از کجا باید این مدرک رو گرفت روی کدوم گزینه؟
Printable View
از کجا باید این مدرک رو گرفت روی کدوم گزینه؟
با مدرک مربیگری B تیم های خوب دنبالت نمیان ، به نظرم تا وقتی که reputation به بین المللی نرسیده این تیم رو ترک نکن تا آن موقع مدرک ش رو هم گرفتی و مطمئنم تیم های خوبی بهت پیشنهاد میدن ، من خودم الان مدرک A دارم و در حال طی کردن مدرک حرفه ای هستم و reputation هم تازه به بین المللی شده ، فصل سومی هم هست که در تیم مالاگا هستم و یک قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا دارم ، یک نایب قهرمانی جام یوفا و یک نایب قهرمانی حدفی اسپانیا و در دو عنوان مربی سال اسپانیا ، فکر میکنم الان با پایان سال پیشنهاد از تیم های در سطح تاتنهام ، اینتر ، میلان و یا لیورپول ، آرسنال داشته باشم ولی از رئال و بارسلونا و منچستر و بایرن فکر نکنم ، مخصوصا که قراردادم پایان فصل تموم میشه و هنوز تمدید نکردم ( البته الان 20 روزی میشه که به خاطر مشغله بازی رو انجام ندادم از امروز میروم برای انتهای فصل سوم ، امیدوارم از تیم های خوب پیشنهاد برسه )نقل قول:
الان سه هفته است بازی رو انجام ندادم و از آنجا که در سیوم در حال گرفتن مدرک PRO هستم گزینش رو دیگه بهم نشون نمیده ولی فکر کنم یا در قسمت HOME ، سربرگ MY CONTRACT ، گزینه بالای RESIGN بود یا در سربرگ my profile بالای گزینه retire ولی اولی محتمل ترهنقل قول:
من خیلی وقته بازی نکردم!!!بچه ها نسخه 15 چطوریه؟؟خوبه؟؟چ پیشرفتایی داشته بازی؟؟
اخرین اپدیت بازی همین 15.1.3 هست؟؟اخه نسخه دیگه ای پیدا نکردم!راستی لیگ ایران واسش ساخته شده؟بازی ک شما استفاده میکنید 3dm هست یا ریلودد؟؟کدومش بهتره؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کسی از بچه ها نیست؟؟قبلا تاپیک فوتبال منیجر خیلی فعالتر بودا!!!
سلام. بچه ها راهنمایی برای این بازی هست؟؟
منظورم ترجمه گزینه ها و قابلیت ها و ....
:n12:نقل قول:
درس و دانشگاه نمیذاره به هیچ کاری برسم داداش.
در مورد منیجر امسال بگم که که از نظر بازی تغییری نکرده و ماهیت بازی به شکل سابقه ولی منوی بازی خیلی راحت تر و کاربردی تر شده.
15.1.3 آخرین آپدیت بازی نیست ولی تنها آپدیت بازیه که کرکش موجوده و توسط گروه 3dm کرک شده و skidrow و reloaded بازی رو کرک نکردن. اگر هم نسخه ای توی سایت ریلودد باشه همون نسخه 3dm ه.:n10:
:n12:نقل قول:
راهنمای فارسی رو خبر ندارم ولی توی سایت های fmscout.com و fm-base.co.uk هر چیزی در مورد بازی بخوای هست از جمله راهنماهای انگلیسی بازی.
در مورد لیگ ایران هم فکر کنم یکی از بچه ها توی تاپیک گذاشتش بگردی پیداش میکنینقل قول:
لیگ ایران رو یه فایل من فرستادم بگرد تو صفحات پیداش میکنینقل قول:
خوب پس ما هم بکیریم دانش کنیم مرسی بچه ها!!منو واقعا سخت بود حتی واس من ک خیلی بازی میکردم!امیدوارم بهتر باشع
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی LFCMarshalls
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود فایل رو ازحالت زیپ خارج کنید و توی محل زیر کپی کنید:
Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی LFCMarshalls
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی pr0
با تیم هراکلس که انتظار رسانه ها رده 12 جدول بود تو لیگ هلند قهرمان شدم
راه موفقیت با تیمهای کوچک اینه که چندتا بازیکن رو بفروشی (حتی به قیمتهای پایین) و تا میتونی فقط بازیکن آزاد جذب کنی (کلا پولتو بیخود صرف خرید بازیکنهای ارزون نباید بکنی)
من سه مهاجم نوک مسن ولی عالی گرفتم که باعث شد با اختلاف بهترین خط حمله لیگ بشم، دو وینگر عالی هم داشتم، در کنارشون دو وینگر عالی دیگه هم گرفتم که نگرانی بابت مصدومیت نداشته باشم
چندتا هافبک هجومی و هافبک دفاعی هم گرفتم با دو تا مدافع مرکزی و یک مدافع چپ
کلا تیم رو تغییر دادم اونم فقط با بازیکنان آزاد
یک فصل دیگه (فصل سوم) تو این تیم بمونم و تو اروپا هم یه فصل باهاش بازی کنم رسما دیگه هیچ انگیزه ای برای ادامه دادن با این تیم ندارم
تا اون موقع مدرک A مربیگریم هم اومده و دیگه از هراکلس میرم به این امید که تو لیگ دیگه بتونم مربیگری کنم
دوستان عزیز من بازی رو نصب کردم تنها مشکلش فیک بودن اسامی بازیکناست کسی راه حلی داره؟
دوست عزیز شما نمیدونی چطوری باید اسامی فیک رو به واقعی برگردونم؟
اقا یه لینک دانلود معتبر با اخرین اپدیت(زمستانی خوده سگا)بدین ما هم شروع کنیم
دوستان من ادیتور رو نصب کردم اما وقتی میخوام بازش کنم ارور میده کسی راه حلی داره؟:n29:
خب بعد از اینکه با ناپولی به تمام و افتخارات ممکن دست پیدا کردم و تا حدودی مقالات سایت های ایرانی و خارجی رو در باره ی بازی خوندم :دی .
یک سیو بدون تیم ، بدون مدرک مربی گری و ابتدایی ترین سطح ممکن شروع کردم :دی ، فعلا که مربی تیم دسته 5 ـمی SoutPort شدم ، داریم اولین مرحله ی مدرک مربی گری رو میگذرونیم :دی ، ببینیم میشه برسیم به مربی گری تیم های لیگ ـه برتری :دی .
احتمالا این سیو رو تا وقتی Football Manager 2016 بیاد ادامه بدم :دی .
یعنی لذتی که مربی گری این بچه ها تو لیگای دسته پایین داره رو هیچی دیگه نداره :دی .
وقتی مدرک مربی گری نداری ، مدیر باشگاه با کلی خواهش میذاره بیای بشی سرمربی تیم دسته ششمیش :| بعد فوق العاده نتیجه میگیری 5 فصل درخواست میده قراردادت تمدید بشه .
وقتی به هر بازیکنی پیشنهاد میدی یا پول ـه حقوقشو نداری ، یا حاضر نیست بیاد تو تیمت ، مجبوری به بازیکنان آکادمی اعتماد کنی و میبینی که چقدر خوبن :دی .
وقتی بازی دوستانه با چلسی تانک پارک میکنی جلوی دروازه و روی یک ضدحمله یک بر هیچ چلسی رو میبری :دی .
کاش زودتر این لذت هارو تجربه میکردم ! .
اینم بهترین بازیکنی که تا حالا خریدم
داشتم آماده میشدم برا سومین فصلم تو هراکلس و داشتم دنبال بازیکن جدید میگشتم که تو مدت 2 روز 4 باشگاه بهم پیشنهاد مربیگری دادن: زنیت و دینامومسکو از لیگ روسیه و دو تیم تازه صعود کرده به بوندس لیگا و لیگ فرانسه
با پیشنهاد زنیت موافقت کردم، خداحافظ هراکلس، تیم خیلی خوبی ساختم، کوفت مربی بعدی بشه :))
الان بعد از دو فصل فقر فراوان اومدم به ثروتمندترین تیم جهان (زنیت) همین الان 160 میلیون بهم دادن برا اینکه بتونم برا رسیدن به اروپا رقابت کنم!!!
برم دنبال بازیکن خوب خریدن :)
اسامی بازیکنان واقعی نیست چه کنم؟
کمرم شکست :| دو تا هافبک مهاجمام مصدوم شدن برا دو ماه :| مجبور شدم کل بودجه ی نیم فصلمو بزارم واسه هافبک مهاجم :| الانم تیمم 7 تا مصدوم داره یه بازی هم لیست 18 نفره ام تکمیل نشد محرومی داشتم :|||||||
بهتون توصیه میکنم وقتی به تیم جدید میرید اول قوانین لیگ اون کشور رو بخونید بعد اقدام به خرید و فروش بازیکن کنید
با خیال راحت که بودجه بالا دارم با تیم زنیت تقریبا همه بازیکنای روسی رو رد کردم رفتن و بازیکن بزرگ به جاشون خریدم تا بودجم تموم شد، وقتی به اولین بازی لیگ رسیدم فهمیدم تو هر بازی باید حداقل 4 بازیکن روسی تو زمین داشته باشم
تازه کلی گشتم استعدادیابی میکنم چندتا مدافع مرکزی عالی پیدا کردم، برا هر کدوم پیشنهاد میدادم یا سر و کله رئال پیدا میشد، یا بارسا، یا لیورپول و آرسنال و چلسی :(((
سلام.
یکی پیدا نشد یه راهکار بده واسه اسم بازیکن ها،جالبه که توی فروم های خارجی هم چیزی پیدا نمیشه.
من از همین سایت دانلود کردم ولی وقتی نظر گذاشتم مدیر پاک کرد حرفمو.
من همه صفحه هارو خوندم.یکی بگه باید چیکار کنیم اسما درست بشه.
من چون چنین مشکلی نداشتم نمیتونم کمکی بهت بکنمنقل قول:
باز هم سرچ کن
امیدوارم دوستان اگه اطلاعی دارن بهت کمک کنن چون بازی با اسامی فیک جذابیتی نداره
سلام رفیق.نقل قول:
این صفحه رو ببین در مورد درست کردن اسامیه ممکنه کارتو راه بندازه. یه فایل هم برای دانلود داره.
این راه حل رو به کار بردم.کلن از روش All استفاده کردم.نمیدونم مشکل از کجاست که نمیشه.
من از صفحه ی اصلی سایت دانلود کردم منیجر رو.شما هم از همین سایت دانلود کردی؟
دوستان اگه کسی میتونه 1 سیو از این بازی با اسم درست از تیم یوونتوس بزاره.
سیو رو کسی تست کرده؟
دوست عزیز مشکل از بازی که سایت گذاشته است ...
از یک سایت دیگر دانلود کن مشکل حل میشه
مربوط به کرک میشه
مشکل حل شد.
با پچی که یکی از دوستان تو این صفحه گذاشته مشکل حل میشه.
چرا بازی برای من بعد از اینکه تقوبم میره روی 14 ام کرش میکنه ؟؟
مشکل کرکه ؟ کرک مال 3dm هست
لطفا راهنمایی کنین :n35:
سلام دوستان.....اقا فیفامنیجر امسال نیومده؟ آپدیتش هست که به امسال بروز بشه؟
از بین فوتبال منیجر و فیفامنیجر کدوم بهتره؟
دوستان یکی میتونه ی ادیتور سالم واسه نسخه 15.1.3 بزاره؟ ممنون میشم:n40:
با تیم زنیت تیم خیلی قدرتمندی ساختم، فقط حیف که تو اروپا نیستم
فقط حیف شد که حدود 40 میلیون از بودجمو مجبور شدم برا خرید چندتا بازیکن روس هزینه کنم تا بتونم قوانین لیگ رو رعایت کنم
الان تیمم تقریبا تکمیل شده
فقط موندم با 10 میلیون باقیمونده لوکا جوویچ رو بخرم یا نه
به خاطر همین فعلا بازی رو قطع کردم تا سر فرصت در موردش تصمیم بگیرم
:n16:
سال جدید رو به همه منیجربازهای عزیز تبریک میگم و امیدوارم سالی توأم با سلامتی و موفقیت داشته باشین و همچنین مربی مجازیتون هم خوب نتیجه بگیره:n10:
من یه مدت پیش چند فصل بازی کردم و مشکلی نبود. (ویندوز XP)
از چند وقت پیش دوباره از اول شروع کردم به بازی کردن بعد از یه فصل و نیم وقتی میرسم به یه تاریخ خاص کرش میکنه و حتی با اینکه برم تعطیلات و خود بازی اتوماتیک جلو هم بره باز همونجا کرش میکنه. از سیو های مختلف لود کردم ولی فایده نداره. الان نمیدونم چیکار کنم! ( ویندوزم XP بود و تازه کردمش 7 )
سلام به همه دوستان امیدوارم تعطیلات عید به همه خوش گذشته باشه و سال خوبی رو هم پیش رو داشته باشند
خوب من هم بالاخره با قهرمان کردن مالاگا در جام یوفا ان هم در سال سوم مربیگریم با پایان قراردادم از این تیم جدا شدم ( عمرا اگر با توجه به بودجه و بازیکنان تیم میتونستم قهرمان لیگ بشم ان هم با وجود رئال و بارسلونا ولی حداقل دو سال آخر جزو 4 تیم بودم ) حاصل کار در مالاگا هم یک قهرمانی جام یوفا و یک سوپر کاپ اسپانیا بود که هر دو در سال سوم بدست اومد ، بعد از پایان قرارداد سه ماه بیکار بودم تا اینکه AS ROMA یوآخیم لو رو از مربیگریش برکنار کرد ( از 7 بازی اول لیگ 3 برد و 4 باخت داشت و تیم 9 جدول بود ) من هم برای مربیگری رم اپلای کردم و مربیش شدم ، فقط در گفتگوهام جو گرفتم انها گفتند میخواهیم تیم بره جام یوفا من قول جام باشگاهای اروپا رو دادم البته بیراه هم نگفتم چون در 13 بازی که مربی رم بودم 10 برد و 1 مساوی و 2 باخت داشتیم که الان رتبه سوم جدولم در رقابتی شدید با میلان و ناپولی برای جایگاه سوم ، یوونتوس که دست نیافتنی شده و احتمالا برای 7 مین بار پیاپی قهرمان میشه ولی هدف امسالم رسیدن به جام باشگاهاست و سال بعد قهرمانی لیگ ایتالیا