سرعت این موقع شب زیر یک مگابیت هست و از لحاظ پشتیبانی فنی طبیعه . اگر نسبت به سرعت شکایتی داشته باشید ارجاع میدن شما رو به سایت speedtest.mobinnet.ir و تست سرعت اینترانت براشون ملاک هست نه اینترنت.
خلاصه اینکه پولتون رو حروم نکنید!
Printable View
سرعت این موقع شب زیر یک مگابیت هست و از لحاظ پشتیبانی فنی طبیعه . اگر نسبت به سرعت شکایتی داشته باشید ارجاع میدن شما رو به سایت speedtest.mobinnet.ir و تست سرعت اینترانت براشون ملاک هست نه اینترنت.
خلاصه اینکه پولتون رو حروم نکنید!
آقا پس شما بین td مبین نت و td ایرانسل ، دومی رو پیشنهاد میدی یا به نظرت کماکان مبین نت بهتره؟؟نقل قول:
والا من دنبال یه isp خوب هستم و یه مودم adsl هم دارم ولی میترسم سمت adsl برم و ترجیحا میخوام td بگیرم . به نظرتون چی کنم؟
(تا الان از 4G ایرانسل به عنوان نت ثابت استفاده میکردم که ایرانسل لطف کرد و بسته های خوبش رو حذف کرد و حالا موندم چی کنم)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بستگی به پوششت داره ولی از نظر من فعلا در حال حاضر مبین نت بسته های بهتری داره. من خودم ۱۰۰ گیگ ۴۰ مگ میگیرم ماهی با مالیات و عوارض ۷۶۳۰۰نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بدبختی اینجاست که هیچ راهی واسه تست پوشش td ایرانسل ندارم . خودشون که نمیان تست کنن و منم کسی رو توی اطرافیان نمیشناسم که مودم td ایرانسل داشته باشه . بازم مبین نت میان تست میکنن دمشون گرم .نقل قول:
ایرانسل تست نداره ولی پول رو برمیگردونه اگر پوشش نباشه. بهتره اول مبین نت رو که تست داره امتحان کنید و درگیر ایرانسل و باز پس گیری وجه نشید.نقل قول:
تبدیل مودم مبین نت به مودم OutDoor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2 تا 7 سرعت فیکس میشه روی 4 مگابیت یا کمتر از 4 مگابیت هم میشه ؟ چون اگر کمتر بشه مفت نمیارزه که نمیشه حتی یک صفحه درست و حسابی باز کرد یا بازی کرد
باکسی که گرفتی چند در چند هستنقل قول:
و اینکه برقش رو poeدست ساز درست کردی یا اماده استفاده میکنی
و اینکه دست ساز چقدر هزینه اش میشه
و ایا برقی که همراه کابل شبکه بهش رسوندی باعث نوسان نمیشه
معلومه خب اگه بخواد تو اين ساعت هم سرعت دانلود حالت عادى رو بده:نقل قول:
١-ممكنه با كمبود پهناى باند مواجه بشه!
٢-ورشكسته ميشه انقدر كه دانلود ميكنيم :))))
ولى بازم سرعت ٥٠٠ كيلوبايت بر ثانيه ساعت ٢ تا ٧ صبح با توجه به قيمت بسته ها فكر نميكنم خيلى بد باشه :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من مبين نت ! چون موقع ثبت نام توى سايت ايرانسل ديدم كه بايد تيك گزينه :نقل قول:
"در محدوده ى پوشش دهى هستم"
رو بزنى در حاليكه نميدونى واقعاً هستى يا نه :))))
بنابراين فكر كنم شرايط بازگشت هزينه و لغو سرويس شون بعد از ثبت نام هم اونقدرا آسون نباشه( با توجه به همين تاييديه اى كه ميگيره از متقاضى)
سرعت ساعت شبانه براى من ٤ مگابيت هست چجورى مال شما يكه؟![emoji848][emoji848][emoji848]نقل قول:
بعد اينكه خب معلومه نميتونه همون سرعت عادى رو بده چون انقدر دانلود ميكنيم كه ورشكسته ميشه :))))))))
براى من فيكس روى ٤ مگابيت ميشه، در ضمن پينگ تغييرى نميكنه بنابراين تو بازى كردن مشكلى ايجاد نميشه :)نقل قول:
برای خود مودم که POE ساختم برای POE injector ش هم توی بازار آماده هست دست ساز هم میشه ساختنقل قول:
چه مزايايى داره وقتى outdoor بشه؟[emoji848]نقل قول:
به TD-LTE ایرانسل دسترسی ندارم ولی مبین نت در یک کلام افتضاحه. اگر بیشتر کارتون با سرورهای داخلی هست سرعت خوبه تا سی مگ هم براحتی جواب میده ولی اگه سرورهای خارجی مدنظرتون هست باید بگم از ساعت سه چهار بعد از ظهر به بعد افتضاحه و سرعت تک کانکشن زیر یک مگ هست. البته سرعت بستگی به منطقه و تعداد یوزرهای اون منطقه داره.نقل قول:
توی عکس جای دوتا آنتن هست. مربوط به WiFi میشه یا LTE؟نقل قول:
آنتن هاشو وصل نکردم برای LTEنقل قول:
ممنون، اون دو تا آنتن ها دقیقا کجای مودم قرار می گیره؟نقل قول:
و نتیجهنقل قول:
اينم عكس براى دوستانى كه از سرعت شب ناراضى هستن!
دانلود از سايت تاينى موويز با سرعت متغير از ٣.٥ تا ٥!!
ويرايش:
ساعت ٢٣:٢٠
پس مودم airmaster 3000 این توانایی و سرعت رو هم داره . عمرا ایرانسل با اون مودم هاش به این برسه !
ایرانسل 6.5MB هم دانلود داشتم و معمولا 5.5 5.8 هستنقل قول:
من خودمم از ايرانسل با LTE موبايلم ٦٠ مگابيت بر ثانيه گرفتم،ولى زير دكل نصب شده رو ساختمون شهردارى بودم :)))))
ولى خب قطعاً اگه خونم رو به اونجا انتقال ميدادم نسلم منقرض ميشد [emoji23][emoji23][emoji23]
حتماً باید مودم خودشون رو خرید؟ مودم TD-LTE مارک های دیگه تو بازار هست؟ نمیشه مودم برند دیگه خرید که لاک نباشه بشه بعداً اگر نیاز شد اپراتور عوض کرد؟
فکر نکنم کسی از سرعت دانلود با IDM از سرور ایران ناراضی بود!نقل قول:
بیشتر کسایی که من دیدم (از جمله خودم) مشکلشون اینه که سرعت تک کانکشنشون با سرور خارج از ایران کم میشه
موضوع اینجاست که ایرانسل و مبین نت ، سیم کارت TD رو بدون مودم نمیدن . بنابرین شما مجبورید که مودم هم از خودشون بخرید . ضمن اینکه من به شخصه مودمی که از فرکانس ۳۵۰۰ TD ساپورت کنه توی بازار ندیدم (ایرانسل) . فرکانس مبین نت رو اطلاعی ندارم شاید مودم واسش باشه .نقل قول:
کسایی که به Port Forwarding / Virtual Serverو DMZ رو لازم دارن واسه بازی و .... باید خدمتتشون بگم که رو این مودم air master 3000 کار نمی کنه . حتی شما نمی تونید پنگ از خارج رو باز کنید. تو مودم تغییرات دخیره میشه ولی در عمل کار نمیکنه. با پشتیبانی صحبت کردم و واسم تیکت باز کردن. اگر نتیجه ای داشت اینجا بهتون میگم .
خير فقط با مودم خودشون سرويس ارائه ميكنننقل قول:
من فكر ميكردم تاينى سروراش داخلى نيست :|نقل قول:
البته خیلی از مسائل مربوط به دکلی میشه که بهش وصل میشیم ...
من با سیگنال 90 و کوالیتی زیر 10 تو تایمی که سرعتم حداکثر بود ، متوسط 25 مگابیت دانلود میکردم .
ولی مودم و مدتیه به کسی دادم که اونجا سیگنالش حدود 75 شده و کوالیتی 4 خط سبز داره ! اما تست که کردیم سرعت متوسطش 18 مگابیت بود ! تو تایم خوبی هم تست کردیم ضمن اینکه روزای بعد دیگه تست نکردم شایدم بهتر میشد اگه تست میکردم ، نمیدونم...
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟ اگه ساعت 2 شب باشه که اوکی هست برای من.
این مودمی که مبین نت میده مارک اصلیش چی هست؟ بالاخره خودش که تولید نکرده از جایی خریده مارک زده روش. این طوری خیلی ظلمه فقط مودم خودشون رو لاک کنن و بفروشن. بعداً آدم حق انتخاب نداره باید مودم رو بندازه دور.
مودماشون رو فرکانسی هست که تو بازار اصلا پیدا نمیکنید شبیهش! سیاستشون همینه که مودم زورکی بفروشن که مصرف کننده حتی اگه خواست از تی دی شرکت دیگه (ایرانسل) هم استفاده کنه مجبور شه یه مودم جدید تهیه کنه! وگرنه که همین مودم های lte موجود در بازار یک سری فرکانس های تی دی رو ساپورت میکنن...نقل قول:
مدل مودم مبین نت air master 3000 هستش و مودم خوبی هم هست نسبتا. خیلی قویه و تو سیگنال ضعیف خوب جواب میده.
امروز پشتیبانی تماس گرفت و مودم رو واسم آپگرید کردن . خلاصه اینکه واسه کارهایی که بالا گفتم طبق حرف های پشتیبانی نیاز به خرید آی پی استاتیک دارید در غیر این صورت Port Forwarding واستون کار نخواهد کرد.نقل قول:
این که مثل لاکپشت توسعه پیدا می کنه ... هنوز منتقه ما نداره ... توی تلکام وعده داده بودن .... زود تر مارو از شر ایرانسل خلاص کن مبین نت :n16:
این که بهتون گفتن دری وری محض هست . میگن نمیشه ... درصورتی که من یک ماه پیش انجام دادم پورت فوروارد کردم بعد 1هفته قطع شد یکروز ( آی پی هم میشد پینگ گرفت از خارج شبکه) - اینا خودشون از قصد بستن بعد زنگ زدم طرف میگه رو این مودم نمیشه ... انگار با بچه طرف هستن خوب وقتی گزینشو داره من انجام دادم واسه یک هفته نمیشه یعنی چی . بگید بلاک کردیم!نقل قول:
طرف به منم گفت ip static میخواد . بعد بهش میگم خوب چند هست بخوام بگیرم میگه نمیدیم آی پی استاتیک واسه TD-LTE
اینا همش بهونست!
ورژن مودمتون چند شده؟نقل قول:
V2.0.1B1037نقل قول:
خب نمیشه اینترنتش رو انداخت روی یه روتر و از طریق اون Port Forwarding کرد؟ چون منم Port Forwarding لازم دارم و این کارو با مودم ADSL ام کردم ولی خب میخواستم TD-LTE بگیرم که الآن دچار تردید شدم.
وقتی خودشون پورت ها رو بستن شما هر کار دیگه ای هم که بکنید فایده ای نداره چون پورت ها رو بلاک کردن. امروز پشتیبان تلفنی شون به من گفت که واسه این کارها باید آی پی استاتیک بخرید.نقل قول: