دقيقآ درست فهميديننقل قول:
Register With Any Characte مربوط هست به Mobile timesheet recording and reporting
Printable View
دقيقآ درست فهميديننقل قول:
Register With Any Characte مربوط هست به Mobile timesheet recording and reporting
برنامه اي براي قراردادن video بعنوان Ringtone
هردوتا فايل داخل فايل زيپ شده بايد ساين بشن:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
More:
SkyeTones - What does it do?
SkyeTones allows you to play ANY supported video clip as a Video Ringtone!
- No more paying for any of your Video Ringtones!
- The smartest, easy to use Video Ringtone player available
- Download videos from the Internet, PC or create your own video ringtones using the handicam feature of your phone
- Allows you to set a video ringtone to a Profile or a Contact
- Incoming calls will play the video clip assigned to that Contact or Profile
- Multiple language support (English, French, German, Spanish, Italian, Portuguese, Simple & Traditional Chinese)
Compatible Devices
Nokia 3250 (S60 3rd Edition)
Nokia 5500d (S60 3rd Edition)
Nokia E50 (S60 3rd Edition)
Nokia E60 (S60 3rd Edition)
Nokia E61(S60 3rd Edition)
Nokia E62 (S60 3rd Edition)
Nokia E70 (S60 3rd Edition)
Nokia N71 (S60 3rd Edition)
Nokia N73 (S60 3rd Edition)
Nokia N80 (S60 3rd Edition)
Nokia N91 (S60 3rd Edition)
خوشبختانه نيازي به ساين كردن نداره
More:
Screenshot v2.60.SymbianOs9.1.S60v3
Easily capture screenshot on your Symbian OS mobile phones.
Screenshot for Symbian OS is a FREE program to take screenshot on your Symbian OS mobile phones (UIQ or S60).
You can capture screenshot and save it to a file in JPEG, PNG, BMP or MBM format.
The screenshot can be sent directly to a PC via Bluetooth or infrared and another mobile phone.
Furthermore, you can customize the shortcut key, file name and delay of capturing.
It supports continuous mode that allows you to capture screenshot every a few seconds.
Supported devices: for Nokia 3250, N71, N73, N80, N91, N95, E50, E60, E61, E62, E70.
ایول
خیلی باحاله
متشکرم عزیز دل.
b-z جان خيلي ممنون خوب داري پيش ميري.
اره عزيز.اين سايته هر چند وقت يهبار قاط ميزنه...نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من کد ريجستر اين دو برنامه زير رو ميخوام:
1.phone guardian v1.0.0
2.symot drawsms
اولي براي محافظت گوشي
دومي براي ارسال pic sms
تو رو خدا کمکم کنید
اگه کد پیدا نشد اگه میشه یه برنامه شبیه اونا لینک بدین که ریجستر شده باشن.ممنون
بازم ممنون
من کد اینو میخوامنقل قول:
کد ریجستر یا همون فعال سازی خداییش انقدر لازمه
سلام میشه این برنامه ای که میگی رو بذاری ما هم دانلود کنیم یا لینک تاپیکش رو بدی؟ ممنوننقل قول:
راستی کرک شده هست؟ یا کد مد داره؟
برنامه ارسال مسیج تصویری که کرک شده هست شما دیگه چیش رو میخوای؟؟؟
البته نسحه 1.4 که معرفی کردند کرک شده .
قربون همتون
یه منشی واسه ان 73 معرفی کنین
البته اگه auto pilot باشه واسه دانلود خیلی خوبه
Mrz_A جان گفته که رو ان 73 جواب گرفته
اگه در دسترس هست بزارین ما هم بدانلودیم
ممنون
به نظر من بهترین منشی برنامه ی voice inbox هست چون تنها برنامه ای هست که شخص تماس گیرنده صدای محیط رو دریافت نمیکنه و فقط صدای ضبط شده براش میره . البته این منشی در برنامه ی Advanced call manager هم هست اما به صورت اختصاصی و جداگانه هم ساخته شدهنقل قول:
برنامه اي براي روشن كردن فلش گوشي
كد رجيستر :25600
Mobile Systems QuickWrite v2.20 S60v3 Regged-BiNPDA
Registration Code: 39598-50704
.
More:
Faster and Smarter Text Entry!
With QuickWrite you can reduce the typing time several times and increase the writing accuracy on your S60 phone. The program predicts the word you are typing, using a predefined spelling dictionary. QuickWrite will provide writing assistance in almost any application on your phone whenever you start typing - just a few compatible programs are messaging, web browsing, calendar, phone book, notes and many other.
QuickWrite Features
* Word suggestions are sorted by frequently of use to speed up your text entry - QuickWrite suggests the words that you use most first;
* Fast performance and low usage of phone resources;
* Multilanguage support;
* Ability to customize the spelling dictionaries- add and delete words;
* Highest level of word suggestion list customization
Compatible with all Symbian S60 3rd Edition phones
همون ورژن قدیمیه ؟نقل قول:
QuickOffice Premier v4.0.19.2 S60v3 Symbian OS9.1 Unsigned Cracked-BiNPDA
فكر كنم دوستان آشنايي كامل با اين برنامه رو دارن ورژن 4.0.19.2 تازه رليس شده .
هردوتا فايل داخل فايل زيپ بايد ساين بشن :18:
More:
Quickoffice is the First and Only Mobile Office Suite product to offer Complete Editing of Word®, Excel® and PowerPoint® for S60 Phones.
Near Desktop Level Functionality and Advanced Editing of text, lists, tables, style, and formatting.
Add images to Word and PowerPoint documents.
Complete graphical editing.
Performs Faster, Better Rendering.
Zoomview lets you pick the display size that's best for you.
Support For Complex Formulas.
No Data Loss.
FREE Software Updates delivered to you with our unique and proprietary Quickmanager™ on-device portal system.
FREE Office Templates, e-Books, and Games!
A significant improvement over its predecessor. The improved formatting options, display and editing of pictures, and the formatting and editing of tables adds greatly to the product's usability.
آقا تو رو خدا این ساین کردنو به ما هم یاد بدین تو سایتش symbiansigned.com چه جوری باید اکانت بگیریم و بعدش باید چی کار کنیم؟نقل قول:
برنامه چراغ قوه کدومه؟ برای ان73 میخوام.
عزيز سلام ، مرسي از پستت برنامه را ساين كردم،ولي هنگام نصب روي گوشي مشكل دارد چرا؟نقل قول:
Error: unable to install component ...
هردوتا فايل بايد ساين بشن اگه ورژن ديگه اي دارين آنيستال كنين . ستينگهاي آپمنيجر رو چك كنين .نقل قول:
تست شده روي n80 , n73 , n93 .
آموزش كامل Sign دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ميتونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگيريد . :20:نقل قول:
تو سایت symbiansigned چه جوری اکانت بگیرم؟ همه گزینه های ستاره دار رو پر می کنم ولی وقتی register now رو می زنم بر میگرده همون صفحه اول و ایراد کار رو نمیگه اگه راهنمایی کنین ممنون میشمنقل قول:
برنامه های شما به درد ان 70 هم میخوره دیگه .اره؟
منم برای برنامه quick office مشکل دارم.ببینید من هر دو تا فایل رو ساین کردم و روی موبایلم ریختم.
اول از همه که نمی دونم کجا باید quickoffice3 (یعنی قبلی) را uninstall کنم.چون توی appmgr نیست.بعدش وقتی روی فایل اصلیش کلیک می کنم می نویسه که می خوای با قبلی (ورژن 3) جایگزین بشه و من هم می زنم ok. در نهایت این عبارت می آد. unable to install.component is builtin
یکی لطفا من رو راهنمایی کنه که چیکار باید بکنم.
نقل قول:
دوستاني كه مشكل دارن با نصب ورژن جديد اين برنامه - اكثرآ مشكل مربوط به اين ميشه كه ورژن ديگه اي رو نصب دارن روي گوشيشون -آپديت اين برنامه رو دريافت ساين و روي ورژن قبلي آپگريد كنن.
b-z عزیز دستت درد نکنه ولی باید بگم که بازم کار نکرد.گوشی من n73 هست و بعد از اینکه دو فایل ساین شده (ساینشون می کنم) را روی گوشی می ریزم و وارد file manager می شم و روی فایل اصلی کلیک می کنم (دگمه joystick را فشار می دم) می آد که کجا می خوای نصب کنی و من چه مموری گوشی را انتخاب کنم و چه مموری که خودم روش گذاشتم این عبارت می آد.
required application.access not granted
اگه فایل دومی رو هم کلیک کنم بازم همین اتفاق می افته.می شه بگی که روش اینستال من اشتباه است یا اصلا مشکل چیست.بازم از همکاریت بینهایت تشکر می کنم.
b-z aziz nemishe .. man N73 dara ro n73 ver 3.6 hast khod bekhod ...vaghti in ver 4.19 hamon error mideنقل قول:
دوست من ميتونيد از آپديت استفاده كنيد اميدوارم اينطوري مشكل حل بشه . :12:نقل قول:
نه b-z جان تو پست 548 گفتم که update هم جواب نداد.
بله مشكل دارد و نصب نميشود باز مرسينقل قول:
نقل قول:
damned:بله مشكل دارد و نصب نميشود باز مرسي
دوستاني كه مشكل دارن با نصب QuickOffice Premier v4.0 مشكل دارن با Sign كردن و نصب دوتا فايل زيپ Update اگه مراحل رو درست رفته باشن ميبايستي مشكلشون حل بشه . چون روي n73 , n93 كه OfficeSuite v3.0 خودشون بصورت Built in دارن جواب داده .نقل قول:
shahi-007:نه b-z جان تو پست 548 گفتم که update هم جواب نداد.
ضمنآ بهتره براي دونستن اطلاعات بيشتر در مورد اين دو ورژن يه سري به لينكهاي زير بزنيد :12:
برنامه تبىيل موبايل به وب كم واسه 7610 ميخوام !!!!!!!!!
روی N73 چطوری تم نصب کنم ؟؟؟ و اینکه برای N73 باید از چه برنامه هایی استفاده کنم ؟( سیمبیان چند باشه ؟ اسم انگلیسی رو کامل مینوسید ؟)
راستی برنامه تبدیل موبایل به وبکم و فارسی نویس برای سری 60 ورژن سوم نیومده؟
1.واسه آپگرید کردن 3250 اطلاعات می خوام.
تو کدوم تاپیک هست هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
2 . نرم افزار resco photo viewer v4.43 کی جنش خرابه IMEI گوشی رو رقم آخرشو هر کاری میکنم نمی تونم توش وارد کنم اگه سریالشو کسی داره بزاره ممنون
راستی جناب b-z عزیز.توی ساین کردن اونجا که IMEI رو می خواد من نمی دونستم چی بذارم همونی که توی آموزش pdf آمده بود رو گذاشتم اگه غلطه بگید.
و بعد از اون پایین همون صفحه اونجایی که باید یه سری موارد (13 تاست) را از ستون چپ به ستون راست اضافه کنیم من طبق نوشته pdf دو تا آخری را اضافه نکردم.اگه اشتباست بگید چون ممکنه برای همین این office کار نمی کنه.گوشی من n73 است.
IMEI گوشي خودتونو بايد بزارين دوست من . موارد ديگه رو هم رجوع كنين به همون فايل pdf . :20:نقل قول:
b-z جان از اینکه درساین کردن برنامه ها کمکم کردی ممنون ولی انگار گوشیم با این برنامه ها مشکل داره برنامه ها نصب میشن ولی موقع نصب کرک این پیغام میاد که من نمی دونم چیه اگه راهنمایی کنی ممنون میشم :
Ceritificate may not yet be valid , is expired or phone,s date setting may be incorrect.