کلیداش بدون fn بصورت مستقیم عمل می کنند ........نقل قول:
Printable View
کلیداش بدون fn بصورت مستقیم عمل می کنند ........نقل قول:
نقل قول:
سلام
همین عکس رو با همین توضیحات توی تاپیک زیر بزارید ، ناظر انجمن بهتون میگه ، مشکل از چیه و چجوری رفع میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ منم نوک مدادی با گارانتی دو ساله هماهنگه... اتفاقا ویندوزی که نصب کرده بودم همین 8.1 توی گردو بود! ولی خب الان دیگه نیست چون عوضش کردم یه 8.1 دیگه نصبیدم و از نو پارتیشن بندی کردم... امیدوارم دوباره اینطوری نشه...نقل قول:
ممنون دوست عزیز... پست زدم ببینم چی میگننقل قول:
مال منم همین صدا رو میده!مثه صدای خش خش میمونه
این هم تست هارد منه .
میشه بگید آیا مشکلی داره یا نه؟
راستی صدای قیژ قیژ هم میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون صدا زیاد حساس نشیدنقل قول:
متاسفانه این ارور مثل اینکه تو این هارد زیاد دیده میشه. فقط دقت کنین اگر در چند روز و هفته ی اینده دیدید اون عدد ۷ در حال زیاد شده، این نشانه ی خوبی نیست و باید یکاری کرد. مثلا با گارانتی صحبت کنین یا...
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من با صداش مشکلی ندارم ولی از بابت اون عدد یه کم نگرانم
امیدوارم که مشکل خاصی نباشه
نقل قول:سلامنقل قول:
هاردت مشکل داره .چند تا پست قبل شما هم یکی از بچه ها گذاشته بود که همین مشکل رو داشت.توی بخش مخصوصش پرسید که ناظر انجمن گفتن ببرید گارانتی.میخواید شما هم بپرسید
همین عکس رو با همین توضیحات توی تاپیک زیر بزارید ، ناظر انجمن بهتون میگه ، مشکل از چیه و چجوری رفع میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی ویندوز 8 هم تست کردم و باز هم این مشکل وجود داره جالب اینجاست که یهو بعضی وقتا کلا تاچپد از کار میفته.فکر کنم مشکل سخت افزاری باشه.مثل باید ببرم گارانتی.نقل قول:
اخه میگن ssd , core i7 وbacklightروباهم ندارهنقل قول:
این عکس احتمالا برای ایران نیست. چون اینجا با ویندوز نمیدن این لپتاپ رو.
سلام دوستان من چون این هفته دیگه باید لپتاپ رو بخرم دوباره پستم رو تکرار میکنم خواهش میکنم عزیزانی که اطلاع دارن از راهنمایی دریغ نکنن.
نقل قول:
آقا من در مورد خرید این لپتاپ تقریبا به جمع بندی رسیدم و تمام صفحات این تاپیک رو هم خوندم و همچنین نقد سایتهای دیگه و واقعا با این قیمت بهترین گزینه ای که میشه داشت همین لپتاپ هست و از معایبی مثل صفحه نمایش هم میشه گذشت منتها موردی که توش شک دارم و یکی از رفقا بهم توصیه کرد حتما راجع بهش تحقیق کنم و هیچکس هم تو این تاپیک ندیدم بهش اشاره کنه، بحث باتر ی این دستگاه هستش که به دستگاه پیچ شده و نمیشه درش آورد، لطفا دوستانی که اطلاع دارن با دلیل توضیح بدن که این مساله، یه نقطه ضعف محسوب میشه و مشکلی در آینده بوجود میاره ؟
من ارشد مهدسی عمران گرایش سازه میخونم و کاری که از این لپتاپ میخوام غیر از کارهای روزمره مثل وبگردی و بازی و فیلم، یه سری نرم افزارهای محاسباتی تحلیل و طراحی ساختمون مثل SAP و ETABS هست و دیگه سنگینترین کاری که میخوام ازش بکشم، نرم افزاری هست به اسم ABAQUS که توش هر چیزی رو میشه مدل کرد و هر مساله مهندسی توش قابل تحلیل هست که تازه همین نرم افزار رو هم توصیه شده ازش توی لپتاپ run گرفته نشه چون ممکنه باعث سوختن لپتاپ بشه.
یه مقدار هم دودل هستم بین این لپتاپ و لپتاپ Thinkpad E530 با همین کانفیگ ( i7 ram8 hdd1 )، اگه در این مورد هم نظرتون رو بفرمایین واقعا لطف کردین. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خواهش میکنم راهنماییم کنین چون هزینه ای که میخوام بکنم به زحمت جمع کردم و پول زحمت کشی هست و میخوام با اطمینان کامل یه لپتاپی بخرم که تا چند سال دیگه نیازم رو بر طرف کنه.
موفق و پیروز باشید.
باتری درسته داخل دستگاه است ولی غیر قابل تعویض نیستش که ! براحتی اگه مشکلی براش بود یه تعمیر کار یا گارانتی میتونه عوض کنه !نقل قول:
سلامنقل قول:
من 20 روزه این لپ تاپو خریدم مدل Z510 i7/6/1t/2
باتری زمانی که خراب بشه قابلیت تعویض داره
باتری بااستفاده نورمال 3.5 راحت نگه میداره بایه سری موارد مثله کم کردن نور صفحه تا 4 ساعت هم دوم میاره و تحت فشار بین 1 تا 1.5 ساعت (که بیشتر تو بازیهای سنگین اتفاق میوفته)
مانیتورش عالی نیست ولی انقدرا ازیت نمیکنه
در کل تو این رنج قیمت فقط همین لپ تاپ هست که با سخت افزار قوی و ظاهر مناسب و کارایی بالا برای برنامه های سنگین میشه انتخاب کرد
اوکینقل قول:
بدشانسی شماست دیگه !!!
فقط قبل از بردن به گارانتی ، یبار هم با لینوکس تست کنید ، چون به درایورهای لنوو اعتمادی نیس
اگر رو لینوکس هم سالم باشه فایده ای نداره چون استفاده رو ویندوزهنقل قول:
سلام دوستان
من یه زد 510 همین 3 روز پیش گرفتم
روش ویندوز 8.1 نصب کردم. اما هی ویندوز هنگ میکنه و ریستارت میشه و بعد دو سه بار هنگ کردن ویندوز Damage میشه و دیگه بالا نمیاد
این مشکل من رو کسی تا حالا داشته؟ کسی میدونه از چشه؟
خواهشا سریع جواب بدید
پیشاپیش ممنون
یعنی یکدفعه بدون دلیل خاصی هنگ میکنه و خودش ری استارت میشه.
به هرحال از طریق event viewer خود ویندوز میتونید ببینید چه مشکلی باعث این هنگ کردن شده.
اصلا نیازی به کولپد نیستنقل قول:
چون اصلا داغ نمیکنه :n05:
خب درستهنقل قول:
ولی ضرر نداره ، حداقل قبل بردن حدود 1 ساعتی تست کنید که از همه لحاظ مطمئن بشید
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم و سرعت فن میره بالا ، وقتی میام بیرون سرعت فن تا وقتی که باهاش کار معمولی میکنم نمیاد پایین ، خنک خنک میشه ولی بازم سرعت بالا میپرخه
حتما باید باهاش یه ده دقیقه کار نکنم صفحه خاموش شه بعد بیاد پایین
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)
سلامنقل قول:
تقریبا بله.چون فنش اینقدری میچرخه تا خوب خنک کنه وقتی هم خنک شد ، سرعتش کم میشه
طبیعیه نگران نباش
نقل قول:
اره مال منم اینطوریه!! جالبه وقتی خنک میشه باز همونظوری با سرعت بالا میچرخه! من که sign out میکنم دوباره وارد ویندوز میشم درست میشه
کلا این مدل مث اینکه این مورد رو داره...
سلامنقل قول:
این مورد مشکل نیستا.طبیعیه خب
هر وقت کارش تموم شد و به حد کافی خنک کرد سیسیتم رو ، از سرعتش کاسته میشه ، اصلا وظیفه فن همینه
مال من موقعی که رو شارژ نباشه راحت کار میکنه سرpes213 ولی با شارژر لگ میزنه حتی روی حالت high performanceنقل قول:
البته هنوز درایو energi managenment رو نصب نکردمااااااا:n13:
3 ساعت و 30 دقیقه:n01:نقل قول:
من که نصب کردم واسه من بالا نیومد windows 7:n23:نقل قول:
بله متاسفانه :n14:نقل قول:
اگه Vsync رو خاموش کنین درست میشهنقل قول:
ویندوزتون ۸.۱ نیست درسته؟ تو ویندوز ۸.۱ هیچ مشکلی نداره و نیاز به خاموش کردن vsync هم نیست.
دوستان من میخوام بگیرم این لپتاپو ، کانفیگ آی 7 با 6 گیگ رم قیمت 2420 , می ارزه؟ متاسفانه گرون شده ...
یه مدل هم جی 510 هست آی 7 با سی پی یو 4700mq و 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک 8570 ، کدوم به نظر شما بهتره ؟ این قیمتش 2550 میشه
دوستان من میخوام بگیرم این لپتاپو ، کانفیگ آی 7 با 6 گیگ رم قیمت 2420 , می ارزه؟ متاسفانه گرون شده ...
یه مدل هم جی 510 هست آی 7 با سی پی یو 4700mq و 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک 8570 ، کدوم به نظر شما بهتره ؟ این قیمتش 2550 میشه
سلام
عذر خواهی می کنم . من یک سوال دارم :
به جز نرم افزار مدیریت انرژی برای ویندور 8.1 چه آپدیت دیگری آمده است ؟
من سایت لنووا را دیدم ، انگار فقط برای ویندر 8 آپدیت کارت گرافیک آمده است !! برای ویندور 8.1 هم باید این را نصب کنیم ؟
اگر به غیر از مدیریت انرژی ،اپدیت دیگری هم برای ویندوز 8.1 آمده است ، ممنون می شوم اگر معرفی نمایید.
از لطف شما ممنونم. :n16:
گرافیک جی 510 ، 4 نیستنقل قول:
2 آپ تو 4 هست ، مثله همین z510
هر دو تقریبا شرایط یکسانی دارن
فقط cpu جی 510 کمی قویتر از z510 هست
و گرافیک z510 کمی بهتر از g510 هست
تو صفحه نمایشم فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشن ، فقط z510 مات هست
( در مورد رم حرفی نزدم چون براحتی رم 8 z510 هم پیدا میشه یا میشه ارتقاء داد )
اگه برای بازی میخواید z510 کمی مناسبتره ، در کل تفاوت چندانی باهم ندارن
ولی چون قیمتاشون فرق میکنه ، ارزش خرید z510 بیشتر چون با قیمت پایینتر همون کانفیک رو بهتون میده
سلامنقل قول:
سلام
عذر خواهی می کنم . من یک سوال دارم :
به جز نرم افزار مدیریت انرژی برای ویندور 8.1 چه آپدیت دیگری آمده است ؟
من سایت لنووا را دیدم ، انگار فقط برای ویندر 8 آپدیت کارت گرافیک آمده است !! برای ویندور 8.1 هم باید این را نصب کنیم ؟
اگر به غیر از مدیریت انرژی ،اپدیت دیگری هم برای ویندوز 8.1 آمده است ، ممنون می شوم اگر معرفی نمایید.
از لطف شما ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نرم افزار مدیریت انرژی یه آپدیت اومد که مشکل داره ، پس بهتره از همین استفاده کنید
برای آپدیت گرافیک هم ، حدودا 2 هفته ی پیش برای ویندوز 8.1 اومده بود که آپدیت کردم
چرا دوست عزیز گرافیک جی 510 چهار گیگ هست که آپ تو 8 میشه با رم !نقل قول:
حالا نظر شما چیه ؟
من کانفیگی که دیدم این بود :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
بر اساس این گفتم z510 بهتره
اما اون کانفیگی که شما میگید رو ندیدم ، اگه همونطور که میگید باشه g510 بهتره
از پاسخگویی شمل یک دنیا ممنونم.نقل قول:
می شود لطف بفرمایید و لینک دانلود این آپدیت را برای من هم قرار دهید تا من هم دانلود و نصب کنم .
