughing::laughing:
این تجربیات یک ساله من بود و امیدوارم شرایط به همین وضع باقی بمونه. امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کرده باشم
پ.ن: محل زندگی ما شرق تهران هست و زمانی که من اقدام کردم برای خرید این سرویس، من دقیقا در نقطه مرزی نواحی تحت پوشش زیتل بودیم اما الان از مرز ناحیه فاصله زیادی داریم
عزیز ممنون بابت توضیحاتت، میتونی در شرایط مختلف از 4.2.2.4 پینگ بگیری ببینی چنده ؟نقل قول:
امیدوارم منظورت همین باشهنقل قول:
چهارشنبه ساعت 10:30 شب
از دوستان کسی کد تخفیف زیتل خواست خصوصی پیام بده
من سمت شمال تهران دارم فوق االعاده هست زیتل
کسی محدوده هفته تیر بهار شیراز داره یک تست بزاره
ping و پابداری برای بازی هم اگه میشه
آخرین نسخه Firmware مودم های زیتل روی نسخه ۳ چند هست؟
الان نسخه من ۳.۲.۱۸ هست که بنظرم گاهی در پیدا کردن دکل مناسب قاطی میکنه و مجبورم ریستارتش کنم ولی قبل اپدیت اینطوری نبود.
این آخرین نسخه هست جدیدتر نیومده / ورژن 3.2.18 ربطی به دکل نداره / واسه وانساپ و اینستا گرام اومد چون یسریا نمیتونستن کانکت شدننقل قول:
دوستان یه راهنمایی میخواستم
کدوم شرکتها اینترنت نامحدود ارائه میدن؟ (شیراز پوشش داشته باشه)
با تشکر
مبنا تلکام پوشش سراسری داردنقل قول:
سلام دوستان کسی کد تخفیف زیتل داره برای من ارسال کنه ؟ خیلی ممنون میشم
پیغام خصوصی بدهنقل قول:
تست سرعت خط من ، من قبلا adsl داشتم از همه شرکت ها هم امتحان کردم ، به نظرم زیتل بهتره
سلام وقت بخیر
سمت شمال غرب تهران(جنت آباد) کسی از زیتل استفاده میکنه؟ و کلا توی ساعات 9 صبح تا 6 بعدازظهر سرعت و کیفیت چطوره؟ من کارم آنلاین هست و الان ADSL با سرعت 6 مگ (آپلود زیر 1 مگ) جوابگو نیست آیا ارزش داره هزینه کنم و زیتل بگیرم؟
سلام من جنت اباد شمالی نزدیک سیمون بولیوار هستم ، الان 5 ماهه استفاده کردم و راضیمنقل قول:
سلام کد تخفیف کسی داره
نقل قول:
سلام این کد هدیه هست
intro-gift-wohzp2
سلام خیلی ممنوننقل قول:
کد معرف برای سفارش اول می خوام همینه !؟؟
بازم ممنون
من قصد داشتم ازشون سرویس بگیرم ولی منصرف شدم با نظرات کاربران مخصوصا پیج خودشون که خوب مشخصه مشکل منطقه ای نیست و کلی هست،تایید میکنید شما هم ؟ همین مخابرات رو نگه دارم بهتره
سمت داراباد کسی استفاده کرده ؟؟
سرعت خوبه ؟؟
من ۵ ماهه دارم
سرعتش فوق العادست بدون افت
خواستید ثبت نام کنید از این کد استفاده کنید تا ۵۰ درصد تخفیف بگیرید
intro-gift-oaldxe ، 162569-48872
شما کدوم منطقه هستین؟نقل قول:
کد تخفیف خیلی مسخره بود
کلا ۶۴ هزارتومان تخفیف داشت
فردا قرار نصب کنند
شرکت زیتل
محدوده هفته تیرسرعت دانلود خیلی بده نوایان از ۸ مگ تا ۲۰ ساعت ۱۲ ظهر !!
آپلود ۱ مگ !!
پینگ بالا تر از فست adsl
- - - Updated - - -
شرکت زیتل
آپلود ۱ مگ !!
پینگ بالا تر از فست adsl
- - - Updated - - -
شرکت زیتل
آپلود ۱ مگ !!
پینگ بالا تر از فست adsl
پیش نهاد می کنم کسی در محدوده من ( هفته تیر بهار شیراز) فعلا سراق ابن شرکت نیاد
تجربه بک روزه من خیلی بد بود و صبح و شب و یا ساعت خاصب نداشت کلا حتی در نصف شب هم بالا 20 نمیره در صورتی چه صبح چه شب سرعت اینترنت رایتل همواره بالای ( هر دو با هم تست می گرفتم) 20 هست پس به صرفه هم نیست چون همین راتل نامحدود هفتهگیش 50 تومن هست!
از نظر پینک ار فست adsl بد تر و پیتک بیشتری می ده
سلام
دوستان زیتلی یه سرویس جدید داخل سایتش گزاشته به نام airfiber
کسی چیزی میدونه گفته از 6 کاربر در ساختمان به بالا
میخواستم ببینم قیمت چه جوری
خوب بلاخره چند ریز پیش تماس گرفتن که یک دکل دیگه زدیم میایم برای تنظیم مجدد از موفغ تا الان کیفیت خیلی بهتر شده
قبل دانلود زیر ۱۰ اپلود حدود ۱
الان دانلود بالای ۲۵ و اپلود حدود ۴
گفته بودی:
(((((((((من مطمئن نیستم Isp ها چقدر توی مسیرای زیرساخت موثرن ولی اگر بتونه یه پینگ داخلی خوب بده هم من راضیم...
اگر پینگ داخلی خوب باشه میشه یه vps گرفت و مشکل پینگ و حل کرد مساله اینه خیلی وقتا زیر ساخت های داخلی isp ها مشکل دار هست...
من خودم پیشگامان دارن اکثر اوقات که ping spike و timeout هست روتر های خودشون مشکل دارن...)))))))))
میشه در مورد قسمت vpsاش یکم توضیح بدی ؟
هرکی هم سوال راجع به زیتل داشت بپرسه(به خصوص پینگ) و چیزای دیگه اگه بلد بودم بهتون میگم
خودم ناراضیم از زیتل
شرکت هاي ISP زيرساخت خودشون رو توي شهرهاي مختلف دارن که ممکنه افت و خيزهايي داشته باشه. بعد وصل مي شن به شرکت ارتباطات زيرساخت و از اونجا به اينترنت. منظور دوست مون اينه که ممکنه پهناي باند يه ISP روي به اينترنت پر باشه ولي بشه گرفتن يه سرور مجازي در يکي از ديتاسنترهاي کشور اين محدوديت پهناي باند رو پيچوند و با پهناي باند اون ديتاسنتر بيرون رفت که سرعت و پينگ بهتري به دست بياريد.نقل قول:
ولي پيش شرطش اينه که ارتباط شما با ISP اوکي باشه. براي 90 درصد کاربرا (به ويژه اپراتورهاي راديويي مانند زيتل) همون لينک ارتباطي خود کاربر تا ISP يا مشکل سيگنال داره يا دور و پر از لاس هست، که خب توي اين سناريو گرفتن سرور مجازي کمکي به بهبود پينگ تون نمي کنه. اول مطمئن شيد که لينک تا اولين و دومين روتر ISP درست هست، بعد بيافتيد توي خرج. (براي نمونه به کمک پينگ با بسته هاي بزرگ در بازه هاي طولاني)
من هنوز بعد از ۷ ماه راضی ام از زیتل افت نداشته و با ثبات بوده سمت منطقه ۱ تهران
کسی خواست درخواست سرویس بده اگر از کدهای زیر استفاده کنه تخفیف میگیره :
162569-48872
intro-gift-awckn1
ممنون بابت توضیحت:)نقل قول:
خب من محله سیمون بولیوار شهر تهران هستم، حدود یکسال مشترک زیتل بودم، از چند روز پیش و بعد از اعلام شرکت زیتل که «در حال ارتقا فرستنده اینترنت نزدیک محل زندگی شما هستیم» دیروز پارامتر های رادیویی تقریبا صفر شد و کارشناس شرکت اومدن سرویس رو جمع آوری کردند
واقعا مشتری مداری زیر صفر، خیلی راحت منو از خدماتشون انداختن بیرون
من مودم قدیمی زیتل داشتم و با یوزر/پسورد farabord میشد Port Forwarding تنظیم کرد که خارج از خونه به روتر و NAS خونه وصل شد.نقل قول:
متاسفانه مودم قدیمی رو با مدل جدید YEACOMM P11 عوض کردند و با یوزر farabord دسترسی به منوی Port Forwarding امکانپذیر نیست.
پسورد یوزر Admin مودم جدید رو دارید؟
این مدل رو دارم الان:
دفترچهاش رو پیدا کردم ولی پسورد یوزر Admin عوض شده:
کد:https://yifanwireless.com/web/userfiles/download/YeacommP11OutdoorCPEusermanual_TPBQO.pdf