با سلام خدمت دوستان .من تیوی رو اپدیت کردم ایا راهی هست دوباره برگرده به ورژن اولی؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان .من تیوی رو اپدیت کردم ایا راهی هست دوباره برگرده به ورژن اولی؟
سلام دوستان عزیز .یه سوال داشتم خدمت شما .من تلویزیونم بیشتر تو شب و تاریکی نور رو پخش میکنه مثال اگر نوشته سفید هست اطرافش هم تقریبا سفید میشه .ایا طبیعی هست؟
الان نسخه نرم افزارتون چیه و چرا میخواین برگردید به نسخه پایینتر ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکل تنها زمانی پیش میاد که شما از ریسیور استفاده کنید.
توصیه و خواهش من از تمام کسانی که تلوزیون ریس.یور دارند اینه که به هیچ عنوان از ریس.یورش استفاده نکنید وگرنه مثل من باید الان تاوان سنگینی برای این اشتباهتون بدید.
امروز مینبورد اصلی کره ایش رو تونستم پیدا کنم با گارانتی6ماهه و بشرط گرفتن داغی.حدود1میلیون100. یعنی یک سوم قیمت خود تلوزیون!!!:n04::n04::n04:نقل قول:
جای دیگه ام قیمت گرفتم 500 البته اون تعمییر میکنه.
مشکلی برای ریس.یورش پیش نمیاد اما بعید میدونم کسی بعد از این همه هزینه و اذیت و آزار جرات کنه دوباره بره سراغ ریس.یورش. با این پول میشه بهترین ریس.یورهای4K رو خرید.
دوستانی که تلوزیونشون دارای ریس.یور داخلی هست توجه کنند:
طبق سفارش اکید نمایندگی
به هیچ عنوان از ریس.یور داخلی تلوزیون استفاده نکنید.نه این مدل بلکه هر مدل و مارک دیگه ای هم که دارید هرگز از ریس.یور داخلی دستگاه استفاده نکنید!
آقا یه سوال تفاوت مدل uh850v با uh850t چیه...لطفا جواب بدین...دوستانی که خریدن از کجا خریدین... به نظرتون uh850 بهتره یا uf850
الان Version 04.30.95 هست .احساس میکنم از روزی که اپدیت کردم کیفیت تصویر اومده پاییننقل قول:
مدل uh850v گیرنده ماهواره داره ولی uh850t نداره و فرقشون فقط همینه .نقل قول:
من که ترسیدم و کابل ماهواره رو ازش جدا کردم ولی جالبه که تلویزیون الجی قبلیم ----- داخلی داشت و 3 سال کم و بیش ازش استفاده کردم بدون هیچ ایراد یا اتفاقی ، حالا نمیدونم تا چه حد این خرابیهای اخیر تو این مدل به این مسئله ربط داره یا یه تصوره ؟
زاویه دید این تلوزیون جطور هست مثلا از بالا به پایین یا کناره ها تصویر خیلی مات میشه یا قابل قبول هست؟
سلامنقل قول:
کار خوبی کردی.متاسفانه من با این توجیه که مهندسان و طراحان شرکت سازنده حتما از من مصرف کننده دانششون بیشتره خودم و دیگران رو راضی میکردم و ازش استفاده میکردم و الان دارم تاوان همین پیشنهاد و اشتباه رو از جیب میدم.
انجمنهای خارجی زیادی رو زیر رو کردم و حتی کامنت و فیلمی که از تلوزیون گرفته بودم رو گذاشتم و درخواست راهنمایی کردم.ادمیناشون همه میگفتند تا الان چنین مشکلی گزارش نشده.
مدلی که توی ایران ما داریم عینا توی هند هم هست اونجا هم دقیقا موقع استفاده از ریس.یور به این مشکل برخورده بودند.یعنی چیزی نیست که فقط گریبان ما ایرانی های رو گرفته باشه.
به خود الجی هم ایمیل زدم و مشکل رو مطرح و فیلمی که از تلوزیونم گرفته بودم رو براشون فرستادم.جواب دادند که موضوع در دست برسیه!!!:n36: نمیدونم چی رو کجا دارند برسی میکنند اما بازم دمشون گرم که یه جوابکی دادند.
به گلدایران که زنگ زدم تا به طرف گفتم از بانه خریدم میخواست با تانک از روم رد شه و بعدشم قطع کرد!!!
البته اگه یادت باشه گوشی های LG G4 هم مشکل سوختن برد داشتند و دارند و گوشی یهو بدون دلیل روی بوت لوپ میموند یعنی دقیقا مشابه همین مشکلی که برای این تلوزیون داره اتفاق میافته.
حیف از این تلوزیون با این کیفیت و امکانات که این نقطه ضعف بزرگ رو داره.
سلام.زاویه دیدش خیلی خوبه و افت کیفیت تصویر از کناره ها یا بالا و پایین بسیار کمهنقل قول:
من قبلا 800 تومن قیمت بهم داده بودند که وحشت کردم وای به حال قیمت شما با این پول میشه یه تلویزیون جدید خرید. قبلا هم گفتم دیگه به الجی اعتمادی نیست فکر کنم تلویزیون بعدی که بخرم سونی باشه. در ضمن امکانات رسیورش هم مسخره بود شما اگه ----- فور کی بخری کلی امکانات داره که میشه لذت برد . حالا قرار شده تا چند رو دیگه تعمییر کار جواب نهایی رو بده که به اطلاع میرسونم.نقل قول:
دوست عزیز دانششون قطعا بیشتره ولی خیلی قطعا به فکر جیبشونن!بعلاوه تو بازار ما معمولا جنسهای بنجل هر برندی رو میارن.شاید اصلا برندش هم قلابی باشه!نقل قول:
سلام دوستانی که مشکل خاموشی بوسیله ----- پیدا کردن لطف کنن سریال تی وی رو بزارن شاید یک سری از سریالها مشکل داشته باشه که در خرید سایر دوستان لحاظ کنن
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
دوستان نمیشه والپیپر اسکرین که کلا ۳ تا هستن رو عوض کرد ؟یا چند تا عکس روی هاردش بریزیم و اونا رو والپیپر کنیم؟ هر کار میکنم نمیشه
Sent from my SM-N9300 using Tapatalk
سلام دوستان، قصد خرید این تلویزیونو داشتم ولی با این مشکلاتی که مطرح شد قضیه ترسناک شد! چون قصدم این بود که از گیرنده جهانیش مرتب استفاده کنم، سوالم اینه که ممکنه این مشکل فقط خاص یه سریال نامبر باشه؟
هیچ کس نمیتونه تو ایران جواب سئوالتو بده !
تقریبا 3 ماه پیش این آپدیت رو بصورت اتومات و آنلاین رو تلویزیونم نصب کردم ولی بعد از اون هر بار میرم رو اتومات آپدیت میزنم پیغام میده که نسخه جدیدی منتشر نشده در حالی که ظاهرا دوستان به نسخه های بالاتر آپدیت کردند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اکثر دوستانی که اپ کردن با فلش بوده به اینصورت که فایل رو جدا دانلود میکنید به فلش منتقل و باقی مراحل...نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که منطقه رو از تو تنظیمات رو یه کشوری بذارید که براش اپ جدید منتشر شده بعد ریستارت تی وی اعلام بروزرسانی میاد
من خودم هم برام میزد اپپدیت موجود نیست همینطوری اپ کردم تغییراتش هم نامحسوس
آپدیت آنلاین و اتومات یه خوبی که داره خیالت راحته که فایل اشتباه نمیزنی به تلویزیون ، در ضمن حال و حوصله ریست تلویزیون و از بین رفتن همه تنظیمات صدا و تصویر و لیست کانالهای ماهواراره رو ندارم و بخاطر همین ریسک نکردم منطقه رو عوض کنم ، منتظر میمونم که برای همین منطقه آپدیت جدید بیاد هرچند آپدیت جدید هم ظاهرا تغییری نداشته .نقل قول:
بنظرم الجی دیگه بیشتر توجه و تلاشش رو گذاشته رو تلویزیونهای Oled و برای این مدل و مدلهای مشابه کار خاصی نمیکنه .
