دمشون گرم ، کلی روحیه گرفتم تلویزیونم که این روزا سرش..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دمشون گرم ، کلی روحیه گرفتم تلویزیونم که این روزا سرش..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به رئالی های عزیز !!:n12::n12:
یه 2 تا بازی باختن الان دارن جبران مبکنن !!
خیلی خیلی وحشی شدن !! :n02:
کم کم دارن رئال اصلی رو نشون میدن !!
3 بازی اخیر 18 گل رده !!
2 بازی اخیر لیگ 13 گل زده !!
سلطان کریس 2 بازی لیگ 7 گل زده !! :n09:
امیدوارم همینجوری ادامه داشته باشه تا چشم حسودان و ضد رئالی ها بترکه :n09:(( تلویزیون )) (( دم رضا جاودانی گرم زد این مجریان صدا و سیما رو با خاک هموار کرد ))
بازی رئال که پخش نمیشه هیچ اونوقت بازی الباقی تیما از اول هفته اعلام میشه (( حالا بماند رئال تو 1 سال اخیر 3 جام و ... رو گرفت و قهرمان چمپیونز شد ))
Hala Madriiiiiiiiiiiiiiiiiid !! :n12:
تبرررریک برد خیلی خوووبی بود
طبق روال بیشتر اوقات ، خلاصه بازی رو دانلود کردم و نگاه کردم
عجب بازی بود ، پر از هیجان ، من که با دیدن خلاصه بازی خیلی کیف کردم
اگه رئالیا یه کم سفت تر گرفته بودن :n02: این تیمم مثله دپٌر 8 تایی میشد ، راحت
سلطان کریس هم که داره میترکوووونه و از الان داره نشون میده که توپ طلا ماله خوووودشه و فقط معجزه میخواد تا انتخاب نشه :n09:
میانگین سنی تیم 24 بوده :n19: فقط رونالدو از همه مسن تر بوده تو این بازی :n02:
+
البته تو این هفته تیم هایی که باهاشون بازی کردیم آنچنان تیم قوی و بد بدن :n02: نبودن که عیار ترکیب ( شک وارد شده ) مشخص شه ، که به نظرم بازی هفته ی بعد میتونه بازی خوبی باشه
امیدوارم همینجووووری این بردامون ادامه پیدا کنه و خیلی زود امتیازات از دست رفته رو جبران کنیم
تیم کلاً ۱۸ تا گل زده که ۹ تاش سهم رونالدو بوده! با این خیزی که برداشته، رقبا برای بدست آوردن کفش طلا فقط باید دعا کنن که مصدوم بشه...
الچه که مشخصاً تیم دست و پا بسته ای بود، اما چرا فقط رقبا اوایل فصل جلو تیم های ضعیف بازی کنن؟
ایارا دوباره یه بازی خوب به نمایش گذاشت، کم کم داره اعتماد به نفسش رو بدست میاره. رونالدو، بیل، ایسکو و مارسلو از بهترین ها بودن.
تیم منتخب هفته پیش، حالا باید ببینیم این هفته چند نفر از رئال توش قرار میگیرن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ای که منو نگران می کنه تعداد گل خورده ی بالاست. 9 گل! تو تیم های رده بالای جدول ما بدترین هستیم. درسته زیاد گل می زنیم ولی نباید انقدر گل بخوریم. ما فقط تو بازی اول گل نخوردیم. نگران کننده هست.
هنوز نمیتونم باور کنم رونالدو دیگه داره پا به سن میزاره.نقل قول:
هنوز اون جوان جویای نام یونایتدی که یک قسمت از موی سرش رنگ طلایی بود و همه رو داشت دریبل میکرد جلو چشمم مجسم میشه.
کریستیانو رونالدو: آینده من رئال مادرید است و در اینجا خوشحالم؛ تمام صحبت ها شایعه است
طرفداری- کریستیانو رونالدو خود را از گمانه زنی ها در مورد بازگشت احتمالی او به منچستر یونایتد دور کرد و گفت که در رئال مادرید خوشحال است.
رونالدو بعد از اینکه شب گذشته در جریان پیروزی 5-1 مقابل الچه، موفق به ثبت 4 گل شد، از زندگی در سانتیاگو برنابئو و مادرید اظهار رضایت کرد.
بنا به گزارش 2-4-4، کریستیانو رونالدو به AS گفت: "تمام این صحبت ها در مورد آینده من، گمانه زنی است... آینده من رئال مادرید است. من خوشحالم. فصل خوب پیش می رود و من در مورد آینده ام صحبتی نمی کنم، چون معنایی ندارد."
این بازیکن 29 ساله سپس در مورد اظهارات سرمربی سابق رئال مادرید، ژوزه مورینیو صحبت کرد و گفت: "این چیز مهمی نیست، آنچه که اهمیت دارد، رئال مادرید است. در سطح شخصی نیز همه چیز خوب پیش می رود و من می خواهم به این پیراهن کمک کنم. نیازی نمی بینم که در مورد مسائل خارج از باشگاه صحبت کنم."
رونالدو بعد از به ثمر رساندن 4 گل مقابل الچه و هت تریک سه روز قبل خود مقابل دپورتیوو لاکرونیا، شمار گل های خود در این فصل را به 12 رساند.
محتوای مخفی: مارکا
گزارش روز: کريس رونالدو، ماشين گلزني
کريستيانو رونالدو؛ 186 گل در 169 بازي
رونالدو شب گذشته 4 گل براي رئال زد تا تعداد گل هايش در سه ديدار اخير را به 8 برساند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، شاید منتقدان رونالدو بگویند زدن چهار گل، که دو تای آن از روی نقطه پنالتی بود، شاید چندان اتفاق مهمی هم نباشد اما آنالیز گل های ستاره پرتغالی نشان می دهد که او می تواند به هر شیوه ممکن دروازه حریفان را باز کند.
او که شب گذشته، در صد و شصت و نهمین بازی اش در لالیگا، تعداد گل هایش در این رقابت ها را به 186 رساند، 32 گل را با پای چپ، 129 گل را با پای راست و 25 گل را با ضربه سر به ثمر رساند. از این بین، 155 گل از داخل محوطه جریمه و 31 گل از خارج محوطه جریمه به ثمر رسید. او تنها 39 بار از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و 16 گل هم از از روی ضربات آزاد مستقیم زد.
این نسبت تقریبا در گل های او در لیگ قهرمانان هم ثابت است؛ 53 گل در 52 دیدار؛ 10 گل با پای چپ، 40 گل با پای راست و 3 گل با ضربه سر. 42 گل از داخل محوطه جریمه و 11 گل بیرون محوطه جریمه؛ 5 گل پنالتی و 7 گل از روی ضربات آزاد.
رونالدو در حالی چنین آماری را از خود به جا گذاشته که تنها 5 فصل از حضورش در رئال سپری شده؛ مقایسه رکوردهای او با آلفردو دی استفانو و رائول، بهترین گلزنان تاریخ رئال، که هر یک بیش از یک دهه در این باشگاه بازی کردند، ارزش کار ستاره پرتغالی را بیش از پیش نشان می دهند. برای مثال رائول 323 گلش برای رئال را در 15 فصل و 741 بازی به ثمر رساند. در حالی که رونالدو با مجموع 264 گل برای رئال، فاصله زیادی با شکستن رکورد رائول ندارد.
---------------------
ستاره اسکريبا از CR7
سرمربي الچه: رونالدو، مايکل جردن فوتبال است
فران اسکريبا، سرمربي الچه، پس از درخشش کريس رونالدو، ستاره رئال، در ديدار شب گذشته دو تيم، اين ستاره پرتغالي را با مايکل جردن، اسطوره بسکتبال آمريکا مقايسه کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئالی ها شب گذشته ابتدا با یک گل از الچه عقب افتادند اما در نهایت با 4 گل از رونالدو، توانستند به پیروزی پرگل 5-1 برسند. رونالدو با این 4 گل، تعداد گل هایش در لالیگا را به 187 رساند و به سومین گلزن برتر تاریخ رئال در این رقابت ها تبدیل شد. او همچنین اکنون تنها یک هت تریک دیگر نیاز دارد تا به رکورد 25 هت تریک آلفردو دی استفانو با پیراهن رئال برسد.
اسکریبا با ستایش از رونالدو، گفت:" او بازیکنی استثنایی با توانایی گلزنی فوق العاده است. مانند زمانی که مایکل جردن بازی می کرد و در هر دیدار 50 گل به ثمر می رساند. رونالدو نیاز به کمک هیچ کسی ندارد. برای ما دیدار دشواری بود. ما نه از برنابئو و نه از دیدار مقابل بارسا. ما می دانیم که در خانه قوی تر هستیم و می توانیم از آنها امتیاز بگیریم."
---------
فقط تو 5 فصل تونست به رکوردی که رائول تو 14 فصل به جا گذاشت نزدیک میشه ×× :n12::n12:
فوق العادست این بشر ××!:n12:
تغيير تاکتيکي رئال
آيا آنچلوتي بايد بيشتر روي ايسکو حساب کند؟
نمايش مقتدرانه ايسکو و ايارامندي در مقابل الچه، اين سوال را در ذهن ها بوجود آورده است که آيا زمان آن نرسيده است که کارلتو، بيشتر از قبل روي اين دو ستاره جوان خود حساب کند؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید در مقابل الچه با سیستم جدیدی وارد میدان شد. مساله ای که آنچلوتی وعده اش را داده بود. کارلتو در نشست خبری پیش از بازی، خبر از ایجاد تغییراتی چه در سیستم رئال و چه در ترکیب ثابت این تیم داده بود. پدرو سن مارتین از نشریه AS در این رابطه می نویسد:
آنچلوتی به دنبال دستیابی به سیستمی بود تا میانه زمین رئال، در هیچ مقطعی از بازی، خالی از بازیکن نماند و فرصت برای مهاجمین حریف برای استفاده از ضد حملات ایجاد نشود.بخصوص پس از جدایی ژابی آلونسو و دی ماریا، لزوم ایجاد تغییرات تاکتیکی در رئال مادرید حس می شد.
رئال برای اولین بار در این فصل، مقابل الچه با سیستم 2-4-4 کرد؛ در حالیکه پس از مدت ها بنزما نیمکت نشین شده بود. آرایش خط میانی این تیم متشکل از کروس-خامس-ایارامندی و ایسکو بود.
نمایش خوب این خط هافبک جوان و پویا، در کنار درخشش رونالدو و بیل، بردی قاطعانه را نصیب شاگردان کارلتو کرد.نمایشی که تحسین هواداران و کارشناسان را به دنبال داشت.در این بازی، بخصوص همکاری عالی ایسکو و ایارامندی به چشم می آمد.
ایارا که در فصل گذشته، انتقادات سختی به او وارد شده بود، در این مسابقه، بر خلاف گذشته کاملا بر جریان بازی مسلط بود و با اعتماد به نفس بالایی بازی می کرد. او 117 پاس صحیح به هم تیمی هایش داد که از این میان، 30 تایش به ایسکو و 26 پاس نیز به کروس داده شده بود.
همکاری و مشارکت او با بازیکنان کناریش، جمع کردن توپ های برگشتی و کمک به خط دفاع، از شاخصه های بارز بازی ایارامندی بود.بازیکن سابق سوسیه داد،در این فصل تا پیش از بازی با الچه تنها 34 دقیقه فرصت حضور در میدان را پیدا کرده بود.
در مقابل، ایسکو در 4 بازی برای رئال، مجموعا 158 دقیقه بازی کرده بود. نمایش تکنیکی ایسکو و حرکات پا به توپ او، بارها هواداران رئال را به تشویق او واداشت.رئال به دفعات روی حرکات ایسکو، صاحب ضربه خطا در اطراف محوطه جریمه شد و توانایی بالای این جوان مالاگایی در حفظ توپ، کمک فراوانی به ایجاد توازن در شکل بازی رئال می کرد.
اگر امروز از هواداران رئال سوال کنید که بین ایسکو و بنزما، کدام بازیکن را ترجیح می دهید؟ بدون شک جواب سوال شما ایسکو خواهد بود.روشن است که ایسکو و ایارامندی، در ایده های اصلی آنچلوتی جایی ندارند و بازیکنانی نیمکت نشین محسوب می شوند؛ اما کسی چه می داند؟ شاید این نمایش خوب، کمک کند تا از این پس، شاهد بازی های بیشتری از این دو جوان آینده دار در ترکیب ثابت رئال باشیم.
----------------------------------
دوستان یه سوال
کسی هست که بازی های رئال رو از رو ما*هوا*ره ببینه ؟؟
کدوم شبکه همه بازی های رئال رو رایگان پخش میکنه ؟/ (( شبکه idman گفته بودن همه بازی ها رو پخش میکنه درسته ؟؟ ))
یکی گفت ا*ل ان *بی آذر و ترک رو نصب کنم
ولی من فقط میخوام یکی رو نصب کنم
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟
مارکا 4 مهر
لالیگای همگانی
طغیان و حمله
والنسیا و سویا جسورانه ظاهر شدند و باعث شدند که رقابت احساسی و با بالاترین هیجان برگزار شود
اتلتیکو عوض نشده است و رئال و بارسا فهمید هاند که دوران لالیگای دوقطبی تمام شده است
کارلو به ایکر:” تو بازی می کنی”
کاپیتان که به ناواس به خاطر اولین بازش تبریک گفت مقابل ویارئال به ترکیب برمیگردد
سرمربي ويارئال: رونالدو کامل تر از مسي است
مارسلينو، سرمربي ويارئال، معتقد است که کريس رونالدو بازيکن بسيار کامل تري از ليونل مسي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، ستاره پرتغالی رئال و ستاره آرژانتینی بارسا در 6 سال اخیر عنوان بهترین بازیکن دنیا را بین خود تقسیم کرده اند و در این بین، مسی با 4 توپ طلا، از رونالدو پیش است اما مارسلینو نظر دیگری دارد.
او به خبرنگاران گفت:" با در نظر گرفتن همه جوانب، کریس رونالدو بهترین بازیکن دنیاست. او با هر دو پا بهتر از مسی شوت می زند و همین طور ضربات سر بهتری دارد. او بازیکن کامل تری است. مسی در زدن ضربه نهایی با پای راست کمی مشکل دارد و به خاطر قد و قامتش، در ضربات سر هم خیلی خوب نیست.
