نوبتی هم که باشه دیگه نوبت قهرمانی آلمانه . مطمئن هستم اگر داوری سوتی نده، تیر دروازه به کمک برزیل نیاد و بازی به پنالتی نکشه ، آلمان برنده بازیه.
Printable View
نوبتی هم که باشه دیگه نوبت قهرمانی آلمانه . مطمئن هستم اگر داوری سوتی نده، تیر دروازه به کمک برزیل نیاد و بازی به پنالتی نکشه ، آلمان برنده بازیه.
اوج حساسیت !
حساسیت در حد مرگ !
هر جا مطلبی در مورد بازی میخونم تپش قلبم تند تر میشه !
از 2 چیز میترسم- امتیاز میزبانی برزیل- داور بازی
و اینکه مهجما در زدن ضربات آخر باید نهایت دقت رو داشته باشن !
این دیگه الجزایر نیست مولر 2 3 تا گل 100% رو خراب کنه
یا فرانسه نیست شورله اونقدر مسخره شوت بزنه !!
اگه 4 تا موقعیت خراب شد شک نکنین دیگه بازنده ایم
این بازی جایی نیست که موقعیت هدر بدیم
امیدوارم بریم فینال و قهرمان بشیم . واقعا حقمونه ! اگه نشیم که من یکی دیگه فوتبال زده میشم !
آخرین قهرمانی ملی که دیدم 96 بوده !
تاثیری که ایام امتحانات و دانشگاه داره، هیچی نداره!!!!
امروز چند شنبس؟ چند روز دیگه چه ساعتی برزیل رو لوله میکنیم؟؟؟ کی سه شنبه میشه؟؟؟؟ من فقط شنبه ها کلاس دارم واسه همین امار روزا رو از دست دادم!!!! بعد خنده دار اینه که ساعت بازی رو که ۰:۳۰ هست رو توجه نکرده بودم و فک میکردم همش که ۲۰:۳۰ هستش!!!! واسه همین فک میکردم چهارشنبه عصر بازی برگذار میشه ولی ظاهرا...!! :)))
آیا می دانستید؟!
لام و شواین اشتایگر در روز فینال جام جهانی 2002 آلمان مقابل برزیل، درست در فاصله 2.5 ساعت مونده به شروع بازی فینال، در قالب تیم جوانان بایرن مونیخ در بازی برگشت از دور نیمه نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آلمان و در مقابل بروسیا دورتموند بازی کردند! (از دیگر بازیکنان تیم جوانان بایرن در اون تیم، تروخوفکسی و کریستین لِل بودند.)
اونم در حالی که بازی رفت در مونیخ با حساب 2-3 به نفع دورتموند به پایان رسیده بود و لام و شواینی –که امشب بعد از 12 سال حالا باید خودشون باید در مقابل برزیل قرار بگیرند- کار سختی داشتند و باید در زمین دورتموند نتیجه رو جبران می کردند. که نهایتا موفق شدند نتیجه مجموع رو به تساوی بکشونند و بازی به وقت اضافه کشیده شد و بایرن در ضربات پنالتی پیروز شد و اون تیم جوانان بایرن به فینال راه پیدا کرد (و نهایتا در فینال مقابل اشتوتگارت قهرمان شد)
اما نکته جالب این هست که به خاطر طولانی شدن بازی بایرن و دورتموند در رده جوانان و کشیده شدن بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی، و بعد از اون رفتن به رختکن، دوش گرفتن و راهی شدن به سمت مونیخ، نتونستند بازی فینال 2002 رو درست و حسابی تماشا کنند، بازی که اولین تقابل دو تیم برزیل و آلمان در جام های جهانی بوده و در دومین تقابل اینبار لام و شواینی این فرصت رو دارند که نه تنها بازی رو ببینند، که خودشون در بازی حضور داشته باشند و این دفعه نتیجه دیگه ای رو رقم بزنند!
المان این بازی رو ببره بره فینال با گل کلوزه به قهرمانی برسه :n12:
محتوای مخفی: .
داور بازی مشکوک نیست ؟
همون داور آیتالیا . اروگوئه ست
ترکیب که خوبه، به امید پیروزی :n12:
۱۰ دقیقه دیگه..... ما برندهایم قطعا....
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللل
من میخام اسپم بدم
چهارتا.....
وای وای وای وای وای:n19:
تیم اب و فاضلاب ایلام بهتر از برزیل بازی میکرد!! :))))
این برزیل با شانس و داوری اومد! ولی المان دیگه از اون تیما نیست!:)
30 دِیقه 5 تا نبوووووووود ؟ ؟!؟!؟! :n12:GERMANY:n12:
باو خداوکیلی ول کنید دیگه:دی
کشته نداد این جام اسممو عوض میکنم:n08:
ایران لیاقتش از این برزیل واسه نیمه نهایی بشتر بود:n28:
خب دوستان خشن از این به بعد ریلکس بازی رو ببینید و از لحظات خوب فوتبالی انرژی ذخیره کنید :D
ویوا آلمان:n12:
*
5 تا بسشونه ، یه کاری نکن امشب وسایلشونو بذارن دم در هتل !
نهایت کاری که نیمه دوم می تونن بکنن اینه نارگیل به سمتمون پرت کنن : ))
ما از آرژانتین 1-0 باختیم ملت همه خوشحال شدن. :n08:
آلمان تو نیم ساعت 5 تا به برزیل زد، آلمان ها چکار میکنن الان !!!!!!!! :n05:
فوتبال پایدار فقط آلمان، هرچند تو فینال به هلند میبازه. :n02:
چه حالی میده اگه برزیل دو رقمی بشه:n19:
ولی تابلوئه که آلمان به همین 5تا اکتفا میکنه!
اقا حالا که هر کی میاد شوت میزنه گل میشه حداقل بدن مولر بزنه اقای گلی رو بگیره امشب دیگه:n09:
خوشم اومد خیلی هم خونسرد و شیک:n05:
ایا برزیل عربستان دیگری خواهد شد؟:n08:
برزیل امشب احتمالا آشوب میشه:n02:
هه هه هه هه ، گل دورقمی نخورن خوبه !
آقا من دیگه حرفی ندارم! :n03: نیمه دوم رو دلم نمیاد ببینم! :n28:
یعنی واقعن نخواستن ده دقیقه پایانی فشار بیارن...یکجورایی عذاب وجدان موج میزد:n02:
حالا ممکنه نیمه دوم هر چیزی رخ بده...مدیریت بازی یا حمله یا هر چی
دلم ریش شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم کسی میخواد در خصوص امار کلوزه حرف بزنه؟؟؟
همش 5 تا ؟ چی میگی بابا برو بالای 10 تا :n20: من هنوز تازه گرم شدم :n19: مثل چی دارم کیف میکنم . بزنیم ابکش کنیم این برزیلیها رو . بعدش هم نوبت ارژانتین یا هلنده که سوراخ بشن . اصلا یه اعتماد به نفسی داشتیم امشب تو بازی .نقل قول:
احمدی هم اصلا حواسش نبود...صحنه گل رو کارگردان یکی دو بار پخش کرد ولی احمدی مبهوت نتیجه بودنقل قول:
الان به طرفداران برزیل باید بگیم 5 تا 30 دقیقه یا 4 تا 6 دقیقه:n02: ؟
واقعا تو پوست خودم نمی گنجم.چه می کنه این آلمان. صد در صد قهرمانیم.هلند کیلو چنده:n02:
*
حالا شما اجازه بده هلند صعود کنه!نقل قول:
بردیا از نتیجه با خبر بشه، همونجا با ژ۳ جشن میگیره و تا ۶ ماه اینده رو توی بازداشت میگذرونه! :))) بچهی خوبی بود...
نویرو..... جوری توپ میگیره انگار ما شیش هیچ عقبیم....:)))) استراحت کن عزیزم استراحت کن....
بابا بسه دیگه آبروشون رفت ، اگه مافیا ی برزیل اسکولاری رو بکشن خونش گردن آلمانه ، بکشین وسط پاس کاری کنین !
نقل قول:
بابا بسه دیگه آبروشون رفت ، اگه مافیا ی برزیل اسکولاری رو بکشن خونش گردن آلمانه ، بکشین وسط پاس کاری کنین !
ما همون دقیقه ۳۰ دیگه بیخیال شدیم....برزیل ول نکرد اینم عاقبتش...
حیف شد گل رو خوردیم.... :(
تبریک به همه دوستان.... همونجوری که عرض کردم، برزیل رو لوله کردیم... ولی من خیلی برزیل رو دست بالا گرفته بودم...
تبــریک می گــم آلــمان عـالی بـود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی فوق العــاده قشنـگی بود واقعـا لـذت بـردم ازیـن بـازی
من خوابم یا توهم زدم یا مستم !!! اقا باورم نمیشه ، اخه 7 تا !!!! بابا این تیم برزیله ها !!!
فکر کنم از این به بعد همه تیمها باید مواظب باشن به المان نخورن چون ممکنه روز روز المان باشه اونوقت ابروشون میره.
سال 2002 که باختیم یه غمی تو دلم تا الان مونده بود الان احساس میکنم ازاد شدم .
دم بازیکنها و طرفدارای المان گرم.:n16:
برزیلا ریختن پشم مبارک بادت
هفت گل از سرور دنیا نرود از یادت
اقا امار کلوزه چی شده کاناله SRF المانی داره گلهای قدیمشم نشون میده ؟
فهیدم شده سالار گلزنها.
دو تا صحنه جالب از نظر کارگردانی تلویزیونی
لیست گلزنها در تصویر جا نمیشه...با اسکرول نمایش داده میشه=))
در این سطح...باور نکردنیه...در مورد این بازی بسیار گفته خواهد شد...
زیرنویس قشنگی که همه منتظرش بودیم، کار زیبای کارگردانی تلویزیونی بازی:
دیگه جام تموم شد دیگه از الان معلومه المان میبره ! اون هارمونی و هماهنگی و تکنیک و تاکتیکی که آلمانی ها داشتند اولین باره که تو عمرم دیدم