توی شبکه اجتماعی لاین لاین رسمی منچستر یونایتد
یک سری quizگذاشته درباره باشگاه و بازیکناش در صورت درست جواب دادن و برنده شدن گفتن پیراهن امضاء شده فالکائو میدن:n02:
Printable View
توی شبکه اجتماعی لاین لاین رسمی منچستر یونایتد
یک سری quizگذاشته درباره باشگاه و بازیکناش در صورت درست جواب دادن و برنده شدن گفتن پیراهن امضاء شده فالکائو میدن:n02:
در نیمه اول همونطور که فکر می کردم گل خوردیم و گل زدیم !
دفاع کاملا تویه بازی رویه زمین آرسنال آسیب پذیر هست؛ اونم با حضور اسمالینگ ! رویه گل اول هم دقیقا یار مستقیمش رو ول کرد و همون بازیکن هم راحت گل زد !
از طرفی تویه فاز حمله خیلی کم تعداد هستیم، عملا رونی و فلاینی اونجا هستند و توپ ها هم فقط سانتر میشن ! از همون طریق هم رونی رویه سانتر عالی دی ماریا گل زد. این گل ها رویه تک موقعیت ها شاید به وجود بیاد و نمیشه بهشون دلخوش کرد.
نمی دونم چرا از ماتا استفاده نمیشه ! این سبک بازی، سبک بازی دلچسبی نیست، با اون بازی همیشگی منچستر که چندین و چند پلن برای گل زدن داشت، خیلی متفاوت هست، الان صرفا توپ ها به جناحین برای سانتر ختم میشه.
بر خلاف محمد، من رو گل اول هم والنسیا رو مقصر میبینم، امشب کاری کرد (والنسیا و ایضا اسمالینگ با اون سوتیش که نصفه جون شدیم و موقعیتی که قبل گل ولبک خراب کرد) که آخرین امیدمون برای کسب جام بر باد بره.
تو نیمه دوم خطاهای بی مورد زیاد داشتیم. داوری هم که افتضاح بود! اخراج دیماریا که آخرش بود!!
فن خال هم خیلی زود تعویضا شو خرج کرد و به نظرم میتونست به جای فلینی، فالکائو رو بیاره.
بهترین بازیکنمون هم دخه آ بود.... این وضعیت بخواد باقی بمون و دخه آ اینقدر موقعیت بگیره و خط حمله کاری نکنه، بعید نیست دخه آ هم بره رئال...:n27:
افتضاح فن خال در این فصل کامل شد
باختن به این آرسنال هنر زیادی میخواست که فن خال به خوبی از پسش بر اومد:n34:
نمیدونم چی تو کریک دیده بازی به این حساسی ازش استفاده کرده - ماتا هم که نقش نخودی در تیم فن خال داره همیشه باید ذخیره بمونه
تاکتیک تیم فقط شده سانتر و توپ ریختن روی سر فلینی
مدافعای منچستر هم که یک سوتی در حد المپیک دادن تا با گل ولبک از جام حذفی کنار بریم
یک جام مفت از دست داد با این مسیر آسونی که امسال توی جام حذفی داشت:n29:
یه پله دیگه به اخراج فن خال نزدیک شدیم و من یکی با این بازیا میترسم از عاقبت این تیم.........
فرگوسن الان فکر کنم بیشتر از اون موقع که رو نیمکت بود داره حرص میخوره.....
اگه یه نفر تمام سعیشو هم میکرد نمی تونست اینقد اشتباهی که فن خال تو این فصل انجام داد رو باهم مرتکب بشه!! چرا باید بعدِ این همه مدت یه ترکیب رو اینقد بد بچینی که مجبور بشی تعویضا رو اونطوری از دست بدی!!
فقط یه لحظه تصور کنید دخیا نبود...
چطوری به بازیا لیگ امید داشته باشیم و گرفتن سهمیه با این وضع تیم!
الان فن خال بخوان رد کن چه گزینه ای در دسترس هست برا فصل بعد :n36:
ای کاش سال آخر حضور فرگوسن مدیرای باشگاه میتونستن رضایت پپ برای اومدن به منچستر یونایتد بگیرن
اگه لیورپول همون تیم آماده فصل قبل بود و در کورس قهرمانی بود الان فن خال هم به وضعیت مویس دچار شده بود و فقط باید برا چهارمی لیگ میجنگید:n23:
افکار فن خال اساسی نم کشیده در جام جهانی هم اگه اون دایو روبن و اشتباه داور مسابقه نبود شاید جلو مکزیک کار هلند تمام شذه بود :n15:
برای اولین بار در طول عمرم برای لیورپول آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم جام حذفی امسال ببرن:n02:
کلا کاری به نتایج فن خال ندارم !نقل قول:
یه پله دیگه به اخراج فن خال نزدیک شدیم .........
ولی 2 تا گزینه رو در نظر باید بگیرید
اول اینکه چه مربی درجه اولی الان بیکاره بیاد منچستر ؟؟
و اینکه چه کسی بیاد ؟
گزینه دوم و مهمتر
اگه قرار باشه هر مربی بیاد و بد کار کنه اینجوری تا چندین سال باید مربی منچستر عوض بشه
پارسال مویس اومد و تغییرات خودشو داد و بازیکن های خودشو اضافه کرد
امسال هم فن خال اومد و تغییرات خودشو داد و بازیکن های خودشو اضافه کرد !
این همه تغییرات و تغییر سیستمی نیاز به زمان نداره ؟
چنتا از کلیدی ترین بازیکن های خط وسط و مهاجم تو این 2 فصل اومدن
فکر کنم نتیجه گیری در مورد فن خال خیلی زود باشه !
با این رویه که دوستان میگن هر فصل تیم باید مربی عوض کنه و بازیکن جدید اضافه کنه
این همه تغییرات خیلی سخته هماهنگ کردنش !
خودم که بازی های رئال رو دنبال میکنم مورینیو هم اوایل اومدنش به رئال تو اولین فصلش چیکار کرد ؟
یا همین فصل قبل تو چلسی !
تو رئال بعد 2 فصل و تو چلسی هم دقیقا بعد 2 فصل قهرمان لیگ شد !
خیلی زوده یه مربی همون فصل اول ازش انتقاد بشه ! (( البته نظر شخصی خودم به عنوان یه بی طرف بود - نظر دوستان محترمه:n01: ))
نه دوست عزیز بحث سر تعویض فن خال نیست من حتی پارسال با کنار گذاشتن مویس هم موافق نبودم چون خود فرگوسن جمله ش این بود به طرفدارا حالا وظیفتون حمایت از مربی جدیده وقتی مویس کنار گذاشته شد یه جورایی تمامی حرفایی که در حمایت ازش زده بود بی معنی شد . خود فرگوسن هم از همون ابتدای حضورش در یونایتد 3تا 3تا جام نگرفت که! بحث سر اشتباهاتیه و حرکاتیه که فن خال انجام داده و نمیشه که انتقادم نکرد و همه چیزو عالی دید و واقعا به عنوان طرفدار یونایتد امیدوارم آخر کار فن خال نباشه چون این مربی عوض کردن مدام اصلا برای یونایتد خوب نیست همه احتاج به فرصت دارند حتی اون مویس بیچاره هم این حق رو داشن به نظر من.نقل قول:
اما باور کنید این آرسنال باختن نداشت اونم تو اولدترافورد واسه همین یه کم از روی هیجان حرف میزنیم :n28:
کلا تاکتیکمون سانتر رو سره فلینی شده در حالی که ماتا رو نیمکته
حسین جان رویه گل اول درسته که اون سمت، پست والنسیا بود ولی دقیقا قبل از اینکه پاس به اون بازیکن داده بشه اسمالینگ به اون چسبیده بود و اگه بی دلیل به سمت مرکز خط دفاع حرکت نمی کرد و همون موقعیتش رو حفظ می کرد، قطعا اون گل به ثمر نمی رسید چون اون بازیکن دیگه اینطوری خالی نبود.
من خیلی کم از والنسیا به عنوان یه بازیکن با تجربه اشتباه دیده بودم؛ کاش قبلا دیده بودم ولی تویه این بازی نمی دیدم !! نکته این بود که به نسبت قبل مدافعان خیلی بیشتر با دخیا بازی می کردن (پاس های رو به عقب) که در چند صحنه هم بسیار فجیع بهش پاس دادن ! این خودش یه ضعف بود !
اما فن خال ..
به نظر من هم خیلی بهتر می تونست ترکیب بچینه ! یه زمانی میگه رونی دیگه نوک حمله بازی نمی کنه ! یه دفعه دوباره رونی رو میاره نوک حمله ! آخه نیمه اول تیم چه استراتژی واسه حمله داشت ؟! دی ماریا کاملا با والنسیا لب خط بازی می کردن ! اوایل نیمه دوم رویه یه صحنه دی ماریا رویه پاس فلاینی نفوذ کرد که ضربه آخرش خوب نبود؛ این اون دی ماریا بود که ما می خوایم نه اینکه تبعیدش کنیم لب خط و بگیم حق نداری به محوطه جریمه هم نزدیک بشی ! فواصل بین بازیکنان خیلی زیاد بود؛ وسط زمین ما عملا خالی بود و توپ فقط و فقط به جناحین ختم میشد.
چرا ما از بازیکنی مانند ماتا استفاده نمی کنیم ؟! مگه کم بازیکنی هست ؟! همکاری ماتا - دی ماریا - رونی - فالکائو (فن پرسی) فوق العاده بود ولی نمی دونم چرا وقتی چنین ابزاری داریم، ازش استفاده نمی کنیم ؟!
تعویض های اول نیمه دوم چرا انجام شدن ؟ اگه فیل جونز آماده بازی بود، چرا بجای اسمالینگ از ابتدا بازی نکرد؟ چرا در شرایطی که بازی 1-1 هست و می دونیم سخت می تونیم به گل برسیم، 2 تعویض در فاز دفاعی همزمان و اون هم در اول نیمه دوم انجام میشه ؟! و چرا زمانی که گل می خوایم چرا فالکائو نباید به بازی گرفته بشه ؟! اون صحنه ای که به فلاینی یه پاس خیلی خوب تویه محوطه جریمه داده شد، توپ رو خیلی خوب استپ کرد ولی موقع برگشت به توپ نرسید، اگه یه بازیکن با ذات مهاجم بود رو حتما گل می کرد ! استفاده از فلاینی در فاز حمله پلن B تیم بود، حالا شده پلن A؛ بدون پلن B !
به نظرم اشتباهات صورت گرفته خیلی واضح هست و واقعا نمی دونم تویه سر فن خال داره چی می گذره. بازیکنان در زمین باید دستورات فن خال رو اجرا کنن، پس این عدم شادابی و سبک بازی رو قطعا باید متوجه فن خال دونست. اگه یادتون باشه تویه بازی های قبلی هم که تیم برنده میشد باز هم از نحوه بازی راضی نبودیم. الان که باختیم که جای خود داره. جام رو بسیار مفت از دست دادیم !
گرچه اصلا طرفدار تعویض پی در پی مربی نیستم ولی من با تعویض فن خال چندان مخالف هم نیستم؛ منچستر تیم کمی نیست که مربی براش قحط باشه. شاید آنجلوتی، شاید پپ ، شاید سیمئونه، نمی دونم، خیلی اتفاقات ممکن هست بیافته. بحث من سر این هست که این سبک بازی مناسب منچستر نیست. اگه قرار این سبک ادامه پیدا کنه، در نهایت مطمئن باشید فن خال از تیم کنار گذاشته خواهد شد. شاید خیلی از مربیان فوق العاده باشن ولی در یه تیم موفق نباشن و در یه تیم دیگه خیلی موفق باشن. باید دید کی به کجا تعلق داره. باید دید تفکرات یه مربی مناسب کدوم تیم هست. در زمان فرگی تیم واقعا چندین و چند برنامه برای رسیدن به گل داشت، خیلی تاکتیک پذیر تر بود ولی الان اصلا اون انسجام و تاکتیک رو نمی بینیم، با وجود اینکه بحران مصدومیت رو هم پشت سر گذاشتیم تقریبا.
شرایط مساعد نیست و با این وضع نمیشه به سهمیه هم امیدوار بود چون بازی های سختمون هنوز باقی مونده. ضعف های بسیاری به طور واضح داریم که در مقابل تیم های قدرتمند خیلی راحت کار دستمون میده !
فکر می کنم انتقاد در این مسئله است که بهبودی مشاهده نمیشه در شرایط و کیفیت فوتبال تیم. الان یونایتد نسبت به اول فصل یا فصل گذشته نه بهتر بازی می کنه و نه بهتر نتیجه می گیره. تفاوت با مورینیو اینه که پیشرفت در کار مورینیو دیده می شد در اون فصل ها، تیم بهتر از قبل بازی می کرد و اینقدر هم خرج در سال اول انجام نداده بود. وقتی تیمی نزدیک 120 میلیون پوند بازیکن اضافه می کنه به تیم (144 میلیون خرید و حدود 25 میلیون فروش / بدون در نظر گرفتن فالکائو)، انتظارات بیشتر هست نسبت به اینکه "حالا بعد از 30 هفته تیم هیچ پیشرفتی نداشته بهتره بهش فرصت بدیم"...نقل قول:
فن خال: بازی را به خودمان باختیم
فن خال بعد حذف از جام حذفی بدست آرسنال گفت :" وقتی برد را به حریف تقدیم می کنید طبیعتا ناامید می شوید چون به خودتان باختید . بازیکن ها خیلی ناامید شدند و پشت سر گذاشتن این شکست برای شان دشوار خواهد بود . گل دوم را ما به آن ها تقدیم کردیم . بهترین بازیکن تیم من دچار اشتباه شد و این قطعا برایش ناامید کننده خواهد بود . مسلما این کار را از روی قصد انجام نداده است .
تیم من برای بازی امشب انگیزه زیادی داشت . بازیکن هایم ناامید هستند چون می دانند که باید نتیجه متفاوتی رقم می خورد . بازی با ده نفر دشوار است ولی تا آخر جنگیدیم . بازی را به خودمان نه حریف باختیم و این ناامید کننده ترین نکته است .
مثل گل ولبک در فوتبال زیاد اتفاق می افتد چون خیلی از بازیکن ها در مقابل تیم سابق شان بازی می کنند و طبیعتا انگیزه زیادی هم دارند ولی امشب من فکر می کنم که خودمان گل را تقدیم آن ها کردیم . اینکه ونگر او را در نوک خط حمله اش قرار داد تعجب آور نبود .
دی ماریا می داند که در اسپانیا هم نمی تواند به داور دست بزند بنابراین حرکات هوشمندانه ای نبود ولی کنترل احساسات در چنین بازی هایی آسان نیست . من با او صحبت کردم و نظر من را می داند ولی باید یک بار دیگر صحنه را ببینم . فکر می کنم به داور دست زد و این کار در همه کشورها ممنوع است و همه بازیکن ها این را می دانند بنابراین آنخل بهانه ای ندارد . من قبل بازی در مورد اخراج نشدن در این بازی هشدار داده بودم ."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دقیقا منم همین رو با خودم میگم که تویه سر فن خال چی میگذره؟ چون بعضی از اشتباهاتش خیلی فاحش هست و هیچ چیزی اندازه یک دنده گیش عذابم نمیده اون از پستای غیر تخصصی که بازیکنا بازی میکنن. وقتی هررا داره همون کار کریک رو وسط زمین میکنه اون تعویض معنیش چی بود. نیمه دوم یعنی نیمه مربیارو فن خال کاملا به ونگر باخت اونا بازی رو به دست گرفتن تو اون نیمه و ما عملا داشتیم برای توپ تقلا میکردیم و خطاهای زیادی انجام میدادیم و تعویض سوم و فضایی فن خال برنامه دیشب شو تکمیل کرد. بعضی وقتا فکر میکنی تیم داره بدون مربی بازی میکنه، یعنی به این شدت بدون تاکتیک..نقل قول:
به نظرم اشتباهات صورت گرفته خیلی واضح هست و واقعا نمی دونم تویه سر فن خال داره چی می گذره. بازیکنان در زمین باید دستورات فن خال رو اجرا کنن، پس این عدم شادابی و سبک بازی رو قطعا باید متوجه فن خال دونست. اگه یادتون باشه تویه بازی های قبلی هم که تیم برنده میشد باز هم از نحوه بازی راضی نبودیم. الان که باختیم که جای خود داره. جام رو بسیار مفت از دست دادیم !
فن خال به جای اینکه تو بازی حساسی مثل آرسنال به فالکائو بازی بده برای تیم زیر 21 ساله های باشگاه بازیش داده - دیگه با این اوصاف روحیه ای براش نمیمونه که:n41:
واقعن جمله از عرش به فرش رسیدن برای فالکائو صدق میکنه مهاجم تاپی که در پورتو و اتلتیکو مادرید باشگاه های معتبر اروپایی مشتری پر و پا قرص خریدش بودن کارش به جایی رسیده که با ولبک مقایسش میکنن:n35:
اینم بذارید به حساب باز هم اشتباه فن خال ! جالب اینکه در اون بازی هم گل نزد و بعد از 70 دقیقه هم تعویض شد ! خب دقیقا این باعث له شدن اندک روحیه ای شد که داشت ! بعد از اون بازی هم براش تیتر زدن که آره، در تیم زیر 21 ساله ها هم گل نزد !!نقل قول:
نقش مربی در احیاء یه بازیکن اینجا به خوبی مشخص میشه ! همونطور که می تونه برعکس، باعث تخریبش بشه.
مطمئن باشید فالکائو با رفتن از منچستر دوباره احیاء میشه؛ در اینجا به نظر من هیچ کمکی بهش نشد برای اینکه بتونه خودش رو پیدا کنه. نمیگم خودش مقصر نیست ولی با بازی دادن و اعتماد بهش، می تونست خودش رو پیدا کنه. علاوه بر نبود این دو مورد، سیستم های بعضا عجیب و غریب فن خال، نبود ثبات در ترکیب رو هم بهش اضافه کنید که در نهایت فالکائو رو به انتهای خط رسونده. حیف !
می دونم همه از دست فن خال دلخور هستند چون عملکرد تیم اصلا جالب نیست اما این نباید باعث بشه که عملکرد فوق العاده بد فالکائو بیوفته تقصیر فن خال
احیا کردن یه بازیکن اگه اتفاق بیوفته یه نکته مثبت برای مربی هستش اما به هیچ وجه وظیفه مربی نیست شاید یه بازیکن اصلا احیا نشه این دیگه مسئولیتش با مربی نیست
فالکائو تو بازی هایی که بازی کرده یه سایه از اون بازیکن قبلی بوده انواع موقعیت ها رو هم از دست داده پس عملکردش هیچ جای دفاعی نداره
حالا دلایل این ناکامی چند تا چیز می تونه باشه : 1- اون مصدومیت رباط صلیبی که بعدش دیگه فالکائو اون فالکائو سابق نشد 2- سبک بازی مبتنی به حفظ توپ ما 3- فیزیکی بودن لیگ برتر و...
این که تو تیم زیر 21 سال بازی کرد نه برای تحقیر بلکه برای حفظ امادگی بدنیش هست به علاوه بیایم منصف باشیم فالکائو باید خودشو به تیم تحمیل کنه نه این که فن خال انتخابش کنه
فن خال وظیفش اینه که تیمی که بهترین شانس بردن رو به ما می ده انتخاب کنه نه این که فلان بازیکن رو راضی نگه داره
قطعا خود فالکائو هم در این مسئله بی تقصیر نیست و در این جای بحثی نیست. آخرین خبر اینکه در انتهای فصل قطعا از منچستر جدا خواهد شد؛ طبیعی هم بود که با توجه به روندی که بود این اتفاق بیافته، به نفع هر دو طرف هست.نقل قول:
اما من این رو قبول ندارم که اگه یه مربی یه بازیکن رو احیاء کنه نکته مثبتی برای مربی هست ولی وظیفه مربی نیست. به نظر من همونقدر که احیاء کردن یه بازیکن می تونه برای مربی نکته مثبتی باشه (چون احیاء شدن یه بازیکن در اصل داره به تیم کمک می کنه و تیم که خوب نتیجه بگیره قطعا اول اسم مربی مطرح میشه)، عدم کمک به احیاء شدن یه بازیکن هم می تونه یه نکته منفی برای مربی باشه؛ عدم کمک و نه احیاء نشدن.
منظورم این هست که اگه یه مربی به یه بازیکن اونطور که باید بهاء نده، یه بازیکن چطور می تونه احیاء بشه ؟! وقتی به یه بازیکن اعتقادی نداشته باشن، یا بهش اعتماد نداشته باشن و بهش بازی ندن، این بازیکن چطور می تونه احیاء بشه در صورتی که حمایت نمیشه ؟! ماتا داشت خیلی خوب بازی می کرد، چرا به یکباره نیمکت نشین شد ؟! بازیکنی که داره به تیم کمک می کنه و در اوج هست، اگه نیمکت نشین بشه جای سوال نداره؟ البته به قول آرمان (@Stream) فن خال نمی تونه با هافبک های مدرن کار کنه. حالا در مورد فالکائو این موضوع می تونه به شکل دیگه ای و باز هم براساس تصمیمات فن خال نمود داشته باشه. من طرفدار فالکائو هستم ولی عملکردی که داشته قابل دفاع نیست چرا که در درجه اول برای ما ها، طرفدار هر شخص یا بازیکنی هم باشیم، تیم منچستر یونایند مهم هست نه اون بازیکن یا شخص؛ ولی بحث من در مورد نقش فن خال در این روند هست.
درسته که خود فالکائو هم از فرصت هایی که بهش داده شد استفاده نکرد، ولی در شرایطی که ما در مقابل آرسنال به گل نیاز داریم چرا ازش بازی گرفته نمیشه؟ به یانوزایی بازی داده میشه که همه شرایطش رو به خوبی می دونیم. بعد فالکائو میره و در تیم زیر 21 ساله ها به بازی گرفته میشه ودر ردیف والدز و رافائل که اصلا بهشون بازی نمی رسه قرار می گیره. شاید ویلسون برای بازی در تیم زیر 21 ساله ها مناسب تر بود با توجه به اینکه در لیست 18 نفره نبود و ظاهرا مصدوم هم نبوده.
با فرض اینکه هدف حفظ آمادگی فالکائو هم بوده باشه، به نظر من در شرایطی که می دونیم این مهاجم تحت فشار هست، بازی گرفتنش در تیم زیر 21 ساله ها منطقی نبود چون در شرایطی می تونه این بازیکن رو باز هم از نظر روحی نزول بده؛ اتفاقی که در نهایت افتاد.
من فکر می کنم در نهایت اونطور که شما اشاره کردین فن خال در عمل کردن به وظیفش موفق نبوده. خب، فالکائو آماده نیست و بهش بازی داده نمیشه و قرار هست از بازیکنانی استفاده بشه که آماده تر هستند و ما رو به هدفمون برسونه؛ ولی عملا می بینیم که این اتفاق هم به دلایل مختلفی نمی افته.
اگه بخوام جمع بندی کنم من سهم تقصیر فن خال رو در تمامی این اتفاقات بیشتر می دونم؛ اگه یه مربی ابزارش رو نداشته باشه، تیم رو خودش نبسته باشه، خرج نکرده باشه، تازه اومده باشه، تیم خوب بازی کنه ولی نتیجه نگیره میشه گفت آره، مربی به این دلایل بی تقصیر هست ولی الان دیگه باید به تفکرات و سبک بازی تیم که متوجه مربی هست ایراد گرفت و مربی رو مقصر دونست.
فن خال مربی کوچیکی نیست؛ ولی فراموش نکنیم داره در تیم منچستر یونایند کار می کنه، پس باید ثابت کنه به اندازه نام منچستر بزرگ هست. مربی هم باید خودش رو ثابت کنه.
فان خال: قصد تحقیر فالکائو را ندارم
لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد عنوان کرد که با بازي دادن به فالکائو در تيم زير 21 سالهها، قصد تحقير او را ندارد.
فالکائو در هفته ی اخیر، در تیم زیر 21 سالههای یونایتد به میدان رفت و فان خال عنوان کرد که با این تصمیم، قصد تحقیر او را ندارد.
او گفت:" من در جایی خواندم که این کار تحقیر آمیز بوده است. فکر نمیکنم اینطور باشد. این یک رفتار حرفه ای از مربی ، مدیریت و همچنین برای بازیکن است. فقط فالکائو نبود، بلکه والدس و رافائل هم در آن بازی حضور داشتند. او آنطور که مطبوعات گفتند به این موضوع واکنش نشان نداد. ما به دنبال راه حلی برای او هستیم. گاهی بازیکنان در یک کشور، عملکرد عالی دارند و در کشوری دیگر نمیتوانند آن فرم را حفظ کنند. این اولین بار نیست که چنین اتفاقی افتاده و آخرین بار هم نخواهد بود.در باشگاهی مثل منچستریونایتد، کار کمی سخت تر هم میشود. او یک جنگنده است و میداند رونی هم پست اوست و گل هم میزند."
متاسفانه این خبر هم نشون میده این برداشت از حرکت فن خال به صورت گسترده انجام شده که فن خال رو به واکنش واداشته.
+ اونطور که معلوم هست فن پرسی به دو بازی حساس ما مقابل تاتنهام و لیورپول هم نمی رسه، یعنی در فاز حمله فقط باید رویه رونی، ویلسون و فالکائو حساب کنیم...
سیتی یه باخت عجیب به برنلی داد تا نشون بده جایگاه دومی از سرش هم زیاده ! چلسی رو باید قهرمان این فصل دونست چون هیچ تیمی ثبات چلسی رو نداره.
6 بازی بعدی منچستر به ترتیب با تاتنهام - لیورپول - استون ویلا - منچستر سیتی - چلسی و اورتون
5 بازی بعدی آرسنال به ترتیب با نیوکاسل - لیورپول - برنلی - ساندرلند - چلسی
5 بازی بعدی منچستر سیتی به ترتیب با وست بروم - کریستال پالاس - منچستر یونایتد - وست هم - استون ویلا
6 بازی بعدی لیورپول به ترتیب با سوانسی - منچستر یونایتد - آرسنال - نیوکاسل - هال سیتی و وست بروم
6 بازی بعدی تاتنهام به ترتیب با منچستر یونایتد - لستر - برنلی - استون ویلا - نیوکاسل و ساوتهمپتون
6 بازی بعدی چلسی به ترتیب با ساوتهمپتون - هال سیتی - استوک - کیو پی آر - منچستر یونایتد و آرسنال
در این بین بازی های تاتنهام به مراتب آسون تر هست و از بین تیم های بالای جدول به جز بازی فردا با ما، با منچستر سیتی هم بازی خواهد کرد. با آرسنال هم در اولدترافورد هم بازی خواهیم داشت. همونطور که مشخص هست شرایط خیلی پیچیده هست. در صورتی که بخوایم سهمیه رو کسب کنیم به امتیاز بازی های تاتنهام، استون ویلا و اورتون در 6 بازی آینده نیاز مبرم داریم و در سایر بازی ها هم باید حداقل امتیاز رو بگیریم. چون تقریبا تیم های بالای جدول همشون با هم بازی دارن، حتی میشه بر حسب سایر نتایج هم به کسب سهمیه امیدوار بود به شرطی که مثل هفته های اخیر امتیاز بازی های نسبتا آسون رو مفت از دست ندیم !!!
در قدم اول باید ببینیم فردا در مقابل تاتنهام در یه بازی سخت چیکار می کنیم ! امیدوارم به اندازه کافی از بازی با آرسنال درس گرفته باشیم؛ همچنین ترکیب خط دفاع بازی فردا بدون اشتباه انتخاب بشه.
سلام.خب ترکیب از طریق لاین اعلام شد.نکته خوبی که دیدم حضور ماتا در ترکیب از ابتدا و نبود فالکائو حتی در ذخیره هاس.
در مورد این منچستر اگه بخوام کمی صحبت کنم ما در انتهای فصل ماتا و فالکائو رو از دست میدیم که رفتن ماتا برای من سخت هستش کمی.از طرفی احتمالا این طور که داره پیش میره موندن و رفتن دخیا و دیماریا هم پنجاه پنجاه هستش.خبر ها هر روز در مورد دخیا بجای تمدید قرارد داره به سمت رئال پیش میره و از طرفی خبری در مورد توافق اولیه به گوش نمیرسه.دیماریا هم گویا نتونسته با شرایط تیم های انگلستان کنار بیاد خودشو به روزاری خوبش برگردونه و این دو بازیکن هم احتمال رفتنشون هست از تیم.
به نظرم این فصل جز 4 تیم قرار بگیریم و سهمیه بگیریم رو این نکته خیلی امید دارم اما اگه این اتفاق نیفته من فان خال رو هم به در خروج نزدیک میبینم.
اینا نظرات شخصیه و ممکنه در اینده همه چیز تغییر کننه.
منچستریونایتد: ده خیا | والنسیا | جونز | اسمالینگ | بلیند | کریک | هررا | ماتا | فلینی | یانگ | رونی
ذخیره ها: لیندگارد | رافائل | بلکت | پریرا| یانوزای | فالکائو | ویلسون
بازی کردن ماتا خودش نکته مثبتی هست ولی با بودن فلینی میشه پیش بینی کرد قرار هست دوباره به همون سبک بازی کنیم.
نیمه اول چشم نواز بازی کردیم، چیزی که بعید میدونم هیچ کدوممون پیش بینی میکردیم.:n02:
سه گل زدیم و شاید یکی دو گل دیگه هم میتونستیم بزنیم و نزدیم.
با این بازی خوب در نیمه اول، کماکان امیدوار به کسب سهمیه.:n01:
هر چقدر نیمه اول خوب بودیم، نیمه دوم خواب آور بازی کردیم. در کل به همچین پیروزی ای خیلی احتیاج داشتیم و امیدوارم لیورپول مقابل سوانسی نتیجه لازم رو نگیره که بتونیم با خیال آسوده تری باهاش بازی کنیم.:n01:
تبریک بابت برد قاطعی که مقابل تاتنهام بدست آوردیم
کاملن در نیمه اول تاتنهام مچاله کردیم:n05:
فقط نمیدونم چرا تیم وقتی اختلافش به 3 گل میرسه دیگه عطشش برای گل زنی بیشتر میخوابه - بازی نیوکاسل هم که تا قبل دقیقه 50 با 3گل کار تمام کردیم بقیه دقایق به اداره بازی پرداختیم:n36:
امیدوارم دوم فروردین منچستریونایتد عیدی مارو بده و لیورپول در آنفیلد ببریم
فاصلمون هم با ساوهتمپتون و تاتنهام رسید به 6 امتیاز
یه برد دلچسب، مهم و روحیه بخش !
این تیم، یه تیم دیگه بود ! تفاوت اصلیش روحیه تیم بود، تیم امروز شاداب بود.
همه بازیکن ها امروز خوب بودن؛ به طور برجسته تر ماتا، هررا، بلیند، فلینی و رونی.
در فاز حمله خبری از انتقال توپ به کناره ها و سانتر نبود بلکه گاهی توپ به عمق دفاع و گاهی توپ به کناره ها ختم میشد. برخلاف بازی قبل محوطه جریمه حریف برای سایر بازیکنان قدغن نبود و ماتا و هررا و یانگ علاوه بر رونی و فلینی تویه حمله شرکت می کردن. تاثیر حضور ماتا رو به وضوح میشد دید. استفاده از بلیند در دفاع چپ این آزادی عمل رو به یانگ داده بود که راحت تر بازی کنه و اون سمت با حضور بلیند و یانگ و این سمت با حضور ماتا و والنسیا توازن خوبی ایجاد کرده بود. بازی ما کاملا به تاتنهام تحمیل شد به طوری که دقیقه 30 دست به تعویض زدن و اولین شوت در چارچوبشون رو دقیقا 89 زدن :n02:
اضافه شدن دی ماریا به این ترکیب می تونه تیم رو از اینم متحول تر کنه. ما در بازی های بعدی نیاز داریم که در همینطوری در فاز حمله پر تعداد و با برنامه باشیم.
بهترین بازی این فصل رو تو نیمه اول دیدیم نیمه دوم هم بازی رو کنترل کردیم هرچند ما خیلی عادت به کنترل کردن بازی نداریم و این پاسای رو به عقب تو شرایط ضدحمله
خیلی به ما سازگار نیست ولی به هر حال اینم یه سبکه دیگه
این بازی خوب دقیقا وقتی رسید که هیچ کس انتظارشو نداشت( بی تعارف بگم خودمون هم انتظار نداشتیم)
امیدوارم همین نمایش خوب رو مقابل لیورپول هم داشته باشیم
-----------------------------------------------------------
خوشحالی بعد از گل رونی یکی از جالب ترین خوشحالی های گلش تو این چند وقت بود که در راستای ویدئوی مبارزه تمرینیش با فیل باردزلی تو اشپزخونه خونش که اتفاقا ویدئوش
همین امروزمنتشر شد
تو ویدئو به نظر میاد رونی ناک اوت می شه و میوفته رو زمین البته همسر باردزلی گفته رونی ناک اوت نشده بوده و فقط فیلم بازی می کرده این خوشحالی بعد از گلش هم سر همون قضیه بوده
فان خال:مدتها بود منتظر چنين بردي بوديم
یونایتدها در دیدار امروز نمایش درخشانی ارائه دادند و با گل های مروان فلینی، مایکل کریک و رونی، توانستند 3-0 تاتنهام را از پیش رو بردارند و جایگاه شان در رتبه چهارم را تثبیت کنند.
فلینی در پایان بازی اعلام کرد که رونی یک سخنرانی مهم برای همی تیمی هایش انجام داده؛ موضوعی که فان خال هم آن را تایید کرد.
او به خبرنگاران گفت:" من از این موضوع مطلع بودم؛ هرچند در آن شرکت نداشتم. این کاپیتان تیم بود که برای بازیکنان صحبت کرد. بازیکنان می دانستند که این دیدار بسیار مهم است و فکر می کنم کاپیتان باید برای کمک به بازیکنان، سرمربی یا باشگاه، کاری می کرد. من خیلی راضی هستم."
فان خال همچنین در مورد پیروزی پرگل تیمش گفت:" مدت ها بود که منتظر چنین بردی بودیم. این یک نمایش خیلی خوب مقابل یک تیم خیلی خوب بود. من خیلی راضی هستم. باید ویدئوی بازی را دوباره تماشا کنم اما مانند یک تیم بازی کردیم و بسیار مصمم بودیم؛ نمایشی که بعد از شکست هفته قبل، بسیار خوب بود. این دیدار بسیار مهم بود و من از بازیکنان بسیار راضی هستم.
تاتنهام تیمی است که می خواهد فوتبال بازی کند؛ بنابراین شما زمان و فضای لازم را به دست می آورید. من در دیدار مقابل سیتی و چلسی هم با سیستم 3-3-4 تیم را به میدان فرستادم اما نتوانستیم مانند امروز بازی کنیم. شاید این دیداری باشد که اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد."
حرف از شادی بعد گل رونی شد، دیدم یه خبری اومده برای شادی کریک:
.دلیل شادی خاص مایکل کریک (عکس)
.
مايکل کريک، هافبک باتجربه منچستريونايتد، بعد از گلزني مقابل تاتنهام، با دست عدد 7 را نشان داد.
به گزارش "ورزش سه"، دلیل این خوشحالی خاص، تولد 7 سالگی دختر کریک، لوئیز، بود که او به این شکل، آن را جشن گرفت.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
امروز از پیراهن فصل آینده باشگاه منچستریونایتد رونمایی شد. پیراهنی که برای ده سال آینده، آرم آدیداس روی آن نقش خواهد بست.
منچستریونایتد که سال ها با پیراهن های نایکی به میدان می رفت، به واسطه قرارداد 940 میلیون یورویی که سال گذشته منعقد شد، از فصل بعد به مدت 10 سال باپیراهن های آدیداس به میدان خواهد رفت.
این کمپانی مشهور با عقد این قرارداد، رکورد جدیدی به نام خود ثبت کرد. در حال حاضر بین هیچ باشگاه بزرگ اروپایی و کمپانی های تولید لباس، قراردادی با این ارزش مالی وجود ندارد. آدیداس سالیانه 94 میلیون یورو به یونایتد پرداخت خواهد کرد.
مصاحبه اختصاصی فن خال با تلگراف
فن خال یه مصاحبه اختصاصی با تلگراف انجام داده به نظرم خیلی جالب بود پیشنهاد میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.
تبریک به یونایتدی ها بابت برد شیرینی که در آنفیلد به دست آوردیم:n16:
دابل شدن لیورپول در لیگ امسال و سومین برد فن خال جلوی لیورپول که اولین بردش در تورنومنت امریکا بود:n02:
خوان ماتا هم که گل کاشت و با 2گل حساسی که زد نشون داد نیمکت نشینیش در بیشتر مقاطع این فصل اشتباه محض بوده گلی که روی پاس دی ماریا به ثمر رسوند حرف نداشت:n12:
با فاصله 5 امتیازی که با لیورپول ایجاد کردیم بتونیم بازی بعدمون با آستون ویلا در اولدترافورد ببریم با توجه به بازی حساس آرسنال- لیورپول در هفته اینده لیگ برتر احتمال پس گرفتن رتبه سوم جدول برامون وجود داره:n01:
عید هم بر همه یونایتدی ها مبارک باشه:n16:
سلام
اول عید نوروز مبارک همه بچه ها و یونایتدی های این تاپیک:n12: و البته تبریک بابت برد امروزمون جلو لیورپول تو آنفیلد!
روحمون شاد شد و عیدی درست و حسابی گرفتیم امروز.:n02:
.
و جانم فدای سوپر گل ماتا!:n12: یاد گل دیمیتار افتادم.
.
امروز واقعا یه دست بازی کردیم و اشتباهات فردی تیم در حداقلش بود. در صورتی که لیورپولی ها خصوصا از سمت امره خیلی سوتی دادن و اگه حواسمون جمع بود شاید دو گل دیگه هم به جز خراب شدن پنالتی رونی میتونستیم بزنیم.
امروز انصافا روز عالی خط دفاعی مون بود. اسمالینگ، بلیند، والنسیا و فیل جونز فوق العاده بودن. اضافه شدن فلینی هم به خط دفاعی، هم تکمیل کرده بودش. گلی هم که خوردیم در یک لحظه غفلت و تا حدود زیادی اشتباه دخه آ بود.
کلا یه مقدار دیماریا امروز توپ از دست داد و چند پاس اشتباه خطرناک داد.
+
فن خال به ارزش های ماتا پی برده احتمالا.:n02:
فاصله 5 امتیازی با لیورپول، خیلی کمک میکنه برای بازی های آتیمون. اگر 15 فروردین، لیورپول مقابل آرسنال امتیاز از دست بده (جرارد رو هم ندارن) و ما استون ویلا رو ببریم، شاید رده سوم رو هم بگیریم و اختلافمون با تیم 5 ام به 7 یا 8 امتیاز برسه.
یه تبریک تپل بابت این برد دلچسب ! :n02:
یادش بخیر اون روزهایی که ما خودمون رو به در و دیوار می زدیم که چرا ماتا رویه نمیکت هست ! و تویه این دو بازی اخیر ارزش های خودش رو قیچی برگردون وار نشون داد ! :n09:
سیستم و سبک بازی دقیقا مشابه بازی با تاتنهام بود و این بازی هم خیلی خوب جواب داد؛ گرچه من اول بازی وقتی ترکیب رو دیدم فکر نمی کردم جواب بده.
رویه گل اول ارزش های هررا و ماتا رو به خوبی دیدیم؛ دو بازیکنی که چندان به بازی گرفته نمیشدن. گل دوم هم که فوق العاده بود و حیف، کاش پنالتی رونی هم گل شده بود تا رفت و برگشت 3 تایی شده بودن !
با توجه به اینکه تویه بازی های سخت، بهتر بازی می کنیم کاشکی تا آخر فصل میشد با لیورپول بازی کنیم :n02: تا اینجا از دو بازی سخت، 6 امتیاز گرفتیم !
اگه این روند ادامه پیدا کنه، تا 2 هفته دیگه می تونیم به رتبه دوم جدول برسیم؛ در شرایطی که آرسنال نتونه لیورپول رو ببره، ما هم استون ویلا رو ببریم و در نهایت در بازی مستقیم با منچستر سیتی که در اولدترافورد هم هستیم بتونیم این تیم رو شکست بدیم !
دم همه یونایتدی ها گرم.
کاش رونی گل میکرد پنالتی رو , یه حسی بهم میگفت گل نمیشه :n02: ولی بازم به همشون مخصوصا ماتا باید ایولا دادا گفت . :n33: نگران سیتی هم نباشید [حذف شد]
چقدر جلوی تیم های داعون امتیاز مفت از دست دادیم
چقدر این ماتا خوبه .... تو روح اون مربی ای که نیمکت نشینش کنه :دی
سلام و تبریک برای سال جدید به همه دوستان گل :n16:
تبریک بعدی برای برد شیرین امروز :n12:
بازی نکات منفی کمی داشت که چون بردیم جاش نیست بهش توجه کنیم.بازی عالی هافبکها،دو گل ماتا و پاس گلهای هررا و دیماریا و صد حیف که پنالتی رونی گل نشد.
اگه اون حرکت تماشاگران لیورپول نبود،مطمئن باشید بالوتلی هم اخراج میشد :n02:
حالا با این دو پیروزی حساس،کسب سهمیه تا حدود زیادی قطعی خواهد بود(البته سهمیه مستقیم بهتر خواهد بود) هرچند دوست دارم در پایان فصل رده دوم رو داشته باشیم که در دهه های اخیر یکی از حداقل های یونایتد بوده.
فان خال:لیورپول را با سلاح خودش شکست دادیم
لوئیس فان خال، سرمربی منچستریونایتد، پس از پیروزی 2-1 تیمش مقابل لیورپول، این برد را یکی از مهمترین لحظات دوران حرفه ای اش توصیف کرد.
فان خال که سابقه قهرمانی در چمپیونزلیگ با آژاکس را دارد، در اولین فصل حضورش در منچستریونایتد، به دنبال بازگرداندن این تیم به لیگ قهرمانان است.
فان خال به خبرنگاران گفت:" اکنون ما 5 امتیاز بیشتر از لیورپول و 6 امتیاز بیشتر از تاتنهام و ساوتهمپتون داریم. بنابراین، این پیروزی یکی از مهمترین لحظات دوران حرفه ای من است.
نیمه اول این دیدار، بهترین 45 دقیقه ما بود زیرا در نیمه دوم خیلی خوب نبودیم. این مسئله کمی عجیب بود زیرا در نیمه دوم 11 در مقابل 10 بازی می کردیم و باید آسان یا آسان تر از نیمه اول می شد اما این طور نبود.
نیمه اول خیلی خوب بود زیرا می دانستم که لیورپول ما را پرس می کند و این کار را هم کرد و ما در نیمه اول، نمایش بهتری ارائه دادیم. ما یک گل فوق العاده به ثمر رساندیم و موقعیتی به آنها ندادیم. بنابراین نیمه اول فوق العاده بود. ما آنها را سلاح خودشان شکست دادیم؛ با فشار وارد کردن روی توپ."
علی رغم شکست لیورپول، فان خال معتقد است نباید شانس قرمزها برای قرار گرفتن در جمع 4 تیم اول لیگ برتر تمام شده دانست:" هنوز 8 بازی دیگر باقی مانده است. 8 بازی یعنی 24 امتیاز. آنها هنوز شانس حضور در چمپیونزلیگ را دارند."
تبریک به دوستان یونایتدی.. چه برد خوبی بود اصلا این بازی همه چیزش متفاوت بود از شادی بعد گل جناب فن خال بگیرین (به قول یکی از دوستان بازی های قبل از روی صندلی تکون که نمی خورد هیچ حداکثر شادی بعد گل شاید یه پلک میزد:n02: معلوم بود چقدر این بازی رو جدی گرفته) تا تمرکز بالای اسمالینگ چه خوب شده بود این بازی :n04: با همه ی دوستان در مورد بازی ندادن زودتر هررا و ماتا موافقم خیلی موثرن این دونفر تو ترکیب فقط کاش رونی دیروز اونطوری بازی نمیکرد بازی بدشو با اون پنالتی تکمیل کرد.
در مورد بازی آرسنال -لیورپولم چیزی که هست آرسنال تا حالا بازیهایی که تو اون ساعت داشته رو نبرده آخریش همین تاتنهام جالب اینه خبرنگار هم قبل بازی با تاتنهام همین رو از ونگر پرسید. فکر میکنم بهترین نتیجه برای ما مساوی باشه.
ماتا : بهترین بازیم برای من یونایتد بود
خوان ماتا در دیدار با لیورپول هر دو گل تیمش را به ثمر رساند.
هافبک اسپانیایی یونایتد اعتقاد دارد که بهترین عملکردش در پیراهن این تیم را مقابل لیورپول ارائه داده است .منچستریونایتد موفق شد با دو گل ماتا در آنفیلد به پیروزی برسد . و اختلاف را در آنفیلد به عدد 5 برساند.ماتا ۲۶ ساله بعد پیروزی ۱-۲ یونایتد به اسکای اسپورت گفت :" فکر می کنم این بهترین بازیم برای منچستریونایتد بود . بخاطر رقابت دو تیم بازی بزرگی بود و کسب نتیجه اهمیت زیادی داشت . نبرد این دو تیم بزرگترین بازی فوتبال انگلیس است .زدن دو گل در آنفیلد روز باورنکردنی را برای من ساخت . گل دوم احتمالا یکی از بهترین گل های دوران بازیگریم باشد . امروز شادترین روز من از زمان آمدن به این باشگاه است . "
خب، من یه سری اخبار کوتاه از mutv و شبکه های اجتماعی راجع به بازی دیروز اینجا بزارم:
منبعش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
- ماتا در مصاحبه اش با mutv گفت که دیروز شادترین روز زندگیش از زمان ملحق شدن به یونایتد بوده.
- جرارد هم از طرفدارای لیورپول بابت اخراجش عذرخواهی کرده و پذیرفته که توی برخوردی پیش اومده، باید کارت قرمز میگرفته و گفته که مسئولیت کامل او صحنه رو به گردن میگیره.
- کریک هم راجع به برد شیرین دیروز به mutv گفت: "همه بازی ها اهمیت دارن، اما بازی دیروز مهمتر بوده و برد بزرگی رو کسب کردیم."
- فن خال هم ابراز خوشحالی کرده از فاصله به وجود اومده بین رده چهارم و پنجم و اشاره کرده به نگاهش در بازی های آتی به کسب جایگاه دومی. در ادامه گفته که برای هوادارا خوشحاله و اظهار رضایت کرده از شکست دادن لیورپول برای سومین بار و اونو لحظه مهمی دونسته.
- اینستاگرام یونایتد هم به نمایندگی از بازیکنان تیم، از هوادارانی که از منچستر به لیورپول اومدن و از تیم حمیات کردن تشکر کرده.
- دالی بلیند هم در اینستاگرامش گفت:"چه پیروزی بزرگی!! ما حقیقتا تیم بودیم و برای هم جنگیدیم در حالی که هوادرا هم از ما حمایت میکردند. ممنونم و ما همچنان ادامه میدیم و تمرکز میکنیم و چه گلی زد خوان ماتا!"
- داوید دخه آ هم در توئیترش در حالی که عکسی از رختکن شاد یونایتد بعد بازی دیروز قرار داده بود، گفت:"آره!!! چه برد خیره کننده ای!! روز بزرگی که به خاطر می مونه. [اشاره به عکس] این برای شماست. برای هممون. ما یه تــیــم هستیم."
اون موقع که پاس به عقب به دروگبا هم داد عذرخواهی کرد !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
جرارد هم از طرفدارای لیورپول بابت اخراجش عذرخواهی کرده و پذیرفته که توی برخوردی پیش اومده، باید کارت قرمز میگرفته و گفته که مسئولیت کامل او صحنه رو به گردن میگیره.
نه به فصل پیش که به هیچ تیم بالای جدولی نه نمیگفتیم و نه به این فصل