مگه چندتا دیوایس باز داری ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...نقل قول:
نهایتا یه گرافیک باید باشه که اونم بذار آنلاین خودش نصب کنه ..
Printable View
مگه چندتا دیوایس باز داری ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...نقل قول:
نهایتا یه گرافیک باید باشه که اونم بذار آنلاین خودش نصب کنه ..
یه چیز عجیب توی ویندوز 10 که تازه رو کامپیوتر جدیدم نصب کردم :
آیکونهای دسکتاپ اصلیم با آیکونهای دسکتاپی که شورت کات توی مای کامپیوتر هست تطابق ندارن . مثلا آیکون 3dmax توی دستکاپ اصلی هست ولی توی اون صفحه دسکتاپم نیست :n27::n04::n38::n13::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا گرافیک دارم و کارت صدا و چندتای دیگه .نقل قول:
منم اول همین کار رو کردم ولی نمی دونم چرا وقتی ریست می شه هنگ می کنه .6 تا 7 بار ویندوز عوض کردم . با ورژن های مختلف ولی مشکل حل نشد که نشد .
ولی با ویندوز 7 هیچ مشکلی ندارم .
منم همین مشکل رو دارم نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید دوستاننقل قول:
دوستان من لپ تاپم رو سال 89 با ویندوز اوریجینال ایکس پی خریدم که مارکش سونی و مدلش ca15 هستش دوسال پی هم ویندوز 8.1 رو نصب کردم روش خودم ولی متاسفانه بعضی از عملکردهای لپ تاپم دیگه با این ویندوز جدید کار نمیکنه مثلا بعضی از دکمه های fn یا مثلا کارایی که میتونستم با موس پد و به صورت دستی انجام بدم مثل پایین و بالا کردن صفحات یا تغییر سایز صفحات با دستم و لمس موس پد و کارای دیگه و اینم فکر میکنم به این علت بودش که نتونستم درایورهای مخصوص خود لپ تاپم رو از سایت سونی پیدا کنم ! حالا
الان پامی که توی تصویر بالا میبینید پایین ویندوزم ظاهر میشه و روش که کلیک میکنم وارد قسمت ویندوز آپدیت میشه و میگه که اپدیت کنم به 10 ! ولی چون بعضی از دوستانم با این ویندوز مشکل دارن میخوام از راهنمایی شما استفاده کنم و مرحله به مرحله اگر ممکنه بهم بگشید چیکار کنم که در پایان نصب ویندوز 10 ام مشکلی نداشته باشه
بسیار ممنونم ...
من نمیتونم زیرنویس فیلمو فعال کنم
همش یه سری متن اجق وجق میاره
فونت فارسی چه جوری وصل کنم روش ... :n37:
برو تو Control Panel از اونجا Region رو انتخاب کننقل قول:
بعد قسمت Administrative برو ، رو گزینه change system locale بزن و بزارش رو persian ، بعد ریست کن درست میشه
دوستان چه جوری میتونم ساعت ویندوزو رو ساعت درست بذارم؟
هر کاری میکنم یک ساعت عقب ترو نشون میده.
(set time automatically خاموشه)
(daylight saving time هم خاموشه)
time zone و ... هم درستن.
یاری نیست که یاری برسونه؟ :n27:
همین عزیزان!! رو روشن بنما حل میشهنقل قول:
نقل قول:
(set time automatically خاموشه)
(daylight saving time هم خاموشه)
علاوه بر قرار دادن تنظیمات روی اتوماتیک این کار رو هم انجام بدید درست میشه .نقل قول:
کسی میتونه بگه چطور هم تقویم هجری شمسی باشه هم بین اعداد انگلیسی ممیز نقطه ای بزاره نه ممیز فارسی . الان تقویم رو شمسی گذاشتم کلا بین اعداد انگلیسی و فارسی ممیز خطی میزاره بهم میریزه . :n22::n27::n29:
سلام دوستان
آخرین و کم مشکل ترین ورژن ویندوز ده چیه ؟
دیگه الآن همه باگاش بر طرف شده ؟مشکلی برای اجرای بازی ها نداره ؟ هر چی روی ویندوز هشت میومد روی اونم اجرا میشه ؟
خودم اینو پیدا کردم :
کد:http://soft100.ir/os/windows-10/1344-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-10.html
ویندوز 10 رو از کجا دانلئد کنم ؟
این همه سایت دانلود :n13:نقل قول:
بنظرتون به 10 مهاجرت کنیم یا فعلا مشکلاتی داره رو همین 7 بمونیم !
سلام
یه مشکل بسیار عجیب برای ویندوز 10 سیستم بنده به وجود آمده که فکر کنم با آپدیت های جدید این مشکل که شبیه قابلیت جدید است بوجود آمده.
مشکل اینه که تنظیماتی را در ویندوز وقتی تغییر میدهم به سرعت به حالت اول برمیگردد.
مثلا فایروال را خاموش میکنم بعد ثانیه خودبه خود روشن می شود.
برنامه ای را در فایروال بلاک میکنم بعد چند ثانیه دستور بلاک شدن برنامه حذف میشود.
در گزینه استارت منو بنده قبلا گزینه ای برای Resize کردن کاشی ها بود اما اون هم دیگر نیست و حتی مکان آنها را هم نمیتوانم تغییر بدهم
و چیزای دیگر که هنوز باهاش برخورد نداشتم که مطرح کنم ...
شما به همچین مشکلی برنخوردید؟ راه حلی براش هست؟ خیلی داره اذیت میکنه
دوستان عزیز این بخش برای رفع مشکلات و کار با ویندوز 10 هستش ولی چرا هیچکی فعالیتی نداره ؟ من کلی وقته منتظرم که در مورد سوالم که صفحه ی 53 مطرح کردم منو راهنمایی کنید ولی کسی نیستش نگار !! پست
نقل قول:اگه میخواید 10 رو نصب کنید نسخه ی دست نخورده (اصطلاحا untouched) رو دریافت کنید و نصب کنید.نقل قول:
شخصا آپگرید کردن از طریق اینترنت رو اصلا توصیه نمیکنم.
سلام دوستان
غیر از اکانت ادمین و پاپلیش ،اکانتی با نام استاندارد ساختم اما بعد از ساخت این اکانت متوجه شدم اکانت دیگه ای خود بخود ساخته شده ،اونو دیلیت کردم اما باز ساخته شد ،اکانت چیه؟
جدیدا رو برنامه های فابریکی ویندوز مثل news یا Edge یا weather و .... کلیک میکنم این ارور رو میده . قضیه چیه ؟
سلام دوستاننقل قول:
کسی کمکی نمیکنه؟!
گزینه غیر فعال کردن آپدیت رو پیدا نکردم؛ میشه راهنماییم کنید که آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنم...؟ (چون ما ملت مشگل همیشگی حجم اینرنت داریم و این سوسول بازیا بهمون نیومده، ظاهرا کارایی خاصی هم نداره آپدیت اش ...) با تشکر.
پ ن:
خانه ام ویرانه:)
غلط نکنم الان داره یاور آپدیتا رو استاد میکنه:n02: چاره ای هم نیست خب مجبورم به اینترنت متصل باشم ...
مرگ بر ویندوز ...
ابتدا سرچ کنید services و اون رو باز کنید. در قسمت services گزینه های windows update و همچنین background Inteligence.... رو غیر فعال کنید. راست کلیک کنید و وارد propertice بشید. ابتدا stop رو بزنید و بعد از منوی کشویی disable رو بزنید. بهتره برای محکم کاری در تب بعدی هم گزینه ها رو روی take no action بذارید که بعدا فعال نشن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دیروز یه قند شکنو پاک کردم اینترنتم قطع شده با وسایل دیگه چک میکنم اینترنت هست اما با سیستم نه ویندوز ریپر هم کردم ولی نشد حتی پاک کردن درایور
آیا این آپدیت ها فایده ای هم دارند؟نقل قول:
----
الان نمیدونم چی شد عقلمو دادم دست ویندوز:n27:
سرچ فور آپدیت زدم و 800 مگ نازنین ام بابت آپدیت رفت...
برم اون قسمتی که گفتید دیس ایبل کنم که این آپدیتهای انجام شده که نمیپره؟
نه نمیپره. ولی آپدیت های جدید دیگه نصب نمیشن.نقل قول:
یک سری مسائل امنیتی هست که فکر نمیکنم واسه یه یوزر معمولی خیلی مهم باشه.
بعضی وقتها هم مشکلاتی وجود داره که رفع میشه. مثلا من یه جا دیدم بازی نصب نمیشد و نیاز به آپدیت ویندوز داشت
:n27::n28::n03:سلام ۲ستان ویندوز ۱۰ام پرید... :( ... روی یک لپتاپ دیگه میخواستم لینوکس مینت نصب کنم هرچی روی اون امتحان میکردم فلاsh حاوی فایل khaandeh نمیشد ما هم خریت کردیم و گفتیم بگذار روی لپتپ خودم امتحان کنم ببینم ایرادی نداره و چند دقیقه مینت لایو بالا آوردم اما نصب نکردم... حالا چندین بار ریه استارت اما هیچ فایده نداشت... رپیر اتماتیk خود ویندوس هم تاثیری نکرد.... و دیگه میره اون قسمتی ک advanced repair... System reastore...(moteasefane point ndaashtm vgrn 2rst mishd)... Cmd...(صفحه آبی)چی کار کنم؟
ببخشید بابت غلط تایپیها گوشیم ک کیبورد فارسی نداره و با بهنویس دیگه بهتر از این نشد...
2staan agar sarian b in soal ham j bdin lotf e bozorgi dar haqam mikonid
Inaccessible_boot_device
error ebtedaei*
DVD ویندوز 10 رو بزار دستگاه اون CMD رو اجرا کن این دستور رو بزن فکر کنم حل بشهنقل قول:
کد:bootrec.exe /fixmbr
Na 2rost nashodنقل قول:
این 2 دستور رو پشت سر هم اجرا کن دیگه ایندفعه امیدوارم حل بشهنقل قول:
پ.ن: راستی فلش لینوکس که هنوز به دستگاه نیست؟؟کد:bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe /fixboot
Na moteasefane baz ham 2rost nashodنقل قول:
flash ham vasl nist
آقا من یه اشتباهی کردم مثل اینکه دستور تعمیر بوت! توی ویندوز 10 عوض شده بجای bootrec باید bootsect تایپ کنید :)نقل قول:
این دستور رو ایندفعه امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه.
یه سرچ هم زدم دیدم یه سری گفته بودن این دستور جواب داده براشون(من خودم تست نکردم) برید تو قسمت troubleshooting بعدی گزینه CMD...اینجا درایو C یعنی درایوی که توش ویندوز نصبه اگه تو درایو D نصب کردید بزنید D
کد:bootsect /nt60 C: /mbr
Baz ham 2rst nshd:n03:نقل قول:
Nashod k nashod...:n03:نقل قول:
Man emruz pish az in etefaq 2kar krde budam shayad bi ertebat nbashe
dar qesmat nasb linux mikhastam yek taghiri dar partishen ha eEmal knm k didm nmishe v revert krdm... Bad dar mint live check krdm on part v mhtvash ham sare jash bud...
yekbar ham rftm qsmt tnzimat baios v f9 zdm ta b avalin setting brgrde...
Doostan dige kasi nist mano kmk kne az in vaziat dar biam? Bad moqei gir oftadam
سلامنقل قول:
اگر ویندوز 10 با تنظیمات دیفالت بایوس نصب نشده باشد ؛ با تغییر تنظیمات به حالت پیشفزض (کلید F9) ؛ بوت ویندوز دچار مشکل می شود.
تنظیمات تب های Boot (گزینه های مربوط به ترتیب بوت ؛ Boot Mode و ...) و تب Advanced (قسمت Sata mode یا ahci mode) یا سایر قسمت های این تب ها (مخصوصا تب Boot ) را به وضعیتی که ویندوز 10 با آن تنظیمات نصب شده بود برگردانید. اگر هنگام نصب ویندوز 10 تغییر خاصی در سایر قسمت های بایوس (قبل از دیفالت شدن با کلید F9) انجام داده اید ؛ آن تنظیمات را دوباره انجام دهید)
اگر تنظیمات قبلی را یادتان نیست گزینه ها را یک به یک تغییر دهید و پس از ذخیره تنظیمات و ریستارت سیستم چک کنید ویندوز بوت می شود یا خیر.