با تغییر منطقه تنظیمات ریست نمیشن من خودم تست کردم فقط یکبار تی وی ریستارت میشه و تغییر منطقه انجام میشهنقل قول:
گرچه زیادم مهم نیست اپ شه چون تغییراتش به چشم نمیاد
اگه منطقه رو ترکیه انتخاب کنید آپدیت جدید میاد اما باز از اون جدیدتر هم اومده که دیگه رو تی وی های اروپایی ریلیز شدهنقل قول:
با تغییر منطقه شاهد ریست تنظیمات تی وی نخواهیم بود همینطور آپدیت دستی مگه اینکه خود شرکت اعلام کرده باشه تنظیمات ریست خواهد شد
بچه ها لطفا کسی راه اندازی موتور و ذخیره چند مسیر رو بلده بگه خیلی ضروریه دیشب هرکاری کردم مسیرها ذخیره نمیشد
عالی بود ممنون دوست عزیز بلاخره تونستم تنظیم کنم دستت طلا
عالی بود ممنون دوست عزیز بلاخره تونستم تنظیم کنم دستت طلانقل قول:
سلام
ضمن تشکر از دوستانی که پاسخ سوالهای قبلی من رو دادن، یه سوال دیگه داشتم:
من 3 جهت رو تنظیم کردم و برای هر کدوم 4 تا 5 تا فرکانس دادم.
همه کانال ها رو تنظیم می کنم، ولی بعد از خاموش کردن تلوزیون بعضی کانال ها پاک می ش!
کسی تجربه ای در این زمینه داشته؟
ایاازسوییچراستفادهمیکنینقل قول:
اگر از موتور استفاده کردی روششو به ما هم بگو کسی بلد نیست انگار
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ایاازسوییچراستفاده میکنینقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من از سوئیچ استفاده کردم و متاسفانه درباره موتور اطلاعاتی ندارم
سلام وقت بخیر بنده یه Uh850v خریدم 55 اینج
کدوم کشور بهتره انتخاب کنم بعدش ابدیت کنم ؟ و ایا راهی وچود داره منو رو فارسی کنم ؟
و سوال اخرم اینه که چطور گوشی موبایلم که ایفون 7 هست رو وصل کنم به تلویزیون با اسکرین شیر ؟؟؟ 2-3 ساعت تلاش کردم نشد ، اگه میشه خواهش کنم در حد مبتدی بهم یاد بدین ممنون میشم
سلام دوستان
در تنظیمات این تلویزیون گزینه ای وجود داره که مدت زمان استفاده از تلویزیون رو نشون بده؟
دوست عزیز مبارکه بهتره ترکیه رو انتخاب کنید تا ابدیت جدید براتون بیاد .هنوز راهی واسه منو فارسی وجود نداره هنوز کدی واسه این مدل نیومده. واسه سوال اخر تون هم واسه اندروید که نرم افزار lg tv plus بود فکر کنم واسه او اس هم باید همین باشه همین نرم افزار رو تو مارکت سرچ کن اگه داشته باشه دیگه حله.نقل قول:
اره دوست عزیز تو قسمت ستینگ about tv میتونی ساعت کارکرد تلویزیون رو ببینینقل قول:
گوشيم ايفون هستش
چطور گوشيمو وصل كنم به تلويزيون با برنامه ال جي تي وي پلاس نشد ، تو رو خدا با راهنمايي بگيد
واسه آندروید که نیازی به نرم افزار نیست. تو تنظیمات گوشی هست. مثلا مال من نوشته wireless display. میزنی راحت وصل میشه. واسه آیفون تست نکردم ولی حتما دارهنقل قول:
لطفا يكي بگه ايفون وصل شه به تلويزيون اي بابا يعني اينجا كسي ايفون نداره
سلامنقل قول:
آیفون قابلیت اسکرین میرورینگ مستقیم نداره باید از طریق برنامه واسط اینکار رو انجام بدی
ولی میتونی برنامه lg tv plus رو از اپ استور سرچ کنی نصب کنی با این برنامه هم میتونی تلوزیون رو کنترل کنی هم میتونی عکسها و فیلمهای گوشی رو تو تلوزیون ببینی (از قسمت ستینگ برنامه فول فانکشن مد رو انتخاب کن به همین راحتی
سلام دوستان
به نظر شما تلویزیون sony x850d که پنل ips ال جی روش استفاده شده بازم پدیده صفحه کثیف رو هنگام تماشای فوتبال داره یا نه خواهشا هر کس سونی x850d داره سریع جواب بده چون به نظر خودم پدیده صفحه کثیف مشکل پنل ipsتلویزیونه