:n02:خبر دارم اونم چه خبری در حد تیم ملی :n02:
کاستا پیش قراردادش رو با تیم چینی بسته و از این انتقال 90 میلیون یورو خالص و نقد گیر چلسی میاد خدا رو شکر هم از شر کاستا راحت میشیم ( البته درسته مقاطعی از فصل خوب بود برامون ) هم پول خرید یه فوق ستاره برای خط حمله بودن صرف یک ریال از بودجه تیم در اومد !
شخصا امیدوارم برن سراغ کیلیان امباپه این بشر فوقالعاده اینده دار و تکنیکی و سرعتی و گلزنه ! یعنی کاملا مناسب چلسی ساخته شده !
اگر نشد اوبامیانگ از دورتمند و موراتا و بلوتی و لوکاکو و در اخر سانچز که البته امیدوارم این نیاد جز گزینه هامون هستش ! اولویت شخص خودم هم به همین ترتیبی هستش که نوشتم
برای دفاع هم کونته میخواد زوما رو قرض بده که به نظرم بهترین تصمیم هستش چون زوما نیاز به بازی داره تا خودش رو دوباره پیدا کنه و میتونه یک یا دو سال دیگه برگرده به تیم
کریستن سن هم بر میگرده به چلسی ! برای دفاع هم ون دیگ از ساوتهمپتن قراره خریداری بشه که فکر کنم زوما رو در این ترنسفر دخالت بدن به شکل قرضی !
به شخصه خط دفاعی با حضور لوییز --- ون دیک --- کریستن سن رو عالی میدونم برای فصل بعد و کیهیل و اکه هم میتونند نیمکت نشین اینا باشن
ما فقط بتونیم یه دفاع چپ عالی که به نظرم همین برتراند خودمون یا رودریگز رو بخریم و یه هافبک وسط خوب مثل ناینگولان اضافه کنیم به تیم میتونیم جز مدعی های فصل بعد اروپا باشیم
راستی با توجه به حذف احتمالی موناکو بهترین موقعیت هستش از این تیم چند تا بازیکن بکنیم ! لمار - برناردو سیلوا - باکایوکو - امباپه و سیدیبه میتونند گزینه های خوبی برامون باشن !
همچنین فابرگاس هم قرار شده قراردادش رو تمدید کنه و موندنی میشه که خیلی عالی شد چون فصل بعد چلسی تو چند جناح باید بجنگه و تیم به بازیکن های جانشین برای پست های مختلف نیاز داره
پ. ن : درامد هفتگی و سالانه کاستا دیوانه کننده است !!!!!!!:n19: 600 هزار پوند ! سالی حدود 30 میلیون یورو !