چطور ممکنه!! بهشون زنگ بزن اگر پاسخگو نبودن به سامانه 195 شکایت کن.
دانلودهات چطوری بوده؟ من میخوام نامحدود ART1 بگیرم روزی یک گیگ مصرف داریم. دانلود نمی کنیم وب گردی و تلگرام.
Printable View
چطور ممکنه!! بهشون زنگ بزن اگر پاسخگو نبودن به سامانه 195 شکایت کن.
دانلودهات چطوری بوده؟ من میخوام نامحدود ART1 بگیرم روزی یک گیگ مصرف داریم. دانلود نمی کنیم وب گردی و تلگرام.
سلام دوستان
قصد تغییر سرویس دهنده ی اینترنتم رو دارم که الان مخابرات هست و واقعا دیگه نمی تونم تحمل کنم. بهترین سرویس برای استفاده ی وب گردی و تلگرام و ... برای چهار نفر چیه ؟! از کدوم شرکت و چه سرویسی . حجم ماهانه حداقل 15 گیگابایت باشه
✔️آذری جهرمی، وزیر ارتباطات از رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU خبر داد.
این خبر همین الان اومد.
شاید در ظاهر قدمی رو به جلو باشه ، اما در واقع صرفا ظاهرسازی و ماسمالی اصل قضیه است.
اصل قضیه یعنی اینکه نه تنها واردات اینترنت باید از انحصار خارج بشه ودولت دست از اینکه به اینترنت به چشم درآمد زایی نگاه کنه که کالایی است و میتونه از خارج به قیمت n بخره و به قیمت 10n بفروش، برداره،
بلکه دولت باید کاسه کوزش رو از قانون گذاری تو بخش خصوصی اینترنت، برداره و بره،
یعنی چی، به تو چه شرکت ها چطور اینترنت رو ارائه بدند!
وقتی متاسفانه وزیری با تحصیلات پایین میارن نتیجه میشه این...
شعار روحانی دخالت نکردن در بخش خصوصی و صرفا باز کردن راه این بخش بود،
اما متاسفانه چیزی از رقابت در این بخش که منجر به از بین رفتن شرکت های کوچک و رقابت ناپذیر و بوجود اومدن ابر شرکت ها میشه، دیده نمیشه و صرفا شاهد ادامه دخالت های خانمان سوز دولت هستیم.
همه چیز باید آزاد باشه تا ببینیم شرکت ها با چه تقلایی قیمت ها رو پایین می آرند...
سلام دوستان خسته نباشید
من با این قیمت گذاری جدید مدل غیر حجمی اینترنت که اخیرا تصویب شده دچار اختلال شخصیتی شدم. چندتا سوال داشتم
اگه غیرحجمی شده پس اون سقف مصرف که بعنوان سیاست مصرفی منصفانه تعیین شده چیه ؟ یعنی تا n حجم که سقفشه استفاده بشه سرویسمون قطع میشه ؟
اگه نامحدود هست اسمش پس سقف مصرف چیه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما وقتی می خوای به منطق یک طرح یا هر چیز دیگه ای فکر کنی اولش حواست باشه که توی ایران هستی بعد از اون مطمئن باش هیچ موقع دچار اختلال شخصیتی نمی شی !
پ.ن : اگر مصرف شما از سقف گذاشته شده بالاتر بره سرعتتون میاد روی 128 کیلوبیت و تا پایان ماه باقی می مونه . اسم این سرویس نامحدود محدود هست که متخصصان داخلی با مشاوره های وزیر محترم تونستند اون رو طراحی و عملیاتی کنند !
سلام
دوستان میخوام از های وب مهاجرت کنم.
کدوم سرویس دهنده رو پیشناد میدین؟
سلام واقعا چرا های وب اینطوری طرح داده . افتضاح کرده
سلا م . خطمون فیبر نوری هست فقط اسیا تک ساپورت میکند
اینترنت سرعت 4 میخام که شبانه نیم بها یا رایگان داشته باشه
وایمکسی tdlte چیزی
سلام. من تا الان از اینترنت ایرانسل استفاده میکردم. برای دانلود فیلم و بازی از بسته ی 2 هزارتومن 3 ساعته استفاده میکردم، که میتونستم با سرعت 8 تا 16 مگابایت، 60 گیگ دانلود کنم.
حالا میخوام adsl بگیرم.
به نظر شما بهترین شرکت کدومه؟
حتما میخوام دانلود رایگان شبانه داشته باشه.
اهواز هستم.
دوستان عزیز میخوام از ی شرکت دیگه اینترنت تهیه کنم ولی هرجا زنگ میزنم میگن خط شما مشکل داره نمیتونیم سرویس بدیم، ب فن آوا و شاتل زنگ زدم
الان وایمکس ایرانسل دارم ک جمعش کردن هنوز نرفتم تعویض کنم
شدیدا دزدی دارن میکنن نامحدود یک مگ رو ماهیانه ۹۰ میگیرن خیلی بی انصافیه
میخواستم ببینم شرکتی نیست بهم معرفی کنید ک با خط تلفن کاری نداشته باشه؟
شاتل رو من میدونم که بصورت رادیویی سرویس دارهنقل قول:
تجهیزات و دستگاه رادیو میکروتیک میخری برات وصل میکنن به آنتن های ISP متصل میشی . (آنتن میزنن بالا پشت بام)
اگه خواستی اینکارو بکنی پیشنهاد میکنم حتما در بهترین وضعیت ممکن (ارتفاع زیاد آنتن) بهترین دستگاه ها رو بخری .
و قبل از نصب مهندس های شاتل که اومدن بررسی کنن بهشون بگو اگه قدرت سیگنالم از -50 و -60 کمتر بشه ، سرویس رو نمیخوام.
(چون اگه سیگنالت ضعیف تر باشه ، قطع و وصلی میفته و شهر های شلوغ هم کلی پارازیت و سیگنال های مزاحم ارتباط شما رو بهم میریزن ....
اگه قدرت سیگنالت خوب بشه ، سرویس و کیفیتت عالی میشه ، دیگه از شر هرچی آبونمان و غیره هم هست راحت میشی - اما اگه سیگنال ضعیف باشه و قطع و وصل شی مفتش گرونه )
نقل قول:
حرف الکی گفته هیچ جایی خدمات نمیدن :n15:
کسی تو مرکز سعادتمند تهران از جایی بغیر آسیاتک اینترنت داره؟ کیفیتش چطوره؟
آسیاتک که مضخرفه[emoji108]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با اين کارش مشترکينش رو از دست ميده! خيليا دارن کوچ ميکنننقل قول:
دوستان عزیز سلام
یه راهنمایی لطف کنید:
من بین 4 شرکت موندم برای تغییر isp
خواستم نظر شمارو بدونم:
شاتل
فن آوا
داتک
و در اخر دیده بان نت
سرویس مد نظرم هم 4 مگ یا 8 مگ هست....16 هزینه نمیکنم فعلا
میخواستم نظر شمارو از هر لحاظی بدونم
مرکز مخابرات شهید صالح طبری (شهرک اکباتان)هم هستم.
کسی که جواب نداد!!! من رفتم از فنآوا گرفتم، حالا وصل شه ببینم چجوریهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام
بهترین اینترنت با شرایط الان چه شرکتیه که ماهی حدودا15تومن هزینه اش باشه و ترجیحا شبانه رایگان داشته باشه؟
تا 25هزار تومن بهترین انتخاب فن آوا است، بالای 35 هزار تومن هم دیده بان نت.نقل قول:
سلام دوستان من اگه بخوام 1سرویس 1ماه بگیرم ازپارس انلاین 8مگ حداقل 60تومان هزینش میشه ماهیانه خطمم بیشترنمیکشه همین9مگ بسته شده با شبانه رایگان ماهی 150گیکم میده سرعتای پائین ترشم به دردم نمیخوره یه سوال داشتم وضعیت قیمتها وحجم که پارس میده توی همه isp ها هم اینطوری یا جای بهتریم هست اگه نه که بمونیم همین پارس ممنون یکی راهنمائی کنه
این که میگن مرکز مخابراتی شما حدودا از یک سال پیش تا الان کابل برگردونه و اجازه ثبت نام جدید به شرکت خصوصی نمیدن دقیقا داستانش چیه ؟ من قانع نشدم میخوام ۱۹۵ شکایت بزنم !!!
کسی راه حل داره ؟
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ مرکز مخابراتی اجازه ثبت نام جدید به هیچ شرکتی نمیده ! کسی راه حلی نداره چه کنم
دوستان میخام شاتل رو تخلیه کنم...هشت مگ غیرحجمیش سرعت دانلودش دویست سیصده...ب نظرتون دیده بان نت خوبه؟ از لحاظ قطعی و پینگ چی؟ حداقل هشت مگ میخریم بهمون باید سرعت دانلود ی مگ بدن...کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه...برا بندرعباس مخابرات شهید قندی
طبق تجربه شخصی خودم اگه دنبال کیفیت و پینگ هستید سراغ adsl و تانومای مخابرات نرید.حتی نگاه هم نکنید
حواستون باشه دیده بان خیلی علاف میکنه منو خیلی علاف کرد اخرم نتونست بده سرویس
دنبال سرویس خوب و خوش قیمت هستم
یک سرویس 2مگ با ماهی 15گیگ حجم بین الممل ارزش داره که 13.500 تومن هزینه اش باشه؟ارزونتر این هست؟
با این اتفاقات طرح جدید الان دیگه سرویس Up to X به مشتریان جدید هیچکدوم از ISP ها ارایه نمیشن؟
درسته؟
من سرویس فعلیم
2m Up to 16 مخابرات بود طرح همسفر الان که طرح تموم شده میگن نمیتونی همینو تمدید کنی!
و اینکه کلا جایی هست هنوز طرح مثل همسفر مخابرات بده؟
من سرعتم حدود 16 مگ بود در این طرحو حجم اولیه ام 2 گیگ بود و از طرحهشم راضی بودم هزینه ام هم متغییره در ماه دنبال یه طرح با حجم کم هستم که اگر خواستم بعد خودم شارژش کنم
خط های شما داره فیبر نوری میشه ... تسلیت میگم :n02:نقل قول:
کدوم مرکز هستید؟نقل قول:
دانشگاه و توحیدنقل قول:
یعنی واقعا یک نفر جواب این سوال را نمیدونست؟؟نقل قول:
همچنین سرویسی نیست دیگه شما باید برای سریس 2 مگ باید 25 هزار تومن هزینه کنید...نقل قول:
اگرم باشه که مطمئنن یک سرویس افتضاح هست
یه نفر توو یه سایتی کامنت زده بود که مخابرات تعرفه ی اینترنت بین الملل رو به جای ۱ به ۲ به مشترکانش ۱ به ۴ تحویل میده، یعنی در واقع به جای این که مثلا ۳۵۰ گیگ ماهانه رو به ۲ تقسیم کنه برای اینترنت بین الملل، به جاش تقسیم به ۴ می کنه، آیا درسته این خبر؟
متاسفانه به شرکت ها اعتمادی ندارم و خواستم سوالمو اینجا بپرسم، سپاس.
دوستان برا دهه فجر هیچ کدوم از شرکتا جشنواره یا طرح خوبی نذاشتن؟
ترجیحا همراه با مودم
برا خرید دفعه اول
سلام براي td-lte مبين بهتره يا ايرانسل
الان قیمتای ایرانسل بهتره اما از لحاظ کیفیت باید ببینید که محل زندگی شما کدوم بهتر آنتن دهی دارن و خدمات می دننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
دوستانی که تجربه سرویس ADSL دو شرکت شاتل و پیشگامان رو دارن کدومو پیشنهاد میدن؟
با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس :n16:
حذف شود ....