خوشبختانه آسیاتک که دیروز خط من رو پشتیبانی نمیکرد امروز فهمیدن که از خطم پشتیبانی میکنن و لیستشون آپدیت نبوده :) ... پارس رو کنسل کردم ... چقدر راحت قبول می کنن ... اصلا نپرسید چرا :))نقل قول:
Printable View
خوشبختانه آسیاتک که دیروز خط من رو پشتیبانی نمیکرد امروز فهمیدن که از خطم پشتیبانی میکنن و لیستشون آپدیت نبوده :) ... پارس رو کنسل کردم ... چقدر راحت قبول می کنن ... اصلا نپرسید چرا :))نقل قول:
پارس آنلاین که بهتر از آسیاتکهنقل قول:
آسیاتک سرویس 10مگ با 10گیگش که شبانه رایگان داره سرعتش تو ساعات رایگان 250کیلوبایت میشه
کجاش پارس انلایس از آسیاتک بهتره چی داره پارس انلاین الان که شما این حرفو میزنی این همه ریزش user داشتهنقل قول:
والا پارس آنلاین تا اونجا که من از این تاپیک فهمیدم ثبات ندارهنقل قول:
+ سرویس هایی که ارائه میده اصلا تنوع نداره و اصلا تعهدی نمیده که چه سرعتی تحویل بگیری ...
من با آسياتك كار كردم سرعت تك كانكشن افتضاح پشتيباني هم فقط ميگه ملاك ما سايت ميهن دانلوده حتي سر دانلود نيم بها هم سرعتو پايين مياره مثلا سرويس 1مگش از ساعت 10-11شب به بعد ميشه 30-50كيلوبايت اونم با چند كانكشننقل قول:
نوسان سرعتش خيلي بالاست مثلا روزاسرعتش ميشه 1مگابايت ولي هيچوقت شبانه درستي نداره سرعت تك كانكشن سرويس 1مگش روزا كه بايد خوب باشه از 0.5 مگابيت هم بالاتر نميره ديگه چه برسه به شبانه
پينگش هم كه هر دقيقه يه جوره يه دقيقه ميره رو 400 دقيقه بعد ميشه 250
به نظرم الان فن آوا و مخابرات(در صورتي كه شبانه رايگان داشته باشه) و هاي وب بهترين ها هستن
ایشئن درست میگم اسیاتک تو خوزستان افتضاحه ..اما تو استانای دیگه خدایی خوبه من یکی از دوستام داره سرعت سرور داخلی و خارجیش یکیه کلا و تک کانکشن هم سرعت بالای 5 مگه و شبا هم سرعتش پایین نمیادنقل قول:
سلام
بچه ها آپلود برای پارس آنلاین جدیدا رایگانه؟؟
چون الان تو گزارش مصرف چیزی به نام ارسال نداره
سلام دوستان امروز منم فرم تخلیه رو پر کردم فرستادم زنگ زدم بهشون میگن 15 روز طول میکشه خطتو تخلیه کنم گفتم چه وضعشه معمولا 5 روز تخلیه میکنن میگفت منطقه مخابرتون دارن تجهیزات انجام میدن طول میکشه این حرفا بچه چی جوری تو سایت 195.ir شکایت بنویسم سریع تخلیه کنن دوستان راهنمایی بفرمایید.
یه شکایت تو 195 حتما بنویسنقل قول:
تو قسمت ثبت شکایت پارس انلاین رو داره اما موضوع شکایت چیزی به نام تخلیه ننوشته که من بنویسم دوستان چی رو انتخاب میکنن چیجوری ثبت میکنن شکایتشونونقل قول:
امتنا از ارائه خدمات رو بنویسیدنقل قول:
دوست عزیز ممنون نوشتم ببینم کی خالی میکنن خطو میخوام پیشگامان بگیرم دوستان دارن از شرکت؟
خدا وکیلی دم پار انلاین گرم که وادارم کرد برم یه جای دیگه سرویس بگیرم تو روز سرعتم نزدیگ یک مگابایت در حالی که هیمن سرویس تو پارس 300 بود تخلیه کنید
از کجا گرفتی داداش ؟نقل قول:
های وب که بدترین سرعت تک کانکشن رو داره !نقل قول:
اسیا تک اونقدر هم بد نیست ! فقط تنها مشکلش نسبت به پارس آنلاین سرعت تک کانکشن کمتر هست
اوضاع قن شکن م داغون شده
بسیار کند و با قطعی
فقط مشکل من ؟
فکر کنم بخاطر شبکه ملی باشه میگن دارن راه اندازیش میکنننقل قول:
سرعت 512 گرفته باشی بعد سرعت دانلود 14 کیلوبایت باشه ! :n28:
از دیروز اینترنت کلا داغون شده
چیکار دارند میکنن؟
معلوم نیست چه خبره
اینترنت داغون داغونه. این پارس افلاین باید درشو تحت کنه بره:n24:
از صبح تا حالا 200 بار قطع و وصل شده لعنتی
من فردا می رم برای تخیله . خدا را شکر بالاخره بعد 7 ماه دارم راحت می شم از این شرکت
کلا 3 روزه به شدت سرعت افت کرده و قطعی زیاده ...اگر ادام داشته باشه باز هم 195 شکایت میکنم . و پولم رو پس میگیرم و میرم شرکت دیگه
این پارس انلاین به بهانه تمدید برای شبانه تا یک مدتی بعد هم میتونه کاربران رو نگه داره ...بعدا چنان ضرر و ریزشی ببینه که مثل ** پشیمون بشه :n37:
این سرعت منه:
سرور ایران: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج از کشور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
چند روزه قطع و وصلی به شدت زیاده
چرا شو نمی دونم ولی امیدوارم خوب شه
مثلا قرار بود با قطع کردن شبانه کیفیت رو بالاتر ببرن. نه اینکه بهتر نکردند کلا نابودش کردند.
نمیدونم دلیلش چیه وقتی شبانه داشته باشن پهنای باند انگار آزادتره مخابرات هم قبلا شبانه رو حذف کرده بود همینجور شده بود ولی وقتی شبانشو دوباره اضاف کردن خوب شد
شایدم ربطی به شبانه نداشته باشه نمیدونم
من و چند نفر از دوستام که از پارس انلاین اینترنت گرفتیم 4 روزه با اینترنت نمیتونیم کار کنیم پشت سر هم لینکمون میپره واقعا موندم چیکار کنم با اینکه از 3 منطقه مخابراتی جدا از هم هستیم - این بود رضایت مشتری ؟ این بود بهبود کیفیت ؟
انقدر پهنای باند رو گرون و نایاب کردید که حتی میترسم یک سایت خبری رو در روز چک کنم که مبادا از پهنای باندم کم نشه - الان تقریبا 2 ماهه که اواسط ماه دارم اینترنت رو شارژ میکنم
پشتیبانی هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد یه عالمه الکی هزینه سیم کشی مجدد خط تلفن از جعبه تلفن داخل ساختمون تا طبقه خودمون رو کردم
توی این گرونی رفتم یه مودم جدید خریدم
بقیه رفیقامم اینجورین دیگه چه کاری مونده که ما انجام ندادیم ؟ واقعا یک اینترنت 90% فیلتر باید انقدر دردسر داشته باشه ؟
من سرعتم خوبه فقط مشکل اینه که تا چند ماه دیگه سرویسم تموم میشه و باید با پارس خدافظی کنم به قول یکی از دوستان اینترنت پارس آنلاین بدون شبانه مثل این میمونه که لابورگینی داشته باشی ولی فقط 4 لیتر بنزین تو باکش باشه
تست همین الان ساعت 3 شب :
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
فکر کنم از اواخر هفته گذشته، یه سری محدودیت روی پهنای باند بینالملل دوباره اعمال شده. سرویسهای فیل.تر.شکن هم که معمولن روی UDP بودن به شدت دچار مشکل شدن تو این چند روز گذشته. حتی تیم ویوئر هم مدام دچار قطعی میشه. چون به طور پیشفرض رو پروتکل UDP کار میکنه.
اما نمیدونم که این مشکل از پارسآنلاینه یا باز هم مثل چند وقت پیش یه طرح سراسریه که دوباره دارن اجرا یا آزمایش میکنن.:n27:
آره قندشکن ها خیلی کند شدن من قبلا به راحتی ویدئو های 1080 رو تو یوتوب میدیدم ولی الان 480p رو هم به زور میشه دید فقط تو ساعاتی درست میشه دوباره خراب میشهنقل قول:
سرعت نت منم چند روزه کاهش داشته ...
از صبح ساعت 11 تا الان اینترنت من قطع شده ! جریان چیه ؟
یه سوال :n02:
فرم تخلیه تو ایمیلمه اول ببرم پرینت کنم بعد بنویسم بعد دوباره ببرم اسکن کنم بعد بفرستم؟
نمیشه همینجوری با فتوشاپ نوشت قال قضیه رو کند؟
مشکل اره مخصوصا برای کسایی که فیلــــــتر شکن بیشتر استفاده میکنننقل قول:
ولی بیشتر از لحاظ امنیتی هست مخصوصا که تو دهه فجـــر هستیم
چند روز اخیر، ارتباطات داخل کشوری هم بسیار کند شدن، چه برسه خارجی و اینترنت!
نویز خطم داغون شده از 2 3 روز پیش مرتب دی سی میشم ...
منم همین مشکل دارم داغون شدهنقل قول:
دیوونه کننده شده هر 1-2 ساعت نویز یهو بی دلیل کم میشه لینک میپره ! چشه آخه ؟!
آقا کسی میتونه به لاین وصل شه؟؟؟؟
لاین کلا بسته شده ، یعنی مشکل از پارس نیستنقل قول: