اگه فدراسیون به حرفهای کیروش گوش میکرد و بازیهای دوستانه زیادی ترتیب میداد بدون شک کیروش هم دستش باز بود برای چیدن ترکیب هجومی تر
Printable View
اگه فدراسیون به حرفهای کیروش گوش میکرد و بازیهای دوستانه زیادی ترتیب میداد بدون شک کیروش هم دستش باز بود برای چیدن ترکیب هجومی تر
کیروش در کارهای دفاعی محشره
جام جهانی 2010 هم پرتغال با سرمربیگری کیروش فقط با دریافت یک گل خورده اونم مقابل اسپانیا از جام کنار رفت
از لیگی که اقای گلش با 12- 13 گل انتخاب میشه و تیمهاش با خرجهای میلیاردی نمیتونن از مرحله گروهی جام باشگاهای آسیا بیان بالا
بهترین گلزن لیگ هم بعد این همه سال رضا عنایتی 38 سالست انتظار شق القمر دارین:n02:
توی فوتبال هرچه بازیکنا قیافه های عجیب غریبتر داشته باشن بهتره باعث ترس گمراهی بازیکنای حریف میشن قیافه دژاگه با ریش سه متری ترسناکتر میشد و این یک برگ برنده برای ایران حساب میگردید اما در مورد ژل خیلی هم خوب کاری کرد ژل زد چون ژل اعتماد به نفس میاره چیز بدی نیست به فضولاش مثل گاردین و بازیکنایی که دوپینگی بودن حالا کارشناس فوتبال بی بی سی شدن... هیچ ارتباطی نداره
پیش بینی های این تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید بعد از بازی دلم خنک شد اینا روشون کم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت ای اف سی/... تیم ملی فوتبال ایران توانست قهرمان آفریقا را با بازی تدافعی مصمم خود نا امید کند و اولین امتیاز را برای آسیایی ها در برزیل کسب کندCuritiba: Iran and Nigeria played out the first goalless match of the 2014 FIFA World Cup on Monday as Team Melli put in a resolute defensive display to frustrate the reigning African champions and pick up the first point for an Asian side at Brazil 2014.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه نشدم منظورتون چیه؟نقل قول:
ولی انصافا چنان گفته میشه نتیجه خوبی نبود مساوی کرد انگار داریم در مورد تیم آلمان صحبت می کنیم که بگیم نتیجه خوبی نبود مساوی.
تیم ما با تمام توانش دفاع کرد و خیلی هم عالی جواب داد همون هم بود که گل نخوردیم. درسته دو تا ضد حمله داشتند نیجریه ولی مهم این هست که گل نخوردیم مهم این نیست که اگر اون دو تا ضد حمله گل می شدند الان باخته بودیم.
ایران اگر بره مرحله بعدی که واقعا کار خیلی بزرگی انجام داده ولی اگر نره هم امیدوارم تمام تلاش شون رو بکنند که مثل بازی دیشب دیدیم تلاش کردند. ولی برای گل زدن وقتی نکونام میره تو خط دفاع تمام حمله ها هم میرن تو خط دفاع نباید انتظار داشت که گل بزنیم. استراتژی تیم ما دفاع کردن بود و نه ضد فوتبال بازی کرد نه بد بازی کرد خیلی هم عالی بود
چی؟ آلمان که هزار بار از نیجریه قویتره چه ربطی داشت؟ شاید منظورتون اینه که اگر آلمان با نیجریه بازی میکرد آره؟نقل قول:
متاسفانه بعضی از ماها منتظریم تیم ملی سه بازیش تموم بشه و دو تا بازی بد انجام بده تا شروع کنن به مطرح کردن خودشون، همین آقایون فردوسی پور، جاودانی و بعضی مربی ها مثل مایلی کهن و... بعد از 2006 چی کار کردن؟ باعث خروج برانکو شدن و شروع کردن به این حرفا که این همه مربی خوب داخلی داریم، چی کار داریم با ایچ ها و هویج ها!! سال بعدش در گیرو گور تعلیق فدراسیون و دخالت های دولت وقت، جام ملت ها رو با مربی داخلی از دست دادیم... جام جهانی 2010 رو با کلکسیونی از مربیان داخلی از دست دادیم. و 2011 هم در قطر همین داستان تکرار شد.
والا با یه نتیجه بد مربی جام جهانی رو شوتش نمیکنن کشور خودش. ما تو 2006 این کار رو کردیم و الان هم منتظریم که این بلا رو سر کیروش و علی دایی ها و علی کریمی های وقت تیم ملی بیاریم.
دوست من، شما 2006 رو با الان مقایسه نکن. همون 2006 بعد از مشخص شدن گروه بندی، تعبیر جاودانی از گروهمون، "گروه بسیار بسیار عالی" بود! مردم و بازیکنا چنان تو ذوق زدگی رده بندی فبفا بودن که یادشون رفته بود چه ستاره هایی تو تیم های حریف هست. رسانه ملی هم مثل الان نبود که قبل بازی تیم ملی مردم رو متقاعد کنن که ممکنه ببازیم. اون موقع تیم ملی اینقدر ستاره ها مطرح بودن که قبل جام جهانی انواع نظرات (نظر مردم تا خود صدا سیما) پخش میشد که با 5 یا 7 امتیاز صعود میکنیم!! نتیجش چی شد؟ کلا دو مدافع ما دو گل زدن و در بازی تشریفاتی آخر چهارم شدیم و آغاز شد سناریو مقصر پیدا کردن و آروم کردن جو دوگانه پیش اومده که چرا تیم 16 ام جهان به زحمت با آنگولا مساوی کرد. درد افتادن رو که میگی 2006 داشتیم که یا قبل از بازی توقعات محال داشتیم یا حین بازی منتظر معجزه بودیم.نقل قول:
اما چیزی که ما تو سال 2014 داریم و 2006 نداشتیم، این جو واقع گرایانه هست حتی با وجود اینکه تیم ملی به عنوان تیم اول گروهش از آسیا صعود کرده، هممون میدونیم که کار خیلی خیلی سختی پیش رومونه. تو این بین مربی تیم ملی با حداقل امکانات و توقع کمتر مردم نسبت به 2006 و 98، اومده ادعا کرده که تلاش میکنه ایران زنگ تفریح تیمی نباشه و برای اولین بار صعود کنه. تو بازی اول هم کیروش معلوم بود به هدفش مقابل نیجریه رسیده.
.
اگه تعبیر شما از ضد فوتبال دفاع کردن در فوتباله، پس قهرمانی چلسی، اینتر، یونان، بازی دفاعی تیم های ایتالیایی و مورینیو، وجود 4 بازیکن در خط دفاع و ... همه ضد فوتباله؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد فوتبال و فوتبال ناجوانمردانه ای که کشور های عربی حاشیه خلیج فارس توش تخصص دارن، وقت تلف کردن هست نه جانانه دفاع کردن. شما grass rolling اعراب رو با دفاع تیم ملی از گل نخوردن مقایسه میکنید؟
دادا تفاضل گل خیلی مهمه... ما اگه فرض کنیم تو بازی آخر همه توانمون رو بزاریم و بوسنی رو ببریم، باید به این توجه داشته باشیم که تفاضل گلمون در قیاس با تیم نیجریه به چه شکله.نقل قول:
.
.
حالا دوستان به نظر شما بهترین نتیجه برای ایران در بازی نیجریه - بوسنی چیه؟
.
اگر ما بازی دوممون رو به آرژانتین ببازیم، در پایان دور دوم 1 امتیازه میمونیم با تفاضل گل منفی:
.
>> اگر بوسنی به نیجریه ببازه، نیجریه میشه شانس اصلی صعود و بوسنی رسما حذف میشه از جام و نیجریه در روز آخر با آرژانتینی بازی میکنه که صعودش قطعی شده و نیجریه با یه مساوی میره مرحله بع. تو این حالت ما به مصاف یه بوسنی بی انگیزه میریم، ولی احتمال صعودمون بسته به بازی نیجریه - آرژانتینه.
.
>> اگر بوستی نیجریه رو ببره، تقریبا حذف نیجریه قطعی میشه. چون بوسنی و ایران تو بازی آخر باید مساوی کنن و نیجریه هم باید آرژانتین رو ببره که خیلی احتمال بعیدیه. با این نتیجه بوسنی میدونه با مساوی گرفتن از ایران هم صعود میکنه و بازی برای ما مرگ و زندکی هست که حتما ببریم.
.
>> و تساوی این دو تیم هم تقریبا به ضرر نیجریه هست به خاطر بازی سخت آخرش و همچنین بازی پایانی ایران - بوسنی هم حکم مرگ و زندگی برای هر دو تیم رو داره.
من هم دقیقاً دیشب همین فکرو می کردم!بازیکنی مثل خلعتبری یا حتی شریفات و سروش رفیعی خیلی به کار میومدن دیشب.نکته ی دیگه ای هم که خیلی عجیب بود اینه که جهانبخش چرا اینقدر دیر اومد تو بازی؟!نقل قول:
به نظر من تیم ایران سطح مسابقات جام جهانی رو تاسطح مسابقات جام ولایت پایین آورد !! :n26:
این سیستمی که بازی میکنه اصلا سیستم دفاعی نیست، یک سیستم تخریبی هست که فقط دفع توپ میکنن، اگر چندتا پاس سالم میدادن میشد گفت سیستم دفاعی خوبی مثل چلسی و یونان 2000 و ... داشته.
ميشه با يك تقريب خيلي خوبي نيجريه رو پس زد و گفت فينال ايران و بوسني در پيش هست تو اين گروه! حتي من به امتياز گرفتن از ارژانتين هم خيلي
اميدوارم تيمي نمي تونه از اين دژي كه ساختيم عبور كنه:n01:
متاسفانه در ایران، مربیان ایرانی بجای اینکه قلبا آرزوی موفقیت تیم ملی رو داشته باشن، دوست دارن خودشون در تیم ملی باشن ! تیم ملی رو یه لقمه گنده و حق خودشون می دونن ! در حالی که خیلی خوب می دونیم واسه پیشرفت و موفقیت، تنها نمیشه به مربیان ایرانی اتکا کرد؛ دلایلشم خیلی زیاد و مشخصه. ما اگه قرارداد کیروش رو تمدید نکنیم یعنی هیچکاری نکردیم ! و دوباره شدیدا به عقب بر می گردیم. به وضوح میشه دید که خیلی از مربیان با جبهه گیری علیه کیروش علاقه ای به تمدید قراردادش ندارن تا جای واسه خودشون باز بشه !! در حالی که هرکس دیگه ای جای کیروش بود یقین بدونید تیم ملی تا اینجا همین یک امتیاز رو هم نمی تونست بگیره ! کیروش کسی بود که جلوی خیلی از مربیان ، تیم ها و حتی بازیکنان قاطع ایستاد و حرف خودش رو زد. تیم ملی جایی برای ناز کشیدن و باند بازی نبود ! به جای اینکه در باد صعود تیم ملی به جام جهانی بخوابه خیلی منطقی و واقع بینانه بارها و بارها حرفش رو زد، دیدگاهش رو گفت و این ذهنیت رو خیلی خوب برای بازیکنان جا انداخت که از جام جهانی چی می خوان ! همه این پروسه ها طی شد تا ما تونستیم بازی دیشب رو انجام بدیم. نمی دونم دوستانی که میان و انتقاد می کنن قبل از جام جهانی هم همین حرف ها رو می زدن ؟ و فکر می کنم با دیدن بازی های هلند و آلمان و برزیل یه کم دچار توهم شدن که ما هم بیایم با این بازیکنان نیجریه رو ببریم ؛ تماشاگر پسند بازی کنیم و دفاع هم نکنیم ! خوشبختانه کیروش مثل مربیان ایرانی دچار این توهم نبود !
اما حسین جان، در مورد وضعیت گروه:
معادلات یه کم پیچیده هست.
در حالتی که نیجریه - بوسنی مساوی بشن، آرژانتین اول شدنش قطعی میشه، یا بازی آخر رو جدی نمی گیره یا بازی خودش رو می کنه که من حالت اول رو محتمل تر می دونم، یعنی با همه بازیکنان اصلیش بازی نمی کنه اما با این وجود باز هم شانس ما برای صعود بیشتره چون با این شرایط نیجریه در بهترین حالت می تونه یه مساوی از آرژانتین بگیره و در بازی آخر اگه بوسنی رو ببریم می تونیم صعود کنیم.
در حالتی که بوسنی بتونه نیجریه رو ببره، بازی آخر برای ما مقابل این تیم با انگیزه خیلی سخت خواهد بود و البته با یه حماسه می تونیم راحت تر از حالت قبل صعود کنیم چون با تیمی بازی می کنیم که شانس قطعی صعود به عنوان تیم دوم هست.
در حالتی که نیجریه بوسنی رو ببره، در بهترین حالت هم امتیاز با نیجریه میشیم که احتمالا با توجه به تفاضل حذف خواهیم شد.
اگه بخوام جمع بندی کنم من فقط آرزو می کنم نیجریه، بوسنی رو نبره تا برای بازی آخر شانس بیشتری داشته باشیم.
موضوع دیگه ای که مطرح هست اینه که با توجه به روند جام احتمال مساوی شدن بازی بوسنی و نیجریه خیلی کم هست و با توجه به بازی های این دو تیم، من شانس بوسنی رو بیشتر می دونم.
از طرفی مقاومت دفاعی ایران معمولا تا قبل از دریافت گل اول خوبه و بلافاصله بعد از خوردن گل اون انسجام از بین میره. امیدوارم بازیکنان از لحاظ روحی برای چنین شرایطی آماده باشن تا بعد از خوردن گل احتمالی اول مقابل آرژانتین نظم تیمی از بین نره ( که اگه از بین بره یه فاجعه رخ میده !)
در بازی با آرژانتین ما باید بیش از بازی با نیجریه به فکر ضد حمله و استفاده از این موقعیت ها باشیم. در قدرت آرژانتین که هیچ شکی نیست اما همونطور که می دونیم این تیم در دفاع آسیب پذیر هست و من فکر می کنم می تونیم اگه هشیار باشیم از این ضعف به خوبی استفاده کنیم. همچنین اگه ما بتونیم نیمه اول رو به سلامت رد کنیم، کار برای آرژانتین خیلی سخت خواهد شد. آرژانتین به خوبی ابزار شکستن دفاع چند لایه ما رو در اختیار داره، ما در بازی با آرژانتین علاوه بر یه بازی کاملا بدون اشتباه به چاشنی شانس هم نیاز داریم.
حالا این بازی اول بود و منطقی بود کیروش یه مقدار محتاط عمل کنه. پس اول گل نخوردن رو مد نظر قرار داد. اما انصافا زیبا بازی هم نکرد. تیم نیجریه بهتر از ما بود، پاسای بهتری میدادن و معلوم بود برنامه دارن واسه حمله. الان همه دنیا به فوتبال زیبا اهمیت میدن. اگه تیم ملی نخواد خوب بازی کنه کل دنیا یه دیدی پیدا میکنن نسبت به تیم ما مث یونانی که تو جام ملتها اول شد. اگه دقت کنید الان خود ماها اکثرا از این تیم خوشمون نمیاد. دو حریف بعدی ما مهاجمای قویتری دارن و بعیده که مدافعا بتونن 90 دیقه دوام بیارن. ایران باید هجومی تر بازی کنه تا بتونه گلای خورده رو جبران کنه. حداقل از دیقه 60- 70 باید تعویضای هجومی انجام بده. من خودم فکر میکنم بازیهای بعد بهتر بازی میکنیم.
این حرفا مال قبل از جام جهانیه نه الان . فدراسیون باید برنامه ریزی چندساله بکنه تا در اینده تیم ملی خوبی داشته باشیم . اما حالا که به زور اومدیم جام جهانی باید هر طور شده حتی با زیر توپ زدن هم توی جام بمونیم .نقل قول:
تاکتیک کی روش دفاع تیمیه دیگه . اما اونطور که میگن بعضی بازیکنها مثل خلعتبری خیلی علاقه ای به دفاع تیمی نداشتن واسه همین خطشون زده . همین که اینا تو تیم ملی نیستن معلوم میشه کی روش برنامه خاصی واسه حمله نداره .نقل قول:
کل ایران از خدا میخواستم که ایران بازی اولشو مساوی کنه... خب که چی بشه حالا اومدیمو اصلا هر 3 تا بازیو مساوی کردیم آیا با موفق میشیم بریم بالا یا باز حذف میشیم......
پس مهم بردنه و مساوی کردن موقعی با باختن فرق داره که شما بدونی ممکنه در بازی بعد برنده بشی نه اینکه دوباره مسائی کردی باز کلی حال کنی.....
به نظر شما
بهترین حالت تساوی بوسنی و نیجریه نیست ؟
در بهترین حالت این دو چه نتیجه ای بگیرن بهتره
دوستانی که از بازی تیم ملی انتقاد دارن . یه سوال میپرسم هر چند کمی تخیلیه .
اگه ما با همین شیوه جلوی ارژانتین بازی کنیم (یعنی شیوه بزن زیرش یا همون بازی کسل کننده) و اخر بتونیم از ارژانتین هم مساوی بگیریم باز هم این روند این انتقادها همچنان برقراره دیگه نه ؟ :n02:
وقتی هدف فقط رسیدن به جام جهانی باشه میشه بازی دیشب سیستم ملقه (ملاقه) بزن زیرش نمیدنم دقیقه چند بود درصد پاسها نیجریه 170 در برابر 60 پاس ایران :n28: بنظر من اگه قرار اینجوری بازی کنیم نریم جام جهانی سنگینتره
ولی من برای بازی جلو آرژانتین امیدوارم
حداقل آمار پاس کاریمون بهتر میشه و کلا پیشرفت می کنیم
اگر جلو آرژانتین هم یک مساوی بگیرم بسیار عالی هست
منم با شما موافقم. سطح فوتبال فعلی ایران در حد جام جهانی نیست.نقل قول:
ایا کارت زرد تیموریان در بازی بعد بخشیده میشه ؟ اصلا کارت زردش کی بخشیده میشه ؟
برای بازی بعد هم هست اگر بازی با آرزانتین کارت زرد بگیره بازی با بوسنی رو از دست میدهنقل قول:
اگه بازی دوم کارت نگیره احتمال دو کارته شدن در دو بازی پیاپی از بین میره
از کجا می تونم آمار کامل بازی و بازیکنان رو ببینم
مقدار دوندگی ، پاس ( صحیح و اشتباه ) مالکیت توپ و بقیه موارد ؟
اولین جایی که قرار میگیره لینک کنید ( سایت رسمی )
تاریخچه بازی ایران و آرژانتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم فوتبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آرزانتین فقط یک بار دیدار داشته که آن هم مربوط به سال 1356 در ورزشگاه سانتياگو برنابئو و مربوط به جشنواره رئال مادريد می شود
تیم آرژانتین با گل برتونی (ضربه پنالتی) در دقیقه چهاردهم از تیم ایران جلو می افتد اما محمد صادقی بازیکن ارزشمند ایران در دقیقه هقتادونه توپ را با تور دروازه آرژانتین آشنا ساخت تا نتیجه 1 به 1 مساوی به پایایان برسد.
بازی به ضربات پنالتی رسید و ایران در پنالتی ها ناکام ماند تا به دیدار ردهبندی رقابت ها برود و با تیم مولودیه الجزایر رقابت کند و در پنالتیها به برتری دست یابد.
یاران ایران در این بازی بهرام مودت، حسن روشن، حسین کارزانی، نصرالله عبداللهی،آندرانیک اسکندریان، علی پروین، ابراهیم قاسمپور، محمد صادقی، غفور جهانی، رضا عادلخانی و حسن نظری بودند. ناصر نبوی در جریان بازی با مودت تعویض شد. حشمت مهاجرانی به عنوان سرمربی بودند.
مشکل ما همینه که هیچ وقت بهتر نمیشیم فقط میریم جام جهانی و نهایت انتظارمون اینه که مساوی بگیریم یا گل نخوریم و تصورمون هم اینه اگه گل زیاد بخوریم ضایع میشیم و به صورت خفت باری باید از جام خداحافظی کنیم خب وقتی خودمون بیشتر از این نمیخوایم و هی به کرات میایم به بازکنامون میگیم اگه بتونیم مساوی بگیریم خوبه هیچ وقت هیچ وقت در این فوتبال پیشرفت نمیکنیم...
الان اسپانیا 5 تا خورده اونوقت نصف بازیکن هاشون اومدن گفتن ما امید داریم بازی های بعدی رو ببریم و این باخت برای ما سکوی پرتابه و میلیون ها نفر از هوادارن اسپانیا هم ازشون همایت میکنن که و بهشون امید میدن که چیزی از شما کم نشده و ما انتظار برد در بازی بعدو داریم......
حالا فکر کنید ایران اگر حتی 3 گا میخورد تو بازی اول دوباره شروع میشد که اره فلانی ابرومون تو جام جهانی رفت ضایع شدیم 3 تا گل خوردیم ما در حد جام نبودیم شدیم کیسه گل فلان شد بهمان و نه تنها مردم ایران بلکه مربی و بازیکن ها هم ارزو میکننن که بازی بعد رو با مساوی از زمین خارج شن.....
ما دوتا چیزو یادمون رفته :
1: این بازی اسمش فوتباله و هر کسی که باخت آبروش نرفته و ضایع نشده و بی احترام نمیشه و ارزش خودشو داره حالا میخواد ایران باشه میخواد برزیل باشه
2: هر تیمی وارد زمین میشه با تفکر برد میاد داخل زمین و همین باعث میشه که اون تیم بازی رو ببره ولی تیم ما وقتی وارد زمین میشه با تفکر نباختن وارد زمین میشه پس مشکل تفکر ماست...
تیمی که اوج آرزوهاش صعود به جام جهانی هست چه انتظاری ازش دارین ؟؟
قبل بازی کره همه داشتن حساب کتاب میکردن که میریم جام جهانی یا نه ؟؟
و فقط آرزوهامون رفتن به جام جهانی بود
بازیکنای تیم ملی وقتی به کره گل زدن چنان خوشحالی کردن که انگار جام جهانی رو بردن !! (( خوشحالی کیروش هم فراموش نشدنی هست ))
الان آرزوهای دوستان سر به فلک کشیده ! :n02:
تا چند روز دیگه فکر کنم انتظار برد آرژانتین رو دارن !!! ! :n02:
واقعا این تیم چیکار کرده که مردم ازش انتظار دارن ؟؟
چنتا بازی تدارکاتی داشتیم ؟؟
اصلا چه بازیکنانی داریم که بتونیم باهاش ادعا داشته باشیم ؟؟
همین نیجریه باهاش بازی کردیم 3 تا بازی دوستان با مکزیک - آمریکا و یونان داشته !!
همون مکزیک اگه باهاش بازی دوستان برگذار میکردیم کمتر از 3 تا نمیخوردیم چه برسه بازی رسمی !!
سطح توقعاتمون خیلی بالا رفته !!
نقل قول:
دوست آیا مشکلی داره ما در بازی با آرزانتین به فکر برد باشیم.... مگه کاستاریکا رو یادتون رفته مگه کسی فکر مکرد ارگوئه رو ببره یا ساحل آج ولی مطمئنا اونا تفکرشون باعث بردشون شده چون با تفر برد رفتن داخل زمین نه باخت ولی ما با هر تیمی بازی کنیم با تفکر باخت یا نهایت مساوی میریم نه برد .......
مهم اون تفکر و اعتماد به نفسه که ما نداریم......
خانومی بنام درسا در سایت بی بی سی فارسی یه نظری رو یه مطلب داده که جالب بود :
نقل قول:
همکار من اهل نیجریه هستش, امروز وقتی آمد سر کار اولین چیزی که به من گفت این بود : واقعا ایران خوب بازی کرد. ما فکر میکردیم خیلی بدجور سوراختون میکنیم, ولی توی نیمه ی دوم ترکوندین. دمتون گرم.
خوده این جمله برای من یه برد محسوب میشه!!!
موافقمنقل قول:
اعتماد به نفس نداریم
ولی
ولی دوست عزیز تیمی که سقف آرزوهاش رفتن به جام جهانی باشه نمیشه انتظار بیشتری ازش داشت
بازیکن های تیم ملی همون بازی با کره سقف آرزوهاشون بود که ببرن !!
بیشتر از این از خودشون انتظار ندارن
البته یه نکته دیگه هم هست
اونم آمادگی هست
شما هرچه اعتماد به نفس داشته باشی ولی آمادگی نداشته باشی اون اعتماد به نفس میشه کشک !!
حالا رسیده به اینجا
خودمون چیکار کردیم که انتظار تو جام جهانی داریم ؟؟
همون کاستاریکا هم قبلش با ایرلند - ژاپن - مکزیک - پاراگوئه - شیلی - استرالیا بازی دوستانه داشته !!
حداقل یه چنتا بازی خوب داشتن و با اعتماد به نفس اومدن تو زمین
یه پیش زمینه ای داشتن
ولی تیم ایران هیچی !!
2 تا تیم خوب باهاش بازی نداشتیم که بخوایم بگیم جلوی آرژانتین اعتماد به نفس داشته باشیم !!
تو همون بازی نیجیریه اکثر بازیکن ها تحت تاثیر بازی تو جام جهانی بودن چه برسه برد آرژانتین که کاملا با اعتماد به نفس و یه پیشینه خوب میاد و صد در صد تجربه بالاتری نسیت به ایران دارن !!
زمانی میشه از سقف آرزو صحبت کرد که با یه برنامه بلند مدت، بتونیم جایگاه خودمون رو ارتقاء بدیم نه اینکه یه مربی مثل کیروش بیاد بعد چند سال دوباره بگیم بای بای، حالا جناب فرکی جناب قلعه نویی شما بیا مربی تیم ملی شو !
تیم ملی والیبال خیلی مثال خوبیه ! ببینید چطوری پله پله اومدن بالا ! ولی فوتبال ؟ چه آشفته بازاریه ! خودتون بهتر می دونید. زمانی که ما صعود به جام جهانی برامون معجزه نبود ، اونوقت میشه در مورد تفکر برد و صعود به مراحل بالاتر صحبت کرد ، نه با این شرایط ! تا زمانی که این شرایط حاکم باشه صعود به جام جهانی و یه کلین شیت و یه مساوی هم واسمون افتخاره ! عین واقعیت !
مشکل ما اینه که هیچوقت و هیچوقت از گذشته خودمون درس نمی گیریم و نمی تونیم یه برنامه ریزی خوب و بلند مدت واسه فوتبالمون داشته باشیم. تا بخوان این مسایل رو یاد بگیرن عمر ما تموم شده ! اینجا هر کسی به فکر منافع خودشه و کسی هم که در راستای این برنامه ریزی و اهداف قدم برداره خیلی زود زیر آبش رو می زنن ! چرا ؟ چون منافعشون رو به خطر می اندازه !!
من خیلی وقته که دفتر دستک فوتبال کشورمون رو بستم گذاشتم گوشه زیرزمین یک جورایی از همون سال 2006 قیدشون رو زدم.
چه باشگاهی و چه ملی هیچ کدوم هیج اهمیتی برام نداره می خوان قهرمان جهان بشن و می خوان اخرین تیم جدول رده بندی دنیا بشن، ورزشی که پاک نباشه و مملو باشه از حاشیه و سیاست بازی ها و میلیارد ها پول براش صرف بکنن اخرش ادم وسط بازی های باشگاهی و ملیش خوابش بگیره و اسطوره هاشو یکی پشت سر هم داخل همین حاشیه ها له کنن، همون بهتر که اصلا وجودشو از ذهنش پاک کنه. بیشتر هم دوست داشتم تا نیجریه ببره تا بلکه 3 امتیاز به دست بیارن.
هر تک تک ابشار سعید معروف برام ارزشمند تر از کل فوتبال ما هستش.
این بی تفاوتی خیلی خوبه ! اما برای مایی که یه عمر آلوده فوتبال بودیم، از بازی تویه کوچه ها و دوران بچگی تا زمین چمن و فوتبال حرفه ای، خیلی سخته. من آرزو داشتم میشد مثل شما بود اما باز هم بر می گردم سر پله اول ! گرچه خیلی وقت ها به همین دلایلی که گفتی و همه هم حفظیم، موقت می ذارمش کنار، ولی همیشگی؟ غیر ممکن ..
دفاع اتوبوسیمون خوبه... بازی با ارژانتین میترسم مسی باز خر بشه بزنه اتوبوسمون رو بفرسته ته دره :n02:
اتفاقا کاری نداره !!نقل قول:
شما یه مدت نگاه نکن عادت میکنی !!
بازی تیم ملی به دلیل حمایت و .... باید دیده بشه
ولی بازی های باشگاهی ارزش 1 ثانیه وقت تلف کردن رو هم نداره !!!
همینجوری بخواد ادامه پیدا کنه تا چند سال دیگه همین اخبار تیم ملی رو هم پیگیر نمیشم !!
فوتبال اروپایی رو واقعا آدم کیف میکنه میبینه
1 بازی از لیگ جزیره واسه 2 تیم وسط جدول رو نگاه میکنم چنان هیجانش بالاست که واقعا ارزش دیدن داره !!
ولی تو ایران چی ؟:n23:
من با دیدن بازی دیشب به این نتیجه رسیدم که کی روش به فوتبال این کشور خیانت کرده !
البته شاید بشه گفت مقصر خود کی روش نیست ... بلکه با توجه به بضاعت تیم و از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری تنها روشی که میتونسته انتخاب کنه روشیه که شاهدش هستیم ....
توی زمانه ای که برغم پیش بینی کارشناسان ، تیمها میان و جام رو تا به اینجای کار به یکی از جامهای پر گل تبدیل میکنند
اونوقت تیم ما با سبکی که میشه گفت سبک کارگری میاد و جون میکنه تا 0-0 کنه ...
درحالیکه تیم هیچگونه خلاقیت و شور و نشاطی نداره ... به شدت رخوت انگیزه بازیش.... هیچ علمی برای رسیدن به گل و در پی اون پیروزی نداره...
شاید حتی با این سبکش و غنمیت شمردن 1 امتیاز ها تیمو حتی بتونه به راند 2 هم ببره (که این دستاورد خوبی برای فوتبال ایران به حساب میاد)
اما با این کارا پیکره و سبک و سیاق تیم تا مدتها همین شکلی میمونه ... و فکر نکنم به این زودیا این تیم انرژیک و اکتیو بشه ... کما اینکه بعد از رفتن کی روش همین سبک دفاعی هم شیرازه اش از هم بپاشه و بد از بدتر بشه...
