حذف میشننقل قول:
و اکانت شما هم به اسم unknown دیده میشه
Printable View
حذف میشننقل قول:
و اکانت شما هم به اسم unknown دیده میشه
حتی اگر ادمین رو عوض کنیم؟نقل قول:
نه فکر می کنم کسی که ادمین اصلی باشه اگر اکانتشو حذف کنه کل گروه حذف میشهنقل قول:
اصل کاری فکر کنم ادمین اصلیه است
آیا این امکان وجود داره که کسی به گروهی ادت کنه اما خودت متوجه نشی ؟
گروهی رو یکبار اد کرده بودند منو و من لفت دادم و پیامهاشو هم کلا حذف کردم ... الان دوباره هم میتونند منو اد کنند ؟ و اگر اد کنند باز توی پیغامای من نمایش میده یا خیر ؟!
بله دوباره میتونن شما رو اد کنندنقل قول:
و اگر شما رو اد کنند از طریق پیام شما متوجه میشید که اد شدید
من یکبار یگ گروه ایجاد نمودم اما بجز خودم بقیه هم میتونستند دعوتنامه برای بقیه بفرستند ؟
مشگل از کجا بوده ؟ باید چیکار کنم که فقط توسط خودم کسی به گروه اد بشه و راه دیگه ای جز بنده وجود نداشته باشه ...؟
اگه تلگرام نسخه جدید باشه،نقل قول:
اونجایی که عکس گروه عوض میکنی گزینه بیشتر یا منو یا یه همچین چیزی هست که تنظیمات مربوط رو داره.
اول باید یک تیک رو بردارید (که میگه همه مدیرن و میتونن دعوت کنن) و ازونجا میتونی اختیار ادد کردن رو کسی بدی
** اگه یک نفر ، کسی رو ادد کنه ، حتی اگه مدیر نباشه میتونه کسی رو که ادد کرده از گروه remove کنه
گروه کار نداره هر کسی میتونه اد کنه دوستاشونقل قول:
ولی سوپر گروه نمیشه باید حتما لینکو داشته باشند تا عضو بشن
ویرایش:البته بنده تا حالا گروه تشکیل ندادم و تلگرام دسکتاب دارم
احتمالا دوست بالایی ما درست میگن
چطور میشه شماره های موجود در contact تلگرام رو به contact گوشی اضافه کرد؟
فرض کنید تو یه گوشی نو تلگرام نصب کردیم حالا می خوایم شماره های موجود در لیست تلگرام به contact گوشی هم اضافه بشه و مجبور نباشیم دونه دونه دوباره شماره ها رو سیو کنیم
وقتی اپلیکیشین تو گوشی اندروید نصب و راهاندازی می شه، اگر دسترسیهاشو کم نکرده باشید خودبه خود کانتکت های تلگرامتون به کانکت ها تون اضافه می شه. البته باید تنظیمات قسمت کانتکت گوشیتون طوری باشه که همه کانکت ها رو نمایش بده و یا حالتی باشه که کانتکت ها ی تلگرام رو نمایش بده. برخی مواقع تو تنظیمات قسمت کانکت گوشی ممکنه تنظیم کرده باشید که مثلا فقط کانکت های ذخیره در سیم کارت رو نمایش بده اون وقت کانکت های تلگرامتونو نمی بینید.نقل قول:
آقا یه سوال
من تو گوشی مشکلی با تلگرام ندارم
ولی تو سیستم کامپیوتر هی قطع و وصل میکنه !!!!!!!!
هر 2 تا هم یعنی گوشی و سیستم به یه اینترنت وصل هستن
ولی نمیدونم مشکل سیستم چیه !!!!!
قطع و وصل میکنه تلگرام رو
پیام ها هم یک خط در میون میرن !!!!!!!!!!!!
نقل قول:
با آخرین نسخه هم اینطوریه؟آخرین نسخه رو دانلود کنید ببنید باز هم همینطوری میشه
تلگران دسکتاپم آپدیتهنقل قول:
اتوماتیک آپدیت میکنه
همین الانم چک کردم زد Last update !!!
آخرین نسخه اش 0.9.18 استنقل قول:
نگاه کنید هر از گاهی مشکل داره تلگرام قطع و وصلی داره ولی این مربوط میشه به خود تلگرام
من تا حالا چنین مشکلی رو نداشتم احتمالا ویندوزتون مشکل داره
ویندوز نیستنقل قول:
چون دیشب بین ساعت 12 تا 5 صبح خوب بود
الانم که ساعت 4 بعد از ظهر هست خوبه
بعضی مواقع اون شکلیه ...
نمیدونم حالا
باید ببینم چی میشه
بازم پیش میاد یا نه ....:n29:
ببینید کانکت های تلگرام رو نشون میده منتها شمارشون نیست فقط با آیدی نمایش میده!نقل قول:
می خوام شمارشن هم اضافه بشه
من در مورد بدست آوردن پول بوسیله تلگرام هیچ نمیدانم ... میشه لطف کنید و به من بگید منابع درآمد به چه روشهایی حاصل میگردد ؟! :n01:
یه نمونه ای رو در کانال ها دیدمنقل قول:
مثلا شما یه کانال میزنید تا اعضای کانالتون بره بالا مثلا 30 هزار نفر
بعدش میتنید سفارش بگیرید مثلا من دیدم تبلیغ مانتو می کنن و ساپورت و...
به هر حال تبلیغ برایه خیلیا خوشایند نیست
چون دیدم کسی که کانال زبان زده بود و مطالب خوبی هم میزد از ابتدا داشته زبان یاد میداده و هر از گاهی مثلا ساعت 12 ظهر و 12 شب تبلیغا رو میزد البته بعد پاکش میکنه
ولی ظاهرا خیلیا خوششون نمیاد تو مطالب آموزشی تبلیغ هم باشه
البته این رو بگم هیچ وقت در سوپر گروه ها و گروههایی که تبلیغ در آنها ممنوع است تبلیغ نکنید
مدیر بلافاصله شما رو ریمو می کند
دوستان سلام یه سوال ایا این همه تبلیغ میکنن تو خود کانالهای تلگرام در مورد هک اکانت تلگرام ایا واقعیت داره یا نه لطفا با منبع موثق بگین
سلام و خسته نباشید ، نمیدونم اینجا جاش هستم سوالم رو مطرح کنم یا نه چون جایی رو پیدا نکردم که بخوام بپرسم
خواستم بدونم که دوستان چه جایی رو پیشنهاد میدن برای خرید پنل ارسال پیام به تلگرام؟
اگه شماره یه نفر رو تو گوشی سیو داشته باشیم و بهش با ایدی پیام بفرستیم ، شماره میره درسته ؟ راهش چیه شماره نره ؟
تنها راهش اینه که طرف برای خودش آیدی ساخته باشه به شکل .....@نقل قول:
و شما آیدیشو داشته باشید اون وقت شمارتون براش نمیره
البته بگم شما میتونی شمارشو پاک کنید و آی دیشو داشته باشید
اون وقت هم میتونید بهش پیام بدید و شمارتون براش نره
ولی چند شرط داره حتما ای دی به صورت @ داشته باشه
و اینکه طرف اگر شما رو نشناسه میتونه اسپم بده
اسپم هم میدونید که محدودیت داره یعنی اگر زیاد اسپم بشید تلگرام شما رو محروم میکنه و بعدش هم کلی داستان پیش میاد تا رفع محرومیت کنید
خب ببینین من شماره طرف رو تو گوشیم داشتم - اون طرف هم ایدی داشت ( من نداشتم )نقل قول:
اومدم از طریق ایدی بهش پیام دادم ولی هم ایدیم براش رفت هم شمارم !
دقیقا درستهنقل قول:
سیاست تلگرام همینه
که اگر یه نفری که پیام ارسال میکنه شماره طرف مقابلو داشته باشه ولی طرف شماره شما رو نداشته باشه
شماره شما براش نمایش داده میشه
حیف اینو نمیدونستم :n03:نقل قول:
پس باید قبلش از تو کنتاکت ها شمارشو پاک میکردم ؟
بله باید پاک میکردیدنقل قول:
ببینید کی میتونه این مشکل عجیب و دیوانه کننده منو حل کنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n28::n28::n28::n2 8::n28:
من تلگرام گوشی و دسکتاپمو اپدیت کردم ورژن اخر
حدودا 1000تا شماره سیو تو گوشیم دارم که تقریبا نصفشون تلگرام دارن
میخوام گروه یا کانال درست کنم وقتی اد ممبر میزنم همرو انتخاب میکنم ویا تعدادیو فقط بعضی ها اونم حدودا 30الی 50 نفر اد میشن
حتی در گروه اعضا هم نمیتونستن بیشتر از 50 مورد اضافه کنن!
مگه نمیشه گروه و کانال اعضاشون بیشتر از 200 و تا چند هزار نفر باشه؟!!!!!
چرا اد نمیشن همه؟!!!
:n28:
- - - Updated - - -
ببینید کی میتونه این مشکل عجیب و دیوانه کننده منو حل کنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n28::n28::n28::n2 8::n28:
میخوام گروه یا کانال درست کنم وقتی اد ممبر میزنم همرو انتخاب میکنم ویا تعدادیو فقط بعضی ها اونم حدودا 30الی 50 نفر اد میشن
چرا اد نمیشن همه؟!!!
- - - Updated - - -
چرا اد نمیشن همه؟!!!
- - - Updated - - -
چرا اد نمیشن همه؟!!!
- - - Updated - - -
چرا اد نمیشن همه؟!!!
من گوشیم تلگرام ندارمنقل قول:
و بلد نیستم گروه و کانال بزنم ولی آموزشش تو اینترنت هست
واینو بگم که فقط کانال محدودیت نداره ولی گروه محدودیت داره تا 200 نفر و سوپر گروهه که تا 1000 نفر میگیره
و برای اینکه سوپر گروه تشکیل بدید باید اول گروهتونو به 200 نفر برسه تا بعدش به سوپر گروه ارتقا بدید
ممنون اینارو میدونم ولی نمیشه ادد کرد یعنی میشه ولی اضافه نمیشن به تعداد!
خب الان شما اگر آقای الف رو اد کنید اضافه میشه یا نه؟نقل قول:
شما میگید اضافه میشه ولی تعداد اعضا بالا نمیره؟منظورتون اینه
یه خورده شفاف تر توضیح میدید
متوجه منظورتون نمیشم
خب یه راه پیدا کردمنقل قول:
نیازی نیست شما حتما اد کنید مثلا اگر کانال زدید کانال آی دی به صورت @ داره همون آی دی رو برای دوستانتون بفرستید تا جوین بشن
برای گروه هم آدرس لینکو بدید
بر روی گوشی های بلک بری نمیشه تلگرام نصب نمود ؟! توی سایتش هم ندیدم زده باشه برای بلک بری ...
در حالیکه واتس آپ ، وایبر ، اینستاگرام و ... معمولا نسخه بلک بری هم دارند ، آن وقت چرا این نرم افزار محبوب ایرانیان ندارد!!:n28:
مدل گوشیتون رو اگه بگین بهتر میشه راهنمایی کرد در کل تو سری os 10 که راحت میتونید تلگرام اندروید رو نصب کنید بدون مشکل اگه مشخصات بیشتری بدین بهتر میتونم راهنمایی کنمنقل قول:
درود بر شمانقل قول:
بنده گوشی بلک بری ندارم ... اما هوس کرده ام از این برند معتبر گوشی برای خودم تهیه نمایم ... چه بهتر که پیش از خرید این بررسی ها را به انجام رسانم تا اطلاعاتی بدست آورم ...
روی کلیه مدل های بلک بری هم دارم تحقیق میکنم و هنوز خوب به نتیجه نرسیده ام که چه مدلی تهیه نمایم ... اما ممنون بابت راهنمایی که فرمودین os 10 نسخه اندروید تلگرام قابلیت نصب دارد ... اما آیا هنگ و لگ و ... ندارد ؟ اصولا خودم هم شخصا دلم نمیخواهد نرم افزار اندرویدی روی گوشی بلک بری نصب کنم وسواس شدیدی دارم در این موارد ... خودتان گوشی بلک بری دارید ؟ امکان پذیر است با من در مورد مشاوره خرید همراه باشید ؟
به نظر میرسه که برای بلک بری ندارهنقل قول:
شما میتونید از ورژن وب استفاده کنید.
درسته یکم مشکل هست ولی بازم بهترین راه حل هست
دوستان من یه مکلی دارم اینه که تو تلگرام هیچ نوتیفیکیشنی برام نمیاد منظورم الارم صوتی هست مشکل چیه همه گزینه ها هم فعاله :( پوشیم note 5 هست
اول چک کنید که این مشکل مربوط به تلگرام هست یا برنامه های دیگه هم این مشکل رو داره.نقل قول:
داخل ستینگ قسمت ناتیفیکشن برید و چک کنید تمام قسمت های ناتیفیکشن ها روشن باشه
با سلام و خسته نباشید
من یه کانال درست کردم و می خوام حدود 100 نفر یا بیشتر رو به کانال اضافه کنم البته بدون اینکه شماره افراد رو وارد کانتکتم کنم
چه جوری میشه فقط شماره افراد رو وارد کرد ونه اینکه از کانتکت هات انتخاب کرد ؟
آیا این 100 نفر افراد خاصی اند؟یعنی افراد خاصی مدنظرتون هست؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
برای اضافه کردن به لیست اعضا تا 200 نفر میتونید از لیست کانتکت ها یا دوستان خود استفاده کنید.
بیشتر از اون نمیشه
افرادی که در لیست خود ندارید ( آنهایی که شماره شون رو ندارید ) رو باید براشون لینک بفرستید تا خودشون عضو بشن. نمیشه کسی رو با یوزر نیم به کانال اضافه کرد.