روی ضربات سر، به سختی می توان بازیکنی بهتر از رونالدو پیدا کرد. به نظر من، این دو بهترین بازیکنان دنیا هستند."
سرمربی زیردریایی های زرد همچنین در مورد عملکرد رئال در بازار نقل و انتقالات صحبت کرد و جدایی ژابی آلونسو را اتفاقی مهم دانست. او گفت:" فکر می کنم باید به این تیم زمان دارد. به نظر من، ژابی آلونسو بازیکن بزرگی است و غیبت او به چشم خواهد آمد. فکر نمی کنم آنها بازیکن دیگری داشته باشند که بتواند در آن پست بازی کند. آنها همچنین با از دست دادن دی ماریا هم به سختی می توانند جای او را پر کنند."
-----------------
چند دقیقه دیگه یه بازی حساس تو خونه وئاریال داریم
وئاریال فقط یه رده از ما پایین تره و خیلی خطریه :n29:
تو 2 بازی اخیر که تو خونه وئاریال بازی داشتیم هر 2 بازی مساوی شد !! ((آخریش هم 2-2 فصل قبل ))
ترکیب امروز هم طبق معمول 4-2-3-1 هست و استفاده از بنزما !! :n28:
متاسفانه 2 تا مصدوم تو ترکیب مدافعان داریم (( په په و کنترائو ))
در نبود په په هم استفاده از زوج راموس - واران !!
و زوج کروس - مودریچ تو خط هافبک !!!!
------------------ کاسیاس ---------------
مارسلو -- رامویس --- واران --- کارواخال
----------- مودریچ --- کروس -----------
-----کریس ---- رودریگز ------گرت بیل
------------------بنزما -----------------
باید دید بنزما چه میکنه !!
2 بازی قبلی که 8-2 زدیم بنزما هیچ گلی نزد ولی چیچاریتو که یار تعویضی بود 2 تا زد !!!
بنزما تو 4 بازی آخر لیگ گل نزده !!! :n29:
تبریک میگم ، برد دیگه ای تو لیگ به دست آوردیم
رئال بیشتر اوقات مقابل ویارئال مشکل داشت ولی امروز کاملا سوار بازی بود و خیلی راحت میتونستن بیشتر گل بزنن
همگی خوب و در یک سطح بودن به نظرم ، بنزما هم بد نبود
فقط امروز زیادی پاس الکی میدادیم که اونم بخاطر بسته بازی کردن ویارئال بود
البته باز دفاع لنگ میزنه ، بالاخره این دفاع نصفه و نیمه رو ارسال ها کار دسته رئال میده ، واقعا خیلی خیلی مفت موقعیت ایجاد میشه رو دروازه رئال :n03:
+
کریس باز هم گل زد ، 10 گلش تو لالیگا
گل موردیچ هم خیلی قشنگ بود :n12:
کاسیاس هم تو یکی دوتا صحنه میتونست بهتر باشه ولی در کل به نظرم خوووووب بود ، مخصوصا اون سیو عالی تو تک به تک :n12:
یعنی تا این ماینکو هست لزومی به ترس از تیم حریف نیست !!
یه تنه تیم رو به باد فنا میده !!!
داوری ها هم باحاله
اون از اشتباه داوری هفته قبل که یه پنالتی بی مورد واره تیم حریف گرفت !!
اینم از این بازی !!
بگذریم ........
بریم سراغ بازی
-----------
کاسیاس عالی بود !!
مارسلو افتضاح بود !! :n29:
واقعا ثابت کرد نیمکت نشین شدنش به جای کنترائو بی دلیل نیست !!
اشتباهات زیادی داشت !!
راموس و واران تو دفاع میانی عالی بودن !!
به نظر من زوج بهتری نسبت به په په - راموس هستن !!
واران فوق العاده عالیه !!
کارواخال هم طبق معمول خوب !!!
مودریچ و کروس هم تو خط وسط خوب کار کردن
اگه اشتباه نکنم یه آمار نشون داده بودن که درصد پاس های سالم کروس 89 بود و این فوق لعادست !! (( همیشه بالای 85 و خیلی موارد بالای 90 درصد پاس صحیح داره ))
کریس و جیمز هم خوب بودن و طبق معمول ظاهر شدن !!
جیمز هنوز جا نیفتاده ولی خوب بازی میکنه !!
خطا هم روی رونالدو زیاده و گویا سوزش 10 گل در 6 بازی واسه تیم های حریف ترسناکه !!
ولی به جاش بیل افتضاح بود !! :n29:
فقط نیمه دوم خوب کار کرد ولی نیمه اول بدترین بازیکن زمین بود !!!
حرکات اشتباه و سر در گم که خیلی موارد کاملا محو میشد !!
یه ذره هم تکروی داشت که اذیت کننده هست !!:n29:
و بالاخره استاد کریم بنزما !!
یه پاس گل داد تا شاید حواشیش کم بشه
ولی باز هم بد بود
تو چنتا صحنه اصلا به توپ نرسید !! و حرکات خوبی نداشت !!
چیچاریتو تو 15 دقیقه بازی واسه رئال اندازه 5 بازی بنزما گل زده و آنچلوتی همچنان معتقد به بنزما (( البته شاید بگید بنزما پاس گل داد ولی پاس گل و گل بنزما رو گل فرض کنید میشه 4 که این آمار واسه یه مهاجم نوک کاملا افتضاحه :n29: )) (( تو لیگ فقط 3 پاس گل و 1 گل زده ))
تو تعویضی ها هم ناچو جالب بود
بازیکنی که پست اصلیش مدافع میانی هست یه عنوان مدافع چپ بازی میکنه !!
بازی با بازل هم مدافع راست بود !
یعنی ناچو توانایی بازی تو هرجای خط دفاع رو داره !!
همراه با کارواخال و واران یکی از بهترین مدافعان آینده رئال هستن !!:n12:
از نکات جالب توجه بازی هم هواپیمای بالای ورزشگاه بود که پرچمی رو حمل میکرد که هواداران منچستر و شاید تیم های حریف :n09: روش نوشته بودن : به خانه برگرد رونالدو (( تو 6 بازی 10 گل زده سوزش عجیبی داره ))
Hala Madrid !!!!!!!!!!!:n12::n12:
متاسفانه بیرون بودم و نتونستم بازی رو ببینم اما خلاصه ها رو نگاه کردم...
تبریک میگم بابت برد.
اما اگه بخاطر بی عرضگی تیم حریف تو ضربات اخر نبود الان نهایتا 1 امتیاز گرفته بودیم.
کاسیاس خیلی خوب بود کم کم داره میشه کاسیاسِ کاسیاس:n06:
بنزما هم به نظرم کم لطفی کردین خوب بود که.......مخصوصا تو صحنه ی گل رونالدو.
در کل همه چیمون خوبه جز دفاع اونم میشه راحت حلش کرد.
این خبرهای و صحبت ها برای بازگشت رونالدو به منچستر داره خیلی زیاد مشه
امیدوارم که این اتفاق نیفته ، یه آمار جالب امروز گزارشگر بازی داد :
که رونالدو تو رئال 25 بار هتریک کرده و تو منچستر فقط 1 بار
رونالدو با رئال به خیلی چیزا رسیده که حقش هم بوده البته
امیدوارم که اینا همش حاشیه باشه و رو رونالدو تاثیر نذار
+
به نظرم خیلی حرکت زشت و ضایعی بود
برای کدوم بازیکن دیگه ای چنین کاری میکنن؟ اونم از طرف منچستر یونایتد
مطمئنا هیچ بازیکن دیگه ای تا این حد نمیتونه محبوب و با ارزش باشه که بخوان به خاطرش از آسمان انگلیس تا اسپانیا یک هواپیما بفرستن
چه بسا که حتا اگه رونالدو آن طرف دنیا بازی میکرد باز همچین کاری به خاطرش انجام میدادن، از بس این بازیکن فوق العادست.
سخته که منچستر بخواد برای خرید رونالدو رقم هنگفتی بپردازه و مطمئنا هیچ وقت هم رئال کمتر از 120 میلیون برای رونالدو پایین نمیاد مگر این که
اتفاقات دیگه ای بیوفته که راه گشای همین اتفاقات هم خود طرفداران رئال هستش، طرفداران باید دقت کنن اجازه ندن رونالدو بره
اگه اونها هواپیما میفرستن رئالی ها باید اسمان برنابئو رو مملو از بالن با عکس رونالدو بکنن
اگه اونا جت بفرستن رئالی ها باید کاری بکنن که رونالدو مادرید رو خونه خودش بدونه در غیر این صورت رونالدو خواهد رفت والبته هر جا بره باز در قلب ما جا داره و همیشه دوستش خواهیم داشت.
الان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 خوندم که فرگوسن با رونالدو تماس تلفنی داشته.
خب از قرار معلوم باید با این واقعیت کنار بیاییم و سعی کنیم تا از اخرین بازی های سلطان در لباس رئال نهایت لذت رو ببریم. :44:
باز یکسری چرت و پرت از روزنامه های انگلیسی !!نقل قول:
همونایی که قبل بازی رئال - منچستر همینا رو میگفتن
ولی بعدش حذف شدن کلا خفه شدن !!! :n02:
رونالدو هفته قبل تو یه مصاحبه رسمی گفت آیندش تو رئال هست و میمونه
بعد یه خبر دروغ و بدون منبع در مورد فرگوسن چطور معتبر تره ؟؟؟
البته یه چیز محتمله
تیم های حریف یه ذره از رونالدو ترسیدن ( با زدن 10 گل تو 6 مسابقه :n09:))
پس اگه این حرکات از جانب اونا باشه تعجب نداره !!
سلطانمون همینجا هست !!! :n12::n12:
یه آمار از سلطان :
اگه رونالدو فقط 58 گل دیگه بزنه به رکورد تاریخی رائول با 322 گل زده واسه رئال میرسه !!
:n12::n12:
حالا حالاها رکورد واسه جاودانه شدن سلطان هست !!! :n12::n12:
من یکی خیلی میترسم.....امسال شایعات خداییش قویتر از همیشست.نقل قول:
خب از قرار معلوم باید با این واقعیت کنار بیاییم و سعی کنیم تا از اخرین بازی های سلطان در لباس رئال نهایت لذت رو ببریم.
البته....حالا فرگوسن صحبت کنه رونالدو هم میگه چشم؟ اگه فرگوسن و اصراراش نبود که رونالدو یکسال زودتر از منچستر میومد رئال.
به نظر من اگه رونالدو بره منچستر واسه خودشم بد میشه.
اما باز ازینبر نگاه کنیم.....رئال تا کی میخواد انقد وابسته به رونالدو باشه.....دو سه سال دیگه هم باشه....بعدش چی؟
رئال اگه میخواست رونالدو رو بفروشه جایگزینش دیماریا + بیل بود دیگه....غیر اینه؟ هازارد و رویس هم میخرید. اما حالا که دیماریا رفته اگه کریس بره خداییش تضعیف شدیدی میشه تیم.
امیدوارم رونالدو مثه زیدان تو رئال بازنشسته شه....دو بازیکن که شدیدا دوسشون دارم
اگر این صحبتها دوسال پیش بود خیلی شیک بهش می خندیدم. ولی از وقتی که اوزیل رو اونطور از دست دادیم، فهمیدم هیچ چیز غیر ممکن نیست! البته مورد رونالدو خیلی فرق داره. رونالدو تو اوج دورانش هست و خیلی بعیده با یه تصمیم احساسی و تغییر تیم خرابش کنه! منچستر حالا حتی فرگوسن رو هم نداره. نگران نباشید.
دوسه فصل پیش بود که نمیدونم راجع به کدوم بازیکن از سرالکس سوال پرسیده بودن ، که در جواب گفته بود ترجیح میدم با این قیمت رونالدو رو برگردونم ! یعنی اینکه یونایتد حاضر به هزینه کردن هایی نظیر اونچه سیتی و پاریس و رئال انجام میدن نیست /
و اینو هم مطمئن هستیم که یونایتد توانایی مالی خریدن رونالدو رو در حال حاضر نداره ، و صد البته مطمئن باشیم که رونالدوی رئال فعلا فروشی نیست
شاید برگشتن رونالدو در سالهای آخر بازیگریش به یونایتد چندان بعید به نظر نرسه با توجه به اینکه رونالدو ذاتا انسان احساسی ای هست ، اما در این مقطع و حداقل دو-سه فصل پیش رو این انتقال واقعا خیلی دور از ذهن و غیرمنطقیه ، مگر اینکه یونایتد بخواد همچین هزینه ای رو انجام بده که فکر نمیکنم خوشبین ترین هوادار یونایتد هم امید داشته باشه به این مورد
سرالکس در کتاب اتوبایوگرافیش بارها از انتقال هایی نوشته که با قیمتی مشابه قیمت خریدشون فروخته شدن البته بعد از چند فصل / و این روند و سیاست کلی یونایتد رو نشون میده و با توجه به این موارد ، خرید رونالدو کاملا در تضاده با سیاستهای یونایتد
و البته در همین کتاب هم سرالکس گفته که طبق توافقی که با مدیر برنامه های رونالدو کرده در فصل آخر حضورش در یونایتد ، به خاطر اینکه احساس کرده کالدرون بی احترامی کرده بهش به رونالدو گفته این فصل نمیتونی بری ، پس منتظر فصل بعد بمون ( که اشاره کرده به اینکه پرس ریاست رئال رو در دست خواهد گرفت )
مارکا، 7 مهر
روز به روز بهتر
رئال به لطف قوای هجومی بی نظیرش به جلو حرکت می کند…
… در حالی که رئال با تنوع و هماهنگی با تاکتیک های جدیدش خو می گیرد
بازیکنان مطمئن هستند که جای زیادی برای پیشرفت وجود دارد
رونالدو، بهترین آقای گل 60 سال اخیر (تا این مقطع)
والدانو:”آنچلوتی رئال را به جایگاه خودش می رسد”
“مربی ایتالیایی مردی متعلق به باشگاه است”
“این رئال مادرید به واسطه استعدادش حرکت می کند”
“کریستیانو بی نظیر است، تاثیرگذار و تعیین کننده است”
“برای بنزما بازی مهمتر از گل است”
اتلتیکو صاحب بیشترین گلزن متفاوت / 9 بازیکن برایشان گل زده اند
------------------------------------------------
رونالدو رکورد 60 سال اخیر لالیگا را شکست !!!
مرجع خبری رئال مادرید: کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن شش گل در ده بازی اول لالیگا رکورد خارق العاده ای از خود به جای گذاشته است.
رونالدو بهترین رکورد 60 سال اخیر در این مقطع از لالیگا را به ثبت رسانده است. در فصل 55-1954 پاهینیو در شش هفته ده گل زد و از آن زمان تا کنون هیچ کس به این اندازه گل نزده بود. رونالدو رکورد آمانسیو و دی استفانو با 9 گل در فصل های 59-1958 و 69-1968 را نیز شکست.
فقط سه بازیکن در تاریخ لالیگا بیشتر از او تا این مقطع گل زده اند. مارینو مارتین در فصل 44-1934 توانست 12 گل بزند، پرودن در فصل 41-1940 با اتلتیکو و ویلانوا در فصل 40-1930 با هرکولس توانستند در شش هفته یازده گل بزنند.
رونالدو در شش فصل حضور در منچستریونایتد هرگز نتوانسته بود که بیش از سه گل تا هفته ششم بزند اما در رئال رشد چشمگیری داشته است.
14 تیم لالیگا در حال حاضر کمتر از رونالدو گل زده اند. به جز رئال ، بارسا با 17 ، والنسیا با 13، اتلتیکو و سلتا با 11 گل تنها تیمهایی هستند که بیش از او در لیگ گل زده اند.
بهترین گلزنان تاریخ در هفته های آغازین
ماریانو مارتین ، 44-1943 ، 12 گل/ او ششمین گلزن برتر تاریخ بارسا با 123 گل است و آقای گل فصل 43-42 شد.
پرودن 41-1940 ، 11 گل / آقای گل لالیگای با به ثمر رساندن 33 گل در اتلتیکو شد. او بین سالهای 1943 تا 1948 در رئال مادرید توپ می زد.
ویلانوا 40-1939، 11 گل/ ئر ستل 1939 هرکولس او را از والنسیا خرید. فصل بعدش به ساراگوسا رفت.
پاهینیو، 55-1954 ، 10 گل/ با دپور به این رکورد رسید. دو بار دیگر هم آقای گل شد : با سلتا در سال 1948 و با رئال مادرید در سال 1953.
کوبالا ، 54-1953 ، 10 گل/ او سومین گلزن برتر تاریخ بارسا با 194 گل در 256 بازی است.
آرزا، 44-1943، 10 گل/ 17 گل در لالیگای آن سال با سویا زد. آقای گل فصل 55-54 با 29 گل شد.
اچواریا، 44-1943، 10 گل/ مهاجم اوویدو آن لالیگا را با 25 گل تمام کرد. در کل دوران فوتبالش 64 گل زد.
کامپانال، 41-1940، 10 گل/ او بهترین مهاجم تاریخ سویاست. در دوران فوتبالش 214 گل زد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هیچ بازیکنی در تاریخ رئال به رکورد این فصل رونالدو نرسیده است
مرجع خبري رئال مادريد : رونالدو اولین بازیکن تاریخ رئال است که در شش هفته اول لالیگا ده گل به ثمر رسانده است.قط دی استفانو و آمانسیو با 9 گل در سالهای 58 و 68 به رکورد او نزدیک هستند.
رونالدو همیشه در رئال خوب گل می زده است اما هرگز چنین شروع فوق العاده ای نداشته است، تازه این که او در مقابل سوسیه داد هم غایب بود.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مودریچ، متخصص گل با شوت از راه دور
مرجع خبری رئال مادرید : مودریچ در بازی با ویارئال دوباره شم گلزنی بالا و شوتهای مهلکش را به رخ کشید. لوکا در این بازی با یک ضربه ناگهانی آسنخو را محو خود کرد.
پس از این گل همه به سمت ” لوکیتا” رفتند تا او را بغل کردند و به او تبریک بگویند. حتی از نیمکت هم بازیکنانی مثل آربلوا به سمت او آمدند تا محبوبیت ویژه این ستاره در رختکن ثابت شود.مودریچ دیروز هفتمین گلش را از زمان پیوستن به رئال به ثمر رساند و مثل بازی دو سال پیش در اولدترافورد نشان داد که چه شوتزن قهار و هنرمندی است.
لوکا جدا از قوای شوتزنی بازیکنی است که توانایی بازی در پستهای مختلف را دارد. او در مقابل الچه استراحت کرد و برای ارائه فصلی بی نظیر نیرو گرفت.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رونالدو بیش از 14 تیم لالیگا گل زده است
مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو رونالدو همچنان به شروع فصل دست نیافتنی خود ادامه می دهد.
ستاره 29 ساله رئال مادرید در پنج بازی خود در لالیگا ده بار گلزنی کرده است. او تا پایان هفته ششم بیش از 14 تیم لالیگایی گل زده است. فقط والنسیا، بارسلونا، اتلتیکومادرید و سلتا بیش از او گل زده اند و شمار گلهای رایو وایکانو هم اندازه اوست.
رونالدو هرگز به رکورد 10 گل در شش هفته اول نرسیده بود. در دو فصل اخیر تا این مقطع شش گل زده بود و فقط در فصل 12-2011 به رکورد هفت گل رسیده بود. رونالدو در فصل 11-2010 تا هفته ششم سه گل زده بود اما بین هفته های هفتم تا نهم 8 گل در سه بازی به ثمر رساند.
رونالدو به طور میانگین هر 36 دقیقه یک گل در لالیگا به ثمر رسانده است. در حال حاضر جدی ترین تعقیب کننده او در جدول گلزنان نیمار با شش گل است. بازیکن برزیلی هر 48 دقیقه یک گل زده است.
مسی در 540 دقیقه حضور در لالیگا 5 گل زده است یعنی هر 108 دقیقه یک گل.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخص شدن زمان اولین بازی رئال در جام باشگاه های جهان
مرجع خبري رئال مادريد : زمان و ساعت اولین بازی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان در ماه آذر مشخص شد.
اولین بازی رئال در روز 25 آذر ساعت 22:00 برگزار می شود. حریف رئال یکی از قهرمان های آسیا، آفریقا یا کروز آزول از مکزیک خواهد بود.
کاسیاس در مسیر رسیدن به 700 بازی
مرجع خبری رئال مادرید: ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید در مسیر رسیدن به هفتصدمین بازی خود در این تیم قرار دارد.
کاسیاس تا کنون 687 بازی رسمی در رئال انجام داده است و احتمالا به زودی به یک رکورد تاریخی در باشگاه دست پیدا می کند.
در تاریخ رئال فقط رائول گونزالس با 741 و سانچیس با 710 بازی بالاتر از او قرار دارند. در این فصل رئال حداقل 50 بازی دیگر انجام می دهد و هیچ بعید نیست که کاسیاس به زودی این رکورد را بشکند.
بازگشت واران به روزهای درخشان
مرجع خبری رئال مادرید : واران در ال مادریگال خوش درخشید.مدافع رئال مادرید خوب توپربایی کرد و در ارسالهای هوایی نیز بی نظیر بود. آمارش نشان از اهمیت او برای تیم دارند.واران در این بازی 12 توپ ربود و از این حیث بالاتر از راموس و گاریلا با 11 توپربایی قرار داشت و 25 بار حملات تیمش را شروع کرد که از این حیث بالاتر از راموس، کارواخال ، ویکتور روئیز و گابریل با 16 حرکت قرار گرفت. او از زمان مصدومیتش مقابل اسپانیول در 11 می 2013 تا کنون نتوانسته بود که بازی واقعی خود را ارائه بدهد. کمترین آمار لو دادن توپ را در میان مدافعان رئال داشت : 4 تا (راموس 6، کارواخال 11 و مارسلو 13) و کمترین خطا را مرتکب شد (کارواخال و مارسلو 2، راموس 3). از سویی 35 پاس سالم داد و فقط 5 پاسش اشتباه بود (86 درصد پاس صحیح)
بازی شنبه سومین بازی پیاپی بود که واران در پی مصدومیت په په در ترکیب قرار می گرفت. آخرین باری که در سه بازی پیاپی در ترکیب قرار گرفته بود مقابل لوانته ، مالاگا و شالکه در ماه اسفند بود. این بازیکن دو هفته پیش قراردادش را تمدید کرد و حالا دوباره در سن 21 سالگی می تواند لبخند بزند.
واران امسال 6 بازی انجام داده که در 4 تایش فیکس بوده و در 44 درصد دقایق ممکن به میدان رفته است. او چهارشنبه مقابل لودگورتس نیز علیرغم بازگشت په په از مصدومیت در ترکیب قرار می گیرد.
روبرتو کارلوس:”کاسیاس یکی از بهترین دروازه بان های تاریخ است”
مرجع خبری رئال مادرید : روبرتو کارلوس، مربی سیواسپور ترکیه در مورد شرایط تیم صحبت کوتاهی داشت.
وی گفت :” رئال مادرید عالی کار کرده است. در چهار بازی 20 گل زده اند و این نشان از موفقیت گروه و آنچلوتی دارد. آنچلوتی مربی درجه یکی است و تعادل را پیدا خواهد کرد. سال گذشته موفق شد و امسال هم رئال را به جایی که می خواهد می رساند. دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. کاملا حامی آنچلوتی هستم. او او رئال مادرید موفق ترین و قدرتمندترین می شود. امیدواریم که دستاوردهای سال گذشته تکرار شود و اوندسیما را ببرند.”
کارلوس در مورد شرایط کاسیاس گفت :” او اسطوره باشگاه است. 15 سال در این تیم بوده است و جامهای زیادی بدست آورده است. ایکر یک اسطوره و یکی از بهترین دروازه بان های تاریخ فوتبال است. هواداران رئال می توانند گاهی بازیکنان را مورد انتقاد قرار بدهند اما کاسیاس همچنان اعتبار زیادی در رئال دارد.”
وی در مورد مارسلو بیان کرد:” خوب بازی می کند. بازیکن بی نظیری است و از نظر من یکی از بهترین مدافعان چپ حال حاضر است.”
----------------------------
مرجع خبری رئال !
real-madrid.ir
قهرمانی در سوپرکاپ. اونم با چه اختلافی!
پرز داره چپ و راست جام میاره...
لیست بازیکنان سفر کرده به بلغارستان :
کاسیاس ، ناواس ، پاچکو، واران ، په په ، راموس ، مارسلو ، کارواخال ، آربلوا ، ناچو ، کروس ، خامس، بیل ، مودریچ ، ایسکو ، ایارامندی ، مدران، رونالدو ، بنزما ، چیچاریتو
کوئنت رائو نیست
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________
جایزه “گردوس” به خسه رسید
رائول ، کاسیاس ، فیگو و مارسلو در سالهای اخیر این جایزه را برده بودند
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________
تبریک بابت قهرمانی تیم بسکتبال رئال مادرید :n12:
رئال مادرید فارسی : رئال مادرید فرداشب در تقابل با لودگورتس پیراهن های دوم و مشکی رنگ خود در لیگ قهرمانان اروپا موسوم به پیراهن اژدها را رونمائی می کند .رئال تصمیم خود را به مسئولان برگزاری مسابقه اعلام کرده است و اگر یوفا چراغ سبز نشان دهد ، رئال فردا برای اولین بار پیراهن اژدها را به تن خواهد کرد .غیرممکن است که یوفا با تصمیم رئال مادرید مخالفت کند و بدین ترتیب فردا شب رئال مادرید برای اولین بار پیراهن های دوم خود در لیگ قهرمانان اروپا که پیراهن اژدها نام گرفته است را به تن خواهد کرد .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رئال مادرید فارسی : هرچند رئال مادرید فصل را بد شروع کرد اما درخشش خط حمله رئای مادرید با فرماندهی کریستیانو ، تیم را به روزهای خوب بازگردانده است .رئال در شش بازی 20 گل به ثمر رسانده است که با این آمار خط حمله رئال مادرید به عنوان مخوف ترین خط حمله اروپا شناخته می شود .مارسی 21 گل به ثمر رسانده است اما این تعداد گل در هشت بازی به ثمر رسیده است و این در حالی است که رئال در شش بازی 20 گل به ثمر رسانده است .بعد از رئال چلسی موفق شده است در شش مسابقه 19 گل به ثمر برساند و خط حمله های برتر بعدی در اختیار منچستر سیتی و بارسلونا است که هر دو تیم آمار 17 گل زده را ثبت کرده اند .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رئال مادرید فارسی : آمار نشان می دهد ارزش ترکیب رئال مادرید بیشتر از ترکیب بارسلونا است .در حقیقت طبق آمار ترانسفر مارکت ترکیب 22 نفره رئال مادرید 673 میلیون یورو ارزش دارد اما ترکیب 26 نفره بارسلونا 611 میلیون یورو و 62 میلیون کمتر از رئال ارزش دارد .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادرید فارسی : کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید می تواند فرداشب به آقای گل تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تبدیل شود .کریستیانو با هتریک در برابر لودگورتس که دور از انتظار نیست می تواند عنوان آقای گلی تاریخ لیک قهرمانان اروپا را به خود اختصاص دهد .مسی نیز برای این عنوان به چهار گل احتیاج دارد که البته به نظر می رسد رونالدو زودتر از او رکورد شکنی خواهد کرد .در حال حاضر رائول گونزالس ، شماره 7 اسطوره ای و فراموش نشدنی رئال مادرید با 71 گل زده عنوان آقای گلی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا را به خود اختصاص داده است . رائول در فینال 2000 و فینال 2002 لیگ قهرمانان اروپا هم برای رئال گلزنی کرده است
رئال مادرید فارسی : فابیو کاپلو ، مربی سابق رئال مادرید در دو دوره متفاوت در خصوص شرایط فعلی باشگاه صحبت کرد .جدائی ژابی و دیماریااز جدائی ژابی و دیماریا سوپرایز شدم اما رئال مادرید است دیگر ..ایکر کاسیاسدروازه بان ها بازیکنانی هستند که بیشتر از بقیه به اعتماد به نفس احتیاج دارند . ایکر دوباره همان دروازه بان همیشگی خواهد شد . شرایطش سخت است چرا که در دوسال اخیر زیاد بازی نکرده است .کریم بنزمابنزما یک شماره 9 و یک مهاجم نوک است اما فضاسازی می کند و پاس گل می دهد .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادرید فارسی : گوتی ، اسطوره باشگاه رئال مادرید به سوالی در خصوص احتمال بازگشت مورینیو به رئال مادرید پاسخ داد .احتمال بازگشت مورینیوخیلی دشوار است تا زمانی که بازیکن فعلی در رئال مادرید حضور دارند مورینیو باز گردد . برای او احترام خاص و زیادی قائلم ، اما سال آخر در رئال مادرید اشتباه کرد .
رئال مادرید فارسی !
بالاخره یک بازی درست و حسابی نصیب تیم رقیب شد تا بلکه بتونیم خط دفاعی اونارو هم محک بزنیم.
تقریبا از بابت دفاع چیزی از ما کم ندارن مخصوصا که بعد از خط هجومی دیگه کلا وضعیتشون وخیمه، یک لحظه رونالدو رو بزارید جای کاوانی و یک لحظه اون هماهنگی عالی حمله ما رو بزارید جای حمله های بی هدف تیم پاریس به نظر میرسه که میتونیم برد دلچسبی رو جلوشون شاهد باشیم.
دفاع ما بیشتر بر روی ارسالی ها مشکل داره و خب روی زمین زیاد مشکل نداریم. مگر این که سوارز سرنوشت رو عوض کنه.
ایسکو بر می گردد
چرخش ها فرصت جدیدی را به بازیکن مالاگایی می دهد
اولین شکست بارسای لوئیز انریکه
راموس، مارسلو و خامس استراحت می کنند
آنچلوتی:” بدون آن که بخواهم به کسی بی احترامی کنم باید بگویم که رونالدو بهترین بازیکنی بوده است که با او کار کردم”
بنا به گزارش فوتبال اسپانیا، درمنژیف که در ماه آگوست به دومین مربی بلغاری تبدیل شد که موفق به راهیابی به مرحله گروهی چمپیونزلیگ می شود، گفت: "رئال مادرید تیمی کهکشانی است، بهترین تیم دنیا، و ما برای لذت بردن از بازی و ارائه یک نمایش خوب به میدان خواهیم رفت. بازی کردن در مقابل آنها مایه افتخار است.
با اینحال، ما از آنها نمی ترسیم. آنها 10 بار فاتح رقابتهای چمپیونزلیگ شده اند، گرث بیل و کریستیانو رونالدو هر کدام 100 میلیون یورو قیمت دارند، اما هیچ ترسی وجود ندارد. آنها تیم شگفت انگیزی هستند اما ما به میدان رفته و بازی خود را به نمایش خواهیم گذاشت چرا که وقتی ما متمرکز باشیم می توانیم هر تیمی را شکست دهیم.
بازیکنان من می دانند که باید چه کار کنند. من به آنها گفته ام که آرامش خود را حفظ کنند و با فکر خود بازی کنند. ما باید در تمام لحظات متمرکز باشیم و هیچ نگرانی از بابت حریف نداشته باشیم."
به گزارش AS، ایسکو بازیکن باتکنیک رئال مادرید در کنفرانس خبری پیش از دیدار برابر لودوگورتس شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
نقش دفاعی در تیم
"مربی از من خواسته که بیشتر در کارهای دفاعی همکاری کنم و این کاری است که من انجام می دهم. همه می دانند که من با توپ بهتر هستم اما حالا در دفاع هم تلاش می کنم."
خطر لودوگورتس
"این نه اولین بار و نه آخرین بار است که ممکن است تیم ضعیف تر تیم قوی تر را ببرد. ما داریم در مورد لیگ قهرمانان صحبت می کنیم و با احترام کامل به مصاف حریف می رویم."
از دست دادن جایگاه در تیم
"سال پیش من با بازی کردن شروع کردم اما امسال آرزوهای جدیدی دارم. من امیدوارم دقایق بیشتری بازی کنم و بتوانم به تیم کمک کنم. من در مادرید بسیار خوشحال هستم."
بازی تیم"
بعضی وقت ها این اتفاق می افتد و ما سه مشکل در تیم داشتیم که باعث گل خوردنمان می شد. همه باید در دفاع کمک کنیم اما وظیفه بعضی ها در دفاع بیشتر است."
خامس"
ما همه با هم سازگار هستیم و هر بازیکن کیفیت و چیز جدیدی به تیم اضافه می کند و این برای تیم خوب است."شرایط فعلی ات در مادرید
"برخورد هواداران با من تا به اینجا شگفت انگیز بوده است و من هر روز سعی می کنم تا خودم را ثابت کنم اما در پایان این مربی است که تصمیم می گیرد."
بازی از شبکه های کاتالان داخلی پخش نمیشه. البته این دفعه منطقیه!
شبکه های رایگان :
Duhok TV- ماهواره NSS 12- در 57 درجه شرقی - فرکانس : 11188 V
غیر رایگان (هاتبرد ) :
nSport - فرکانس : 11449 H - یا : 10719 V
Sky calcio 3
Sky sport 3
خب ترکیب اومد !!
استراحت دادن به یکسری بازیکنان (( به دلیل فشردگی و سختی بازی های بعدی ))
جیمز - کروس - بنزما - و کارواخال رو نیمت هستن !!
کاسیاس
مارسلو - راموس - واران - آربلوا
ایسکو - یارا - مودریچ
کریس - چیچاریتو - بیل
به امید یه برد پرگل و شکستن رکورد رائول توسط سلطان !:n12::n12::n12::n12::n12:
این تیمم خوبه ها...........
یه گل صحیحمون افساید گرفته شد یه موقعیت عالی هم با افساید نادرست ازمون گرفته شد.
تازه پنالتی اولی باس بازیکنشون اخراج میشد.
ویرایش : هیچوقت فک نمیکردم داد بزنم بنزما رو بیار تو بنزما رو بیار تو :|
ویرایش 2 : بنزما گل زد
ویرایش 3 : این بنزما چه نعمتیه! من ایمان اوردم ....: دی
وقتی کریم گل میزنه نمیدونم شادی کنم، اخم کنم، گریه کنم کلا یک حس چندمجهولی بهم دست میده که فقط شخص خود خانم مریم میرزاخانی میتونه حلش کنه.
من خودم هنوز ندیدم
به نظرم بازی سختی بوده!
یووووهههوووووو.......
گل سالم رونالدو
گل سالم رونالدو که آفسايد گرفته شد(عکس)
کمک داور بازي در شرايطي که بازي رئال مادريد-لودوگورتس با نتيجه 1-0 به سود تيم بلغار پيش مي رفت به اشتباه گل رونالدو را آفسايد اعلام کرد.
به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید دقایقی پیش با نتیجه 2-1 و به سختی تیم لودوگورتس را در جهنم صوفیه شکست داد. گل دقایق پایانی بنزما رئال را به یک پیروزی دلچسب رساند.
در نیمه اول این دیدار، کریستیانو رونالدو یک ضربه پنالتی را از دست داد و دقایقی بعد موفق شد ضربه پنالتی دومی که نصیب رئال شده بود را تبدیل به گل کند. در شرایطی که بازی 1-0 دنبال می شد، رونالدو با پاس عالی ایسکو با دروازه بان لودوگورتس تک به تک شد و موفق شد دوازه این حریف بلغار را باز کند اما این گل از سوی کمک داور مردود اعلام شد.
تصاویر این صحنه نشان می داد که کمک داور در این صحنه اشتباه کرده است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کريس رونالدو از ناحيه مچ پا مصدوم شد
دقيقه 87 بازي کريس رونالدو با خطاي شديد بازيکن لودوگورتس به سختي مصدوم شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، بازی رئال مادرید و لودوگورتس به دقیقه 87 خود رسیده بود که کریس رونالدو با خطای شدید" آنیست آبل"، بازیکن تیم لودوگورتس به شدت سرنگون شد. رونالدو برای دقایقی از درد به خود می پیچید و لنگ لنگان به خارج از زمین منتقل شد.او تا انتهای بازی دیگر نتوانست در میدان حضور پیدا کند.
با این حال آنچلوتی دقایقی پیش گفت که مصدومیت رونالدو شدید نیست و درد خفیفی در ناحیه مچ پا احساس می کند. به اعتقاد کارلتو این مصدومیت چندان نگران کننده نیست.
varzesh3
:n27::n23:
------------------
من موقعیت های بازی رو دیدم
2 تا گل زدیم فکر کنم 10 تا نزدیم !!!
دروازه بانشون خیلی خوب بود
جو ورزشگاه هم خیلی تاثیر گذار بود (( صدای هو خیلی شدید میشد و از این پشت معلوم بود چقدر وحشتناکه ))
به طور کل اصلا تیم آسونی نبودن و واقعا عالی کار کردن
ولی اگه از موقعیت ها استفاده میشد الان 6-1 میشد بازی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو نتونستم ببینم متاسفانه
ولی طبق چیزی هایی که خوندم ، متاسفانه باز انگار از رو ضعف همیشگی گل خوردیم ( کرنر )
این تیم بلغاری تیم خوبی نشون داده ، لیورپول هم که باخت ، یه جورایی کار رو برای ما سخت میکنه ، چون بازی رو در رو باهاشون خیلی مشکل میشه
در کل این برد رو تبریک میگم ، به امید موفقیت های پی در پی :n12:
+
رونالدو هم خوندم متاسفانه مصدوم شده
خبرهای قطعی فردا میاد ، امیدوارم جدی نباشه ، چون ال کلاسیکو هم یجورایی نزدیکه ، باید آماده باشه
دروغ میگه برگشت......اما هنو درد داشتنقل قول:
او تا انتهای بازی دیگر نتوانست در میدان حضور پیدا کند.
پیراهن اژدها با برد شروع کرد.
عجب دروازه بانی داشتن :n04::n04::n04:
پنالتی اول رو که از رونالدو گرفت، پنالتی دوم هم فقط یکم کم آورد! چه موقعیت هایی رو از بیل گرفت.
بنزما خیلی خوب کار کرد، نشون میده بنزما از اونایی هست که باید تحت فشار قرارش بدی.
ترکیب اولیه تیم خوب بود، حضور ایارا جلوی دفاع، بازی سازی ایسکو و مودریچ. ایسکو باز هم فوق العاده بود.
مارسلو هم که یه پاس خوب به سبک دی ماریا واسه بنزما فرستاد.
امیدوارم مصدومیت رونالدو جدی نباشه. شب زیاد خوبی نداشت، اما یه پنالتی با حرکت تکنیکیش گرفت و گل کرد تا هم تیم مساوی کنه و هم پنالتی قبلی که خراب کرده بود جبران شه.
رونالدو در مورد آخرین شرایط مصدومیت خود گفت:” به مرور بهتر می شوم. در دقایق پایانی یک لگد خشن به پایم زده شد و ببینیم تا فردا چه می شود. تکل زشتی بود. از پشت تاندون پای مرا زد. اما باید عادت کرد … مهم بود که سه امتیاز را کسب کردیم و 50 درصد تا صعود کردن فاصله داریم.”
وی در مورد گلهای دریافتی تیمش روی ضربات ایستگاهی اظهار داشت:” نمی توان گفت که یک مشکل را می توان راحت حل کرد. هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. هیچ کس کامل نیست. تیم سعی کرد که واکنش خوبی از همه لحاظ ها داشته باشد. باید از این نظر بهتر شویم. لودگورتس تیم خوبی بود که در آستانه غلبه بر لیورپول قرار داشت. ما خیلی خوب بازی کردیم اما گاهی بازیها این گونه پیش می روند.”
رونالدو در مورد از دست رفتن یکی از پنالتی هایش در این بازی گفت:” نمی دانم من اشتباه کردم یا دروازه بان خوب واکنش نشان داد. نمی توان در مورد چنین شرایطی نظر دارد. واکنش دروازه بان خیلی خوب بود. همیشه کسی که ضربه پنالتی را می زند شانس بیشتری نسبت به دروازه بان دارد اما دروازه بان ها برای مهار توپها درون دروازه می ایستند و باید به او تبریک گفت. روی پنالتی دومی موفق نبود.”
وی در مورد تمجیدهای آنچلوتی از خودش بیان کرد:” چنین حرفهایی همیشه خوشایند است چرا که آنچلوتی یک مربی بزرگ فوتبال است که همه جامها را برده و با بهترین ها کار کرده است. از او متشکرم که گفت بهترین بازیکنی هستم که هدایتش کرده است. من همیشه سعی می کنم که بهترین عملکردم را در این پیراهن داشته باشم.”
ستاره پرتغالی در مورد جو استادیوم ، هو شدن خودش و تشویق مسی گفت:” سالها در فوتبال حرفه ای بوده ام و چنین چیزهایی ناراحتم نمی کنند.”
رونالدو در مورد بنزما گفت :” گل خیلی مهمی را زد. حضورش در بازی خیلی مهم بود.”
ستاره پرتغالی در مورد هواپیمای هواداران یونایتد با شعار” به خانه برگرد” که در بازی رئال مقابل ویارئلا به پرواز در آمد اظهار داشت:”چطور می توانستم آن را نبینم؟ ده بار از روی استادیوم عبور کرد! همیشه گفته ام که یونایتد خانواده من است اما در رئال راحت هستم. در این جا احساس مهم بودن می کنم. از محبتی که هواداران یونایتد به من دارند متشکرم و خاطرات خوبی از آنها دارم. “
در استادیوم لودو رونالدو رو هو کردن؟
ظاهراً جو خیلی بدی بوده. حتی تو یه عکس دیدم که رونالدو بعد از زدن گل، Calm Down نشون داده.نقل قول: