ماشینی در حول و حوش 200 تومن ، با مارک بنز و بی ام و ، با مشخصات زیر بهترین گزینه چیاست :
خانوادگی
نرم
مصرف سوخت خوب
پرقدرت
مرسی
ماشینی در حول و حوش 200 تومن ، با مارک بنز و بی ام و ، با مشخصات زیر بهترین گزینه چیاست :
خانوادگی
نرم
مصرف سوخت خوب
پرقدرت
مرسی
در ضمن قیمت فروش تویوتا کمری جی ال ایکس . 4000 تا هم کار کرده 2010
تمیز و بدون رنگ ، چند بدیم بره خوبه؟
مرسی
با سلام
دوستان دنبال یه ماشین کروکم،نظرم رو لکسوز ISC و BMW120 به نظر شما کدوم بهتره؟
خودم سراتو کوپ 2012 دارم میخوام بفروشم ؛چند میره الان؟!
قیمت لکسوز ISC300 یا ISC250 مدل 2010 یا 2011 چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید..
سوناتا مدل 89 سفید اتومات چند ؟؟؟
اونته مدل 90 یه گلگیر رنگ قیمت چند ؟؟
ای بابا فوری یکی کف قیمت رو بگه دیگه :n13:
سوناتا مدل 89 نداریم ، به مدل میلادی شماره میشه ، 89 مدل 2010 میشه . بین 58 تا 65 ملیون متغیره .نقل قول:
آوانته دستی مدل 90 --->38.500.000
سوناتا مدل 2010 58 تا 65؟؟؟ تا 75-80 رفته بود انگارنقل قول:
اینقدر اومده پایین؟
افزایش قیمت جدید چجوریه؟
بله . من 5 شنبه یه گل برای یکی از دوستان خریدم بنگاه یه سوناتا 2010 سفید خیلی تمیز داشت 65 تومن در حد .30 تا کارکرده بود .نقل قول:
سلام
دوستان یک سوال مهم دارم
با توجه به اخبار این چند روز و حذف سهمیه بنزین خودروهای 1800 سی سی به بالا ، میخواستم بدونم این قانون فقط برای خودروهای صفر کیلومتر هست یا شامل خودروهای قدیمی خارجی مثل Benz E190 2300cc مدل سال 1989 هم میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید تاپیک مربوط پیدا نکردم ، اینجا پرسیدم
بنظر شما پرادو مدل 2005، 99هزار کارکرد... 75 تومن می ارزه؟
کلا بنظرتون مدل 2005 ارزش خرید داره؟
ظاهرش عالی بود... فنی رو تست نکردم فقط.
اگه مشکلی نداشت، ارزشش رو داره؟!
یا کلا بنظرتون با این قیمت چه خودرو دیگه ای میشه خرید که ارزش خرید داشته باشه؟!
قیافه و امکانات خودرو واسم مهمه.
کسی هست گویا؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن قیمت فروش تویوتا کمری جی ال ایکس . 4000 تا هم کار کرده 2010
تمیز و بدون رنگ ، چند بدیم بره خوبه؟
مرسی
آزرا دست دوم شرکتی یا وارداتی؟
با سلام خدمت اساتید
می خوام یه آزرا دست دوم مدل 2007 تا 2009 بگیرم. با توجه به اینکه دیگه گارانتی ندارن، به نظر شما وارداتی بگیرم یا شرکتی؟ کدوم آپشن بیشتری داره؟ دو مدل آزرا در خیابان می بینید که یکیش روی سپر عقب کروم، رینگ های کنار صاف زیباتر و بال کوسه ای روی سقف داره (از نظر ظاهری جذاب تره، از داخلش خبر ندارم). به نظرتون وارداتی بگیرم یا شرکتی؟ :n27:
نقل قول:
هرچي خريدي فول ترين رو بخر دوست من اگه از من ميشنوي بازار اختلاف قيمت فول و آپشين پايين در مقايسه کل قيمت دوزاره و مشتري نميبره، فکر کن ماشين بخري 80 ميليون و فقط دو ايربگ داشته باشه، هيوندا هاي شرکتي معمولا فول آپشن هستن و وارداتي ها هر جوري ميتونن باشن، بري تو نخ قيمتها خودت متوجه ميشي، الان سوناتاي 2013 قيمت ميخوره از 110 تا 140 به خاطر همين آپشنها
ضمنا به جاي آزرا 2009 ميتوني سوناتاي 2010 بخري که خيلي بهتره داخلش هم کلي متفاوته، 4 سيلندر و مصرف سوختش هم کمتره امکاناتش البته کمتره نسبت به آزرا اما روي قيمت که بياي ميبيني ميتوني کم کارکرد و خيلي تميزشو پيدا کني و اين خيلي بهتر از ماشين مدل پايين و بي گارانتي هست
نقل قول:
حدود دوماه پيش ميشد اين وضعيت بازار رو پيش بيني کرد زودتر اقدام کنيد به هياهوي شب عيد نخوريد اگه خورديد بگذاريد تا بعد از تعطيلات و آخر فروردين و اوايل ارديبهشت
سلام
میخواستم بپرسم که لوازم یدکی و همراه IX55 مدل 2012 شرکتی باید چی باشه؟
کارکرده دارم میخرم میخوام بدونم چیا رو باید تحویل بگیرم
ممنون میشم زودتر جواب بدین
به تاپیک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
دوستان هیوندای کوپه کارکرده تمیز الان چه قیمتی داره؟
جنسیس کوپه چطور؟
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
هیوندای کوپه تر و تمیز الان حدود 60 تومن هست.نقل قول:
جنسیس کوپه هم مدل 2013 الان 155 تومنه و مدلای قدیمی تر هم هست که حدود 110 تومن یا اینطوراس.
ماکسیما مدل 85 دستی ، شرابی .... تمیز 207 تا کارکرد... لاستیک ها نو . بیمه هم تا برج اسفند 92
قیمت چند میشه تقریبا؟
ماکسیما دنده ای مدل 85 قیمت 46 میلیون توماننقل قول:
دوستان قيمت سوناتا با مشخصات زير چنده؟همچنين قيمت مزدا3 با مشخصات زير چطور؟وبراي خريد كدام يك از اين دو مورد مناسب تراست؟ممنون مي شم جواب دقيق بدين.
سوناتا:
مدل 2007 ،كاركرد 120000،فقط سپر رنگ داره ،سانروف وكروز كنترل نداره،اتومات ،10 ايربگ ،بيمه 6 ماه ،رنگ سفيد
مزدا 3:
اخره 86 تيپ 3 ،كاركرد 57000،رنگ مشكي،مانيتور
سوناتا مدل 2007 قیمت 62 میلیون توماننقل قول:
مزدا 3 تیپ 3 مدل 86 قیمت 52 میلیون تومان
همونطور که میبینید حدود 10 میلیون تومان تفاوت این 2 خودرو هست البته
نوسانات در قیمت ها زیادن امکان داره بیشتر یا کمتر از این هم باشه.
اما انتخاب یکی از این 2 مورد بستگی به ملاک های شما برای خرید خودرو داره
سوناتا اگرچه سانروف و کروز نداره اما خودرویی جادار - ایمن - با قدرت و شتاب مناسب - خانوادگی و راحت
مزدا خودرویی جوون پسند و اسپرت با رانندگی خشک تر از سوناتا اما خودرویی چابک با مصرف سوخت مناسب
اگر چه از نظر جاداری و فضای کابین و راحتی صندلی ها از سوناتا عقب میمونه.
اما خوب سانروف و کروز کنترل هم داره.
نظر شخصی ن سوناتا 2007 در صورت تمیز و و سالم بودن از هر نظر هست
اما ملاک های شما انتخاب نهایی رو مشخص میکنه
من در فاصله 5 ماه هر دوتا رو داشتمنقل قول:
اول مزدا 3 مدل 88 و بعد سوناتاي 2010 هردو فول
دوست عزيز هر ماشيني ميخري فقط فولش رو بخر چون تو بازار موقع فروش و يا براي خريد خودتون اختلاف قيمت مدلاي فول آپشن و لو آپشن (full option & low option ) از نظر ريالي خيلي ناچيزه نسبت به کل مبلغ اما امکانات اختلاف بالايي دارن و به همين دليل خيلي ها نميخوان نداشتن کروز و سانروف فابريک و ايربگ کامل روفداي مثلا 3 يا 4 ميليون کنن
به عنوان نمونه سوناتاي فول شرکتي (که گارانتي هم داره) صفر کيلومتر 2013 الان حدود 138 قيمت داره و همين سوناتاي 2013 صفر تک ايربگ و لو آپشن وارداتي بدون هيچ گارانتيي ميشه 120 تومن ميبينيد که در جمع اختلاف ناچيزه
سعي کنيد ماشيني که انتخاب ميکنيد حتي اگه رنگ هم داره مثلا دوگلگير جلو و کاپوت يعني تصادف داشته و از پشت کوبيده به ماشين جلويي رو هم اگر ميخريد فول باشه
اين از اين موضوع
الان مزدا چون ارزونتر هست باالطبع مشتري بيشتري هم داره اما افزايش قيمت سوناتا بيشتر از مزداست چون ماشين خانوادگي تريه نسبتا.
شتاب مزدا3 واقعا زياده و سوناتا حتي 6 سيلندرش هم تو شتاب کم مياره، اما حداکثر سرعت و پايداري تو سرعتاي بالا مزدا حرفي واسه گفتن نداره
مزدا 3 قديمي مدل فولش هم کروز نداره پس دنبال کيسي بگرديد که علاوه بر تميزي و بي عيب بودن حداقل صاحباي قبلي اش کروز نصب کرده باشن ( يادش به خير يه زماني کروز مزدا 3 فقط 300 چوب ناقابل بود الان شده 1ميليون)
در پايان ماشيني که ميخريد کم کارکرد باشه سوناتي 2007 شرکتي 4 سيلندر ديدم 70000 کيلومتر کارکرده بود و خيلي تميز و به همين دليل کمي گرون تر بود، ماشين اگه 1ميليون کيلومتر هم کارکرده باشه اما در نهايت دقت مي ارزه به ماشيني که دوزار کارکرده اما کاملا اسپرتي و بيخيال دست انداز اين موارد خودش رو تو ظاهر ماشين کاملا نشون ميده
تو خريد ماشين خارجي از خير هيچي نگذريد بهتره
موفق باشيد:n26:
نقل قول:نقل قول:
با تشكر از جواب شما. سوناتا يي كه ديدم قيمتش بعد از كلي چك وچونه 52.5 گفت.ولي هنوز تو خريدش دو دل هستم.
شايد با اين پول بتونم ماشين كم كاركرد تر پيدا كنم.
یه سوال داشتم از دوستان،اگه اینروزا یه خودرو با تحویل 45 روزه ثبت نام کنم و اوایل اسفند خودرو رو تحویل بدن،باز مدل 91 حساب میشه؟اینکه میگن تحویلی های بعد بهمن مدل سال بعد حساب میشه درسته؟(شرمنده اگه به موضوع تاپیک زیاد مربوط نباشه:n13:
دوست مننقل قول:
این قضیه چند سالی هست که انجام میشه
اما حتما باید صبر کنید تا ده فجر برسه ببینیم شرکت این برنامه رو داره یا نه
شما حتما باید خودرو رو در ایامی که شرکت اعلام میکنه ثبت نام کنید فکر کنم حدود 12 بهمن اعلام کنن
يه زماني براي تشويق کردن مردم براي خريد ماشين تو دهه فجر اعلام ميکردن ماشيناي تحويل اسفند مدل 92 ميشه تا ملت رغبت پيدا کنن واسه پيشخريد، اما افسوس که اون دوران خوب گذشت، الان ديگه کسي تشويق لازم ندارهنقل قول:
زانتیا در حد صفر کسی داره؟گیر میاد زانتیا صفر؟
زانتیا در حد صفر بله گیر میاد با کارکرد پایین مدل 89 قیمت حدود 45 میلیون توماننقل قول:
سلام دوستان
من تا سقف 150 میلیون دارم
میخواستم خودم جنسیس کوپه 2013 بگیرم ولی وقتی عکس سوناتا 2013 رو دیدم تو شک افتادم..میدونم جنسیس موتور و شتابش فوق العادس ولی تو عکس ها که سوناتا 2013 خیییلی بهتر بود{شایدم فقط تو عکس بود}..من راستیش جنسیس 2013 رو از نزدیک ندیدم{البته قبل از 2013 ها رو دیدم} اونایی که 2013 سوناتا و جنسیس کوپه رو دیدن یا دارن,نظرشون چیه؟؟
بعدشم با خودم فک کردم دیدم با این قیمت میتونم ماشین های لوکس تر مثل بی ام و بگیرم..چون خودم هم عاشق بی ام و هستم...بی ام و پایین 150 میلیون {در حدامکان کروک} چی میتونم پیدا کنم{خوش گل باشه!!}
ممنون
نقل قول:
سلام دوست من
دو خودروی سوناتا و جنسیس هردو در نسل جدیدشون دچار تغییراتی نمای داخلی نمای ظاهری و برخی امکانات شدن که این دگرگونی در سوناتا کلی بوده.
اما انتخابشون:
این 2 خودرو در 2 کلاس متفاوت هستن. جنسیس در کلاس خودروهای اسپرت و سوناتا در کلاس خودروهای سدان خانوادگی
ملاک های خودتون رو در نظر بگیرید ببینید کدوم خودرو باهاش همخوانی داره.
به مراتب اگر به دنبال خودرویی با قدرت و شتاب عالی - چابک و اسپرت هستین باید به جنسیس فکر کنی
اما اگر خودرویی راحت - جادار - نرم و روان با مصرف سوخت مناسب و امکانات و آپشن های متعدد و فضای کابین بیشتر بخوای سوناتا انتخاب میشه.
اگر به دنبال خودروی کروک در گروه bmw هستین مدل های :
330i مدل 2008 رو میتونی انتخاب کنی البته قیمت ها نوسان دارن.
ممنوننقل قول:
ببینین من دنبال خودرویی میگردم که ظاهرش عالی باشه{خانواده هم خبری نیس ,جوونم!!}که البته همونطور که گفتم مدل های 2013 رو ندیدم,ولی فک کنم سوناتا ظاهرش بهتر باشه{شما اگه دیدین کمکم کنین}
درضمن شتاب و قدرتش هم میخوام عالی باشه{میدونم قدرت و شتاب جنسیس کوپه با هیچ کدوم قابل مقایسه نیس ولی شتاب سوناتا چطوره؟؟0 تا 100؟}
اونطوری که شما گفتین,آپشن های سوناتا و امکاناتش از جنسیس بهتره؟!! نمای داخل چطور؟؟
با تشکر
ماشين صفر نخر دوست من افت قيمتش بالاسنقل قول:
اگه جووني و عشق دريفت و درگ و مخلفات يه جنسيس کوپه 2011 فول شرکتي بخر که هم گارانتي داره و هم امکانات کامل، حتما ترمز برمبو باشه و اگه يافتي 8 دنده که فکر نکنم شرکتي ها باشن در اين مورد تحقيق کن، الباقي رو هم بده طلا که حالشو ببري
جنسيس کوپه وارداتي هم ميشه فولش رو يافت و البته موتور 3.8 که خيلي چابک تره نسبت به شرکتي هاي موتور 3.3 و گيربکسش هم دنده بيشتر داره
جنسيس کوپه در سال 2013 تغييراتي در ظاهر و داخل داره که در نوع خودش جالبن اما خيلي متفاوت با مدلهاي زير 2012 نيست
ممنون
دوست من...من اگه بگیرم 2013 میگیرم{جنسیس کوپه رو میگم چون قبل از 2012 هم ظاهرش خوب نیست و هم داخل کابینش افتضاحه}ولی سوناتا 2012 هم مثل اینه
درمورد بی ام و هم فک کنم 2008 یا 2007 تمیز بتونم گیر بیارم
ولی نمبدونم کدومش بهتره!!
جوونم ولی بیشتر میخوام ظاهرش خوب باشه{مثلا کروک خودش خیلی چیز توپیه!}
**یه چیز تا یادم نرفته: شما گفتی طلا,دوست من اگه بازار رو دنبال کنی میبینی خودرو خیلی بیشتر از طلا افزایش قیمت داشته...طلا هنوز نسبت به پارسال 2 باربر نشده ولی یه مثال ساده:مرغ,شاید چند باربر شده..طلا چون مال خانوماس واسه همین اسمش بزرگه**
یکی تو نمایشگاه بود خیلی تمیز بود 89 3500 کارکرد میگفت 52 تومان قیمت خیلی زیاد بده؟نقل قول:
قیمت رو بالا گفتن دوست عزیزنقل قول:
به هر حال تو این آشفته بازار هرکس خودرویی مثل زانتیا داره میخواد با قیمت گزاف بفروشه
شما سعی کن بیشتر بگردی
خوبنقل قول:
با توجه به صحبت های شما من فکر میکنم به BMW کروک بیشتر علاقه نشون میدین تا جنسیس یا سوناتا
همونطور که خودتونم گفتین اگر ماشین جون پسند برا خودتون میخواین جنسیس کوپه خودرویی عالی در این کلاسه
BMW 2008 هم که جای خود داره یه جورایی اگرچه از نظر طراحی نتونه به پای جنسیس 2013 برسه اما از نظر قابلیت ها چیزی کم نداره.
به نظر من جستجو کنید برای BMW ببینید مورد خوبی پیدا میشه یا نه اگر نشد اطلاع بدین تا بحث رو ادامه بدیم
بحث طلا باشه واسه محفل خودشنقل قول:
در مورد خودرو خيلي به سليقه آدم بستگي داره، اما در مورد صفر يا کارکردهاش بر ميگرده به منطق و بازار. ماشين صفر افت قيمت داره زياد، ماشين کارکرده بايد پيشينه خوبي داشته باشه
به عنوان يک اصل در خريد ماشين چه خارجي و چه ايراني و چه گرون و چه ارزون; اگر ميخواي خيالت از پيشينه راحت باشه صفر بخر، اگه بازار دست دوم برات مهم نيست هرچي حال ميکني بخر ولي اگه مهمه بايد ماشيناي جامعه پسند بگيري.
اگه ميخواي افت قيمت زياد شامل حالت نشه، قيد پيشينه و هم نميخواي بزني ماشين کم کارکرد مدل بالاتر بخر تا ميتوني، يه ماشين 2008 نفسش ديگه به شماره افتاده، البته من ماشين خارجي 2006 صفر ديدم همين چند ماه پيش طرف سرمايه بوده براش خوابونده بوده تو پارکينگ قيمتي هم که زده بود تو مايه هاي ماشين 2011 کارکرده بود که منطقي نيستش
به هرصورت تو خريد ماشين دست دوم خيلي خيلي دقت کن چه بنز و بي ام و و چه سوناتا و جنسيس، تو خريد ماشين صفر از هيچي نگذر رنگ تيپ امکانات
کلا هرچي خريدي فول فول بخر:n16:
ممنون
نه اتفاقا من نظرم بیشتر رو جنسیس کوپه بود
ولی نمیدونم قیافش از نزدیک چطوره؟؟ به پای سوناتا میرسه؟؟ و همچنین نمای داخلیش!
دوست مننقل قول:
شما میتوین با مراجعه به نمایندگی های هیوندای این خودروهارو از نزدیک ببینی
یا اینکه عکس های زیادی ازشون در اینترنت هست که میتونی ببینی.
به نظر من شما حتما باید این دو خودرو رو از نزدیک ببینی چون 2 کلاس متفاوت با طرح های متفاوت چه از نظر
داخلی و چه از نظر ظاهری هستن.
نیسان تی ینا مدل 89 20 هزار تا کارکرده بدون رنگ و خط و خش چند میارزه؟ فروشنده میگه 130 تومن درسته یا گرونه؟