بابا بزرگ اولا به مجید تبریک میگه
دوما به این کارا کاری نداره
فقط من تا حدی حق رو به امیر میدم
تا حدی هم به میلاد
ولی خب من فکر می کنم دیگه هر چی بوده بسه دیگه ادامه ندین لطفا
آقا یه حالی به جمع بدین گزارش امشب رو بنویسین که خب بد نبود و خوش گذشت
Printable View
بابا بزرگ اولا به مجید تبریک میگه
دوما به این کارا کاری نداره
فقط من تا حدی حق رو به امیر میدم
تا حدی هم به میلاد
ولی خب من فکر می کنم دیگه هر چی بوده بسه دیگه ادامه ندین لطفا
آقا یه حالی به جمع بدین گزارش امشب رو بنویسین که خب بد نبود و خوش گذشت
امیدوارم این کدورت ها کنار بره و مسایل دوباره مثله گذشته خوب بشه
راسی امیدوارم کسی از من کینه اینا نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ویرایش شد)
"ویرایش شد"نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
منم همینطور
با تشکر شیر پی سی : شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه عکس هم امشب از قرارمون رو میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی هم خواست نظری بده ، لطفا برام پیغام خصوصی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخه میلاد ناراحت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی هرکی بتونه اسم عکسا رو حدس بزنه یه جایزه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر پی سی : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
اجازه هست بگم؟ :happy:
البته فقط 2 تا رو ميشناسم... اون آخري كه آقا نويده . اولي هم خودتونين.
حالا جايزه لطفا :biggrin:
سلام صبح جمعه بخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سمت راست میگم کی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1: امیر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ نتمیدو نم آخه من دوهفته نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هدس میزنم محمود باشه اگه اشتباه کردم خودشو معرفی کنه بشناسیمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 : نوید جون خودمونه که داماد شده وبرای فرار از دادن شیرینی همش تکذیب میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی!
من بدلیل بدی هوا نتونستم بیام و گرنه به امین آقا هم گفته بودم که با او بیام.بهرحال از هفته دیگه جمعه ها یا پنجشنبه ها صبح میزاریم.راس ساعت 10
نظرتون رو بگین.
منم مشهدی هستم حالا باید چی کار کنم
سلام جیگر جاننقل قول:
نوشته شده توسط mashhadkhafan
به تاپیک مشهدی ها خوش اومدی ، ما هفته ای یه قرار ملاقات بسیار جذاب دایم ، که شما هم میتونی شرکت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم دوست داری با بچه ها بیشتر آشنا شوی با ای دی من در یاهو که ، ***** می باشد پی ام بذار تا با هم بیشتر آشنا شیم
دوستدار همه بر و بچه های تاپیک مشهدیها : شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که من توش نباشم عکس نیست !!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا زود بود ...
ويرايش شد !!!
توسط خودم
----------------
در ضمن اين بيت شعر الكي و بيخود توي امضاي مشتركمون نيومده
خوش است خلوت اگر یار یار من باشد
نه من بسوزم و او شمع انجمن باشد
از سمت راست میگم کی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1: امیر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ نتمیدو نم آخه من دوهفته نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هدس میزنم محمود باشه اگه اشتباه کردم خودشو معرفی کنه بشناسیمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اون من نيستم اگه من باشم خودكشي مي كنم :evil:
اون پيشي (امين) هست كه بعد از هزار باز ناز و قر ايندفعه اومد
خیلی خوشت هم بیاد جای امین جونم باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط MasterData
bia dorostesh kon hala ma ye chand vaght naboodim bebin chikara mikonan?
hazarate dooostan ye khahesh
بهتره برای جلو گیری از هر گونه مشکل به قوانین توجه کنید.من خودم با این کارا مخالف بودم و فرضم این بود که هرکس باید خودش بهترین کار رو بکنه ولی به نظر میرسه که واقعا چاره ای نیست.
کسی نباید در این تاپیک پست های اضافی بده و در کل بهتره دوستان با تدبیر خودشون به بحث های متفرقه بپردازن مثلن به جای بحث کردن تو تاپیک با این خانم میتونستن پیغام خصوصی بدن یا با یاهو با هاش چت کنن.
اشتباه شد
سلام
و اما قرار بعدی رو اینبار من میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه بعدازظهر (عصر ) درب روبرو سجاد ساعت 4 یا 5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
از آقا امير ممنونم واسه ويرايش پست قبليش.
خب آقا امين هم كه مديريت اين تاپيك هستن . از ايشون هم براي تمام شدن تمام بحثها و حاشيه ها خواهش مي كنم كه تيكه آخر پستشون و كه در رابطه با اميره ويرايش كنن.
ببينين بچه ها ما اينجا جمع شديم تا قبل از هر چيز با هم دوست بشيم . تا الان هم الحمدالله همه چيز خوب پيش رفته .
اين موضوعات اخير هم دوست دارم همه فراموش كنن. همه هم قول بدين كه پستهاي قبلي خودتون و ويرايش كنين. تا حداقل كساني كه براي اولين بار به اين تاپيك ميان فكر بد نكنن.
اين پست هم تا دو يا سه روز ديگه ويرايش ميشه تا هيچ اثري از اين ناملايمات باقي نمونه .
يادتون نره كه ما همه مشهدي هستيم و بايد هميشه پشت هم باشيم در هر شرايطي .
بيشتر ازاين ديگه چيزي نميگم هرچند دلم خيلي پره ...
ویرایش شد :)
همه ی دوستان پست ها شون رو تا شب یکشنبه ویرایش کنن
امید وارم هیچ بحثی باقی نمونده باشه
به امین جان چشم من و بچه ها روشن
-------------------------
آقا به این بیت شعر که توی امضای مشترکمون هست توجه کنین
و دیگه بسه
خوش است خلوت اگر یار یار من باشد
نه من بسوزم و او شمع انجمن باشد
ویرایش شد :rolleye:
دوباره سلام .
تقريبا تمام پستها ويرايش شده فقط چند تا پست مونده كه فكر كنم 2 تاش مال اميره يكيش مال ميلاده .يكي هم نويد و يكي هم احسان . من از طرف ميلاد قول ميدم كه تا شب پستش ويرايش بشه اميدوارم اميرم پستاش و ويرايش كنه .
راستي احسان جان امين هم پستش و ويرايش كرد بهتره شما هم ويرايش كني .
اليته ببينين تو بعض از پستها كه من ميگم ويرايش كنين هيچ مطلب خاصي نيست ولي مي خوام هيچ رد پايي از اين موضوع و بحث تو تاپيك باقي نمونه .
انشاالله تا فردا شب موضوع به كل تموم ميشه و هيچ اثر و رد پايي باقي نمونده باشه .
پيشاپيش از تمام دوستان كه همكاري مي كنن تشكر مي كنم .
به اميد پايداري تمام دوستيها .
به قول يكي از بچه ها :
خدايا چنان كن سر انجام كار
كه تو خوشنود گردي و ما رستگار .
سلام.
تنبلا كي گزارش رو مينويسه ؟
نشستين با چماغ ميزنيد تو سر هم .
يكي گزارش رو بنويسه .
داداش مهدي تو بنويس كه توي ماشين بودي منم يك صدا نزدي كه توي اون هواي سرد داشتم سگ لرز ميزدم.
نميگم ميلاد بنويسه چون اون حساب نميكنم :d
بچه ها ما آخرش لیست data هامون رو واسه هم رو نکردیم
زود تر باید بریم تو کارش. هر چی لفتش بدیم ضرر کردیم.مکن تازه فهمیدم این امین ناقلا عجب مجموعه ای داره
من لیست آهنگامو براتون زود ردیف می کنم به فکرش باشین
گزارش قرار
حاضرین: میلاد پوررجب,مهدی(طرقه),امیر(شیرد ),نوید(نوید_منصور),امین(پیشی ),محمود(مستردیتا),رضا(یکی از عضئهای پیسی و دوست من),احسان,بهنام
طبق قرار ما رفتیم سر قرار.کم کم تمام بچه ها اضافه شدند و پیشی(امین) بعد از مدت ها افتخار اومدن دادن.....میلاد و مهدی هم با ماشین میلاد در سر قرار حاضر شدند.....و تازه فهمیدیم که پیشی 2 قدمی اونا بوده و اونها هم پیشیو نشناختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعدش هم امیر و احسان جدا جدا اومندن و محمود هم اومد........وایسادیم به حرف زدن و وقتی کسی نیومد رفتیم به قدم زدن.......هوا خیلی سرد و بود و بچه ها داشت سگ لرز میزدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .رفتیم و گفتیم زمینا که خیسه نمیشه جایی نشست ,بریم رو یه نیمکتی چیزی.........که من ایده ی خوردن چای رو دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعدش هم میلاد پیشنهاد داد که یک چیپس هم بخریم باهاش بخوریم......خلاصه دنگها رو گذاشتیم و یک نفر میخواست دو در کنه که شناخته شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .آقا سر این چیپسها برنامه یی داشتیم ما......قرار بود که هر دو نفر یک چیپس داشته باشن.
این پیشی که چیپس سرکه داشت خودشو رده بود به اون راه و داشت میخورد و به هیچکس هم نمیداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .خلاصه به ما که چیپسی نرسید به اون صورت,به جاش دو تا لیوان چایی خوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعد سر میز که بودیم آقا چه سوتی هایی که ندادن بچه ها و قرار شد که محفوظ بمونه بین بچه های مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام زنگ زد و نیم ساعت آخر قرار اومد و بعد هم براش یه چایی گرفتیم و نشستیم به هرزه گویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
جای همه کسایی که نیومدند خالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
از این به بعد به طور جدی اعلام می کنم شوخی با سیبلای من و صحبت در مورد اونا اکیدا ممنوعه
اینو جدی میگم
البته این محدودیت فقط مربوط به تاپیک میشه
و از نوید گل دوست داشتنی هم خواهش می کنم این قسمت گزارش رو ویرایش کنه
با تشکر
گزارش خوبی بود فقط خیلی خلاصه اش کرده بودی
باز هم ممنونم
بای
نوید ! اون کی بود :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
اون منم رضا 16 سالمه
مرسی نوید
اون منم رضا 16 سالمه
طورقه جون ناراحت نشو
مرسی نوید
سلام رضا جون..........خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط rezanix
سلام!
دوستان از این به بعد هر برنامه ملاقات که میزاریم صبح بزارید.
به امید دیدار! :)
بچه ها با پنج شنبه عصر ساعت 2.5 چطورین؟
5 شنبه عصر ساعت 2/5 خیلی حال گیریه ، هم دانشگاه کلاس دارم ، همم واقعا خیلی زودهنقل قول:
نوشته شده توسط yousofnejad
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط torgheh
من از طرف خودم از طرقه عزيز عذر خواهي مي كنم . اميدوارم منو بخشيه باشي .
نويد گزارش و ويرايش كن . (لطفا) ;)
در رابطه با قرار ملاقت هم امين جان من فقط جمعه ها مي تونم بيام . عجيب سرم شلوغ شده تو هفته گذشته و اين هفته سه بار كلاس و طبيعي كردم .
من جمعه و پيشنهاد مي كنم .
بازم راي با اكثريته هرچي جمع بگن .
فعلا
يا حق ...
;)
جمعه کی میاد کوه !؟ :laughing:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من سرم خیلی شلوغ است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نمیتونم کانک بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد ویرایش مطالب بهنام جان اجرا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرد قرار هم گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه 85/9/3 * پارک ملت * درب روبروی سجاد * ساعت 5
مثل همیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان من صبح ها نمیتنم بیام درضمن فکر نمیکنی برای کوه رفتن هوا سرد باشه
چرا همه میگین جمعه ، البته برا من که فرقی نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی خوب نه نوید میتونه بیاد نه احتمالا پیشی
سلام.
چرا احتمالا امیر جان ؟
100% نمیتونم.
روزهای جمعه خانواده ما هم مهمونی ( صبح ها داداشمو خانمش میاد شب هم که خودمون میریم خونه بابا بزرگم ! )
سلام!
آقایون یه بار دیگه میگم فکر بعدازظهر و شب را از سر در وکنین.همون صبح.حالا 5 شنبه یا 6 شنبه!
وگرنه دیگه میرم ها !!!