جدی میگی؟ سنهایزر؟ اولین باره میشنوم! رفیق خودم کریتیو داشت cx95 گرفت البته اوردن براش خیلی راضیه ازش.نقل قول:
از کجا گرفتی cx500؟ جنسای بعثتم دیگه داره مشکوک میزنه! D:
Printable View
جدی میگی؟ سنهایزر؟ اولین باره میشنوم! رفیق خودم کریتیو داشت cx95 گرفت البته اوردن براش خیلی راضیه ازش.نقل قول:
از کجا گرفتی cx500؟ جنسای بعثتم دیگه داره مشکوک میزنه! D:
نه من مدلهای بالای EX رو تو بازار ندیده ام ... باس اگه می خوای سری اکستراباس سونی هست که یکی از دوستان هم راضی بود ازش ...نقل قول:
* شما از بچه های پی.تی نیستی/نبودی؟ ... یه gba داشتیم اونجا ...
نه دیگه این شد سومین مورد ... احتمالا تاثیر ماه رمضونه (شوخی) ...نقل قول:
من بطور تجربی اینطور دیده ام که اشکال(اشکال که نه .. ویژگی ِ) جنس گرون و باکیفیت همینه که همه رو به موافق و مخالف تقسیم می کنه ... یا واقعا عالیه و خیلی راضی و خوشحالی ؛ یا تو ذوقت می خوره و ... (اینو اتفاقا توی پی.ام هم به یکی از دوستانی که معمولا باهاش تبادل دارید داشتم عرض می کردم)
من اتفاقا دیروز توی یه جمعی مدل K512 از AKG رو دست یکی از بچه ها دیدم که می گفت 75 تومن خریده از همون پاساژ ایران ... نسبت به قیمتش خوب بود ؛ عالی نبود البته (کلاً همیشه اینطوریه که محصولات دامنه متوسط به پایین کمپانی های معظم رو آدم با یه جور بدبینی سمتشون میره - انگار که حالا که قیمت رو کات کرده ان پس حتماً کیفیت رو هم کات کرده ان - که البته معمولاً فقط یه حسه و واقعا اینطور نیست) ... بهرحال غرض اینکه زیر 100 تومن هم هدفون AKG پیدا میشه که به نظرم از از مدلهای مشابه کریتیو قدری بهتر بود (اختلاف اندکه طبق معمول)...نقل قول:
ولی این زینهایسر به نظر من چیزه خیلی خری نیست
الکی گندش کردن
در مقایسه با چی؟نقل قول:
کلی میگم اخه خیلی تعریف میشد ازش ولی چیزه خیلی مالی نبود حداقل cx300 که اینطوری نیست
حالا میخوام یه px100 بگیرم ببینم چطوره
بحث سلیقه هم هست دیگه. همون بحثی که صحبتش بود. هر آدمی یه صدایی بهش میسازه. طبیعی هم هست.نقل قول:
البته از CX300 که تعریف میشد ولی سنهایزر بیشتر به خاطر هدفون های on-ear و around the ear معروفه.
سلام دوستان
نظرتون راجع به sennheiser 300 II چیه ؟
از نظر باس+کیفیت+تفکیک ؟
توضیحات : من الان یه EX-32 دارم که ازش راضیم.اینو گفتم تا سطح انتطارات من بیاد دستتون
دیدم دوستان تو تاپیک بد تعریف کردن یکم ترسیدم
با تشکر
ممنونم
منظور CX300 II هستش احتمالا ؛ ها ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین ..نقل قول:
مدل K512 رو دیدم ...
از ظاهر یک محصول حرفه ای به نظر میرسه ولی ظاهر همه چیز رو نمیگه ...
قسمت گوش مثل اینه چرم و یا جیره .. این باعث عرق کردن گوش نمیشه ؟!
مدل HQ 1900 کریتیرو رو تست کردید !؟ کیفیتش چطوره ؟! و نسبت به این مدلی که معرفی کردید ...
قیمت فعلی ؟! با توجه به اختلاف نزدیک به 20 تومن بین 1900 و این مدل کدوم به صرفه تره ؟!
یه نفری بود توی بازی سنتر تبلیغش رو زده بود مغازش هم توی پایتخت بود قیمتش هم خیلی خوب بودنقل قول:
نه این اکستراباس ها زیادی باس می دهند و شفافیت صدا رو فدای باس کرده البته این ها از چند تا ریویو خوندم، دنبال سری مانیتورینگش (ex) بودم. به غیر از سونی و سنهایزر، earbud درست حسابی توی این رنج نیست؟ شما بودید برای یه هدفون بالانس زیر 100 تومن چه مدلی رو پیشنهاد می کردید.نقل قول:
چرا سیمور جان، دلمون واسه مقاله های نظامیت تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر راحتی و کیفیت به نظر من K512 یه درجه بالاتره ...نقل قول:
حیف - کمپانی های معتبر در این رده بودجه مانور زیادی میدن ، حیف که گزینه های موجود در ایران کمه (وگرنه سونی - Grado و کاس محصولات قوی ای دارن که عمراً ایران گیر نمیاد)
اما با این حال من فکر می کنم کیفیت همین گزینه های موجود هم بسیاری رو راضی کنه و نسبت به بودجه انتخاب های خوبی هستن ...
حتما دنبال کارای سن هایزر رو هم بگیر و ببین تو این حدود چه کارایی رو داره (تلفن رو بچه ها صفحات قبلی گذاشته ان) ... ارزشش رو داره حتی مثلا 100 تومن بدی و یه چیز حسابی بگیری
همین AKg اینطور که فروشنده میگفت قراره یکی دو مدل In ear حدود 100 تومن بیاره ... اگه اشتباه نکنم سری 300 رو می گفت که کارای خوبی هستن... مثلا 340 از نظر باس هم باید مناسب باشهنقل قول:
سونی Ex مدلهای بالاتر رو من که هرچی پرسیدم از نمایندگی های سونی میگن نداریم
یادش بخیر .. هنوزم گاهی سر می زنم و برنامه ای واسه قطع رابطه ندارم... نظامی همیشه در اولویته!
الان ببهترین مدل سونی ex چیه که از 50 بیشتر نباشه ؟
EX35 هستش که : 28 تومن - در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند خطی توضیح دادم درباره اش.نقل قول:
این ex35 که نیستش این هستش که قیمتش بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این EX500SL هستش قیمتشم کمان رایانه به من گفت 135 و گفت الان نداریم بخوای برات میاریم!نقل قول:
میدونم تو همون کمان رایانه دیدم مگه دیوونم 135 بدم پای ایرفون
پریروز در اصفهان رویت شد. قیمت 28 چوق جای تخفیف هم داشت. (EX-35 رو گفتم)نقل قول:
ex35 یا این بالاییه 28 تومن
ex35 رو تو تهران کجا داره ؟؟
پایتخت طبقه دوم نمایندگی سونی! کنار صوت و تصویر پایتخت!(یه سر بری اونجا پیدا میکنی!)
همین کمان رایانست دیگه گفت نداریم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من سه تا نمایندگی پاساژ ایران رو که پرسیدم هفته پیش، دوتاشون داشتن ... باید بگردی و از روی "یه نمایندگی نداشت پس دیگه وجود خارجی نداره" قضاوت نکن ...نقل قول:
من مگه کفتم وجود خارجی نداره شما اصلا دیدی من این حرفو بزنم میگم اون نمیایندگیه نداره
متوجه منظورت شدم رفیق ... راستی من امروز پاساژ ایران رو هم چک کردم این مدل ex35 همچنان موجود بود ...نقل قول:
من یه دونه هدفون (از اینا که بزرگه نه اونایی که تو گوش میره) خریدم ، ولی وقتی به پلیرم وصل می کنم باید صداشو 12-13 درجه بیشتر کنم تا مثل ep-830 کرتیو با درجه خیلی کمتر شه ، می خواستم بدونم مشکل از هدفونه ؟
و اینکه این طوری باتری پلیرم زودتر تموم میشه با توجه به اینکه صدا ،همون صدای قبلیه یعنی بلندتر نشده ولی درجه صدای پلیر 12 درجه بیشتر شده ؟
ممنونم
مدل هدفونت چیه؟نقل قول:
همین چند وقت پیش هم صحبتش بود که هیچ ربطی به باتری نداره.
نمیشه با in-ear مقایسه کرد. اونایی که تو گوش میرن چون صدا رو مستقیم و با کمترین فاصله میفرستن (یا شاید بشه گفت پمپاژ میکنن!) داخل گوش به نظر بلندتر میان. همین مساله در مورد bass هم صادقه. in-ear ها بیسشون خیلی قوی نیست ولی چون داخل گوش بیس میدن بیشتر به نظر میاد.
مدلش سونیهنقل قول:
ببخشید اگر سوالم آماتوریه من اطلاعاتم کافی نیست ،مگه هر چی درجه صدا رو بیشتر کنیم پلیر صدا رو بیشتر تقویت نمی کنه ؟! پس باتری باید زود تر تموم شه !!
نقل قول:نقل قول:در واقع هم حرف شما درسته و هم حرف دوستمون ، از یکسو اگه قرار باشه in ear ها (تو-گوشی ها) رو با سایزهای بزرگتر (مثل این سونی شما) مقایسه کنیم ، طبیعیه که در یه level صدای معین ، in ear بلندتر به گوش بیاد چون همونطور که دوستمون گفت صدا با سهولت بیشتر/مزاحمت کمتر به گوش شما می رسه ...نقل قول:
اما از سوی دیگه حرف شما هم درسته ، چون در این حالت طبیعتاً شما برای رسیدن به سطح صدای مشابه in ear مجبوری وقتی از اون سونی استفاده می کنی صدا رو زیاد کنی که به معنای مصرف بیشتر باتریه ... بنابراین اطلاعات شما درسته ، صرفاً بستگی به زاویه بحث داره ...
این وسط یه نکته سومی هم هست : هدفونهای جمع و جورتری مثل همین 830 امپدانس پایین دارن (16 اهم در این مورد خاص)؛ این یعنی به قول معروف "راحت تر صداشون درمیاد" ... هدفونهای بزرگتر که گاهاً امپدانس بالا دارن (که می تونه تا صدها اهم بره) نیاز به انرژی بیشتر دارن و طبیعیه که باید صدا رو زیاد کنی تا صدای اینا در بیاد و این یعنی باتری بیشتری مصرف میشه ... (البته من نمی دونم دقیقاً مدل سونی شما چیه تا این فرضیه تایید یا رد بشه)
درسته. من فکر کردم منظورشون تفاوت هدفون فول سایز و in ear با یه ولووم معینه.نقل قول:
آقا چند روز یش تو پایتخت یه هدفون Cresyn C750E دیدم به قیمت 45 تومن (یعنی همون مفت) شدیدا وسوسه شدم بگیرمش(البته بعد از اینکه اون آقا مهربونه نماینده sennheiser هدفون 450 تومنیشو بهم پیشنهاد داد!!:18:)، شما نظر تون چیه؟ ندیدم کسی اصلا در مورد کارای cresyn اینجا چیزی بگه..
مدلش XD100 هست.نقل قول:
یه سوال دیگه :مگر هر چقدر امپدانس هدفون یا هر مصرف کننده ی دیگه کمتر باشه جریان بیشتری نمی کشه (اون طور که ما تو فیزیک خوندیم) پس اگر این طور که شما میگی امپدانس هدفونای بزرگ بیشتر باشه اون وقت جریان کمتری هم از باتری میکشه ! درسته ؟
طبیعیه که بحثش نشده باشه ... چون این مارک هم مثل cowon قدیم که هیچکس اسمش رو نشنیده بود ، کره ای هستش و خارج از کره جا نیفتاده (ظاهراً تولید جدی واسه خودش رو تازه شروع کرده) .. کمپانی توی کار OEM هم هست شدیداً و مثلا واسه سن هایزر هم محصول تولید می کنه ...نقل قول:
این مدل خاصی که گفتی ظاهرا واسه صدای متعادل طراحی شده ... به نظر میاد کیفیتش عالی باشه ... و تنها ابهام من اینه که ظاهرا قراره 90-100 دلار باشه و چرا انقدر ارزون داره میده ...
مرسی که مدل رو مشخص کردی - XD100 امپدانس 70 اهمی داره که با این قاعده ای که مطرح شد هم جور در میاد ... اما در مورد نکته ای که اشاره کردی :نقل قول:
مشاهده درستی داشتی ... واضحه که کل بحث فنی قضیه پیچیده تر از اینه ... اما مشکل اینه که عمق قضیه زیاده ... قواعد کلی خوبی اش اینه که واسه 90% موارد و 95% دوستان و هدفونهایی که می خرن صدق می کنه ... من فقط دو نمونه از پیچیدگی هاش رو میگم، شرمنده وقت اندکی دارم: (اگه حوصله نداری یه ضرب برو سومی رو بخون)
1. قبلاً هم من یکی دو پست در این مورد داشته ام که مثلا بحث کردم که امپدانس صرفاً یه فاکتور در میان چندین فاکتور موثره ... مفهوم کارآیی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم بسیار مهمه که واقعاً بحث جدا می طلبه ... شما اگه یه هدفون Shure سری E (احتمالا برترین Brand تجاری هدفون) رو مثلا با یه هدفون پاینی تر مقایسه کنی ، با فرض اینکه حتی این Shure امپدانسی 3-4 برابر دیگری داره اما باز هم "بلندتر" از اون به گوش میاد !! .. چرا ؟ ... (طبق اون قاعده که shure باید در یه سطح volume مشابه صدای ضعیف تر داشت باشه؟) ... چون shure کارآیی بالاتر داره (مفهومی که با db/mw به دست میاد و محاسبات استاندارد خودش رو داره) و خب این هم یه ملاک مهم در تعیین کیفیت (و البته قیمت!!) هدفونه ...
2. همین امپدانس هم در نظر بگیر که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدفون متفاوته .. بخصوص تو اهم های پایین ...
نتیجه اینکه هرکدوم از اینا به تنهایی واسه نتیجه گیری قطعی کافی نیست ... اما ما اینجا بحث مون بیشتر خریده ، بنابراین واضحه که براساس مصالحه ممکنه بعضی موارد رو ساده سازی کنیم ...
من اولین بار هدفونهای cresyn را 4و5 سال پیش توی پایتخت دیدم و یکی خریدم. از اون موقع چند وقت یه بار یه سری جنس ازش میارن تموم می شه تا چند وقت گیر نمیاد. الان دوباره یه پارتی جدید جنس آوردن ازش.نقل قول:
این هدفونهای سری 600 و 800 creative اکثرا تولید cresyn هستن. تا چند وقت پیش هم برای iaudio و ipod هدفون می زد؛ الان نمی دونم. ولی این مدل C750E ظاهرا جدیده من قبلا ندیده بودم.
در مورد قیمت هم من از 5 سال پیش مدل lmx-e630dl را حدود 15 تومن می خرم (تا حالا واسه خودم و دوستام یه 20 تایی خریدم فکر کنم!) در حالیکه قیمت بین المللیش 45 دلار بود. الان چند وقته ارزون شده اومده حدود 20 دلار. یک دلیل ارزونیش هم شاید محل ساختش باشه چون این 630 ها که توی بازار ایران هست ساخت اندونزیه ولی توی سایتهای خارجی دیدم که ساخت کره هم داره. (ولی کیفیت صداش همچنان عالیه مثلا با creative ep-630 و panasonic HJE50 و sennheiser CX300 براحتی رقابت می کنه(که البته ممکنه همه شونم ساخت cresyn باشه!!))
آخرین نکته اینکه همون مدل 630 توی پاساژ ایران قلایبش هست زیر 10 تومن می فروشن. نشونه اش هم اینه که پشت هدفون سه تا سوراخ داره (مث هدفونای open air )
سلام میشه لطف کنید تا قیمت 10-15 یه هدفنی که برای استفاده طولانی مدت گوش رو خسته نکنه (منظورم لاله گوش هست) وکیفیت صداش هم خوب و بالا باشه معرفی کنید
متشکرم
بهتره با این قیمت اصلا فکرشو از سرت بیرون کنی
البته میتونی از مارک های چینی بگیری که خیلی اشغاله با 10 15 تومن
سلامنقل قول:
از نظر راحتی و کیفیت به نظر من K512 یه درجه بالاتره ...
حیف - کمپانی های معتبر در این رده بودجه مانور زیادی میدن ، حیف که گزینه های موجود در ایران کمه (وگرنه سونی - Grado و کاس محصولات قوی ای دارن که عمراً ایران گیر نمیاد)
اما با این حال من فکر می کنم کیفیت همین گزینه های موجود هم بسیاری رو راضی کنه و نسبت به بودجه انتخاب های خوبی هستن ...
حتما دنبال کارای سن هایزر رو هم بگیر و ببین تو این حدود چه کارایی رو داره (تلفن رو بچه ها صفحات قبلی گذاشته ان) ... ارزشش رو داره حتی مثلا 100 تومن بدی و یه چیز حسابی بگیری
ببخشید پستتون رو دیر دیدم ...
مثلا چه مدل هایی رو تا 100 پیشنهاد میکنید ؟!
نقل قول:
کارای سنهایزر خوبن قیمتاشم تو محدوده زیر 100 ایناس:
hd 465 95000
hd 435 90000
hd212 92000
hd 215 115000
البته اخریش 15 تومن بیشتره ولی اگه مدل خوبی باشه ارزشش رو داره 15 تومن بیشتر از بودجت خرج کنی.
سنهایزر CX300 ساخت cresyn باشه؟ :18:نقل قول:
من نمیدونم چرا جدیدا این CX300 اینقدر مظلوم واقع میشه همش با 630 مقایسه میشه؟
آقا ما فحش ندادیم بهش که ناراحت می شی lol شرکت Cresyn یک تولید کننده قوی با مهندسی سطح بالاست. اگه بهش سفارش هدفون 1000 دلاری audiophil هم بدن براحتی تولید می کنه؛ کما اینکه مارک phiaton یکی از مرغوبترین هدفونهای دنیا هم از برندهای cresyn و ساخت این شرکته.نقل قول:
مشکل اون cx300 بدبخت اینه که از شدت محبوبیت، صد تا شرکت دارن قلابیشو می زنن؛ گاهی وقتا اونقدر تمیز هم می زنن که خود سنهایزر هم شاید گول بزنه!:31:
فکر کنم برای منم قلابیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]