بله منظورم این بود انگار تیم مارو بخواید در سطح آلمان بدونیم یا اینکه آلمان اومده با نیجریه مساوی کرده !نقل قول:
جواد خیابانی :
تماشاگرانی که لباس زرد دارند مسلماً طرفدار برزیل هستند . :n08:
ورزشگاه 26 متر از سطح دریا بالاتره و میشه گفت هم سطح هستند !
یعنی کس دیگه ای نست بازی رو گزارش کنه ؟
زیاد غصه فوتبال این مملکت رو نخورید که اگرم بخواد نمیتونه دیگه اصلاح بشه
مشکل این فوتبال پول بی حساب کتابشه .پول بی حسابی که که تو گوشت و پوست و استخون همشون فرو رفته
هرکسی از وزیر و وکیل و نماینده بگیر تا مربی و بازیکن درجه 4 میخواد خودشو بچسبونه به بدنه اصلی فوتبال و یه عمر یا حداقل چندسال خودشو تامین کنه
اگه رو پولای که تو این فوتبال ریخته بود مدیریت میشد و دم اونایی که ربطی نداشتن تو قضیه رو میچیدن الان فوتبالمون خیلی زودتر از والیبالمون جلو زده بود
منتها یه سفره ای پهنه و همه مشغولن و اینقدری هم ریخته توش که کفاف گردن کلفتا رو بده . تو این سیستم اگه آدمی که بخواد خلاف جهت آب شنا کنه زود غرق میشه
نه فقط فوتبال هرجا تو این مملکت پول ریختن اونجا نابود شده و باندبازی بیداد میکنه. این خودش شده یه جور سیستم و منتظرم نباشید از پایه درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شروع شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام تقصیرها کاملا مربوط به فدراسیونه . ریشه تمام اینا میرسه به اینکه بازیکن درست حسابی پرورش داده نمیشه .نقل قول:
کی روش مربی خوبیه . اما انصافا واسه ایران زیادیه . چون ابزاری که یه مربی بزرگ باهاش کار میکنه تو ایران پیدا نمیشه . یعنی همون بازیکن .
تا جایی هم که تونست رفت بازیکن دو ملیتی جمع کرد که الان انصافا فقط دوتاشون تو تیم ثابت هستن و دقیقا همونایی هستن که بهشون امید زیادی داریم .
به هر حال کی روش به نظرم مربی خیلی خوبیه . چرا ؟ چون داره دقیقا به وظیفه اش عمل میکنه . وظیفه اش چیه ؟ این نیست که بازی خوبی ارائه بده و ملت کیف کنن از اون بازی ها . وظیفه یک مربی دقیقا نتیجه گرفتن هست و کی روش دقیقا با این ابزار و بازیکنها تنها روشی که میتونه نتیجه بگیره همینه .
بازیکنها حفظ توپ نمیتونن بکنن . پاس درست یاد ندارن . سر زنی یاد ندارن . شوت زدن یاد ندارن . دریبل یاد ندارن . دروازه بانی یاد ندارن . اما فقط بازی فیزیکی یاد دارن که هر کسی هم یاد داره . پس همین روش بهترین روش واسه ایرانه .
وقتی تیم های باشگاهیمون نمیتونن حتی از گروه خودشون توی جام باشگاه های اسیا صعود کنن ، تیم ملیمون به عنوان تیم اول گروه میره جام جهانی و فعلا توی بازی اولش یک امتیاز گرفته .
کی روش واقعا حرف خوبی گفت که از نتیجه راضیم . چون بازیکنی ندارم که توی چلسی و ارسنال و لیورپول بازی کنه .
مقایسه بازیکنای ایران با نیجریه در بازی فیفا :
محتوای مخفی: فقط چند بازیکن نیجریه در فیفا همراه با اوراشون
محتوای مخفی: تنها بازیکنهای ایران و بهترینشون توی فیفا با اورال
الکی نمیگن که ضعیفترین تیم جام هستیم . حالا ضعیف ترین تیم جام یک امتیاز داره که شاید حتی بتونه با ارژانتین مساوی کنه و بوسنی رو هم شکست بده .
دلیل و راهکار ؟نقل قول:
یا جواب گفته خودتون رو از خط دوم دادین ؟