کسی از دوستان اینجا هست که نمایندگی شاتل رو داشته باشه؟یه چند تا سوال مهم ازش داشتم
Printable View
کسی از دوستان اینجا هست که نمایندگی شاتل رو داشته باشه؟یه چند تا سوال مهم ازش داشتم
با سلام خدمت دوستان
این مودمای زاکسل که شاتل میده خوبه ؟
میرزه به خاطر مودمی که میده از طرح پاییزش استفاده کنیم ؟
اصلاً دانلود شبانه ندارم فقط برای وبگردی در طول روز با سرعت بالا میخوام !!
من یه دونه زایکسل تازگی ها از بیرون گرفتم(از شاتل نگرفتم)راضیم...فقط یک کم تنظیماتش ممکنه مشکل تر باشه(در حدی که پشتیبانی شاتل گفته SNR نداره حالا داره ها...طرف بی سواد بوده چرت گفته :n02:)نقل قول:
حالا نمی دونم شاتل از اینهایی که من دارم میده یا نه
کلا این طرحشو توصیه نمی کنم
خیلی پروموشن خوبی هست و به نظر من یک کاسه ای زیر نیم کاسه هس:n02::n02:اگه خط دوم داری و برای خط دومت می خوای این طرح به نظرم به عنوان آلترناتیو خوبه ولی برای استفاده اصلی، من شک دارم :n02:
دوستلن راهی هست که بشه این محدودیت شاتل رو شکست منظورم همین 20 گیگ هست
قبلا ی راه بود با سرور مجازی با ی نوع vpان میشد
آقا نزدیک 10روزه محدود شدم بیرونم نمیام...ارت دارم:n21:
اکو بگیر منم آرت داشتم محدود شدم، دیگه شده بود مثل سرطان که نشه از بدن بیرونش کرد مجبور شدم اکو بگیرم.نقل قول:
من الان اکوی ۱مگ دارم و تقریبا ماهی ۲۰گیگ روزانه و بالای ۲۰گیگ شبانه دانلود میکنم و دارم ماهی ۵۰ و خورده ای هزینه میکنم،با توجه به اینکه با این پول میشه آرت ۴هم خرید از دوستان کسی خبر داره آرت ۴رو روی چند میبندن؟الان سرعتم روی ۲.۲ بستند و نمیخوام سرعتم کم بشه
توی سایت راجب آرت ۴نوشته ۲۰۲۴
یعنی سرعتش روی ۲مگ میبندن؟
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
يك سال پيش آرت4 داشتم سرعت دانلودش حداكثر 130 كيلوبايت بود.نقل قول:
من ميگم همه اكو بخرن چون آرت حساب كتاب نداره و محدود بشي حتماً بايد ميگرن رو بگيري همين اكو رو داشته باش.
شما محدود بودی که سرعتت اینهنقل قول:
محدودیت آرت ها پله ای هست...هر چه قدر دانلود کنی بیشتر محدود میشی
سرعت اولیش همونیه که نوشته
نه محدود نبودم.نقل قول:
دوستان وضع شاتل تو مشهد چطوره؟
سرویس نامحدوش 128 خوبه؟
بعد من 256 محدود رو بخرم شبی 1 گیگ میتونم راحت دانلود کنم یا نه؟
سلام دوستان ممنون میشم در این تاپیک بهم کمک کنید چون امروز دیگه پهنای باندم تموم میشه و می خوام یه سرویس دهنده دیگه رو انتخاب کنم
ممنون از وقتی که میزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکی نمیتونه منو راهنمایی کنهنقل قول:
سلام دوستان من میخوام این ماه از شاتل سرویس art1 بگیرم. حداکثر استفاده در ماه هم ۲۰ گیگ هست. سرعت این سرویس معمولا چند هست؟
آرت 1 سرعت 100 کیلو بایت هست من دارم خوبه اضیم ازش
در مورد وضع شاتل تو مشهد باید بگم که بستگی به منتظقتون داره در آزادگان که عالیه آرت ض رو هم که سرعتشو گفتم
اگه محدود بخای بگیری با شبی 1 گیگ پشت سر هم احتمالش خیلی زیاده به هفته نکشیده محدودت کنن!
این طرح جدیدی که شاتل زده ارزش ثبت نام داره من کارم فقط وبگردی هست
همین که مودم رایگان میده
سلام.
امروز دیدم برام از طرف شاتل sms دادن. گفتن :
مشترک گرامی به دلیل اختلال خارج از شبکه شاتل سرویس adsl شما در 93/8/15,16 از ساعت 03:00 به مدت 8 ساعت اختلال دارد.
این قضیش چیه دوستان؟؟
مزخرف ترین سرویسی که باهاش کار کردم همین شاتل بوده
من سرویس ART3 رو گرفتم که هزینش ۴۳هزار تومنه بعد که با بخش فروش صحبت کردم بهم گفتم ۱۰ تومن واسه این باید بدی ۵ تومن واسه این خلاصه هزینم شد ۶۷هزار تومن
حالا جالبش اینجاست من چند بار تاکید کردم من نامحدود میخوام و دانلودم در ماه خیلی زیاده اوناهم گفتن بله این ART3 نامحدوده و کلی شعر گفتن...
بعد ۵ روز سرعت دانلود از تورنتم از ۲۵۰ (البته نوسان داشت بین ۲۱۵ تا ۲۵۰) شد ۷ کیلو بایت و سرعت IDM مثلا تو سایت های uploadbaz و rodfile حدود ۳۰ کیلو بایت شد ولی سایت هایی مثل ----------- و p30world همون سرعت اصلی (حدود ۲۵۰ کیلو بایت)
حالا امروز دهمین روز سرعت تورنت که همونجوری افتضاح باقی مونده سرعت IDM هم از سایت های بزرگ این
دوستان متاسفانه به طور آشکار کلاهبرداری میکنن نه فقط شاتل بلکه بقیه سرویس دهنده ها
من دوباره میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم سرویس ۱مگابایت نامحدود که دانلودم همون ۱۲۸ کیلوبایت حداقل صریح و واضح میگن اگه سرعت به اصطلاح ۲۵۶ نامحدود میخواین سرعتتون بین ۸ نفر تقسیم میشه ( البته اینم واسه خودش ستمیه) و سرعت دان شما ۳۲ کیلو بایت
و واقعا همون سرعت ۳۲ کیلوبایت هست
دوست عزیز بیشترین سرعتی که با 256 میشه گرفت 32 هستنقل قول:
این اشتباهو خیلی ها می کنند
سرعتی که قرار داد می بندید و به اسم پهنای باند ارائه میشه بر اساس بیت(bit) هست
سرعت دانلودتون که idm نشان می ده بر حسب بایت هست
هر بایت 8 بیت هست
یعنی سرعتی که قرارداد می بندید تقسیم بر 8 باید بشه تا سرعت دانلودتون را نشان بده
اینکه میگید مخابرات 1 مگابیت می ده که سرعت دانلودش 128 کیلوبایت هست عالیه...یعنی اگه 24 ساعته سرعتتون اینقدر باشه سرویستون نزدیک به dedicated هست
سرویس های نامحدود شاتل هم در اصل محدودیت دارن و به صورت پلکانی سرعت دانلودتون کم میشه
توی کل این تاپیک در موردش توضیح داده شده و توی قرارداد و سایت هم هست
ولی این مسئولین فروش شاتل از بس کلاه بردارو اشغال هستند توضیح روشنی نمی دن(البته من سرویس های آرت شاتلو خیلی دوست دارم و به همه هم توصیه می کنم)
شما هم دیگه دنبال سرویس های نامحدود کیلویی نباشید:n02:مخابرات خیلی از شهر ها که این سرویس را برداشته،خود تهران هم انگار دیگه برای سرعت های بالا ارائه نمیشه
من 2-3 روز پیش اختلال داشتم===>نقل قول:
پکت لاست بسیار+پینگ بد+سرعت دانلود خیلی کم
من که ارت3 گرم سرعتم 100-120 بود(یعنی با آرت1 فرقی نمیکرد) اسمی نامحدوده و دنبال پول مفت و اجرا قانون مسخرشون هستن....نقل قول:
سلام
از بچهها کسی میدونه این سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
سلام
بچهها کسی میدونه سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل تبادل ترافیک سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
مشکل این کشور و خیانت کاراش اینه طعمه نیتروگلیسیرینو نچشیدندنقل قول:
ولی امیدواریم یه روزی درست میشه
مشکل اینجاست که مخابرات دیگه نامحدود بالای ۵۱۲ نمیدهنقل قول:
من این سیاست رو پیش گرفتم.سرویس اکو میخرم و روزی ۱گیگ روزانه برای وبگردی استفاده میکنم و بالای ۱گیگ هم شبانه دانلود میکنم
بدین ترتیب با صرف هزینه ۷۰تومن در ماه تقریبا ۷۰گیگ دانلود میکنم(۳۰تا روزانه و ۴۰تا شبانه)
اگه مخابرات ۲مگ نامحدود میداد ۱لحظه معطل نمیکردم
حالا نمیدونم با آرت ۴ یا ۵ میشه اینقدر دانلود کرد با سرعت ۲مگ؟!کسی میدونه؟!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
سلام دوستان
من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
گزینه دیگه ای هست؟؟
با این اوصاف اصلا سمت شاتل نیا چون با هیچکدوم از سرویسهای شاتل نمیشه بیشتر از (نهایتاً) ۳۰ گیگ در ماه گرفت.نقل قول:
من سرویش ماهیانۀ یک مگ اکو دارم و هر دورۀ من از ۲۸ـم ماه شروع میشه. این ماه با حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود شدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متغیره یعنی عملا از یک شب به بعد من اینترنت ندارم. (میتونید عکسها رو ببینید.)
:|نقل قول:
میمونه نامحدود فن آوا 70 تومن که اونم معلوم نیست بعدا کاری بکنه یا نه ( محدودیت حجم )
یا برم بچسبم یه 512 نامحدود مخابرات بگیرم :|
قربونت برم همون بچسب به مخابرات این سگ حرومیا فقط دنباله پولننقل قول:
کارمون به دایل آپ نکشه ما همین 512 رضایت میدیم .به جا پیشرفت پسرفت میکنیم فقط :)
از اول ماه سرویس شبانه رو فعال کردم و هنوز به ۲۰گیگ نرسیده کارم به اینجا کشید
اینم بگم که حداقل ماهی ۶۰تومن ازشون ترافیک میخرم(اکو ۱مگ دارم)
از اول ماه سرویس شبانه رو فعال کردم و بعد از ۲۰گیگ دانلود کارم به اینجا کشید...
در ماه ۶۰تومن ترافیک ازشون میخرم(اکو ۱مگ)
فقط امیدوارم شاتل با تمام مزخرفی و آشغال بازیاش مثل پارس آنلاین نشه.
حتما شنیدید که پارس میخواد از اول آذر ترافیک شبانه رو حذف کنه و به جاش اونو نیم بها حساب کنه.
و مثل اینکه تا چند وقت دیگه همه شرکتها باید این کار رو انجام بدن.
واقعا برای این اوضاع اینترنتمون متأسفم.
خدارو شکر پس شاتلو جمع نکردم بیام پارس :n20:
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
سلام.شاتل اگر اینترنتی ثبت نام بشه چه مدارکی نیاز داره؟ممنون
سلام دوستان کسی نامحدود شاتل داره سرعت 2mg میخواستم 3 ماه قیمت داره بگه ممنون
رفقا الان سرویس آرت1 دارم و هرماه قیمتش تغییر میکنه ماه پیش 28400 فاکتور زده بود این ماه 29300! چرا هر ماه قیمت تغییر میکنه؟واسه شما هم اینجوریه؟
برای من چند ماه اینطور بود دلیلش هم میزان تخفیفی بود که به من میدادنقل قول:
بعضی وقتا 800 تومن بهم تخفیف میداد بعضی موقع ها بیشتر بعضی وقتا هم کمتر ...خیلی از موافع هم تا ریال آخر سرویسشو میگرفت
ولی یک ماه که سرویسش آشغال بود هزینه 20 روز سرویس را بهم برگردوند:n01:
این همه صبر کردم تا پارس آنلاین پورتاش تو منطقمون زیاد شه که این قضایا پیش اومد :n27::n23::n03:
دارم داتک میگیرم،خدا کنه خوب باشه؛ یه خوبیش اینه که 90%اش مجانیه....
اگه خوب بود بهتون میخبرم :n06:
اگه پشت سر هم، هرشب بالای 2گیگ دانلود کنی، روز سوم یا چهارم محدودی ولی اگه شبی کمتر از 2گیگ دانلود کنی(هرشب حدود 1گیگ) احتمالا تا نزدیکای آخر ماه محدود نشی...نقل قول:
اگه همش از سرور داخلی دانلود کنی،سرور داخلی محدود میشی و دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی ولی اگه دانلودات از سرور خارجی باشه، سرور داخلیت دیرتر محدود میشه و محدودیته سرور خارجی رو میتونی دور بزنی و وقتی محدودیته سرور خارجی رو دور بزنی،بعد چند روز ، شاتل جفت سرورتو محدود میکنه و کلا محدود میشی...
در نهایت اینکه اگه دانلودری و هرشب میخوای دانلود کنی، سمت شاتل نیا...