این مشکل اکثرا به خاطر مودم وایرلس و مچ نبودن با گوشی هست.نقل قول:
یه بار مودم رو کامل ریست کن و از اول تنظیم کن.
Printable View
این مشکل اکثرا به خاطر مودم وایرلس و مچ نبودن با گوشی هست.نقل قول:
یه بار مودم رو کامل ریست کن و از اول تنظیم کن.
برو تو اپشن وایفای ادونسد و گزینه هاش رو غیر فعال کن و بهش اجازه استفاده از اینترنت سیم کارت رو نده و دونت شو می اگین هم بزن تو پیغامی که میده و حالا یک بار مودم رو خاموش روشن کن و اگر هم اپدیتش حاضره اپدیت کن مثل من.موفق باشی
راستی میگن اگه اینترنت بالا 1mb باشه مشکل ایجاد نمیکنه.:n07:[PHP][/PHP]
خبر خوب اینکه قیمت n9005 داره میشکنه: پرشین تولز در تاریخ 26 آذر : 1.780.000
من هم این مشکل رو دارم ولی واقعا نمیدونم چرا . هرچند که خیلی کمتر شده نست به قبل یعنی شاید سه 4 روزی یه بار برام قطع میشه منم هنوز آپدیت نکردم و رام اصلی خودشه :n18:نقل قول:
من که از همون اولش مشکل قطعی وایرلس و لقی دکمه هوم رو نداشتم با اینحال هنوز اونجور حال نکردم باهاش شاید بخاطر اینه که اهل گیم نیستم انتظار داشتم بخاطر قلم و سخت افرازش برنامه های کاربردی و منحصر بفردی داشته باشه که بشه باهاش تفاوت رو احساس کرد مثلا سنسوراش نظیر اسمارت اسکرول کاملا با چشم کاملا هماهنگ باشه برای کتابخوانی ووبگردی بی انکه بخوای فونت رو کوچیک کنی وبه چشمات فشار بیاری.. والا کیفیت دوربین و صفحه نمایش رو که اکثر اسمارت فونها دارن ! تو موزئیک هم مخصوصا تو هدفون چیز خاص و متفاوتی ندیدم ....نمیدونم شاید قابلیتهای نهفته ای داره که فعلا سامسونگ رو نمیکنه ..... شایدم بخاطر 4جی و فیلمبرداری 4 کا و عکاسی و ....مجبور بشم با قرض و قوله وفروختن اساس منزل ولوازم زندگی یه هفته ای برای دیدن مسابقات جام جهانی برم برزیل:n02:
-----------------------------
تا اونجایی که من تحقیق کردم رام کشور عربستان خیلی از مشکلات رو حل میکنه زندنشم با برنامه اودین خیلی سادست همینطور روت کردنش و نصب مدها وبرنامه هایی که محدودیت مولتی ویندوز و ویندوز پن رو ازبین میبره
یعنی بچه های اینجا انگار دست به یکی کردن که با این قیمت های خالی بندیشون منو ذجر بدن چون روی حساب قیمت های 1.700 و شایدم ارزونتر رفتیم برای یه بنده خدایی از علائدین بخرم هیچ جا این قیمت نیست . آخرش بزور 1.865 خریدم . این قیمت ها رو شما از کجا میگیرد آخه . اون آقا هم گفته ان9005 حدودا 1780 !!!!! کو آخه ؟ :n14:
خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N900 رو هم 1730 میدن. ایشون از فروشندگان معتبر پی تی هستن.
مهیار جون تو کلا عادت داری گوشی گرون بخرینقل قول:
علاالدین اولا که به روز قیمت میدن یعنی کافیه دلار 10 تا تک تومنی بره بالا سریع گرون می کنن ثانیا یه جنسی کم بشه قیمتشو می برن بالا الانم بد موقع رفتی واسه خرید .. خیلی خیلی کمه
مجبور نبودی ان900 بخری ان9005 ریخته بود 1820
ولی خوب ان 9005 هم قیمت 1950 داشت علائدین . دیگه خریدیم دیگه .. چون قرار بود گوشی رو بفرستم بره لندن برای یه بنده خدایی :)
:n19:مشکل وایرلس حل شد با کمک بچه های انجمنand-roid.irهرکسی مشکل داره فقط کافیه این ادرس clients3.google.comدر تنظیمات مودمش فیلتر کنه.توضیحات بیشتر در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ظاهرا فقط اینترنت مخابرات این مشکلو داره مثلا دیده بان نت نیاز به تنظیم نداره
حالات یه سوال:چرا سرعت انتقال دیتا از لب تاب به نوت3 خیلی کنده؟
:n16:
امروز رفیقم از تبریز زنگ زد گفت ان900 اینجا 1700 و ان9005 1750 ستنقل قول:
از کاربرهای همینجا هم هست احتمالا سروکلش پیدا میشه:n02:
از علاالدین گوشی میخرین میفرستین لندن؟ :|نقل قول:
آره دیگه عزیزم . این آشنای ما داره از پایین بودن ارزش پولی ما استفاده میکنه دیگه .. اونجا کار میکنه پوند در میاره از ایران وسایلشو میگیره که خیلی براش صرف میکنه ... تا حالا دوتا اس4 و یه نوت3 برای خودشون خریدن .. :n18:نقل قول:
من دیگه حرفاتونو باور ندارم . الان تو تمام سایت های انلاین زده 1880 ... علائدین و بقیه جاها هم تا بری پای معامله میگه باید اینکارش کنم و اون کارش کنم تا گوشی بیاد بالا و میرسونده به همون 1850نقل قول:
تو رو خدا بیا باور کننقل قول:
کاربر xman_9989 آقای اسماعیل گلمحمدی دو روز پیش از تبریز 9005 رو خریده 1750 ان900 هم 1700 بوده
من خودم دیروز از علاالدین خریدم 1750 .. اون جایی که شما میری این کارو می کنه اون کارو می کنه اسمش همکفه عزیزم ... هنوز بعد این همه مدت نمی دونی باید بری طبقه پنجم ششم گوشی بخری؟
نقل قول:
من خودم دیروز از علاالدین خریدم 1750
داداش N900 این قیمت خریدی یا N9005 ؟
ساخت کجا بود؟
مهلت تست هم بهت داد؟
ان900نقل قول:
ساخت ویتنام .. مهلت تست لازم نیست که همونجا تست کردم مشکلی نداشت و نداره
واسه تست گوشی های سامسونگ از این کد استفاده کنین
ستاره-مربع -صفر-ستاره-مربع
سلام بچه ها سری که به سری ششم معروفه تو گوشی های سامسونگ تو بازار از این گوشی موجوده؟
توضیح:
نقل قول:
سری ششم
ساخت کره به سفارش اسپانیا میباشد که به زبان کاتالان روی لیبل زده fabrique en coree bar samsung
بعد که این کارو کردیم چی میشه وچیو بایدچک کنیم ؟نقل قول:
ببخشید وارد نیستم
مدتیه صبر کردم که فروشگاههای اصلی سامسونگ که با گارانتی مایکروتل میفروشند نت 3 رابیاورند وبا گارانتی بفروشند تابخرم علت هم این است که شنیده ام بعضی ازنت 3 ها دگمه home شان لق است وحوصله ندارم بخرم وازاکبند بازکنم وبعد لق بزند وفروشنده بگوید دیگه بازکردم باید ببری.
خبری از امدن نسخه باگارانتی مایکروتل دارید؟
اگه نیومد از بازارموبایل بخرم مطمئن ترنیست .این علا الدینی ها خیلی ناتوبه نظر میایندصابونشان چند بار به تنم خورده است
بعد از وارد کردن این کد در بخش تلفن وارد صفحه ای میشین که 11 تا دکمه دارهنقل قول:
Red - صفحه رو کامل قرمز می کنه
Green - صفحه رو کامل سبز می کنه
Blue - صفحه رو کامل آبی می کنه
مجموع این رنگ ها کمک می کنه که اگر پیکسل سوخته ای در صفحه نمایش باشه در یکی از رنگ های اصلی خودش رو نشون بده
Reciver - این دکمه یک بوق ممتد در قسمت بلند گوی گوشی ( تلفن - جهت مکالمه ) میزنه که از سالم بودن گوشی تلفن مطمئن بشید
Dimming - این حالت طیف رنگی رو نشون میده که با هر بار لمس افزایش و کاهش نور صفحه نمایش ( بک لایت ) رو باهاش میشه امتحان کرد.
MegaCam - برای تست دوربین اصلی (پشت) گوشی همرا با یک دکمه شاتر
Sensor- تست حسگر های گوشی - چرخش گوشی در دستتون مقدار هر مقیاس رو تغییر میده
Touch - تست میدانی و آزاد لمس صفحه نمایش - یک شکل آجری در مقابلتون ظاهر میشه
که باید با انگشتتون لمسش کنین تا از سالم بودن تاچ گوشی مطمئن شین - خط لمس به رنگ سیاه هست و آجر ها پس از لمس سبز میشن
Sleep- گوشی به حالت استند بای میره
Speaker - از بلندگوی اصلی صدای زنگ پخش میشه
بله لقی دکمه ی هوم رو دیدم.نقل قول:
تشخیصش خیلی سادس گوشی رو که باز کردی ببین دکمه ی هوم سفت هست یا لق میزنه به همین سادگی...
میتونین از سایت هایی مث alldxxxxxx یا ... بخرید که با گارانتی هم موجود دارند و ازشون میتونید بخواین این موضوع رو قبل از ارسال براتون بررسی کنند
مایکروتل ظاهرا دیگه توی کار گارانتی نیست (بگمانم توی دانش و کامپیوتر بود خوندم). سایتش هم که باز نمیشه!
ازپاسخ شما بسیار ممنون هستمنقل قول:
ولی نفهمیدم اگه طرف گوشی راازاکبندی خارج کنه وبعد ببینیم که دگمه اش لق میزنه ایا من حق دارم بگم گوشی رانمیخوام واو میپذیره یانه؟
حوصله دعوا ندارم .
داداش به شخصه 5 تا نوت3 خریدم هیچ کدوم مشکل لقی یا حاشیه ال سی دی و ..... نداشتهنقل قول:
این مورد رو یکی دو نفر دیدم گزارش کنن تو فرومهای همسایه مطمئن باش اگه ایراد هم بوده تو سریهای اول بوده سریهای جدید هیچ مشکلی ندارن خیالت راحت
کلا تو ایران فکر گارانتی رو از سرت بیرون کن خواستی بخری برو طبقه ششم یا پنجم علاالدین ... پ.خ بزن دو سه تا آدم حسابی بهت معرفی کنم با خیال راحت برو خر
یه نفر تو همین فروم حرف منو گوش نکرد هم گرون خرید هم بقیش بماند :n02:
سلام.نقل قول:
اگر از اون یه نفر منظورت منم که شاید یه 10 تومن بالاتر خریدم اما بقیه نداشت که،بقیه ش چی بود؟!!!:n02::11:
سلام بچه ها
میخواستم بدونم N9005ها اگه زبون فارسی ساپورت نکنه بعدا میشه بهش اضافه کرد ؟
بدون دردسره یا باید رام عوض کنیم؟
ساپورت می کنن، نگران نباش. دردسر هم نداره.نقل قول:
يكي از بهترين گوشي هاي حال حاظر بدون شك همين گوشيه
من كه 100 درصد ازش راضيم
تازگي هم رام ليدرويد رو فلش زدم مصرف شارژ رو دو برابر كم كرده
تو بازی های سنگین زیاد داغ میکنه یا نه؟
داغ ميكنه ولي اون قدر نيست كه شما رو اذيت كنه يا مثل سوني شما رو بسوزونهنقل قول:
سلام
چند روز پیش به بازار موبایل رفتم وبا یکی از فروشنده ها صحبت کردم وگفتم من تقریبا همه این پاساژ و همچنین پاساژ علاالدین را گشته ام ولی هنوز یه گالکسی نوت سه کاملا پلمب و آکبند پیدا نکرده ام. خلاصه کنم، بعد از کلی گفتگو گفت بندرت پیدا میشه، گفتم اگر پیدا کنی من نیاز دارم. دیروز تماس گرفت و گفت یک N9005 پیدا کرده ام . رفتم و دیدم کاملا آکبند و دست نخورده است.
قبل از باز کردن پرسیدم ساخت کجاست گفت نمیدونم، مثل تخم مرغ شانسی میمونه ممکنه ساخت ویتنام، چین ویا کره باشه. جالب اینکه بعد از باز کردن دیدم روی دستگاه نوشته ساخت کره و روی باتری نوشته (سل ساخت ژاپن مونتاژ کره). فروشنده میگفت بهترین گزینه ممکنه است.
توی تست هم هیچ مشکلی نداشت و خریدم 1850.
موفق باشید
از فروشنده در مورد دستگاه هائیکه قبلا باز شده پرسیدم،
اینکه میگن بعضی فروشنده ها بعضی قطعات را تعویض میکنند کدام قطعات هستند؟
گفت شارژر، کابل یو اس بی، هندز فری و از همه مهمتر باتری.
در ضمن 5 تا نوک یدکی قلم و انبرک مربوطه را هم بر میدارند.
موفق باشید
با سلام
من امروز تو شهرمون یه دوری زدم قیمت ها از 1700 شروع میشود تا 1760 (البته زیاد وارد جزئیات نشدم ولی به هر حال محدوده انقدر بود)
تازه بعضی جاها مدل N9005 رو از N9000 ارزونتر میگفتن.
من موندم که سایتایی مثل دیجی کالا چرا انقدر گرونتر میدن.
امروز گوشي رو زدم تو شارژ 4 ساعت يا حتي بيشتر طول كشيد تا 100 بشه
مشكلي براش پيش مياد?
نباید انقدر طول بکشه! حداکثر 2 ساعت از زیر 10% میرسه به حالت فول.نقل قول:
همیشه 3 ساعت طول میکشد تا شارژ بشه من 9005 دارم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بنظر من اگر مشکل سرعت شارژ دارید، یک آداپتور 5 ولتی سوییچینگ با آمپراژ بالاتر (مثلا 4 آمپر) تهیه کنید. خیلی سرعت شارژ رو بالاتر می بره:
سلام.نقل قول:
سرعت رو بالا میبره اما عمر باطری رو میاره پایین.:11:
نه ببینید باتری ها با هر فناوری، از Lead-Acid بگیرید تا Li-poly هر قدر شارژری قویتر داشته باشند آمپراژ بیشتری از اون طلب می کنند اما این آسیبی به باتری نمیزنهنقل قول:
بعبارتی شارژرهای قویتر، هیچوقت بزور جریان رو وارد باتری نمی کنند! این خود باتری ها هستند که بسته به ساختارشون جریان طلب می کنند
چیزی شبیه به تلویزیون و یخچال شما که وقتی به برق شهری وصل می کنید اولی مثلا جریان 5 آمپر و دومی جریان 12 آمپر رو از همون شبکه ی برق منزل طلب می کنند
حالا شارژر 20W/4A که من گفتم سهله، شارژرهای 36W/7.2A با برندهای معتبر چه از نوع خانگی و چه مسافرتی فندکی برای آیفون و نوت3 وجود داره. البته طبیعیه قیمت شارژر هم بالاتره از شارژر 2 آمپری اصلی
این قضیه تنها برای گوشی ها هم نیست. از لپتاپها بگیرید که خود کارخونه ی سازنده شارژر قویتر رو در کنار اصلی بطور سفارشی میفروشه تا خودروهای سواری برقی در کشورهای پیشرفته.