از لطف شما بی نهایت سپاسگذام
دست شما درد نکند. :n16:
سلامنقل قول:
کدوم رو میگید؟
دایور انرژی منیجمنت یا گرافیک
به هر حال:
1- اگه منظورتون درایور انرژی منیجمنت هست که پیشنهاد میکنم از ورژنی که توی dvd همراه لپ تاپ هست استفاده کنید.چون درایور ورژن جدید مشکل داره
2- اگه منظورتون درایور گرافیک هست که باید بگم هم اینتل و هم انویدیا ، آپ شدن ولی لینک ورژن جدید توی سایت لنوو نیست و باید از سایت های مثل سافت 98 یا سافت گذر بگیرید ( البته انویدیا رو ).البته از سایت خود انویدیا هم میشه گرفت ولی تحریمه و برای اینتل هم از سایت رسمی خود اینتل
نقل قول:
دست شما بابت پاسخگویی درد نکند.
منظورم درایور کارت گرافیک است .
ممنون می شو م اگر بزرگواری بفرمایید و لینک این دو تا سایت و مدل دقیق کارت گرافیک را قرار دهید ، تا از خود سایت آنها دانلود کنم . مشکلی از بابت دسترسی به خاطر تحریم ندارم .
متاسفانه من مثل شما در این زمینه تخصص ندارم و واقعاً نمی دانم که دقیقاً چه ورژنی را باید دانلود کنم ؟
ببخشید که به خاطر من تو زحمت می افتید.
دست شما درد نکند. :n16:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
باشه فقط قبلش چند نکته رو عرض کنم خدمتتون:
* برای کارت گرافیک توصیه شده از ورژنی که توی سایت خود لنوو هست استفاده بشه ( مثلا برای اینتل ، درایوری که خود اینتل میده حدود 140 مگ هست ولی درایوری که لنوو گذاشته 80 مگ هست ، جفتشون هم برای گرافیک آنبورد هستن ، حالا اینکه لنوو چیکار کرده که حجمش اومده پایین رو نمیدونم ) علت اینکه میگن از ورژن توی سایت استفاده بشه اینه که بعضا دیده شده وقتی غیر از ورژن سایت لنوو رو نصب میکنن دیگه نور صفحه کم و زیاد نمیشه و .... البته اینم بگم که من خودم ار سایت اینتل گرفتم و نصب کردم هیچ مشکلی پیش نیومده.
* برای لینک اینویدیا چون من قند شکن ندارم و .... برای همین لینکش رو از سایت سافت 98 میدم.البته مخصوص این گرافیک نیست ولی بدون مشکل جواب میده.
لینک دانلود درایور گرافیک اینتل جدیدترین ورژن 64 بیتی ( 15.33.14.64.3412 ) البته از این جدیدتر هم هست ولی بتا هست فعلا:
لینک دانلود درایور انویدیا جدیدترین ورژن 64 بیتی ( ورژن 334.89 )کد:http://downloadmirror.intel.com/23639/a08/win64_153314.exe
بجای خط چین s o f t 9 8 . i r رو بدون فاصله بنویسیدکد:http://dl2.----------/driver/nVIDIA.GeForce.Driver.334.89.win.7-8-8.1.laptop.x64.exe
نکته: بازم میگم من همین لینکی که بهتون دادم رو خودمم دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم تا حالا ولی به هر حال توصیه شده از ورژن توی سایت لنوو استفاده کنید ( عیب لنوو اینه که به روز نیست چون وقتی درایور رو نصب میکنی درخواست آپدیت میده و این یعنی اینه ستاپ ورژن جدید توی سایت نیست )
موفق باشی
نه ویندوزم 7 استه ! تصمیم داشتم 8 نصب کنم با این گفته شما راسختر شدم !:n16::n16:نقل قول: