در نسخه ١٣ بازي به گونه افراطي راحت ميشد...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
در نسخه ١٣ بازي به گونه افراطي راحت ميشد...
سهیل به نظر میاد موفق شدی نسخه 14 رو نصب کنینقل قول:
در 13 راحت میشد ؟
نه هنوز امتحان نكردم..من تو ١٣ تيمم هميشه بازيكن زير ٢١ سال تو تركيب اصليم ٧ نفر بودن..اين فلسفه ام بود.ميخاستم از لاتسيوً برم سال ٢٠٢٠ كه كرش شد.فك كن بازي رو از استيم خريده بودم.چرا باس اينطورًميشد؟
احتمالا بازی دیگه کشش نداره !! شوخی میکنم ، ولی برای یک بازی اصل عجیبه ، شاید یک مشکل باشه که با اپدیت رفعش کرده باشند ، ببین بعدش اپدیتی براش نیومدهنقل قول:
خيلي سخت به استيم وصل ميشم.تو ميتوني با team viewer چك كني؟از خجالتتم در ميام:(
چه طوری باید این کار رو بکنم ، باید بروم به سایت ؟
team viewe چیه ؟ یکم توضیح میدی
میگم من الآن چه کنم به نظرتون ؟ تیمم رئاله(با سیستم چهار دو سه یک) که ماشالله خودش همه چی داره برای چند فصل ! حمله Benzema رو دارم که دو سه بار زدم زیر گوشش(: دی) الآن عین چی داره بازی می کنه ، ذخیره هم که خسه هست بازیش عالیه با توجه به سنش . هافبک هجومی هم مودریچ و ایسکو هستن . وینگر چپ رونالدو هست ، بیل هست دی ماریا هم هست . از بیل و دی ماریا تو راست کار کشیدم اونجا هم بازیشون دیگه عالی شده . هافبک دفاعی ژابی ، ایاراماندی ، کاسمیرو و خدیرا رو دارم(ژابی بره بازم 2 نفر دارم با یه ذخیره) . دفاع وسطم په په ، راموس ، ناچو و واران . دفاع چپ مارسلو و کوئنترائو ، راستم آربلوا و کارواخال . تنها چیزی که به ذهن می رسه خرید یه بازیکن به جای آربلو است که بگیرم و کارواخال رو ذخیره بذارم . دروازه هم کاسیاس و لوپز !
موندم بمونم تو تیم همینطوری جام ببرم واسه خودم یا برم تو لیگای دیگه ؟
در ضمن کجا میشه فهمید نظر بازیکنام دربارم چیه ؟ نظر طرفدارا چطور ؟
معمولا افرادی که منجر بازی میکنند افت کلاسه براشون که با تیم قوی شروع کنن. دیگه قوی تر از رتال هم تیم وجود داره ؟نقل قول:
این رونالدو تا سن 37 سالگی همچنان گلزن خطرناکیه. توی 36 سالگی اقای گل لا لیگا شده. به عنوان بازیکن ازاد میخواستم جذبش کنم. اما دستمزدش رو هقته ای 350 هزار دلار پیشنهاد داده بود. نتونستم بگیرمش
من به 2 دلیل برش داشتم :
1 . رئالیه شدیدم .
2 . فوق العاده تازه کارم !
ما هم مثل شما. اخرین بازی که منیجر بازی کردم 2007 بود کث اسمش total club manager بود.
برای 2014 هم اول بلد نبودم. اما اینقدر بازی کردم تا یاد گرفتم. مثلا جلوی بارسلونا 4231 ( 3 تا AMC ) میزارم و هجومی. گل رو که زدم بازی رو کنترل میکنم ( تبدیل هجومی به کنترل ) . با این شیوه 2 تا بازی رفت و برگشت رو ازش بردم. منظورم اینه که جلوی هر تیمی معمولا باید سیستم خاصی رو بازی کنیم. این رو هم بعد از چند تا رویای با تیم مورد نظر متوجه میشیم
یه مورد جالب هم داره اینه که من اگه جلوی تیم قعر نشین لیگ با هر سیستمی هجومی بازی کنم میبازم. نمیدونم چرا. مجبورم استاندارد بازی کنم
کاملا با فرشاد موافقم ، من هم طرفدار رئالم ، ولی اگر با رئال بازی رو شروع کنی بازی کم کم جذابیتش رو از دست میده ، بهتره که با یک تیم درجه 3 شروع کنی یا اگر تازه این بازی رو انجام میدی با یک تیم درجه 2 ، اینطوری برای خودت هدف داری و این هدف باعث جذابیت بازی میشه ، اگر میخواهی بازی دیگه واقعا سخت بشه و جالب بهتر که در ابتدای شروع بازی experience خودت رو روی حالت sunday league player بگذاری اینطوری یک مربی هستی کاملا ناشناخته که اگر با یک تیم درجه 3 شروع کنی و کمی موفق باشی بیشتر به چشم تیمهای بزرگتر میایی ، البته به نفعته که در ابتدای لیگ یکم موفق بشی تا روحیه تیمت بهتر بشه ( اگر به قسمت اینفورمیشن بازیکنات نگاه کنی در ابتدا میگویند نگران این هستند که این مربی به اهداف باشگاه اسیب بزنه ) ، اگر هم به این خاطر رئال رو برداشتی که مثلا رونالدو رو تو تیمت داشته باشی باز هم نباید نگران باشی چون تا 37 سالگی بازی میکنه و بازیکن خوبی هم هست وتو تقریبا 10 سال وقت داری که به رئال برسی ( بهتره اینقدر موفق باشی که بعد از 6 سال رسیده باشی )نقل قول:
برای کسب سه گانه برش داشتم !
تیم درجه 2 چی پیشنهاد می کنید ؟ خودم تو فکر لاتزیو یا ناپولی هستم . شایدم فیورنتینا .
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
اما اگر با تیمهای ضعیف بازی رو شروع میکنی نباید نگران باخت و مساوی باشی و حتی ممکنه که تیمت دچار افت هم بشه و چند بازی رو ببازی ، اصلا مهم نیست فقط به بازیت ادامه بده و حتی در صورت باخت هم ( البته اگر شکست سختی نخودردی ) به بازیکنات بگو شما خوب بازی کردید و به صورت تکی با بازیکنات صحبت کن و از بازی خوبشون تشکر کن
در این فصل یک بازی داشتم با وستهم که بازی رو 1 بر 0 باختیم در حالی که موقعیت های تیم ما خیلی بیشتر بود و اونها تقریبا همین یک موقعیت رو داشتند ، یاد جمله همایون شاهرخی ( مربی چندین سال قبل پاس تهران ) افتادم که میگفت : فوتبال یک قانون نانوشته داره که میگه : تیمی که در بهترین زمان موقعیت های خودش رو گل نزنه در بدترین زمان گل میخوره ( یادش بخیر خدایی عجب تیم خوبی داشت ، حیف که پاس رو نابود کردند )
در پست بعدی عکس بازی های تیم رو میگذارم
برای لیگ ایتالیا :نقل قول:
ناپولی توی ایتالیا تیم درجه یک حساب میشه. توی اروپا تیم درجه دو . آ اس رم هم درجه دو حساب میشه کلا
تیم درجه 3 همون لاتزیو خوبه . البته توی ایتالیا درجه 2 حسابش کن
این هم عکس بازی ها که قبلش تا هفته 8 گذاشته بودم الان هم تا هفته 23
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر لاتزیو رو برداری هر توضیحی که در مورد این تیم و قابلیت های بازیکناش بخواهی دوست خوبمون سهیل ، استاد لازیوست ، احتمالا بهت کمک میکنه ولی اگر تیم درجه دو خواستی به نظرم فیورنتینا خوبه ( البته در مورد لیگ ایتالیا سهیل خیلی بیشتر میدونه )نقل قول:
اگر در لیگ انگلیس خواستی شروع کنی به نظرم با اورتون ( که امسال واقعا تیم خوبیه ) یا نیوکاسل یا لیورپول شروع کنی بهتره
این هم جدول لیگ
پولدار ترین تیم ها برای زمان نقل و انتقالات عبارتند از :
رئال مادرید . پاریسن ژرمن . منچستر سیتی . چلسی .موناکو . بورسیا دورتموند .منچستر یونایتد. لیورپول . بارسلونا . شاختار .میلان
اگه یکی از این تیم ها به بازیکن شما پیشنهاد داد. مطوئن باشید به قیمت خوبی میتونید بازیکن رو بفروشید. بعضی تیم ها مثل ارسنال و اینتر فقط به همون قیمت خودشون اصرار دارند و هیچ انعطافی ندارن
البته اینا تجربه های من از نقل و انتقالاته. شاید اگه یه لیگ دیگه جز ایتالیا بازی میکردم تیم های ایتالیایی هم وارد این لیست میشدن. چون معمولا بازیکن به تیم هم لیگی نمیفروشم :n02:
من هم معمولا همین کار رو میکنم ، مگر اینکه مشتری پیدا نشه و مجبور بشمنقل قول:
چون معمولا بازیکن به تیم هم لیگی نمیفروشم
در مورد بازیکنانی که قراردادشون تموم میشه من دو تا بازیکن خوب پیدا کردم که بخریمشون به توافق هم رسیدیم ولی چون باشگاه حتی 1 پوند هم نداشت پول ایجنتشو نداشتیم بدیم قراردادها فسخ شدند
این قانون لیگ ایتالیا خیلی مسخره است که هر فصل بیشتر از 2 تا بازیکن غیر اروپایی نمیشه خرید. 3 تا بازیکن بزریلی و ارژانتینی رو مفت از دست دادم. ارزش هر کدوم تقریبا 20 میلیون بود. میخواستم به عنوان بازیکن ازاد جذبشون کنم
3 فصله بازیکن مجانی خریدم با حقوق کم و کلی بازیکن گرون قیمت فروختم.اما همچنان رتبه 11 ثروتمندترین باشگاها هستم با 760 میلیون دلار ( البته سال 2013 رتبه 23 بود ) . 1 سال و نیمه دارند استادیوم رو ارتقا میدن. 15 هزار تا صندلی قرار ه اضافه کنن.فکر کنم روزی 1 اجر میزارن
به اون تیم های ثروتمند پست قبلی در فصل نقل و انتقالات بارن مونیخ رو به اینتر و ارسنال اضافه کنید هیچوقت ازش پیشنهاد نداشتم. تیم رده 8 ثروتمند ترین هاس اما دست به جیبش افتضاحه
این Training کل تیم دقیق چطوره ؟ من 4 نوع میتونم بذارم :
1 . از منوی سمت چپ میتونم به طور هفته ای تنظیم کنم .
2 . قبل هر بازی توی تقویم Match Preparation دارم .
3 . بالا یه General Training هست .
4 . بالا یه Match Training هست .
فرق مورد 1 و 3 و همچنین مورد 2 و 4 چیه دقیق ؟
تمرین در حقیقت 2 تا بیشتر نیست.
1. تیمی 2. فردی
general : تمرینی گروهی بازیکنان. مثلا دفاع کردن یا حمله کردن و ...
match training : تمرین روز قبل از بازی. که میتونیم با توجه به استراتژی که میخواهیم در مقابل حریف فردامون داشته باشیم. روی یکی از حالت تمرکز میکنیم. مثلا دفاع منطقه ای . هجومی . ضربات استگاهی برای دفاع و حمله کردن و تاکتیکی که در حقیقت روی این استراتژی ها main focus کردیم و سعی داریم فردا اینجوری بازی کنیم
اون مواردی هم که گفتید همینه. در اصل تفاوتی نداره. مثلا میگیم این هفته تمرین گروهی به صورت بدنسازی باشه. یا ریکاوری کنند یا تمرینات حمله ای یا تاکتیکی انجام بدن
intensity هم که میشه شدت تمرین. یعنی تمرین سبک . معمولی و سنگین
تمرین فردی به این صورته که هر بازیکن به صورت انفرادی روی یک تمرین تمرکز کنه تا توانایی هاش در اون زمینه بهتر بشه. مثلا میتونه یکی از حالت های سانتر کردن. پنالتی زدن. ضربات ایستگاهی . دفاع کردن. بدنسازی . سر زدن و ... باشه
من اوایل خیلی با تمرین ها ور میرفتم. اما نتونستم موفق بشم. در نتیجه تمرین هارو سپردم به کمک مربی. یه کمک مربی استخدام کردم که تمرینات دهنده است. از اون زمان تا الان بازیکنانم پیشرفت میکنند
میدونم تمرین گروهی و فردی چیه .
مشکل اینه که از دو جا میشه گروهی رو تنظیم کرد برای مثال ، یعنی سمت چپ به صورت هفتگی و در بالا . وقتی هم هر کدومو عوض می کنم ، اون یکی باهاش عوض نمیشه و جدای همن یعنی . فرق این دو تا چیه دقیق ؟ یعنی فرض کنید بگم این هفته Attacking تمرین کنید و همزمان در بخش General هم Ball Control رو انتخاب کنم . الآن چی میشه ؟
يه تمرين عمومي هست كه در طول هفته بازيكنان در اون شاخه تمرين ميكنند.مثلا(هجوم)..اما يكي هست بنام match prepration كه دو تا يك روز قبل از بازي ميتوني تو يك شاخه ديگه مثل دفاع متمركز كني!
منظور اروتیک ( اخه این چه ID یه ؟سریال arrow و مسائل ج نس ی ؟ :n02: ) match prepration نیست . منظورش اینه که چرا تمرین هفته جاری ( منوی سمت چپ ) و تمرین اصلی ) بالای صفحه ) با هم تغییر نمیکنند. در حالی که باید با هم تغییر کنند.
من نظرم اینه که تمرین اصلی ( general ) تمرینیه که حتما انجام میشه. بعد از اون تمرینی انجام میشه که مخصوص این هفته است. . بعد از اون برخی بازیکنا تمرین مخصوص به خودشون رو انجام میدن. یعنی در یک جلسه تمرین یک بازیکن 2 یا 3 توع تمرین رو انجام میده
همینا باعث شد من تمرین دهنده بخرم. چون نمیتونستم جوری تمرین بگذارم که بازیکنام پیشرفت کنن. اما الان کمک مربیم خیلی خوب تمرین میده. طوری که هر هفته بهم اطلاع میده که کدام بازیکن در چه زمینه ای پیشرفت داشته
درسته! حرف شما..فك كنم ابهام رفع شد
کلا با این تمرین دهنده خیلی موافقم ، کار ها رو راحتر میکنند و باعث پیشرفت بازیکنانت در اون زمینه که فکر میکنند بهتر میشوند بخصوص در مورد بازیکنانی که شناخت زیادی ازشون نداریم
من که فصل اول رو با استوک با مقام هفتمی به پایان رسوندم ( تیمی که از نظر خبرنگاران در اول فصل باید 17 میشد )
چهار هفته آخر رو که با منچستر ، لیورپول و چلسی و تاتنهام داشتم ، همه رو باختم ، ولی خدایی خیلی نزدیک میباختیم ، به غیر از بازی لیورپول
عکس ها رو تو پست بعدی میگذارم
برای من هیچ وقت نگفت که چندم میشم. فقط اول فصل شانس های قهرمانی رو میگه. جای خاصی اعلام میکنه یا توی اخبار ؟نقل قول:
الان عکس اون قسمتی رو که باید نگاه کنی میگذارم
باید در تابلو لیگ اون قسمتی که با فلش نشون دادم نگاه منی[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این هم عکس نتایج و جدول لیگ
دوستان یک سئوال من این بازیکن رو بخرم یا نه ؟
توضیحات : خیلی تلنته و توانایی های خوبی با توجه به سنش داره ولی یک مشکلی هست هرچی با باشگاه سر قیمت چونه میزنم کمتر از 13 میلیون پوند راضی نمیشه البته بصورت ماهیانه هم میفروشه و اینکه بودجه باقیمانده من 7.5 میلیون پونده
این هم عکسش
نظر من :
با توجه به استعدادی که داره ( 16 ) و سن کمش و بعدا میتونه مهاجم خوبی بشه. اما واسه کناره های زمین مناسب نیست
ولی 13 میلیون هم گرونه به نظرم. اگر 16ساله بود و یکی 2 تا قابلیت بالای 15 داشت خوب بود
13 پوند به دلار چقدر میشه ؟ من واحد رو دلار انتخاب کردم
اينا مهمً نيست.ببين تو potential ability چند ستاره است؟نقل قول:
ديدم عكستو..كلا بازيكنيه كه توانايي هاش شلوغه..چطوري بگم 'جنس'قابليتاش جور نيست.چون تينيجره راحت ميتوني پستشو عوض كني..
مهاجم:اگر اينجا بذاري finishing اش عاليه.به ٢٠ هم ميرسه اما composure خيلي داغونه.اين خصوصيت براي تك به تك ها مناسبه كه زير ٩ هست.
بال:سرعتش خوبه اما crossing اش فاجعست.
هافبك هجومي:creativity اش بده
هافبك دفاعي:حتي ميشه اينجا گذاشت با توجه به تكل خوب اما anticipation اش بده.
ردش كن
به چه نکاتی دقت میکنی سهیل جان ، هنوز باید پیشت درس پس بدیمنقل قول:
تقریبا میشه 19 میلیوننقل قول:
13 پوند به دلار چقدر میشه ؟ من واحد رو دلار انتخاب کردم
اختيار داري عزيزم..:)
شاید جاش اینجا نباشه
ولی کسی لینک صحیح و سالم داره از بازی برای دانلود؟
تا حالا ده تا دانلود کردم که همشون خراب بودن
در پست اول نسخه پیشنهادی رو دانلود کن ( به همراه آپدیت 14.1.3 ) ، بعد که اکسترکت کردی بازی بصورت نصب شده است ، فایل اپدیت رو هم اکسترکت کن که دوتا پوشه بهت میده آپدیت و کرک بازی ، بازی رو آپدیت کن و سپس کرک کننقل قول: