دوستان مودم ca60 ایرانسل رو بامیلو اورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد جلوی وضعیت انتن زده
- 2x2 multiple input
- multiple output Built-in antenna
- یعنی چی؟
- انتن خارجی می خوره ایا؟
Printable View
دوستان مودم ca60 ایرانسل رو بامیلو اورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد جلوی وضعیت انتن زده
- 2x2 multiple input
- multiple output Built-in antenna
- یعنی چی؟
- انتن خارجی می خوره ایا؟
معلوم نمیکنه این نوشته. Built in یعنی داخلی، باید صبر کنیم تا یکی بخره و بررسیش کنیمنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
والا این مودم هنوز دستم نرسیده
12 تومن پول پست ازم گرفتن - نوشته پست اکسپرس - کسی میدونه اکسپرس چیه ؟
بعد که نگاه کردم نوشته ارسال بعد از هفت روز کاری
حالا درسته ایرانسل شرکت بزرگیه ولی خب این نوع ارسال ازش بعیده
بعدا فهمیدم دو بار کرایه حساب کرده - یه بار برای اینکه مودم دستم برسه - یه بار هم برای اینه که وقتی مامور پست کپی کارت ملیم رو بگیره از دوباره بفرسته تهران
خب چه کاریه اخه - 10 تومن میداید باربری تیسپاکس - که یه روزه دستم برسه - بعد خودم شخصا میرفتم نزدیکترین نمایندگی ایرانسل و سیم کارت هدیه رو فعال کنه
حالا دوازه تومن گرفتن و بعد یه هفته مودم باید دستم برسه - دقیقا لقمه رو از پشت سرم رد میکنم میذارم تو دهنم
دادا برا منم نوشته بود ۷ روز کاری وقتی td گرفتم، ز زدم گفت ماکزیموم ۲۴ ساعت. اوردن لدفا تو فروم بذار عکساشونقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من دنبال یک مودم ارزون تر از lh92 هستم. قیمت Huawei E5577s-321 رو نگاه کردم سیصد و خورده بود و اون یکی دویست و بیست
یک سوال. این انلاک بودن باعث نمیشه کیفیت اینترنت ایرانسل پایین بیاد؟ به این خاطر این رو میگم که حدس میزنم مودم های خود ایرانسل شاید با شبکه شون همخوانی بیشتر داشته باشن؟!
شما دنبال کیفیت هستی یا ارزونی؟؟؟؟ من از بامیلو ۲۶۵ ت پول مودم دادم چون کیفیت مهمه و الان دارم استفاده میکنم mf910 شبکه و پردازش خیلی قوی داره به همین دلیل سرعت دریافت دیتا میره بالا و انلاک بودن مودم های ایرانسل هیچ به کیفیت شبکه ندارهنقل قول:
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
دوست عزیز من مودمی میخوام که پورت لن هم داشته باشهنقل قول:
این دو تا مودمی که فرمودید پورت لن ندارن
سلام دوستان ،
من یه مودم میخواستم برای همراه اول
لطف میکنید مودمی معرفی کنید که قیمت زیر 150ت داشته باشه :)) فقط برای 3g میخوام !
.
سوال دیگه اینکه اینترنت دانگل رو چجور میشه به صورت وای فای به اشتراک گذاشت ؟ البته به جز خرید روتر [emoji119] [emoji173]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
این مدل جدید پلاس ک ایرانسل برای فروش گذاشته کیفیتش چطوریه؟
CA60
سلامنقل قول:
دوستان این هم سوال من هم بود ه اینترنت دانگل رو چجور میشه به صورت وای فای به اشتراک گذاشت ؟ البته به جز خرید روتر [emoji119] [emoji173]
البته اگر با روتر شد این مدل روتر چطور هست TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Wireless N Router
مودم خوبیه، تو تنظیماتش میذاری رو حالت 3g 4gنقل قول:
سلام.نقل قول:
لطفا به دستتون رسید از همه زاویه ها عکس بزارین و اینکه از محیط ادمین مودم هم اسکرین شات بزارین .واینکه روش فکرکنم دوتا دکمه داره اگه توضیح بفرمایین که کاربردش چیه ممنون میشم.
(ببینید باتری قابل تعویض هست یا نه)
و اینکه سرعتتون با این مودم بهتر شده یا نه.
ممنون
سلام به همه ی دوستان
من چهار تا مودم LTE احتیاچ دارم که فقط از کابل لن شون میخوام استفاده کنم منطورم اینه که وایرلس برام مهم نیستش
مهم اینه که گیرندگی LTE قوی باشه
هر چی تو بازار میچرخم این مدلی پیدا نمیکنم البته نیاز من اینجوری هست و خب چهار تا باهم قیمتشون یخورده زیاد میشه
یکی از دوستان چن پست بالاتر یه دانگل و روتر معرفی کردن (TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Wireless N Router ) که قیمتش باز نسبت به بقیه مناسبتر هستش
مثلن این روترHuawei AF23 4G/3G WiFi Router 300Mpbsهستش که قیمتش مناسب هست (۹۰ تومن) حالا برای این روتر چه دانگلی یو اس بی معرفی میکنید که گیرندگیش قویتر باشه نسبت بقیه که بتونم رو این روتر بزارم
بازم تاکید میکنم یه مودم فورجی میخوام که لن داشته باشه وایرلس برام مهم نیست (TD-LTE هم مدل داخلیاش برای من انتن نمیده و همچنین بسته شبانه نداره)
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
به نظرم از ترکیب همون روترهایی که گفتین با دانگل huawei e3372 استفاده کنید مشکلتون حل شه.
دانگل 3372 هم قیمت مناسب داره و هم گیرندگی خوبی داره
سلام
من زیاد از این تکنولوژی 4g و 4.5g و td lte و fdd و تفاوت هاشون سردرنمیارم
الان جدیدترین تکنولوژی اپراتورها و مودم ها در ایران چیه؟ 4.5G LTE AdvanceD هست؟
اگر بخوایم مودمی بگیریم برای استفاده از td lte مبین نت که در مواقع مقتضی سیم کارت نسل جدید ایرانسل و همراه اول و بقیه اپراتورها رو هم ساپورت کنه این مودم چه مشخصاتی باید داشته باشه و چند نمونه معرفی کنید
دوستان مودمهای TD-LTE Irancell از شبکه 4.5g ساپورت میکنه
فعلا نهنقل قول:
با سلام ، میخواستم نظر عزیزان را درباره مودم Netgear Tesltra Aircard 790s 4G LTE CAT6 Mobile hotspot بدونم که آیا واقعا تجمیع فرکانس دارد ؟ نظر کلی می خواهم ممنون از شما
مرسی بابت راهنماییتوننقل قول:
اگه من این مودمو آنلاک و آپدیت بکنم میتونم براش مشخص کنم رو باندها مختلف مثلن ۷ یا ۳ کانکت بشه؟
مودمهای همراه ایرانسل چطور؟نقل قول:
فعلا نه، بجز اون جدیده که مال همراهه CA60،نقل قول:
مودمای اداپتور خورش خیلی طول نمیکشه که وارد شه، اگه عجله داری از تو بازارای اینترنتی مودمای CAT6 بخر و قبل از خریدش حتما مدلشو بگو، بعضیارو اشتباه زدن CAT6 ولی CAT4 هستن.
سرعتشون 300Mbps باید باشه(وایفایش نه، 4g).
بله وقتی انلاک کنید و فریمور رو اپدیت کنید امکاناتش خیلی بیشتر میشه و میتونید رو فرکانس 7 یا 3 هم قفل کنید.نقل قول:
سلام.
آیا از این دانگلها مثلا همین 3372 که wi-fi هم نداره ، به تنهایی میشه استفاده کرد ؟ مثلا با کابل usb به pc یا لبتاپ وصلش کنی ؟
یا حتما باید روتر هم جدا بگیریم ؟
ضمنا کاربرد کارت حافظه ای که رو این دانگلها سوار میشه چیه .
این مدل هم تو دیجکالا دیدم wifi هم داره . چطوره ؟
D-Link DWR-910 4G LTE Wireless Modem
فقط باندهای قابل پشتیبانیش و طوری نوشته من سر در نمیارم!
ممنون.
سلام. دانگل ها با پورت usb به سیستم وصل میشن و بدون روتر باید قابل استفاده باشن ! اگه بدون روتر نمیشد که تنها نمیفروختن !نقل قول:
کارت حافظه هم میخورن و مثل رم ریدر عمل میکنه مخصوصا e3372 که داشتم. شاید تو مدل های دیگه قابلیت شیرینگ داشته باشه البته
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
مرسی...نقل قول:
این مودمی که گفتم شما یا دوستان دیگه نظری ندارین؟
D-Link DWR-910 4G LTE Wireless Modem
اگر قرار باشه اين مدلي خريد كنين
٨٣٧٢ خيلي بهتره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ولی اون d-link آخه wi-fi هم داره ...
این 8372 نسبت به 3372 چیش بهتره که قیمتش دو برابره ؟
واي فاي داره ديگهنقل قول:
حداقل از نظر نرم افزاري خيلي بهتر نسبت به دي لينك
ارزون تر هم هست فكر كنم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ممنون ، این مدل 8372 آنلاک میشه ؟ امکان استفاده از ussd هم داره ؟
ولی بله قیمتش 5و6 تومنی از d-link پایینتره ...
راستی من الان 2 تا گوشی دستمه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگه مودمش cat6 هستش . و اون ایفون cat9 !
من چطوری میتونم از 4.5 استفاده کنم ؟
تو تنظیمات سامسونگ حتی lte only نداره ، و تو ایفون lte داره ولی تنظیم خاصی نداره . من چطوری میتونم از تجمیع باند تو این 2 گوشی استفاده کنم ؟
ببخشید سوالهام زیاد شد .
سامسونگه خودش فعال میشه، اپله اگر با ایرانسل کار کنه تو سایتش نوشته، بعد از نصب پروفایل تنظیمات اینترنت کار میکنه، اگه مدل دیگه ای از سایت باشه که ۴.۵ ساپورت نکنه نمیشه.نقل قول:
دوستان توی مودم های همراه چیزی با کیفیت این مودم Irancell LH92 3G/4G Wi-Fi Modem و قابل استفاده برای تمامی اپراتور ها چی پیشنهاد میدید
رنج قیمتیش هم حداکثر 270 باشه
ممنون ، کلی دنبال برنامه دارم میگردم که نشون بده به چه باندی وصله گوشی ولی متاسفانه پیدا نکردم.
فقط برنامه lte watch رو دیدم که تحت ویندوز کار میکنه ...
با آیفون و سیم ایرانسل الان نمیدونم به 4.5 وصله یا 4 . ولی یجا پیدا کردم تو خونه تا 40 مگ داره سرعت میده خیلی عالیه .
البته سایت ایرانسل و دیدم نوشته که تو اندروید باید گزینه cat6 رو فعال کنید که من نمیدونم کجاست!
ولی زده برای ایفون اتوماتیک خودش وصل میشه ...
خرید مودم CA60 کوفتمون شد به خدا
یه هفته شد و هنوز هیچ خبری نشد
دوشنبه هفته پیش خرید اینترنتی کردم - چهار شنبه تماس گرفتم برای کد رهیگری - گفت اقا شنبه تماس بگیر - شنبه صبح زنگ زدم گفت ظهر زنگ بزن تا کد رهیگری بت بدم - ظهر زنگ زدم گفت اقا شمارت رو بده خودم یکم دیگه خبرت میکنم که هیچ خبری ازش نشد - امروز یکشنبه مجددا با 600 تماس گرفتم باز ازم شماره گرفت گفت بت زنگ میزنم بعداخر سری گفت برای پیگیری باید با 700 تماس بگیری - زنگ زدم 700 بش میگم مودم CA60 سفارش دادم بعد خانمه بت گفت که اقا اشتباه گرفتی پشتبانی مودم های ثابت با ما نیست حالا دو ساعت بشین براش توضیح بده که بابا این مودمه جدید4G هستش و ثابت نیست - خلاصه اینم دوساعت برام فرم پیگیری ثبت کرد گفت تا امروز بت پشتیبانی بت جواب میده و اینم ازش خبری نشد -
دیگه امشب اعصابم خورد شد برام سوال شده بود که ایا اصلا درخواستم تو سیستم شون هست یا نه ؟ ایا پولی از من بهشون رسیده یا نه ؟
به خدا پشیمون شدم - اصلا پولم رو میخام
دوستان یک مودم 4G رومیزی عالی معرفی کنی که همه چی تموم باشه CAT6 یا CAT4 فرقی نداره
من خودم بینTP-LINK Archer MR200 و:n41:
Huawei LTE CPE B315s-22 موندم
دومینقل قول:
چرا؟ میشه دلیلش بگید؟نقل قول:
نظری ندارین دوستان؟نقل قول:
نکته مهم امکان انتخاب باند بصورت دستی هست و اینکه میتونید شناسه دکلی که بهش متصل شدید رو ببینید .نقل قول:
سلامنقل قول:
چه خبر شد آقا؟ بالاخره تحویل دادن؟!